Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

CT-87-ADY 21-01-07 13:15

Re: Constanta - Accidente

Deci...
Bmw`u venea TARE pe a2a linie de tramvai(pe aia de pe contrasens... cum ar venii) iar Loganul a vrut sa faca stanga la semafor spre Repr. Audi sau sa intoarca... si BMW`u a depasit prin stanga.. sia sta a fost...
ce`i asa greu?

CT-05-UST 22-01-07 09:46

acum vreo luna jumate se dadea unu cu un tico la liniutze in port : s-a dat cu dacie a facut s-a dat cu cielo a facut s-a dat cu a4 a facut cu clio 2 s-a dat de 3 ori si a treia oara a fost fatitica pt el a ramas fara frane si s-a infipt in bariera mare pakt de ticolino ala fugea tare bine

:)) acum am vazut ce am scris cu a4 nu a facut da s-a tinut in portiera din fata pana la sfarsit :))

omarica 24-01-07 17:33

am vazut si eu la stiri....asteaptam poze daca are cineva :)

GABBY_ 24-01-07 18:16

zi doamne fereste,nu ii face prosti ,maine poti fi in locul lor.la faze din astea cand nu exista figuri si terbilism ...zi doamne fereste

BuGyy 24-01-07 18:59

acum cateva luni a fost un caz similar la interectie la casa de cultura numa ca erau 2 salvari :))))!!!

GABBY_ 24-01-07 19:10

daca nu stii exact motivul accidentului de ce te pronunti ?au zis pana si la televizor care a fost motivul dar .... la intrebare nu am ce sa raspund ,eu m-am referit la general ,nu cred ca ai avea de ce sa te simti

Psycho 24-01-07 19:18

a zis la shtiri k a franat k , cazuse un cablu ... si de aia si va dati seama la 4 tone ~ 5 cat are man`u ala cu tot cu apa .. iti trebuie ancora k sa o opreshti draq :D

BuGyy 24-01-07 19:21

are vro 20 nu 4-5 :)

metal_militia 24-01-07 19:22

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 713404)
desteptzi pompierii nostri ... doua masini de pompieri s'au lovit la dacia .... merita vazuta faza ... pacat ca nu am avut cu ce sa fac poze ... poate baga altzii ...

ce sa-i faci domne....nu toti sunt mari piloti k altii... :rolleyes2

aia cu cablu lor sunt de vina nu pompierii....

leonard 24-01-07 19:28

8 Attachment(s)
adelin petrishor soseshte cu poze de la fatza locului:P

sonykel 24-01-07 19:32

andreea ai legatura...

BuGyy 24-01-07 19:32

victime au fost ?

GABBY_ 24-01-07 19:38

deci cunoscutul e de vina nene ca a distras atentia soferului aflat in masina de pompieri :P

PYT 24-01-07 19:57

bai frate, da cat avea ma la ora de a iesit asa sifonata cabina celei de-a doua masini??

sonykel 24-01-07 20:24

oho mai mult de 50 nu cred ca avea in momentu impactului...

leonard 24-01-07 20:26

e deja pre mult 50 la ora....la 30 de tone sau cat o avea o amshina daia plina cu apa..

sonykel 24-01-07 20:27

pai asta am vrut sa zic ca la cat de mari sunt nu le trebe viteza...

YZF-PWR 24-01-07 23:26

nu fratilor io le-am distras atentia , mi-am tras pantalonii jos cand i-am vazut ca vin si le-am aratat curu :)))

street_racer 25-01-07 13:54

Quote:

Originally Posted by CT-05-UST (Post 709398)
acum vreo luna jumate se dadea unu cu un tico la liniutze in port : s-a dat cu dacie a facut s-a dat cu cielo a facut s-a dat cu a4 a facut cu clio 2 s-a dat de 3 ori si a treia oara a fost fatitica pt el a ramas fara frane si s-a infipt in bariera mare pakt de ticolino ala fugea tare bine

:)) acum am vazut ce am scris cu a4 nu a facut da s-a tinut in portiera din fata pana la sfarsit :))

=)))) de ce vb de ala cu tico la persoana a 3a ?

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 713404)
desteptzi pompierii nostri ... doua masini de pompieri s'au lovit la dacia .... merita vazuta faza ... pacat ca nu am avut cu ce sa fac poze ... poate baga altzii ...

nu cred ca stii toata povestea , nu cred ca stii cum s-a intamplat, nu cred ca stii ce defectiuni aveau mashinile respective , nu cred ca stii diferenta dintre mashinile alea 2 la franare , nu cred ca stii multe ... nu critica ... mai ales ca unu din pompierii aia era unchi'miu si nu a iesit tocmai bine din accident !!! ciocul mic si joc de glezne !!!

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 713580)
de ce doamne fereste ?!?!?! u cum ai face pe cineva care cand e in misiune in loc sa se uite in fatza se uita in statia de taxi si il saluta pe un cunoscut si se dadea mare k e in misiune... si cand intoarce capu vede k ala din fata lui statea pe loc k nu putea sa treaca prin scuar ?!?!?!

eu stiu ca atunci cand ma grabesc spre un loc ... nu mai stau sa ma uit dupa cunoscutzi ... ma concentrez la condus si am grija sa nu lovesc pe cineva ....

si intrebare pe u gabby care e treaba cu figurile si teribilismul ????

repet : nu stii povestea si nu critica !!! hai sa iti explic o chestie ... diferenta din alea 2 mashini mai ales la franare e imensa !!! si culmea e ca in spate era mashina aia cu frane mai proaste !!! dak ai fi fost in locul lor tu ce ai fi facut !!! fii om si taci cu faza asta !!! ptr ca sunt multi care nu au iesit cu bine de acolo !!! si pana una alta se ducea ca sa il scape pe alt destept caruia i-a ars tv-ul !!! dak tie iti ia foc tv-ul si mashinile de pompieri se bulesc si pana ajunge alta iti arde casa .... nu cred ca te-ai bucura !!!

de unde si pana unde ai ajuns la concluzia ca ala saluta pe cineva ... hellman .. cand ai dreptate ai , da de data asta :-$ ;)

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 713651)
gabby eu am fost eram acolo cand a avut loc accidentul am avzut toata faza ... asa ca stiu de ce a avut loc accidentul... dar faza e ca soferul celei de a doua masini de pompieri nu era atent si a intrat in ala care deja era oprit .... a vazut k masina din fata lui e oprita in ultimu moment

bah cum le stie el pe toate !!! ia zii la ce ora a fost accidentul !!! vezi ca vb alandala !!! :-$

Quote:

Originally Posted by metal_militia (Post 713623)
ce sa-i faci domne....nu toti sunt mari piloti k altii... :rolleyes2

aia cu cablu lor sunt de vina nu pompierii....

ai 17 ani si nu ai permis ... banuiesc ca nu prea conduci .. sa te vad eu pe tine cum opresti o mashina de 20 de tone de la ceva viteza !!!

Aceeasi avertizare ca lui DON M . Foloseste un sg post cand ai ceva de spus...nu nspemii de posturi consecutive... Mai multe detalii le gasiti aici

sonykel 25-01-07 14:05

gata ma Aditza gata nu va mai certati... Hai ca nui frumos...

CT-05-UST 25-01-07 14:06

street_racere oricum din cauza ta m-am infipt in bariera ca dak erai baiat valabil franai si nu continuai sa accelerezi cum ai facut tu ...dak nu accelerai as fi putut sa o intorc cu putina frana de mana dar u racer pana la sfarsit i-ai dat in continuare ...si cu a4 chiar m-am tinut in paralel cu portiera lui fata

CT-07-APV 25-01-07 14:14

Street_racer am si eu o rugaminte la tine cand postezi, posteaza cate un mesaj nu mai pune 5 intr-un minut ca nu faci altceva decat sa umplii pagini aiurea. Grupeazale pe toate intr-un post mai mare daca i mai mult de scris. Nu te supara dar hai sa respectam niste reguli pe aici ok?

YZF-PWR 25-01-07 22:37

Quote:

Originally Posted by CT-05-UST (Post 714808)
street_racere oricum din cauza ta m-am infipt in bariera ca dak erai baiat valabil franai si nu continuai sa accelerezi cum ai facut tu ...dak nu accelerai as fi putut sa o intorc cu putina frana de mana dar u racer pana la sfarsit i-ai dat in continuare ...si cu a4 chiar m-am tinut in paralel cu portiera lui fata

pei si care`i vina lu street racer ca a continuat ?!, el a stiut sa accelereze si sa franeze la timp , tu nu , din cate ai explicat u acolo. poate am inteles gresit dar ai un tico ( asa am inteles din postul tau sau a lu street racer ) , e normal sa te tii de un a4 dak te dai in port pe o distantza de 3 chibrite la care tico e mult mai usor si are avantaj pe drum super scurt , a4 e mai greu si o fi fost si cu un motor mai slab .
dar nu-i locu aici sa vbesc probabil la "Portul COnstanata" , nu mai va da-ti la liniute in port k nu-i nimic real , e pur si simplu "cantitativ" sau in functie de masini cu demaraj mare care pe distanta mica pleaca tare , si pe distanta mare zici k stau pe loc

omarica 27-01-07 17:11

5 Attachment(s)
A fost aseara un accident urat de tot la intrare in Agigea cand vi dinspre Lazu. Din cate am inteles doar pasagerul din dreapta a ajuns la spital.
pe aripa spate stanga avea urma de la roata si de la prezoane :)
pun si cateva poza dar mai nasoale...sunt facute cu tel

Most_Wanted 27-01-07 18:13

eu sunt din agigea .....acum sunt in oradea ...poti spune nr masinii ...drac ..in pozelele astea din cate vad e exact in fata blocului meu

omarica 28-01-07 13:12

nu mai tin minte numarul...a fost lla 10 m mai jos de coltul unde are lamureanu barul sau nu stiu ce are el acolo.

sonykel 28-01-07 13:43

numarul e CT-05-PED

Most_Wanted 28-01-07 15:32

Quote:

Originally Posted by omarica (Post 719081)
nu mai tin minte numarul...a fost lla 10 m mai jos de coltul unde are lamureanu barul sau nu stiu ce are el acolo.

stiu unde e barul ..pai acolo au fost o gramada de aciidente ..peste drum stau eu ......se vede in poza blocul meu ......dar nr numi suna cunoscut

quick_5hifter 29-01-07 01:46

Vineri seara, la iesire din Ovidiu parca...un tir proaspat rasturnat pe banda spre Constanta; n-am stat sa vad despre ce e vorba, nici nu stiu alte detalii.

stiuculeanu 30-01-07 23:39

dar de accidentu de pe varianta stie cineva cine a retezat stalpul de tensiune?

13RvR 30-01-07 23:50

Quote:

Originally Posted by stiuculeanu (Post 723595)
dar de accidentu de pe varianta stie cineva cine a retezat stalpul de tensiune?

stiu eu , stiu eu :D (sa dai join la user group ba)

stiuculeanu 30-01-07 23:53

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan (Post 723614)
stiu eu , stiu eu :D (sa dai join la user group ba)

si cum fac asta? - AICI

Psycho 31-01-07 20:22

azi mergeam ushurel tica tica spre marvimex .. si deodata in fatza mea .. fum si aburi .... opresk ... cand .. ce sa vezi .. una bucata espero .. face curu garaj la un fiat d`ala de pe taxi .. si l-a luat intr-o parte k ala intorcea .. nush ce draq facea si l-a invartit de vre-o 2 ori .. fara poze k nu am apucat sa scot telefonu

fixu_mic 03-02-07 10:20

cel mai stupid accident..a fst aseara..la aqua magic :))) o dacie q un opel...urat d tot...dacia pff, opelu un pic sifonat...

p3rv3r5ul 03-02-07 10:32

fixu_mic e vorba de astra ala alb?

CT-05-UST 03-02-07 10:41

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 715724)
pei si care`i vina lu street racer ca a continuat ?!, el a stiut sa accelereze si sa franeze la timp , tu nu , din cate ai explicat u acolo. poate am inteles gresit dar ai un tico ( asa am inteles din postul tau sau a lu street racer ) , e normal sa te tii de un a4 dak te dai in port pe o distantza de 3 chibrite la care tico e mult mai usor si are avantaj pe drum super scurt , a4 e mai greu si o fi fost si cu un motor mai slab .
dar nu-i locu aici sa vbesc probabil la "Portul COnstanata" , nu mai va da-ti la liniute in port k nu-i nimic real , e pur si simplu "cantitativ" sau in functie de masini cu demaraj mare care pe distanta mica pleaca tare , si pe distanta mare zici k stau pe loc

izf-ule erai acolo?? u acum faci pur si simplu presupuneri ...a fazut f bine ca nu imi tineau franele ca am inceput sa franez de la oprirea interzisa si cu toate ca a vazut el a continuat sa-i de-a ..si oricum la el nu se poate numi stiinta in ce face ....parerea mea si a altora te pup dulce papa

sonykel 03-02-07 10:55

3 Attachment(s)
poze de la accidentu din aqua... daca vreti sa va certati exista topicul acela divergente...

LKS 03-02-07 12:40

a cam "comprimat" motoru` ala

GABBY_ 03-02-07 12:44

sa mor eu ,la omul sarac nici boii nu trag asa si aici.cate S-uri sau M-uri s-au vazut ? e vb si de ghinion,oricui i se putea intampla

fixu_mic 03-02-07 12:53

da oriqui i se poate intampla..mai ales dk visezi la stiu eu ce :))))

All times are GMT +2. The time now is 15:25.

- Copyright 2026 4Tuning