Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Manga (Pixel cars) (https://forum.4tuning.ro/541-manga-pixel-cars.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (manga) (https://forum.4tuning.ro/541-manga-pixel-cars/80065-masinile-voastre-preparate-manga.html)

costinbv 30-03-11 20:46

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi (manga)

bai nene cum se pot interpreta unele cuvinte....nu am avut nici cea mai mica intentie sa fiu rau
andi: tiam zis doar ce e diferit pt ca omu a zis clar:"sa aiba ceva jante mai mari si lasata.." am facut exact ce a zis

xtrez: a fost o gluma pe care nu ai stiut sa o percepi...dar mno nu ma bag peste treburile tale...cat despre faza cu posturile....nu am ce sa iti cer ,,,,posturile nu folosesc la nimic si oricum sunt la stage 5 daca e sa ne luam dupa "smecherii dinastea" .....ps: a fost o GLUMAA
si la faza ca iti trebuie doar modelu...te anunt ca am folosit aceeasi baza ...tot renault r9

in fine
nu am avut intentii rele cu voi...nu sunt genu care sa fie smecher in spatele monitorului si am vrut doar sa ajut

scz de off

XtreZz 30-03-11 22:42

eu credeam ca faci misto de mine ca am "bad boy" din autocolant...la modul cum ai zis..in fine..imi cer si eu scuze ca am inteles aiurea..
O seara buna..

_Cox_ 04-04-11 18:20

1 Attachment(s)
Am si eu o rugaminte la voi, daca vrea cineva sa-mi vopseasca si mie acesta masina,visiniu, este pentru un coleg de aici de pe forum si eu nu am photoshopul iar masina nu are paleta de culori :|

andi_cimpean 04-04-11 18:48

1 Attachment(s)
N-ai dat niciun exemplu de vişiniu, dar daca trebuie altfel, lasă aici un exemplu şi o refac!

_Cox_ 04-04-11 18:49

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4227019)
N-ai dat niciun exemplu de vişiniu, dar daca trebuie altfel, lasă aici un exemplu şi o refac!

Nu conta nuanta,doar visiniu sa fie :-)
Multumesc frumos, raman dator. Respect!

dan.moraru 04-04-11 19:13

3 Attachment(s)
Salut,as sa imi faca si mie cineva o semnnatura manga cum arata masina acum.Mersi anticipat.

costinbv 04-04-11 20:31

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dan.moraru (Post 4227097)
Salut,as sa imi faca si mie cineva o semnnatura manga cum arata masina acum.Mersi anticipat.

daca e cineva amabil sal faca argintiu...eu nam putut...in rest sper sa iti placa
:)

andi_cimpean 04-04-11 23:17

1 Attachment(s)
:arrow:

P.S. Costin, vezi că i-ai cam crăcănat gumele alea! :lol:

Īn rest, arată bine! :)

costinbv 05-04-11 08:22

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4228057)

P.S. Costin, vezi că i-ai cam crăcănat gumele alea! :lol:

Īn rest, arată bine! :)

mersi mult da incearca sa ii faci si bandourile la culoare....daca nu le fac eu diseara cand aj acasa

andi_cimpean 05-04-11 10:38

1 Attachment(s)

dan.moraru 05-04-11 11:15

A iesit bine,daca s-ar putea spoilerul fata si spate vopsit in culoarea masinii (la spoilerul fata sa fie astupate gaurile de la proiectoare), scos eleronul de luneta pentru ca arata un pic ciudat cu el si difuzorul de aer la bara spate facut putin mai mare pentru ca nu se vede foarte bine.Mersi.

costinbv 05-04-11 12:29

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dan.moraru (Post 4228907)
A iesit bine,daca s-ar putea spoilerul fata si spate vopsit in culoarea masinii (la spoilerul fata sa fie astupate gaurile de la proiectoare), scos eleronul de luneta pentru ca arata un pic ciudat cu el si difuzorul de aer la bara spate facut putin mai mare pentru ca nu se vede foarte bine.Mersi.

......................

andi_cimpean 05-04-11 12:32

1 Attachment(s)
Last one! Cel puţin din partea mea...

dan.moraru 05-04-11 13:39

Mersi mult baieti,acum e perfecta.

goshy 05-04-11 16:58

4 Attachment(s)
salut, o semnatura si pt cazanul meu s-ar putea? :oops:
merci anticipat... :oops:

goshy 05-04-11 18:06

am uitat sa spun de modificari: sa fie low, geamurile asa cum sunt acum ionizare 100% fata/spate si exteriorul clean, fara sigla fata cum este intr-o poza(aceea poza fiind mai veche, acum este colantata)...

andi_cimpean 05-04-11 18:10

1 Attachment(s)
Momentan, decāt īn culoarea asta ţi-o pot face...

Īmi face figuri PS-ul şi n-o pot face exact aşa cum este īn imagini!

costinbv 05-04-11 18:32

1 Attachment(s)
sper sa iti placa:)

goshy 05-04-11 21:48

e super marfa asa 8)
daca era si fara carlig si fara colantul de pe oglinda era smechera ca alea vor diparea :oops:

dar sunt super multumit asa cum e, fac cinste cu o bere :lol:

andi_cimpean 05-04-11 21:50

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 4230614)
e super marfa asa 8)
daca era si fara carlig si fara colantul de pe oglinda era smechera ca alea vor diparea :oops:

Uită-te mai sus...

Vei vedea ceea ce trebuie!

goshy 05-04-11 21:53

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4230627)
Uită-te mai sus...

Vei vedea ceea ce trebuie!

vei spune apoi ca sunt fitos :lol: dar cea de sus are evacuare dubla V si eu nu o sa-i fac evacuarea dubla la masina , asa ca ma multumesc cu cea cu carlig:oops:

anyway, multzam fain :* :*

costinbv 05-04-11 21:55

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by goshy (Post 4230614)
e super marfa asa 8)

fara colant si carlig

@ andi-nu te supara ca iti spun dar, desi am folosit aceeasi baza, ai uitat cate ceva...1.farurile au pleoape...tu leai facut negre dar numai la vederea din fata nu si la cea laterala...aceeasi treaba e si la spoileru fata...2. bara spate ai lasato nemodificata (baza e de mondeo st) si e total diferita....eu am folosit baza de st (era albastra si nu am mai modificat culoarea) si am folosit spoilerele inferioare de la modelul standard
sunt doar niste "critici" si trebuie sa le iei ca atare...

goshy 05-04-11 21:59

Quote:

Originally Posted by costinbv (Post 4230659)
fara colant si carlig

este cea mai superba superbitoare asa 8) :oops:

mii de multumiri :hug:

costinbv 05-04-11 22:01

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 4230675)
este cea mai superba superbitoare asa 8) :oops:

mii de multumiri :hug:

nu ai pentru ce

andi_cimpean 05-04-11 22:03

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by goshy (Post 4230646)
vei spune apoi ca sunt fitos :lol: dar cea de sus are evacuare dubla V si eu nu o sa-i fac evacuarea dubla la masina , asa ca ma multumesc cu cea cu carlig:oops:

anyway, multzam fain :* :*

:lol::lol:

E asta o problemă?

P.S. Īntre timp mi-am rezolvat şi problema la PhotoShop şi ţi-am "vopsit" maşina aşa cum trebuia!

Enjoy!

P.S.
Costin, este bine că īncerci să īţi ajuţi colegii de forum...dar eşti sigur că vrei să īncepem partea cu observaţiile! :lol:

goshy 05-04-11 22:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4230689)

E asta o problemă?

P.S. Īntre timp mi-am rezolvat şi problema la PhotoShop şi ţi-am "vopsit" maşina aşa cum trebuia!

Enjoy!

e frumoasa si cea de la tine andi_cimpean, oricum toate sunt frumoase
daca ar fi cuoarea ta la macheta astaaa de la costinbv pt ca se apropie de adevar si la jante si la bara fata... :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

costinbv 05-04-11 22:13

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4230689)

E asta o problemă?

Enjoy!

P.S.
Costin, este bine că īncerci să īţi ajuţi colegii de forum...dar eşti sigur că vrei să īncepem partea cu observaţiile! :lol:

sincer sa fiu nu am nimica daca miai zice greselile(Stiu ca sunt destule) si accept critici din partea oricui...pana la urma sunt cam boboc la sectiunea manga....si fai tu te rog culoarea pe desenu meu :) mersi anticipat(nu stiu cu ce se mananca ps-u)

_Cox_ 05-04-11 22:15

Costin nu am nimic cu tine, dar las-o balta cu observatiile, vezi ca andi are ceva experient in manga, iar tu ai 2 saptamani (cu aprox) si nu te descuri de minune ;)
O seara placuta!

goshy 05-04-11 22:18

hei, nu trebuie sa va "certati" din cauza mea si cu "pretentiile" mele :sad:

t1grul 06-04-11 08:47

3 Attachment(s)
Vin si eu cu o rugaminte, cine poate sa-mi sa aduge un eleron in culoarea masinii (am pus modelul) sa-i dea un save as!
Iar dupa aceea sa-mi modifice si culoarea fundalului de la semmnatura (am atasat culoarea)
Deci sa rezulte doua semnaturi cu eleroane (una cu fundalul care il are acum si una cu aceea culoare mai inchisa) sper ca m-a inteles cineva, este prea de dimineata.
Multumesc!

costinbv 06-04-11 11:27

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by t1grul (Post 4231390)
Vin si eu cu o rugaminte, cine poate sa-mi sa aduge un eleron in culoarea masinii (am pus modelul) sa-i dea un save as!
Iar dupa aceea sa-mi modifice si culoarea fundalului de la semmnatura (am atasat culoarea)
Deci sa rezulte doua semnaturi cu eleroane (una cu fundalul care il are acum si una cu aceea culoare mai inchisa) sper ca m-a inteles cineva, este prea de dimineata.
Multumesc!

sper sa fiebun eleronu...si nu arata bine pe gri...e prea inchis

t1grul 06-04-11 12:25

Quote:

Originally Posted by costinbv (Post 4231823)
sper sa fiebun eleronu...si nu arata bine pe gri...e prea inchis

Incearca sa faci eleronul in linie cu masina (sub forma unui triunghi)
Pe gri chiar ca nu arata bine, voiam sa folosesc semnatura pt alt foum. Ms

_Cox_ 06-04-11 12:56

1 Attachment(s)
Masinuta asta e facuta de mine de ceva timp in urma :)) cred ca asa vrei sa fie eleronul.

t1grul 06-04-11 15:48

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4232046)
Masinuta asta e facuta de mine de ceva timp in urma :)) cred ca asa vrei sa fie eleronul.

Da _Cox_ asa voiam, ms
Nu am uitat ca este facuta de tine, dar am vazut discutiile de mai sus si am zis ca nu dau eu fraul la altele daca apelam tot la tine

Ms si tie costinbv

andi_cimpean 06-04-11 16:08

Nu-i concurenţă! :)

Dimpotrivă...fiecare user care doreşte un desen cu a sa maşină, ar trebui să aibă parte de desene, de la mai mulţi colegi si la final să şi-o aleagă pe cea care i se potriveşte!

Īn cazul tău, t1grul, chiar era recomandat să ţi-o facă Cox, pentru că el a muncit la maşina iniţială :)

t1grul 06-04-11 16:11

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4232488)
Nu-i concurenţă! :)

Dimpotrivă...fiecare user care doreşte un desen cu a sa maşină, ar trebui să aibă parte de desene, de la mai mulţi colegi si la final să şi-o aleagă pe cea care i se potriveşte!

Īn cazul tău, t1grul, chiar era recomandat să ţi-o facă Cox, pentru că el a muncit la maşina iniţială :)

Asta cam asa este!

jhonycvz 08-04-11 08:44

3 Attachment(s)
..salutare..daca se poate sa-mi faceti o semnatura cu urmatoarele poze..astra g combi cu nr de inmatriculare(IF 01 CVZ) o astra g hatchback(culoare rosu)atasez un link pt ca nu pot incarca imaginea..este png..etc..nush.. https://forum.4tuning.ro/member.php?u=49291 (la nr: IF 24 CVZ )..penultima sa fie imaginea cu bmw de la semnatura mea (la nr doar CVZ)..iar ultima logo 4tuning si logo clubului ..multumesc..

DJSeba 08-04-11 11:27

nu se vede nici bmw-u:)), se poate face semnatura dar creca cel mai bine ar fii prin ym, trimite-mi un pm cu id-u de mess si iti fac eu;)

NightDevil 10-04-11 11:50

3 Attachment(s)
ma ajutai si pe mn cu un pictorial manga ? :D

DJSeba 10-04-11 12:13

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 4242320)
ma ajutai si pe mn cu un pictorial manga ? :D

hai ca incerc eu ;)

All times are GMT +2. The time now is 19:14.

- Copyright 2026 4Tuning