![]() |
Re: Fotografii .. care bat inspre artistic facute de voi !
esti obosit :)
pe bune relaxx cu ceva :) vb dupa ...... |
nus obosit ma , ca m-am trzit la 21.. ieri , sa mor , ma enervezi , eu am zis ce aveam de zis , raspunde-mi ..
nici un vb later :) |
si ce ma daca te enervezi ? :)
treaba cu phtsp ...este buna coix nu a zis nimeni nu dar ....exista un mare BUT simti altceva cand stii ca este reala ...fotografii care bat inspre artistic ... :) a ce suna ? |
aaaa... ... du-te ba si te culca :P ;)) sa vezi ce bine o sa te SIMTI atunci :P
tot acolo ajungem , crede-ma, oricat am discuta, DA o fotografie BUNA .. te face sa te simti ... yey ... o bagi in photoshop , o scoti mai bine , WOW :) simplu . tot de simtit e vba ;) asculta la mine , fa photoshop ,si o sa-mi dai dreptate... :) ai pus-o , am prins pica pe tine , stai sa vezi ce-ti face tovarashu tau acum ... montaje .. stai sa vezi ce-ti dedica fratele tau :P sa ne mai zici tu noua sa terminam cu psu ... :) |
hai sa te vad ce rulezi in viitor :)
ca de nu te retrogradez ...:)) |
1 Attachment(s)
o poza... care mi se pare destul de dragutza :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
sa vin si eu cu o mica photoshopareala :rolleyes2
p.s. scuzatzi ca v-am cam furat ideea cu negru ala de pe deasupra :| |
Santos...ceea ce nu intelegi tu...e ca nu trebuie neaparat photoshop...
Tu crezi ca fara photoshop o poza e prea normala... Dar eu iti pot arata sute si mii de poze stock...care arata mai bine aproape decat orice poza modificata Si oricum...nici macar nu se compara o poza normala cu una modificata...e ca si cum ai compara un om cu un robot...desi robotul e mai eficient..si mai performant..pana la urma realizezi ca niciodata nu va fi ca "the real thing" |
1 Attachment(s)
okay hai sa pun si eu o poza :)
|
Quote:
|
Quote:
si totusi....pe acest topic...cam slabut inafara de pozele cu photoshop...puneti poze competitive.....noi....incercam sa scoatem ceva mai bun dintr-o simpla poza la un apus in herestrau (e deja banal nu? ) sau o masina... |
4 Attachment(s)
Quote:
Am gasit niste poze (mentionez ca nu sunt facute de mine) pe care vreau sa ti le arat ca sa vezi ca stock-ul poate fi chiar tare de tot.. |
foarte frumoase pozele shogun ..dar stii .. in romania astea sunt limitele ... pentru majoritatea ... un rasarit- apus / o masina .. photoshopate sau nu .. mai avem pana ..o sa ajungem sa ne permitem ceva pro ...si atunci poate o sa se mai mishte ceva ...
|
Quote:
dap ? aia o faci .. in conditiile in care.. ai bani .. multi .. ai aparat... si stii unde sa cauti .. sau pur si simplu .. esti in vacanta.. ai un cacat de aparat .. si esti atat de beat incat.. sa crezi ca o sa faci o poza care sa iasa atat de frumoasa. . intelegi ? ori , eu , nu am aparat smecher , nu am banii necesari ptr plimbari ... de genu .. sa ma duc prin locuri de genu .. si etc.. plus ca.. im iface placere... sa fac ceea ce fac.. ori .. prefer sa ma duc pana-n herastrau .. si sa fac o poza .. sa vin acasa , s-o modific .. si sa o pun aici , ca tu sa spui , da dom`le , e frumoasa, asta-i tot ce vreau .. ca.. ma duc in spania .. si prind o poza .. ca asta.. si ? ce castig ? pai iti zic .. pierd ... mult .. si atat :) ah . .ca fac poze si le vand si bla bla e altceva, oricum ,deja aberam .. ti-am inteles punctul de vedere,si da , sunt de acord, exista, si se pot face poze nemodificate.. care sa arate mai bine decat multe poze modificate.. insa .. pozele alea .. le face unu care.. chiar e nebun dupa asa ceva.. viseaza poze si mananca poze pe paine dimineata.. ori ptr mine .. chestia asta e .. doar .. ca sa-mi pot pune un wallpaper facut de mine .. si .. ptr simplul fapt ca.. atunci cand scoti o poza smechera / un montaj smecher... s-a terminat ce senzatie ai .. am colegi care.. stau acasa.. si nu fac nimic , se plictisesc 15/24 pe messenger, purtand discutii la modu , ce faci ? bine , peste 2 ore , ce faci ? bine , .(punct) intelegi ? prefer sa.. fac ceva.. :) care sa-mi placa.. . salut |
9 Attachment(s)
nu au pic de modificare > asa au iesit :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
probail cea mai marfa poza realizata ...chiar daca este pe comp :twisted: :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
nici cea mai mica urma de photoshop :)
|
Quote:
Si din nou iti zic ca ceea ce faci e tare de tot ;) |
pai si poza cu luna si cu cele doua umbre care se vad care este faza ? :) tot reale sunt ? ma refer la a ii a poza
|
10 Attachment(s)
Quote:
p.s. sa nu va puna draku sa nu remarcatzi pozele cu pestii (penultima si antepenultima) ca am stat pana mi-o venit acru sa ca ii surprind :lol: :D |
1 Attachment(s)
ieri ...
primim telefon ... hai la poze ... hai ... speram sa va placa, desigur, atinse in photoshop .. |
3 Attachment(s)
cam ce poate un n90,din mers,prin geam..se vede reflexia :oops:
|
Quote:
|
Quote:
in loc sa faci baie cu aia .. stateai sa faci poza... fraier esti ... :P |
1 Attachment(s)
Gata! Terminashi toate procedurile de sub numele de cod "BAC" si reincep activitatea febrila pe forum :-P
Incepem... un apus de soare. Comentatzi pls PS: nemodificata |
5 Attachment(s)
Quote:
cel mai bestial loc si cea mai bestiala cabana ever =)) |
da,merci,tu stateai aproape pe loc..eu la 100 si ceva la ora..;) si prin geam plouat..in fine..nu conteaza asta,ca nu ma iau la ``intrecere`` cu nimeni.sebi..si daca n-are vibratii ce?pe mine nu ma deranjeaza :-)
|
1 Attachment(s)
keke :???:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Luati de aici.
In drum spre Delta in week-endul care a trecut... |
nush ce aparat are tipu` insa ... in oglinda retrovizoare il tzine ca si cum tzine un ak41 in mana ... :D
|
Quote:
Si mai tine si un aparat de 900 Euro pe geam in timpul asta sa iasa poza ca lumea. Carcotasule... :) Hahaha acum am vazut.... E din cauza filtrelor puse in fata obiectivului :) |
1 Attachment(s)
NeXt:arrow:
In drum spre Timisoara |
bravo bluey, imi place
si daca eu zic ca-mi place...nu te supara dar e o onoare:P esti al 2-lea la care spun asta |
1 Attachment(s)
nu e neaparat artistica...dar mie imi place :rolleyes2
genul asta de poze a fost consacrat de Andy Warhol...si cica e mare si tare in domeniul foto poza originala nu o pun ca nu are rost, doar va zic ca ala din poze sunt eu 8) :lol: |
Quote:
Iti dai seama ca nu eu am facut pozele.. :) Eu conduceam si i-am spus colegului sa faca poze super sa le pun pe forum ca daca nu il arunc din masina... pe geam :) |
Aaa.. ce urat din partea ta :lol:
|
1 Attachment(s)
Defapt aici se ascund rachete nucleare furate de la rusi ;)
|
2 Attachment(s)
inca cateva de la baiatu:
un sunset :D si inca o poza cu luna ;) nici una nu contin nici un fel de modificare :) sunt exact cum le-am luat de pe aparat :D |
ala este un soare stramb rau :)))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning