Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/98951-diverse-discutii-offtopic-chat-mondene-barfe-etc.html)

DRooPY 24-04-09 07:46

Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

si ar mai fi M5u ala negru cu DON

shantzu 24-04-09 09:59

Quote:

Originally Posted by DRooPY (Post 2262115)

Si mai e M5-u negru cu MOM la numar :lol::lol::lol::lol:

DONU' 24-04-09 13:04

Da, da, da...
M5-ul Diesel... reusit model :lol:

DRooPY 24-04-09 13:16

al Buzau sa facut remarcat :p

Griffo 24-04-09 15:13

Donu'le acum ceva timp era propuse curse organizate in Ploiesti...a'ti renuntat la asta?

DRooPY 24-04-09 15:42

nu sa renuntat

DONU' 24-04-09 16:33

Quote:

Originally Posted by Griffo (Post 2263159)
Donu'le acum ceva timp era propuse curse organizate in Ploiesti...a'ti renuntat la asta?

Intr-adevar "era propuse"... :lol:
Ne-am zbatut si eu si Droopy, am incercat sa facem ceva, pana una alta sincer, n-am rezolvat cine stie ce, dar niciodata sa nu spunem niciodata.
Ne trebuie un drum drept, fara pomi, de aproape 1 km, cu acces de intoarcere eventual fara a trece prin zona pistei respective.
E greu de gasit in Ploiesti asa ceva, sau macar foarte aproape de Ploiesti.
O sa mai incercam sa facem ceva cumva... ;)

T@zMania 24-04-09 16:45

Quote:

Originally Posted by DRooPY (Post 2262115)

ala numai negru nu e.....droopy constat ca la controlul medical ai dat spaga.....citesc in ochii tai ca ne mintzi!!!!

KTA87 24-04-09 16:47

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 2261910)
numai cunoscatori pe aici.....esti sigur ca e m6?sau ai dat pur si simplu cu presupusul?;)

Seria6 :-P L-am vazut pe fuga de cateva ori...

julaikos 24-04-09 17:47

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2263371)
Ne trebuie un drum drept, fara pomi, de aproape 1 km, cu acces de intoarcere eventual fara a trece prin zona pistei respective.

daca s-ar asfalta zona intre caraiman si catedrala ar fi loc numa bun
cand eram eu mic acolo se tineau competitii de ciclism,evident starea drumului era cu totu' alta...

Taraiebuca 24-04-09 18:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2263371)
Intr-adevar "era propuse"... :lol:
Ne-am zbatut si eu si Droopy, am incercat sa facem ceva, pana una alta sincer, n-am rezolvat cine stie ce, dar niciodata sa nu spunem niciodata.
E greu de gasit in Ploiesti asa ceva, sau macar foarte aproape de Ploiesti.
O sa mai incercam sa facem ceva cumva... ;)

Uite o propunere...portiunea de drum se afla in vecinatatea manastirii Ghighiu, din cate stiu eu carosabilul este intr-o stare f buna, nu sunt copaci si parca nici santuri pe margine. exista si posibilitatea de intoarcere a concurentilor la "baza".:rolleyes2 e doar o propunere.sau poate fi pus si invers si zona de parcare sa fie zona de franarea si returul invers.

DONU' 24-04-09 19:28

Cred ca ar fi plin de gospodari care habar n-au de curse si care ne-ar strica toata munca. In plus ne-ar injura toti concurentii si lumea care ar veni de la sute de kilometri pentru cursa.
E buna parcela dar... la tzara e riscant cu gospodarii.

Taraiebuca 24-04-09 21:54

localitatea ghighiu nu e foarte mare si deci nu foarte populata de "gospodari" tineri.peste tot sunt d`astia.luni marti o sa trec in inspectie p`acolo si chiar o sa masor traseul sa vad daca se incadreaza...poate pe viitor ploiestiul organizeaza ceva.

PH86MIN 24-04-09 22:14

Dar vin "pasarile" migratoare de Barcanesti :D

Taraiebuca 24-04-09 22:31

chemam ssp-ul si se rezolva. le-am luat antenele alora din barcanesti si daca fac figuri le zic la astia sa-i dea in judecata pt neplata ;))

julaikos 24-04-09 23:15

Quote:

Originally Posted by Taraiebuca (Post 2264234)
localitatea ghighiu nu e foarte mare si deci nu foarte populata de "gospodari" tineri.peste tot sunt d`astia.luni marti o sa trec in inspectie p`acolo si chiar o sa masor traseul sa vad daca se incadreaza...poate pe viitor ploiestiul organizeaza ceva.

sper sa nu ma insel dar pe drumul ala trec camioane intr-o veselie spre noua autostrada care s-ar putea sa nu-si modifice programul pentru a lasa loc unor legale

tng 25-04-09 02:46

Acum vreo 10 min veneam dinspre metro, e aproape 4 ceasu... eram pe soseaua de la km6 .....luuungaaa si pustie, fara nici o masina macar
ma gandeam cum ar fi...
4 benzi late, drum bun .... dar este artera principala a orasului si :rolleyes2

barladi 25-04-09 10:04

In nici un caz nu vor bloca acea sosea. Asa cel mai bun drum este cel de la Spitaulul Judetean pana la intersectia cu centura. Nu ai ce sa-ti doresti mai mult. Insa avand in vedere ca este un drum principal si alta cale de acces spre spital nu mai este(din directia aia), clar ne putem lua gandul si de la el

barladi 25-04-09 10:08

Mie personal mi se pare f bun bulevardul. Intr-adevar, sunt pomi pe margine, insa am mai vazut legale unde era chiar padure pe margine

DRooPY 25-04-09 11:27

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 2263412)
ala numai negru nu e.....droopy constat ca la controlul medical ai dat spaga.....citesc in ochii tai ca ne mintzi!!!!

sti bine ca nu recunosc nuantele acu de ce ma dai de gol?

eMH 25-04-09 12:44

Eu zic ca ar trebui discutat la primarie,ca de exemplu de pe 1 Mai incolo,bulevardul o sa fie inchis in week-end. Cred ca poate fi sacrificat macar 1 singur week-end pentru curse. Eventual o taxa de inscriere cat de mica,pentru ca afacerea asta sa fie mai profitabila decat inchisul bulevardului in favoarea bicicletelor,si cred ca vor accepta.

ALEX_BZN 25-04-09 12:52

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2265304)
Eu zic ca ar trebui discutat la primarie,ca de exemplu de pe 1 Mai incolo,bulevardul o sa fie inchis in week-end. Cred ca poate fi sacrificat macar 1 singur week-end pentru curse. Eventual o taxa de inscriere cat de mica,pentru ca afacerea asta sa fie mai profitabila decat inchisul bulevardului in favoarea bicicletelor,si cred ca vor accepta.

nu o sa accepte astia legale in mijlocul orasului.....adica nu cred.....oricum nu cred ca o sa reusim vreodata sa organizam ceva in ploiesti ca nu ai cu cine...trebuie acordu de la primar de la politia locala...greu...si astia si asa au ciuda pe noi ca le huruim strazile...dapoi sa mai accepte asa ceva:))...degeaba...ca al nostru edil e cam ciudat....si comunist.

eMH 25-04-09 13:52

Bun,atunci ma gandesc la o locatie buna pentru cerculete si alte alea,poate vorbesc cu cineva sa aranjez ceva. Vedem.

DONU' 25-04-09 13:59

Primaria nu vrea sa polueze castanii de pe bulevard. :lol: Chiar auzisem treaba asta de la cineva de la un post de radio.
E jenant sa spui asa ceva cand tot timpul anului sunt distrusi de traficul infernal din zona...
PLM. Om trai si om vedea.

DONU' 25-04-09 14:01

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2265458)
Bun,atunci ma gandesc la o locatie buna pentru cerculete si alte alea,poate vorbesc cu cineva sa aranjez ceva. Vedem.

Locatii sunt dar trebuie sa te gandesti cum feresti spectatorii ca daca iti derapeaza unu si rade catziva din public pe organizator pica toata beleaua.
E simplu sa gasesti locatia. Organizarea ar fi si ea simpla. N-ai voie acolo, n-ai voie dincolo..., dar cu cine sa te intelegi cand unii sunt mai dobitoci decat animalele (vezi Craiova).

eMH 25-04-09 14:04

Pai oricum,ar fi ceva local. Fiul primarului din Comuna Brazi imi e prieten. Ma gandeam sa il intreb daca putem sa facem ceva,si eventual sa vina decat persoane din judetul Prahova,ca sa nu se puna problema cu publicul incredibil de numeros.

VooN 25-04-09 14:20

Da, si ii primim pe baza de buletin sau viza de flotant :P

DONU' 25-04-09 14:22

Ce-ai mah ai inebunit? Acuma sortam si publicul? :lol:
Eventual ii trecem printr-o sita sa cada scursorile si sa ramana numai crema, nu? :lol:

eMH 25-04-09 14:26

Nu ma :))))
Da' ma gandeam sa facem ceva mai restrans...
Sa nu chemam lume de pe toata planeta. Eventual ii punem si noi la treaba pe sacalu',pe cobra si pe situ :D
Si pe tine cu Corsa...

DONU' 25-04-09 14:27

Pai restrans am mai facut... Nu-i problema.
Exista pe piata DVD-ul Inferno Motorsport Drift Session Ploiesti :lol:

eMH 25-04-09 14:36

Eventual poate descoperim noi "talente",ca e plin Ploiesti-ul de ursi,pisici,si alte animale.
Si sunt convins ca nu numai celor 3 (MOM, XIX/AAP si SIT) le place sa face cerculete.
Vedem,ca oricum prea curand nu rezolvam nimic.

shantzu 25-04-09 15:22

Cerculetze in cadru legal pentru noi ? Am baut eu v-ati imbatat voi ? :lol: :lol:
Emh ai 18 ani (daca ii ai si pe aia :lol: ) si visezi la curse pe bulevard si cerculetze in cadru legal pentru descoperirea noilor talente....Ai venit o data cu noi , intr-o zi , cand nu s-a intamplat nimic si crezi ca ii cunosti pe toti.
Parerea mea , cercurile care le dam noi sunt de ajuns , sa organizezi ceva e prea multa bataie de cap mai ales daca e o expozitie si ceva cerculetze.
Iar de curse pe bulevard nu mai discutam ca e a "unshpea mii oara" cand discutam....

Topic inchis :lol:

eMH 25-04-09 15:30

Pai ti-am si spus ca nu organizez eu, cunosc pe cineva care cred ca poate sa se descurce. Aici nu conteaza daca am 9 ani,sau 99 de ani. Nu am impresia ca va cunosc pt ca am venit atunci cu voi,pentru ca stiu prea bine ca nu va cunosc. Nu visez la nimic,da' sa vezi ce shut in anus iti insurubez cand o sa fie liniute in ploiesti,sau "cerculete in cadru legal pentru noi" !!

shantzu 25-04-09 15:35

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2265696)
Nu visez la nimic,da' sa vezi ce shut in anus iti insurubez cand o sa fie liniute in ploiesti,sau "cerculete in cadru legal pentru noi" !!

Abia astept :lol::lol::lol:
Sincer eu nu as face nimic legal la Ploiesti.Cand merg pe strada si vad cati tarani sunt prin oras nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie la acel eveniment ....

eMH 25-04-09 15:37

Da' nu e problema ca din astia sunt peste tot. Decat ca acolo unde stai mai mult,sau unde locuiesti,sau locuiai pana sa pleci la fuck-ultate,ai impresia ca sunt cei mai multi.

shantzu 25-04-09 15:41

Pai am zis eu ca in alta parte nu sunt ?
Avem un oras frumos ( asa pare daca nu locuiesti in el ) si parca nu as vrea sa ne luam pu#e n gura si etc daca se intampla ceva la vreun eveniment.
Si cel mai de c@cat mi se pare faptul ca trebuie sa ai o groaza de relatii si sa pupi in fund toti aia mari din Ploiesti sa organizezi un eveniment.De asta mi-e cel mai scarba si de aia nu sunt de acord cu organizarea unui eveniment.
Asta e parerea mea , nu va convine , va dau aragazu' si plecati acasa :lol:

eMH 26-04-09 00:48

Pai daca vrei legale...ce sa faci...pupi lumea in fund. Eu unul m-as risca.

barladi 26-04-09 01:11

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2265476)
Primaria nu vrea sa polueze castanii de pe bulevard. :lol: Chiar auzisem treaba asta de la cineva de la un post de radio.
E jenant sa spui asa ceva cand tot timpul anului sunt distrusi de traficul infernal din zona...
PLM. Om trai si om vedea.

Atunci lasam sa participe doar masini cu GPL :peace:

ALEX_BZN 26-04-09 01:37

Quote:

Originally Posted by barladi (Post 2266926)
Atunci lasam sa participe doar masini cu GPL :peace:

Aici ma insciriu eu GPL POWER si mai vin su cu cativa prieteni si o sa ne numim:GPL TEAM PLOIESTI:))) si nu mai se pune pb de poluare:)))

Vasi11 26-04-09 07:17

Avem chiar si un M3 alb Cabrio, ultimul model...

All times are GMT +2. The time now is 20:15.

- Copyright 2026 4Tuning