![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
si ar mai fi M5u ala negru cu DON
|
Quote:
|
Da, da, da...
M5-ul Diesel... reusit model :lol: |
al Buzau sa facut remarcat :p
|
Donu'le acum ceva timp era propuse curse organizate in Ploiesti...a'ti renuntat la asta?
|
nu sa renuntat
|
Quote:
Ne-am zbatut si eu si Droopy, am incercat sa facem ceva, pana una alta sincer, n-am rezolvat cine stie ce, dar niciodata sa nu spunem niciodata. Ne trebuie un drum drept, fara pomi, de aproape 1 km, cu acces de intoarcere eventual fara a trece prin zona pistei respective. E greu de gasit in Ploiesti asa ceva, sau macar foarte aproape de Ploiesti. O sa mai incercam sa facem ceva cumva... ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cand eram eu mic acolo se tineau competitii de ciclism,evident starea drumului era cu totu' alta... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Cred ca ar fi plin de gospodari care habar n-au de curse si care ne-ar strica toata munca. In plus ne-ar injura toti concurentii si lumea care ar veni de la sute de kilometri pentru cursa.
E buna parcela dar... la tzara e riscant cu gospodarii. |
localitatea ghighiu nu e foarte mare si deci nu foarte populata de "gospodari" tineri.peste tot sunt d`astia.luni marti o sa trec in inspectie p`acolo si chiar o sa masor traseul sa vad daca se incadreaza...poate pe viitor ploiestiul organizeaza ceva.
|
Dar vin "pasarile" migratoare de Barcanesti :D
|
chemam ssp-ul si se rezolva. le-am luat antenele alora din barcanesti si daca fac figuri le zic la astia sa-i dea in judecata pt neplata ;))
|
Quote:
|
Acum vreo 10 min veneam dinspre metro, e aproape 4 ceasu... eram pe soseaua de la km6 .....luuungaaa si pustie, fara nici o masina macar
ma gandeam cum ar fi... 4 benzi late, drum bun .... dar este artera principala a orasului si :rolleyes2 |
In nici un caz nu vor bloca acea sosea. Asa cel mai bun drum este cel de la Spitaulul Judetean pana la intersectia cu centura. Nu ai ce sa-ti doresti mai mult. Insa avand in vedere ca este un drum principal si alta cale de acces spre spital nu mai este(din directia aia), clar ne putem lua gandul si de la el
|
Mie personal mi se pare f bun bulevardul. Intr-adevar, sunt pomi pe margine, insa am mai vazut legale unde era chiar padure pe margine
|
Quote:
|
Eu zic ca ar trebui discutat la primarie,ca de exemplu de pe 1 Mai incolo,bulevardul o sa fie inchis in week-end. Cred ca poate fi sacrificat macar 1 singur week-end pentru curse. Eventual o taxa de inscriere cat de mica,pentru ca afacerea asta sa fie mai profitabila decat inchisul bulevardului in favoarea bicicletelor,si cred ca vor accepta.
|
Quote:
|
Bun,atunci ma gandesc la o locatie buna pentru cerculete si alte alea,poate vorbesc cu cineva sa aranjez ceva. Vedem.
|
Primaria nu vrea sa polueze castanii de pe bulevard. :lol: Chiar auzisem treaba asta de la cineva de la un post de radio.
E jenant sa spui asa ceva cand tot timpul anului sunt distrusi de traficul infernal din zona... PLM. Om trai si om vedea. |
Quote:
E simplu sa gasesti locatia. Organizarea ar fi si ea simpla. N-ai voie acolo, n-ai voie dincolo..., dar cu cine sa te intelegi cand unii sunt mai dobitoci decat animalele (vezi Craiova). |
Pai oricum,ar fi ceva local. Fiul primarului din Comuna Brazi imi e prieten. Ma gandeam sa il intreb daca putem sa facem ceva,si eventual sa vina decat persoane din judetul Prahova,ca sa nu se puna problema cu publicul incredibil de numeros.
|
Da, si ii primim pe baza de buletin sau viza de flotant :P
|
Ce-ai mah ai inebunit? Acuma sortam si publicul? :lol:
Eventual ii trecem printr-o sita sa cada scursorile si sa ramana numai crema, nu? :lol: |
Nu ma :))))
Da' ma gandeam sa facem ceva mai restrans... Sa nu chemam lume de pe toata planeta. Eventual ii punem si noi la treaba pe sacalu',pe cobra si pe situ :D Si pe tine cu Corsa... |
Pai restrans am mai facut... Nu-i problema.
Exista pe piata DVD-ul Inferno Motorsport Drift Session Ploiesti :lol: |
Eventual poate descoperim noi "talente",ca e plin Ploiesti-ul de ursi,pisici,si alte animale.
Si sunt convins ca nu numai celor 3 (MOM, XIX/AAP si SIT) le place sa face cerculete. Vedem,ca oricum prea curand nu rezolvam nimic. |
Cerculetze in cadru legal pentru noi ? Am baut eu v-ati imbatat voi ? :lol: :lol:
Emh ai 18 ani (daca ii ai si pe aia :lol: ) si visezi la curse pe bulevard si cerculetze in cadru legal pentru descoperirea noilor talente....Ai venit o data cu noi , intr-o zi , cand nu s-a intamplat nimic si crezi ca ii cunosti pe toti. Parerea mea , cercurile care le dam noi sunt de ajuns , sa organizezi ceva e prea multa bataie de cap mai ales daca e o expozitie si ceva cerculetze. Iar de curse pe bulevard nu mai discutam ca e a "unshpea mii oara" cand discutam.... Topic inchis :lol: |
Pai ti-am si spus ca nu organizez eu, cunosc pe cineva care cred ca poate sa se descurce. Aici nu conteaza daca am 9 ani,sau 99 de ani. Nu am impresia ca va cunosc pt ca am venit atunci cu voi,pentru ca stiu prea bine ca nu va cunosc. Nu visez la nimic,da' sa vezi ce shut in anus iti insurubez cand o sa fie liniute in ploiesti,sau "cerculete in cadru legal pentru noi" !!
|
Quote:
Sincer eu nu as face nimic legal la Ploiesti.Cand merg pe strada si vad cati tarani sunt prin oras nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie la acel eveniment .... |
Da' nu e problema ca din astia sunt peste tot. Decat ca acolo unde stai mai mult,sau unde locuiesti,sau locuiai pana sa pleci la fuck-ultate,ai impresia ca sunt cei mai multi.
|
Pai am zis eu ca in alta parte nu sunt ?
Avem un oras frumos ( asa pare daca nu locuiesti in el ) si parca nu as vrea sa ne luam pu#e n gura si etc daca se intampla ceva la vreun eveniment. Si cel mai de c@cat mi se pare faptul ca trebuie sa ai o groaza de relatii si sa pupi in fund toti aia mari din Ploiesti sa organizezi un eveniment.De asta mi-e cel mai scarba si de aia nu sunt de acord cu organizarea unui eveniment. Asta e parerea mea , nu va convine , va dau aragazu' si plecati acasa :lol: |
Pai daca vrei legale...ce sa faci...pupi lumea in fund. Eu unul m-as risca.
|
Quote:
|
Quote:
|
Avem chiar si un M3 alb Cabrio, ultimul model...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning