Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

Geo_ZGA 23-10-09 13:03

Re: Club ESPERO

Diferenta de consum intre 8v si 16v crezi ca va fi asa mare incat sa nu merite cei 150cp? Un 2.0 16v consuma in Bucuresti cam 14%, cu aproximativ 3-4% mai mult decat motorul meu de Cielo 1.5 8v.
Eu zic ca, daca tot te-ai hotarat sa faci schimbarea asta, fa-o cum trebuie si pune 2.0 16v. Si totusi... cred ca e mai mult de 400 euro un motor + cutie + planetare + electronica. Eu vazusem in jur de 600 euro.

Rob3rt_espero 23-10-09 13:59

S-au mai ieftinit, nu mai sunt asa de scumpe...
Am un prieten care are ceva motoare de vanzare, si a avut si un C20XE si l-a dat ca pe painea calda cu 400 si cu abs. tot ce tinea de montare.
Acum are o Calibra cu C20NE (2000 8V), daca te intereseaza Draky vb cu el, dar tre sa vi sa il iei.

draky90 23-10-09 14:54

ms man...dar astept nitel..sa o inscriu pe numele meu..sa fac rar`u..si sa vad cu ce banuti mai raman...ca asa...una`i socoteala de acasa..si una`i cand ajungi in piata:???:

Esper0 23-10-09 18:09

1 Attachment(s)
sal baieti am si eu o intrebare . cine cunoaste pe cine-va in iasi care ami poate face masca aia din fata din fibra de carbon ???

cam asa ce-va vreau sa ami fac eu la masina. si mi-ar trebui si un proiector cu masca . ce parere aveti sa ami pun plasa anloc de grilele alea???

^^Splash^^ 23-10-09 18:15

Quote:

Originally Posted by 87-bob (Post 2744066)
dar chiar nu ati avut nici1probleme cu antena?:shock:ca ma dispera ca nu mai merge si inca nu am rezolvat nimic...cum ajung lamotorasul ala al ei?pe unde se umbla la semnalizari cumva?

motorasul de la antena electrica cu tot sistemul este exact sub lampa din portbagaj, dai capacul ala de plastic la o parte , nu stiu sigur daca mai trebuie si mocheta si o sa il vezi acolo ,e prins intr-un singur surub daca imi aduc aminte bine . eu l-am desfacut tot sistemul , am mai intins arcul , i-am bagat vaselina , dar dupa vreo 2 luni iar nu a mai mers :D

draky90 23-10-09 18:17

nu stiu ce sa zic...capota de carbon vrei
sigur?
ai vazut cum da in realitate carbonu` pe espero...hm...eu am vazut si nu am fost incantat...acum depinde de gusturile...omului`

mike - AER 23-10-09 18:41

Quote:

Originally Posted by Esper0 (Post 2744910)
sal baieti am si eu o intrebare . cine cunoaste pe cine-va in iasi care ami poate face masca aia din fata din fibra de carbon ???

cam asa ce-va vreau sa ami fac eu la masina. si mi-ar trebui si un proiector cu masca . ce parere aveti sa ami pun plasa anloc de grilele alea???

Modific-o pe a ta! pe asta din tabla... Iar referitor la grlele alea din bara eu zic sa pe lasi asa... nu da bine cu sita!

Esper0 23-10-09 19:11

aha ms baieti pt sfat. dar as pute-a sa o modific pe a mea cu fibra?? adik sa continui la ea cu fibra??

draky90 23-10-09 19:53

man....poti face multe cu fibra....numa`sa le ai...adica cineva care a lucrat cu asa ceva....ca in rest..."creativitate" sa fie...

Rob3rt_espero 23-10-09 20:27

In Bucuresti te costa 200 ron pt. un Bad-boy la Espero facut din fibra.
Iar cum ai spus tu mai devreme cu carbonul costa prea mult si nu se merita pe Espero.

draky90 24-10-09 00:54

i`am facut dublu ambreaj la masinuta :wave:........daca n`am ce face la 2 noaptea:lol:

Rob3rt_espero 24-10-09 07:43

Mike, te mai intreb si eu ceva ca momentan nu am bani sa ajung in service :D, referitor la problema cu ambreiajul cu trepidarea, acum trepideaza doar cand fac plecari dese de pe loc, cand merg bara la bara, dar daca se face mai rar plecarea nu mai trepideaza, sa fie oare rulmentul ?

D o n n 24-10-09 08:28

placa de preisune...aceeasi problema am eu acum la piisicutza...cdupa 1-2 ore prin bucuresti...cand vreau sa plec de pe loc trepideaza zici ca e raba ...daca plec cu ea in 3000rpm pleaca frumos :D asa m-i sa zis la service..ca e placa sau discu :D

Rob3rt_espero 24-10-09 08:37

Merci ca m-ai luminat...Chiar ca zici ca e Raba.

D o n n 24-10-09 08:47

Deci nu e sigur...asta m-i s-a zis..stii cum e..pana nu desfaci nu stii..

mike-fullspeed 24-10-09 16:02

Placa e mai mult ca sigur... Ambreiajul cum e? E moale? sau tine asa in trepte?

NiCu_GaB 24-10-09 19:09

Salutare,

Baieti la voi cand dati faza lunga se stinge scurta sau ramane aprinsa?

draky90 24-10-09 19:12

se stinge scurta
ori la tine ramane aprinsa:shock:?

johnsonxxl 24-10-09 19:18

eo mai ca as face ceva ca sa ramana si scurta aprinsa :D:D:D:D

draky90 24-10-09 19:19

si eu:D

NiCu_GaB 24-10-09 19:21

Nu ramane,dar as vrea sa o fac sa ramana sa nu mai frec xenonul.

johnsonxxl 24-10-09 19:27

ma baieti thread-ul asta a facut un an???CLUB ESPERO a crescut.. :D:D:D:D:

banzay 24-10-09 19:42

Se poate face faza scurta sa ramana aprinsa cand treci pe lunga. Trebuie un pic de imaginatie si niste relee. A facut un baiat destept treaba asta, era un topic de pe gmclub, dar nu mai stiu exact pe unde.

johnsonxxl 24-10-09 19:50

n-i problema..ma duc la electrician daca e...dar pana atunci sa-mi bag xenon.. ;)

NiCu_GaB 24-10-09 20:04

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2747648)
Se poate face faza scurta sa ramana aprinsa cand treci pe lunga. Trebuie un pic de imaginatie si niste relee. A facut un baiat destept treaba asta, era un topic de pe gmclub, dar nu mai stiu exact pe unde.

Daca iti amintesti topicul sa imi spui si mie,ca as vrea sa imi fac o idee asa cam ce ar trebui facut...

tiolik 24-10-09 20:39

salutare; am lucrat recent la luminile din interior alei unei astra g printre care si la blocul de lumini la care am observat ca atunci cand se cupleaza faza lunga ramane cuplata si cea scurta, deci toata treaba este din maneta de cuplare faza scurta/lunga, un contact care trebuie sa ramana cuplat atunci cand dai faza lunga, dupa mine pare o treaba destul de simpla, as fi facut si eu la mine dar eu am bec cu 2 faze si nu pot face acest lucru; desfaceti maneta si vedeti principiul de functionare; bafta

banzay 24-10-09 21:40

Prea complicat sa modifici maneta, plus ca intotdeauna cu lucrurile mici si metalice care au treaba cu electrica si se mai si misca/rotesc e cam riscant... mai simplu cu releele. Plus ca asa protejezi si circuitul electric si implicit si maneta (am inteles ca atat la cielo cat si la espero se cam incalzesc si 'crapa' manetele astea)...

draky90 27-10-09 16:57

new suspension....upgrade....low rider,mai ales din spate,da criminal..maine revin cu poze,am dat presurile jos:D....se vad ditamai caucioacele:D
care aveti jenti,dati presurile din spate jos....se vede criminal;)

Rob3rt_espero 27-10-09 17:06

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 2747131)
Placa e mai mult ca sigur... Ambreiajul cum e? E moale? sau tine asa in trepte?

Pedala cateodata e moale cateodata e mai tare, nu mereu este la fel...
Iar ambreiajul dupa ce l-am schimbat tine jos si am reglat din tija (in spatele pedalei) sa tina mai sus, iar acum a a parut probl asta.
Si acum tine ba mai sus, ba mai jos...cateodata mi se pare ca nici cursa la pedala nu este aceeasi (mai mare sau mai scurta.)
Sambata asta ma pun pe el, ah si am uitat sa mentionez ceva...Mai de mult mi s-a dus planetara pe dr si am luat una dar era pt model cu ABS, am modificat-o un pic dar merge, nu e mare dif....sa fie ceva si cu asta ???

draky90 27-10-09 17:07

n`am ideee...:???:

draky90 27-10-09 17:50

3 Attachment(s)
cateva poze..."lasata"...

johnsonxxl 27-10-09 17:55

concret ce ai facut la suspensie?acu sa vezi mizerie pe ea ca lipsesc aparatoarele alea..dar o da bine tare fara alea.. :D:D:D:D bv bv bv

draky90 27-10-09 17:57

le`am dat si pe cele din spate..zici ca`i cine stie ce torpila:joy:
suspensie kadett sport...;)

mike-fullspeed 27-10-09 19:25

Culoarea la a ta e aproape la fel ca la al meu Espero, dar... vezi ce ii faci cu numarul ala din fata, ori il pui la locul lui, ori fai ceva sa nu s mai vada gaurile alea. Mie unu nu imi place asa... Si un sfat, asa cand nu ai tu ce sa faci, ar fii bine daca i-ai face si semnalizarile de pe aripa tot negre, ca am vazut ca pe cele de pe spate le ai deja... ;)

draky90 28-10-09 06:54

stii de cand ma tin sa le astup..cred ca am 2 luni:))...si la culori sunt la fel..aproape:P,cat despre semnalizari am zis ca astazi vrea sa fac farurile pe nregu si semnalizarile..oricum mc ptentru sfat;)

87-bob 28-10-09 14:13

draky vreau si eu sa mi fac semnalele negre...spune mi cum le ai facut tu t rog...le ai dat jos si le ai dat cu sprey?:shock:aaa...si arata foarte bine masina cu suspensia aia...ma bate si pe mine gandul sa mi o schimb ca oricum trebuie...cat te a costat?

draky90 28-10-09 14:30

suspensia mea
plus un player...atat a costat....cat despre triple,se gas pe piata,niste spary`uri speciale...vreo 30 de lei,dar am mai facut un tuning
500ron amenda....bye`bye certificat,ptr jante,capota,suspensie,admisie motor,si au mai gasit ei ceva..a triple...deci m`am scos:))

banzay 28-10-09 14:35

Siiii ... cine ma intreba pe aici de ce mi-e frica de politie? Nasoala faza, prinzi pe unul mai prost dispus si se leaga de tot. Daca totul e legal, nu are ce sa ti se intample. Si totusi, nu inteleg ceva... Ce au avut cu suspensia si admisia? Si zici ca ti-au dat si amenda? Si mai nasol...

87-bob 28-10-09 14:35

ce,ti au luat talonul albastreii?si cu semnalele inteleg,dar ce au cu admisia,suspensia si capota?:shock:pe bune...nu cred ca incurca cu ceva astea...

banzay 28-10-09 14:37

Capota are :) Ca e modificata si vine peste faruri si (TEORETIC cel putin) ca obstructioneaza lumina.

All times are GMT +2. The time now is 20:44.

- Copyright 2026 4Tuning