![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
asa e, asta am uitat :lol:
daca aveam si io bani... faceam si io ceva frumos din salvare... dar asteptam poate da norocu in mine :eyebrow: |
frumos volanu :D
ai de gand sa pui climatronik digital boss? |
Quote:
|
Sapro.. mai ramane sa-si puna si scaunele tale, sau cine stie punele unele de M3:)
|
Frumoasa masina ai facut boss din ea.....Felicitari ;)
|
cauta o nuca originala de ///M de aia cromata ca da bine pe al tau!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
S`a muncit mult la masina asta.A iesit cam 98% din ce trebuia sa iasa sau cum trebuia sa iasa.Oricum,cand te apuci de o masina,niciodata nu ai cum sa zici,gata,am terminat..Spor la treaba..
Sapro,tu ai putea sa o inchiriezi la Pompieri.. |
Superba masina!Ce a fost si ce a ajuns!Felicitarile mele!
ps:Foarte misto treaba cu usb-ul.Zici ca e pus din fabrica! |
Quote:
Mersi mersi.....nu m-asteptam sa scrii vreodata p-aici.....oricum e exagerat procentajul de 98%.....undeva la 60% a ajuns acum, dupa parerea mea.....mai sunt de bagat bani o gramada, dar totul.....lin si progresiv. Multumesc frumos theolino ;) |
[QUOTE=jm3k3rd3mik;2801130]Da tati, dar nu ma grabesc.....mai la iarna, ca sa aibe colegii mei de la garaj timp mai liber ;)[/QUOTE
nu te grabi ca este timp:-) apropo...cromul ala parca nu prea da bine,ma refer la schimbator si rama cromata,mai bine puneai schimbator de ///M dala negru:-) dar e doar o parere.Numai bine |
a cam venit deja:chainsaw::confused2:omfg:
|
scuze n-am fost atent!Frumos!
|
In sfarsit s-au montat: kit-ul de ambreiaj, bucsi fuzeta, bucsi pivotante spate, 2x burduf caseta directie, capete de bare, brate cu pivoti, termostat+ carcasa, bujiile.....mai urmeaza uleiul si filtru, si placutele peste vreo 1000km......acum sunt cu ambreiajul in rodaj :cry:
S-au mai comandat rola intinzatoare, garniturile de la capac si cele de la bujii ca bujiile stateau in piscina :lol:. S-au montat si proiectoarele clare :joy: |
Quote:
|
Imi place de oamenii care baga bani si in siguranta, nu doar aspectul masinii.. gen body kit xenoane o folie si atat. E importanta si directia, si franele sunt importante, etc. Apreciez asta la astfel de oameni.
|
ti-ar trebuii un alt volan , dar in rest masina arata super bine
( scuze am vazut volanu din pz de mai sus nu cel din pagina precedenta , asa ceva iti trebuia si l-ai luat ) |
Mersi, mersi mult de tot baieti pentru urari ;)
|
tu, pe langa mine, faci parte din acei oamnei pe care taica`miu ii crede nebuni ca nu vrem masina mai noua, si baga o gramada de bani in una veche :))....daca era si el mai din generatia noastra probabil ne intelegea :))
|
Mai sunt oameni ca tatal tau boss.....si tata e tot la fel.....
Doamne cum poa'sa traga cu ambreiajul asta, cum ma pot invarti cu ea in mijlocul strazii :clap: mai am sa vad cum reactioneaza la un burn'out :pelvic_th |
daaaaaaaa se invarte frumos rau si plecarea de pe loc de'a latu :dribble:
|
felicitari ptr masina :D arata deosebit
|
Multam frumos baieti.....oricum nu trage cum ar trebui.....mai au baietii de la garaj de lucrat la ea si ies din nou in probe..... :ballbounc cu ocazia asta tin sa le multumesc pentru ceea ce-au putut sa scoata din ea ;)
|
lasa k o sa fie ea in forta :D
|
cum ai putut avea atata rabdare sa o faci in exterior cand pe mecanica avea atatea necesitati ?
|
nu cred ca masina lu` gogu avea/are necesitati pe partea mecanica, atat ca omu vrea ca totul sa fie ca nou, adica daca motorul lui are 150cp din fabrica el nu acc sa aibe 148cp...si probabil multi cred despre aceasta masina ca este una cu problema doar din cauza ca el este f pretentios!
|
Quote:
|
M-am apucat de exterior pentru ca stiam ca imediat o sa m-apuc si de piesele care le-am schimbat.....unele mai mergeau 5.000-7.000km....spre exemplu placutele, dar ambreiajul trebuia schimbat, nu incepuse sa patineze dar o simteam eu ca nu mai trage asa bine.
Motorul trage brici acum...dar se poate si mai bine...poate unii ma cred nebun, sau obsedat de masina, dar credeti-ma ca nu exista zi cand n-am ce face pentru ea si ii dau tarcoale, dau 2-3 ture in jurul ei, gasesc cate ceva, poate gasesc o varianta, sau poate nu...deschid capota, stau 2-3min cu ochii in motor, ma mai confrunt cu mecanicii despre cate ceva....mai curat ceva, mai desfac altceva.... |
e bine ca stai cu mecanicii langa tine mai mesteriti una alta la masina
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Revin dupa o lipsa indelungata :rolleyes2
S'a mai facut cate ceva pe la masina :twisted:.....de fapt c'am in fiecare zi se face cate ceva....spre exemplu s'au pus condensatoare mult mai mari pe faza lunga (se descarcau prea repede balastii pe lunga) |
3 Attachment(s)
S'a schimbat toba finala....s'a pus Remus cu 2 iesiri, una mica una mare....
Asta deoarece tre'sa vina JUNIOR, si....il zapacea de creieri cea Borla....asta e mai linistita un pic....dar dupa 2 ani aprox. o sa revina 8) ca o sa devina si el pasionat de masini ca tacso, si'o sa'i placa:twisted: |
arata super... de fapt asa cum trebuie sa fie!;)
|
Quote:
|
de ce ai loft la bara pe partea stg sub tripla?
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
A venit si momentul sa scriu si despre OBC :pistoles::pistoles:S'a achizitionat Obc'ul cel cu 18 butoane + maneta.
Iar prin postul asta tin sa multumesc enorm de mult lui 316i dupa forum.....un om de milioane (sa ne traiesti mestere....i pup you) a venit la Valcea si m'i la montat......merge exact ca cel din fabrica, si absolut toate functiile posibile :dance: Si intre timp s'au dat jos si intermediarele din faruri.......Doamne cum pot vedea acum noaptea fara ele......mai ales pe lunga :shock: |
Smecher OBC-ul. Ce ai scos din faruri, plasticul ala suplimentar ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning