Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

Silencer Power 15-09-09 11:45

re: Club Ford Capri

Cat de tare, acum asteptam cu totii sa ne spui seria ca sa vedem ce se ascunde sub capota. :d
Oricum, masina e foarte misto si daca este un GT am o emblema (nou-nouta) CapriGT de vanzare.

mariuslazarina 15-09-09 12:07

Salut!

Am si eu o rugaminte la domniile voastre :lol:

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu 8 prezoane lungi , mai lungi decat originalele cu 2 - 2.5 cm.
Nu gasesc, am doar promisiuni si amanari si sincer nu stau bine la capitolul RABDARE.

Multumesc si sper sa primesc cat mai curand raspunsul vostru.:sad:

player77 15-09-09 13:18

BBECND242 35 sau ND25121V
tradu florine :D:D

capricosti 15-09-09 19:55

Mai fratilor, nu inteleg de ce sariti la beregata mea pt ca n-am facut decat sa am indoieli cu privire la minciunile celui care i-a vandut masina la player 77 !
@ player 77, Faceliftul de care vorbesti a fost doar la restul gamei Capri; RS 2600 a fost din nastere asa cum am zis eu ( asta se intapla abia in 1970, atunci a aparut Capri RS, nu 68 nici 69). Am impresia ca faci o confuzie cu 2600 GT, ala a fost intradevar cu faruri dreptunghiulare, dar RS 2600, RS 3000, si RS 3100 au avut de la bun inceput faruri rotunde, bare fata fragmentata sau de loc si erau bicolore. Dupa facelit la alealalte Capri, chiar daca la unele au fost faruri rotunde barele erau normale. Nu inteleg de ce te-ai suparat pe mine ca ti-am atras atentia ca poate esti victima unor minciuni, n-am crezut ca o sa consideri gestul meu o jignire...In ce priveste emblema '3000' nu eu m-am legat de ea, i-am amintit lui Silencer Power ca s-a legat si de emblemele de pe masca de la Capri meu, atata tot, pe mine nu ma deranjeaza emblema respectiva.
@ silencer, nu am timp sa vad tot ce s-a mai discutat aici despre Capri de la inceput pana in prezent, o sa lecturez paginile alea la iarna, cand o sa fie ger afara, dar nu e cazul sa faci pe ofensatul pt chestia asta. Mai bine te-ai pune tu sa vezi din alte surse cum sta treaba cu RS, fiindca am impresia ca ai ramas corigent la capitolul asta. Ce naiba te-a apucat si pe tine, ca pana nu demult avusesem impresia ca ma pot intelege macar cu tine...

baga 15-09-09 21:01

pot sa spun ca am primit-o cadou , am dat ceva banuti pe ea dar este o suma nesemnificativa, am luat-o de la cineva care vroia sa o dea la un pasionat sa aiba grija de ea. cand am cumparat-o pretul la asigurare era mult mai mic de impozitul de 8 milioane nu stiam, dar incerc sa o tin sa o fac cum trebe asa ca la carte. va spun cand am vazut-o mam indragostit de ea. asa ma gandeam si eu cu consumul cam la 15 . o intrebare as avea nevoie de un set de segmenti si cuzineti... pentru un set motor de 2.3 si kit pt carb? as gasi si daca da pe unde?

player77 15-09-09 21:06

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 2642571)
Mai fratilor, nu inteleg de ce sariti la beregata mea pt ca n-am facut decat sa am indoieli cu privire la minciunile celui care i-a vandut masina la player 77 !
@ player 77, Faceliftul de care vorbesti a fost doar la restul gamei Capri; RS 2600 a fost din nastere asa cum am zis eu ( asta se intapla abia in 1970, atunci a aparut Capri RS, nu 68 nici 69). Am impresia ca faci o confuzie cu 2600 GT, ala a fost intradevar cu faruri dreptunghiulare, dar RS 2600, RS 3000, si RS 3100 au avut de la bun inceput faruri rotunde, bare fata fragmentata sau de loc si erau bicolore. Dupa facelit la alealalte Capri, chiar daca la unele au fost faruri rotunde barele erau normale. Nu inteleg de ce te-ai suparat pe mine ca ti-am atras atentia ca poate esti victima unor minciuni, n-am crezut ca o sa consideri gestul meu o jignire...In ce priveste emblema '3000' nu eu m-am legat de ea, i-am amintit lui Silencer Power ca s-a legat si de emblemele de pe masca de la Capri meu, atata tot, pe mine nu ma deranjeaza emblema respectiva.
@ silencer, nu am timp sa vad tot ce s-a mai discutat aici despre Capri de la inceput pana in prezent, o sa lecturez paginile alea la iarna, cand o sa fie ger afara, dar nu e cazul sa faci pe ofensatul pt chestia asta. Mai bine te-ai pune tu sa vezi din alte surse cum sta treaba cu RS, fiindca am impresia ca ai ramas corigent la capitolul asta. Ce naiba te-a apucat si pe tine, ca pana nu demult avusesem impresia ca ma pot intelege macar cu tine...

sincer ma abtin sa nu fac nici un comentariu cu toate ca ai merita..
1 cand am luat masina stiam ca este un 2300 gt ,deci nu m a mintit nimeni.
2 amice spune mi si mie diferenta intre 2600 gt si 2600 rs te rog sa ma luminezi...multumesc
3 daca tot citesti treadul ford capri invata sa ai rabdare si sa citesti tot,deci nu printre randuri.....am spus productia mk1 a inceput in 68 nu productia rs ului....
4 incearca sa nu mai fi asa violent in exprimare...te rog..
noapte buna.

silencer 15-09-09 21:07

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 2642571)

pai normal ca te intelegi cu mine cand iti expui parerea asupra ceva sau oferi informatii noi. atat timp insa cat tu continui sa afirmi lucruri cu o anumita intonatie, care se dovedesc a fi gresite si mai ales, deja discutate, am considerat ca ar fi corect sa iti spun direct. nu e nimic rau personal, era un sfat, gandeste-te ca e foarte posibil ca ceea ce ai facut tu pana acum, ceea ce ai aflat tu pana acum si noi sa fi cautat deja. de-aia ti-am sugerat sa citesti paginile din urma.

capricosti 15-09-09 21:11

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 2549553)
s-ar putea sa ma insel dar am impresia ca rs2600 avea motor cu injectie, deci ar trebui sa ai acel plenum, ca la 2.8i. in schimb, eu nu am auzit de 2.3 cu 125CP...

da, nu ma insel:

2.6 RS

There was a special high performance version with 2,637 cc (160.9 cu in) with a 90.0 mm (3.54 in) bore and a 69.0 mm (2.72 in) stroke. With fuel injection, it produced 150 hp (110 kW) and 219,5 Nm. It was the only first generation engine with fuel injection. Its only application was the

* Ford Capri 2600 RS from 1970 to 1974.

Ce spuneam si eu mai sus. DECI, daca masina lui player 77 este din 1969, evident ca nu poate fi RS, iar daca motorul despre care vorbeste el este de RS nu inseamna ca a fost original pe Capri lui, fostul proprietar o fi facut si el un tuning acum vreo 20-30 de ani...

player77 15-09-09 21:27

capricosti.....ma intreb daca ai prieteni....:D:D
hai sa va mai delectati un pic..nu stiu daca stiati saitu dar eu m am delectat citind articolu....articol care contine ceva greseli dar in principiu este ok...chiar ma bucura ca exista asa ceva...
va las sa savuratzi.....
http://www.clasic-auto.eu/news/117/A...08-09.html#top
gata acum chiar va las ....va las...noapte buna..

capricosti 15-09-09 21:27

Quote:

Originally Posted by player77 (Post 2642822)
sincer ma abtin sa nu fac nici un comentariu cu toate ca ai merita..
cand am luat masina stiam ca este un 2300 gt ,deci nu m a mintit nimeni.
amice spune mi si mie diferenta intre 2600 gt si 2600 rs te rog sa ma luminezi...multumesc

Banuiesc ca ai chef de glume, ti-am spus deja de ieri sau alaltaiei, prin ce difereau si ce performante avea fiecare, si daca o sa revezi ce-am postat atunci o sa vezi ca iti ceream sa nu-mi iei in nume de rau observatiile insa tu te-ai suparat si cred ca nici acum nu ti-a trecut supararea (chestia cu 'luminatu' suna ironic). Ai inteles gresit demersul meu, dar sper ca daca o sa citesti cu putina rabdare comentariile respective o sa sesizezi ca nu este nici un pic de reavointa din partea mea. Contrazicerile sunt in general constructive daca fiecare din cei implicati cauta dovezi corecte pt argumentare, si se intampla de multe ori sa isi dea seama, ba unul ba altul, care este de fapt adevarul...

capricosti 15-09-09 21:40

Quote:

Originally Posted by player77 (Post 2642886)
capricosti.....ma intreb daca ai prieteni....:D:D
hai sa va mai delectati un pic..nu stiu daca stiati saitu dar eu m am delectat citind articolu....articol care contine ceva greseli dar in principiu este ok...chiar ma bucura ca exista asa ceva...
va las sa savuratzi.....
http://www.clasic-auto.eu/news/117/A...08-09.html#top
gata acum chiar va las ....va las...noapte buna..

Am prieteni, bineinteles, dar asta nu insamna ca trebuie sa fiu yessman ca sa ma inteleg cu ei sau cu restul lumii ! Daca o sa citesti cu atentie articolul pe care l-ai prezentat, in special partea cu 2600 GT si 2600 RS, -mai ales partea cu anii in care s-a lansat fiecare din ele - o sa vezi ca dreptatea este de partea mea, asa ca n-are rost sa mai fii suparat pe mine. Sper sa nu ma consideri pe mine vinovat ca masina ta nu este RS, vina mea este doar ca am incercat sa-ti deschid ochii. Imi pare rau ca interpretezi agresiv sau violent modul meu de exprimare, si imi cer scuze si tie si celorlalti care cred la fel. Noapte buna, somn usor, vise placute...Si maine o zi mai buna tuturor

criss 15-09-09 21:56

Quote:

Originally Posted by baga (Post 2642804)
pot sa spun ca am primit-o cadou , am dat ceva banuti pe ea dar este o suma nesemnificativa, am luat-o de la cineva care vroia sa o dea la un pasionat sa aiba grija de ea. cand am cumparat-o pretul la asigurare era mult mai mic de impozitul de 8 milioane nu stiam, dar incerc sa o tin sa o fac cum trebe asa ca la carte. va spun cand am vazut-o mam indragostit de ea. asa ma gandeam si eu cu consumul cam la 15 . o intrebare as avea nevoie de un set de segmenti si cuzineti... pentru un set motor de 2.3 si kit pt carb? as gasi si daca da pe unde?

Cuzineti la biele am cumparat eu recent,190 lei
Garniturile de chiulasa 150 lei
Garnitura de admisie pana in 50 lei
Segmentii sunt undeva la 500 lei
Semeringuri palier aprox 60-70 lei

Kit pt carb cred ca doar in Germania mai gasesti pe http://www.oldcars.de/

Eu mi-am facut garniturile la carb din carton si merge super ok

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1251303464

Bafta la reparatii ;)

johnny111 16-09-09 07:45

Quote:

Originally Posted by baga (Post 2642804)

Baga, daca e vorba de masina de langa liceul Balcescu, apuca-te imediat de tinichigerie. Daca mai trece o iarna peste ea e jale. Impozitul eu stiu ca e sub 350 ron, nu 800. Eu la 2.4 am 340.

silencer 16-09-09 08:52

si eu stiu la fel in privinta impozitului. asigurarea s-ar putea sa fie mai mare pentru tine avand doar 19 ani dar asta se rezolva usor inmatriculand masina pe numele cuiva mai in varsta din familie.

mariuslazarina 16-09-09 11:41

Stand eu pe net, am gasit ceva ce sunt sigur ca va placea mai multor colegi dupa site asa ca m-am gandit sa pun link-ul :

http://images.google.ro/imgres?imgur...%3D42%26um%3D1

Sper sa va placa, stiu ca sunt altele mult mai frumoase, dar mie mia placut ca are o descriere mai generoasa .

All times are GMT +2. The time now is 09:17.

- Copyright 2026 4Tuning