![]() |
Re: Constanta - Accidente
Deci...
Bmw`u venea TARE pe a2a linie de tramvai(pe aia de pe contrasens... cum ar venii) iar Loganul a vrut sa faca stanga la semafor spre Repr. Audi sau sa intoarca... si BMW`u a depasit prin stanga.. sia sta a fost... ce`i asa greu? |
acum vreo luna jumate se dadea unu cu un tico la liniutze in port : s-a dat cu dacie a facut s-a dat cu cielo a facut s-a dat cu a4 a facut cu clio 2 s-a dat de 3 ori si a treia oara a fost fatitica pt el a ramas fara frane si s-a infipt in bariera mare pakt de ticolino ala fugea tare bine
:)) acum am vazut ce am scris cu a4 nu a facut da s-a tinut in portiera din fata pana la sfarsit :)) |
am vazut si eu la stiri....asteaptam poze daca are cineva :)
|
zi doamne fereste,nu ii face prosti ,maine poti fi in locul lor.la faze din astea cand nu exista figuri si terbilism ...zi doamne fereste
|
acum cateva luni a fost un caz similar la interectie la casa de cultura numa ca erau 2 salvari :))))!!!
|
daca nu stii exact motivul accidentului de ce te pronunti ?au zis pana si la televizor care a fost motivul dar .... la intrebare nu am ce sa raspund ,eu m-am referit la general ,nu cred ca ai avea de ce sa te simti
|
a zis la shtiri k a franat k , cazuse un cablu ... si de aia si va dati seama la 4 tone ~ 5 cat are man`u ala cu tot cu apa .. iti trebuie ancora k sa o opreshti draq :D
|
are vro 20 nu 4-5 :)
|
Quote:
aia cu cablu lor sunt de vina nu pompierii.... |
8 Attachment(s)
adelin petrishor soseshte cu poze de la fatza locului:P
|
andreea ai legatura...
|
victime au fost ?
|
deci cunoscutul e de vina nene ca a distras atentia soferului aflat in masina de pompieri :P
|
bai frate, da cat avea ma la ora de a iesit asa sifonata cabina celei de-a doua masini??
|
oho mai mult de 50 nu cred ca avea in momentu impactului...
|
e deja pre mult 50 la ora....la 30 de tone sau cat o avea o amshina daia plina cu apa..
|
pai asta am vrut sa zic ca la cat de mari sunt nu le trebe viteza...
|
nu fratilor io le-am distras atentia , mi-am tras pantalonii jos cand i-am vazut ca vin si le-am aratat curu :)))
|
Quote:
Quote:
Quote:
de unde si pana unde ai ajuns la concluzia ca ala saluta pe cineva ... hellman .. cand ai dreptate ai , da de data asta :-$ ;) Quote:
Quote:
Aceeasi avertizare ca lui DON M . Foloseste un sg post cand ai ceva de spus...nu nspemii de posturi consecutive... Mai multe detalii le gasiti aici |
gata ma Aditza gata nu va mai certati... Hai ca nui frumos...
|
street_racere oricum din cauza ta m-am infipt in bariera ca dak erai baiat valabil franai si nu continuai sa accelerezi cum ai facut tu ...dak nu accelerai as fi putut sa o intorc cu putina frana de mana dar u racer pana la sfarsit i-ai dat in continuare ...si cu a4 chiar m-am tinut in paralel cu portiera lui fata
|
Street_racer am si eu o rugaminte la tine cand postezi, posteaza cate un mesaj nu mai pune 5 intr-un minut ca nu faci altceva decat sa umplii pagini aiurea. Grupeazale pe toate intr-un post mai mare daca i mai mult de scris. Nu te supara dar hai sa respectam niste reguli pe aici ok?
|
Quote:
pei si care`i vina lu street racer ca a continuat ?!, el a stiut sa accelereze si sa franeze la timp , tu nu , din cate ai explicat u acolo. poate am inteles gresit dar ai un tico ( asa am inteles din postul tau sau a lu street racer ) , e normal sa te tii de un a4 dak te dai in port pe o distantza de 3 chibrite la care tico e mult mai usor si are avantaj pe drum super scurt , a4 e mai greu si o fi fost si cu un motor mai slab . dar nu-i locu aici sa vbesc probabil la "Portul COnstanata" , nu mai va da-ti la liniute in port k nu-i nimic real , e pur si simplu "cantitativ" sau in functie de masini cu demaraj mare care pe distanta mica pleaca tare , si pe distanta mare zici k stau pe loc |
5 Attachment(s)
A fost aseara un accident urat de tot la intrare in Agigea cand vi dinspre Lazu. Din cate am inteles doar pasagerul din dreapta a ajuns la spital.
pe aripa spate stanga avea urma de la roata si de la prezoane :) pun si cateva poza dar mai nasoale...sunt facute cu tel |
eu sunt din agigea .....acum sunt in oradea ...poti spune nr masinii ...drac ..in pozelele astea din cate vad e exact in fata blocului meu
|
nu mai tin minte numarul...a fost lla 10 m mai jos de coltul unde are lamureanu barul sau nu stiu ce are el acolo.
|
numarul e CT-05-PED
|
Quote:
|
Vineri seara, la iesire din Ovidiu parca...un tir proaspat rasturnat pe banda spre Constanta; n-am stat sa vad despre ce e vorba, nici nu stiu alte detalii.
|
dar de accidentu de pe varianta stie cineva cine a retezat stalpul de tensiune?
|
Quote:
|
Quote:
|
azi mergeam ushurel tica tica spre marvimex .. si deodata in fatza mea .. fum si aburi .... opresk ... cand .. ce sa vezi .. una bucata espero .. face curu garaj la un fiat d`ala de pe taxi .. si l-a luat intr-o parte k ala intorcea .. nush ce draq facea si l-a invartit de vre-o 2 ori .. fara poze k nu am apucat sa scot telefonu
|
cel mai stupid accident..a fst aseara..la aqua magic :))) o dacie q un opel...urat d tot...dacia pff, opelu un pic sifonat...
|
fixu_mic e vorba de astra ala alb?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
poze de la accidentu din aqua... daca vreti sa va certati exista topicul acela divergente...
|
a cam "comprimat" motoru` ala
|
sa mor eu ,la omul sarac nici boii nu trag asa si aici.cate S-uri sau M-uri s-au vazut ? e vb si de ghinion,oricui i se putea intampla
|
da oriqui i se poate intampla..mai ales dk visezi la stiu eu ce :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning