![]() |
Re: Club MATIZ
eu m-am referit la modul general...am vrut sa spun ca daca nici macar nu nimeresti pedalele nu ai ce cauta pe sosea;)
|
Se poate intampla intr-o situatie critica sa apesi brusc si sa alunece piciorul... eram intr-o masina cand s-a intamplat un accident tocmai din cauza asta :) Noroc ca era un tanculet de logan :)
|
asa cum am promis revin cu niste pozici...spr sa va placa ce am realizat...
|
5 Attachment(s)
sczz....astea sunt ultimile poze:D
|
Cam da in kitch, neoane, covoare metalice, pedale si mai sunt...
|
Vreau sa vopsesc cate ceva la masina si vreau sa o fac singur, la spray. (stiu, suna urat)
Matizul meu e alb metalizat, din fabrica, iar in talon scrie doar: alb cassablanca. Un spray alb cassa blanca e mai galbui decat albul masinii, are cineva alte sfaturi ? Ce firma, ce cod de culoare? Aici exclud vopselurile "custom" procesate pe calculator. Multumesc. |
Alb polar:-)...vopsisem eu niste capace odata si erau foarte albe! Nu suna deloc urat ca vrei sa le faci la spray, albul va iesii bine si cred ca stiu deja ce vrei sa vopsesti:-) Incearca mai multe sprayuri si daca nimeresti unul bun incearca sa iti ajunga pentru tot, sprayurile au prostul obicei sa nu fie identice! Si sa dai neaparat o mana de lac tot spray altfel se va ingalbenii in timp!
|
Mersi frumos de sfat. Imi asum injuraturile daca nu iese cum trebuie :lol:
|
Quote:
|
Ce ai reusit cu barile? Ai reusit sa le desfaci?
|
Pe frigul asta nici gand. :-ss
Eu imi iau de acum ce imi trebuie, ca la ziua respectiva cand ma apuc de treaba, sa nu stau sa caut unelte prin vecini :lol: Nu am cumparat totusi nimic, mai spune'mi o data, ce fel de cheie trebuie ? |
Eu nu am folosit nici o cheie, ti-am mai zis. Doar o surubelnita in cruce iti trebuie si o cheie de 10 ca are bara si doua suruburi sub far si trebuie sa dai jos si farurile! Eu iti dau un sfat! Nu te chinuii sa desfaci barile, se dau jos greu si de pus sunt si mai dificil! Incearca sa vopsesti cu ele pe masina!
|
Quote:
|
Quote:
cat te costa sa vopsesti barele ?? |
Da asa e, nu stiu la ce ma gandeam cand am zis ca se da jos farul:rolleyes2. Dar parerea mea e ca se da greu jos si de pus la loc e chiar mai dificil! In special suruburile alea mici de pe interiorul contraaripilor care se desfac ori cu tubulara de 8 ori cu surubelnita!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
http://www.piese-caroserie.ro/detali...kgMDQgNzMxLzI=
Nu imi multumiti mie, e meritul unui coleg de pe mtzclub! Eu doar am pus si aici siteul! |
asta este o veste pe care multi o asteptam:lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Da am vorbit si eu cu ei si aduc peste o luna
|
:( si eu acum ma pregateam sa ma duc:(..off si cum se face? se da comanda? sau doar asteptam?
|
Quote:
|
Cand o sa vina semnalele cine imi cumpara si mie si mi-le trimite prin posta ?! Nu de alta dar am vazut ca transportul costa 28 de lei daca fac comanda pe net...
|
o sa ma duc eu sambata/duminica peste ei si le zic daca vor sa se imbogateasca:)) sa aduca semnale mai repede:))
robert: o sa ti le trimit eu daca o sa fiu pe faza cand apar.. |
Ok mersi! Nu e o suma mare dar nu vreau sa platesc transport 28 de lei pe ceva care costa 20.;) Ne mai auzim cand aduc!
|
sa ne anunti si pe noi daca afli ceva
|
nici 20 nu cred, eu am comandat aparatoare noroi de pe net si m-a costat 7 lei transportul!! dar vedem
DA o sa va anunt ce aflu sambata/duminica!!! |
Nu, m-am referit ca faci comanda la ei pe site si trimit prin curierat si costa 28 de lei, asa prin posta nu depaseste 10 ron!
|
Quote:
|
Astazi am sunat si eu si am primit acelasi raspuns.E bine,maine sun de pe tel de serviciu ,poimaine de acasa ,raspoimaine de pe cosmote dupa aceia o pun pe nevasta-mea sa sune si poate asta ii determina sa urgenteze importul!
|
Quote:
|
Salut baieti,daca nu e cu suparare,poate cineva sa imi cumpere si mie o pereche de semnale?iar dupa accea sa imi trimita prin posta.Va multumesc anticipat.
|
Mareo ai PM!;)
|
Daca cumva oarecum care este cineva curios de orice de la semnatura mea, va anunt ca pentru membrii clubului Tico si Matiz fac reduceri substantiale !!
Va salut |
2 Attachment(s)
8)...
|
Vai de cand n-am mai vazut reclama aia cu "Vrei sa stai la geam?" =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning