![]() |
Re: Diverse poze/filme
Cutia este praf in momentul de fatza. Ca sa mai mearga ar trebui schimbati doi rulmenti.
Am cumparat alta cutie, un F20 (de SFI) pe care o voi monta saptamana asta sper pe masina. F13-le n-a rezistat prea mult fiind cutie de motor de 1.6. |
2 Attachment(s)
doua poze cu bestia.....inca nefinisata mai am de lucru....
|
1 Attachment(s)
multzumesc.....nu sunt leduri sunt neoane si nu stiu de ce draq nu mai merg....am facut legaturile prost....la sarsitul saptamanii se fac ultimele finisaje,se pun neoanele sub praguri,se poliseaza...etc...etc....si in 2 saptamani incepe lucrul la interior;)imbracat in piele,ecrane lcd in tetiere,un dvd incastrat in bord....ca in imagine si multe altele,sunt deschis la idei,sfaturi si critici....
ecranul in bord ceva de genul....;) |
sa-mi bag picioarele am scris un post si a aparut pe o pagina in urma in loc sa apara ultimul.....cel cu poza cu dvd-ul in bord trebuia sa apara ianintea postului asta si a aparut cu o pagina in urma....la draq:D
|
ma ce draq are saitu' asta ?am facut doua posturi si in loc sa apara pe ultima pagina au aparut pe o pagina in urma?!
|
hih ;) e marfa , nu prea imi place mie spatele dar daca tie iti place e bine :mrgreen:
poate gasesti vreo solutie sa o lasi mai jos ;) |
Ma mananca buzunarul sa trec si eu la un tuning exterior la anul.
Vreau ceva super agresiv asa..., dar pana la exterior mai am de decartat niste bani pentru bestia de sub capota ;) |
Deci este super mega MARfa !:shock: :D Matiz powa !:twisted:
|
HEHE ! Bravo T@zMania !
Oricum...motoru ? ceva ? LCD-ul ala e cireasa de pe tort ! FRUMOS ! :D Bafta in continuare :D:)! |
se observa si un rand de leduri pe acolo ...sau bag eu prost de seama .... ? oricum masina arata super ... 10X10 pt tine taz....toata ztima!:peace: :dance:
|
in sfarsit! pica bine de tot taz, felicitari!
pune-i eleronu, da jos folia :) si te astept la un pictorial. |
felicitari taz arata super tot respectu pur si simplu superba bft ai grija de ea
|
Quote:
|
Taz-ule,jingx my brother! bling-bling!
|
felicitari taz! sa ai grija de el mai ales acum...
|
Quote:
Incep sa ma sictiresc de orasul asta..., pe bune! |
Quote:
|
wooow a iesit super tareeee Matizu.....respect..no comment.
|
3 Attachment(s)
Mai am si eu cateva cu Matizescu lu' T@z!
|
1 Attachment(s)
Recunoasteti personajul care pe viitor va iesi din Clubul Alcoolicilor Anonimi :lol:
|
2 Attachment(s)
Retzinetzi si evitatzi!!! Si cand te gandesti ca shoferul Daciei a iesit din masina fara zgarieturi...
A fost si Desca... |
1 Attachment(s)
Si inca una tare!!! Pe str. Rudului
|
Quote:
|
pls, da mai multe detalii despre acc ala cu dacia ..unde, ce cand...
|
Quote:
|
Quote:
Erau ramasitze din Dacie pe distantza de 200 si ceva de metri.Cel putin la 200 de metri de Dacie era butelia de GPL ca stateau pompierii cu furtunul pe ea. Au fost ranitzi usor pasagerii din BMW, iar tipul din Dacie cand s-a dat jos isi cauta telefonul prin masina si zicea ca-l doare putin spatele. Asta e..., se mai intampla si d-astea, ca sa nu zicem ca noaptea e plictiseala in Ploiesti (faza s-a intamplat pe la 0:30) |
Quote:
multzumesc inca odata.... |
Quote:
|
[in jur de 12-14milioane iti zic eu k mi-a zis
|
Oare crezi ca mai conteaza cat a bagat ! Mama ma dispera intrebarea asta ! Si poate la fel de bine ptr. el a fost un pret si pentru altii e alt pret !
|
Quote:
|
wow.. adato`n nasolie :(
|
Quote:
|
Quote:
|
vopseaua a crapat in urma unei lovituri la spoiler,a nu se intzelege gresit.....spoilerul a fost lovit si s-a ciobit vopseaua....nu s-a crapat singura..
|
1 Attachment(s)
Se pare ca exista si in Romania bijuterii din astea.......:peace:
|
pune si platbanda acolo jos la spoiler sa apropie nitel marginile. fa-mi rost de tabla si ti-l fac eu daca vrei, am tot ce trebuie.
|
donule ai zis ca pui poze de calitate cu masina ;) ca eu nu am vazut-o :(
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning