Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Despre masini (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6994-masini.html)

panaitescud 08-03-08 18:58

Re: Discutii despre masini

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 1409717)
avea nr de BV V12 sau V8 nu mai stiu AMG negru

bv. maha;);)

dragos2900 08-03-08 20:21

Va prezint o vedeta in devenire... Peugeot 407 :lol::lol::lol:
- balamalele lsd
- slikuri toyo Y
- stopuri tuning
- oz aniversery 18
+ ce va fi la motor
- blow-off
- twinturbo
- kitu frane
- struttbarr
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...89&postcount=9
+ bonus sora mai mare 2.5tdi stock avand 136cai .....acum cu cip tuning si biturbo ...crescand puterea la 280cai.... :lol::lol::lol:urmeaza jante pe 24'' de crom ......:lol:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...4&postcount=11

bogdan_wrc 10-03-08 07:55

Re: Masini tari de pe la noi

Quote:

Originally Posted by tre (Post 1408487)
pai na, vag-uri...

:)) poate te mai trezesti si tu inainte sa postezi..sau numai S de la audi vezi. era vorba de S klasse.

Cobra..e prea boring pe mess....

tre 10-03-08 09:15

a, ma scuzati. se mai intampla, nu cred ca-i un capat de tara ca s-a stricat vreun senzor la cine stie ce merc.

bogdan_wrc 10-03-08 09:38

nu? intreaba cat costa..si daca poti merge cu suspensia aia....la ~4cm de sol :))

Vibe 10-03-08 11:10

mergi... PIMP style. :)))

DirtyPusherman 10-03-08 11:24

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1413392)
nu? intreaba cat costa..si daca poti merge cu suspensia aia....la ~4cm de sol :))

Uite cine stie! Bv Bogdane! ;)

bogdan_wrc 10-03-08 11:43

merci. sa inteleg ca ma pricep si la altele in afara de VAG? wow..ce surprinza....

tre 10-03-08 11:51

...si eu care credeam ca ai ca pasiune doar automodelismul. :)

shantzu 10-03-08 13:02

Defapt voi aveti pasiuni pentru off-topic ! :mrgreen:

bogdan_wrc 11-03-08 19:36

tre...
http://www.ame-racing.de/dragracer/g...Dragster.shtml

bogdan_wrc 11-03-08 19:43

pls observe:
Motorblock: vom 1.9 TDI mit Zusätzlichen Blockverstärkungen
6 Gang-Getriebe : vom Audi TT mit Sperre und 4 Motion- Antriebsstrang

poate asa se mai intelege de ce laudam motorul 1.9TDI... si acum..cutia de TT/S3...

acum, nu tin iar sa incep discutia. cu VAG..dar totusi trebuie remarcat..corect?

tre 11-03-08 20:13

da dar NU e diesel. s-a folosit doar blocul motor pentru ca e mai rezistent (doh, la orice diesel e mai rezistent decat echivalentul pe benzin), o solutie ingenioasa as zice.

bogdan_wrc 11-03-08 20:47

diesel nu e..dar vezi ce motor are la baza :)
ti pup iu...

tre 11-03-08 22:21

pai da dar nu e asa mare lucru cum incerci tu sa insinuezi.

kraven_4_all 23-03-08 10:49

http://www.************/galerie/15037...i/peugeot-4007

am vazut un asha peugeot, vineri pe la Blejoi.....e dragutz k forma......sariti cu criticile:D

Vibe 23-03-08 12:31

e frate geaman cu Mitsu Outlander si Citroen C-Crosser la tot mai putin exterior:P dintre astea 3 parca tot Mitsu ash lua:)

bogdan_wrc 24-03-08 07:34

ptiu..l-am vazut fugitiv,..dar am zis ca nu vad bine. la spate e identic cu Outlander.
as lua forester sau outlander. sau tiguan. :)

tre 24-03-08 09:07

da, urat urat pejo-u ala.

bogdane vezi ca acu chiar blasfemiezi, forester e in alta liga, nu suporta comparatie cu outlander cu tdi sau cu tiguan cu... tiguan ca n-are nimic deosebit, ba da! common-rail.

DRooPY 24-03-08 13:10

a spus cineva ceva de vreo tiganie :) prezent..!eu am bat cu bodyguarzi aia de la organizare jakalu stie

DONU' 24-03-08 16:34

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1442332)
normal....trebuie sa mergem,ori sa ne dam ,ori sa facem galerie,le-o mai dam sus.....plm..daca nu fac emigranta ma dau cu parpalina cu aia cu daciile....:)):)):))

iii maaaaaa

BAHAOSSSSS:))

HAI TZIGANIAAAAAAAA! IIII MAAAA LA EI!!!

dragos2900 24-03-08 17:17

Tiguan e urat rau...

B|shOp-VR6 24-03-08 18:54

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1442321)
:)):)):))

da frate stim majoritatea citi bani ai bagat in masinuta aia.....eu am vazut o poza cind era la bishop si am ramas cu sechele...:)):))

bani ,munca,pasiune,nervi ,stres, dar a iesit ceva deosebit.
masina arata,se aude ,si merge impecabil.

FELICITARIIIIII !!!!!!

Fa un tratament sa-ti revi dupa ce ai vazut pozele alea.. dar sunt foarte curios de ce ai ramas cu sechele.. domnule Sacal. Masina aia cand a plecat de la mine nu avea o bataie la nimic, nu scartaia un plastic pe ea.. discul, fisele si tot ce a schimbat Bogdan initial le aveam si eu schimbate.. doar motorul nu l-am facut. Nu-mi spuneti voi cum era masina aia cand era la mine.. Cand eu alergam cu masina aia voi nici nu stiati ce-i ala VR6.. era unul singur la curse in Bucuresti dupa care au inceput sa apara. Ati auzit si voi de VR6 acuma si va dati interesanti.

Am tot respectul pt Bogdan ca are girja de o masina la care au am tinut si pe care am intretinut-o.. asa ca nu va mai dati voi cu parerea despre cum era masina la mine.. ca pot sa va pun eu poze cum arata dupa 2 saptamani de cand a plecat de la mine.. era praf din toate punctele de vedere.. bateau toate pe ea.. servo era praf.. mergea in 5, tremura relantiul, toba sparta etc.. Asa ca masina aia nu a fost facuta praf de mine.. a fost facuta praf de un Ploiestean de-al voastru.

Mai tineti-va gurile despre masina asta cand era la mine si traiti-va prezentul.. ca legenda ramane la mine..

B|shOp-VR6 24-03-08 19:00

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1441990)
Eu stiu ca a bagat bani in suspensia FK, a luat filtru sport SIMOTA si o toba finala cu diametru de intrare mai mic decat evacuarea de fabrica. Asta stiu eu. Daca a mai schimbat ceva, eu n-am de unde sa stiu, insa la mine eu zic ca a renascut VR6-le.
Uòterior am aflat ca si la Bishop mashina scotea fum ca la balamuc deci halea ulei bine...
Am uitat sa precizez ca a doua sau a treia zi dupa ce am luat mashina (nu de la Bishop, ci de la Mihai), am schimbat pompa de benzina (stricata din vina lui Mihai, platita tot de el) si am schimbat fishele si bujiile (cele de top pentru VR6), la 3 luni dupa ce-am cumparat-o a picat discul de ambreiaj si atunci am decis sa schimb si pistoane, segmentzi, sa planez chiuloasa, alezat bloc, iar in octombrie, dupa ce am spart cutia de viteze am schimbat si placa de presiune care era in stare bunicica atunci cand schimbasem ambreiajul in vara.
Si acum intrebare.
Cine e taticul lui Vento VR6??? :lol:

Scotea fum ca la balamuc pe draq... scotea inspre limitare intradevar.. dar de aici ca la balamuc sa fim seriosi...

Dupa cum am zis mai sus.. lasati voi trecutul la mine si vedeti-va de prezent si viitor...

Cand a luat-o Mihai de la mine a venit cu mare mecanic de s-a uiat peste tot si era masina ok.. iar acum imi scoateti mie povesti despre cum era masina la mine..

B|shOp-VR6 24-03-08 19:09

Cat despre chip.. am un ABT (harta) pe care ai fi putut sa-l adaptezi acum pt 2.9. Chipul propriu zis e acum pe fosta masina a lui Toba care rupea GTIuri si RS-uri in dulcele stil clasic.. Poate ti-am dat harta de la el.. daca nu ti-am dat-o.. nici nu o mai dau ca m-am scarbit de asa caractere.

GiGiCarbiT 24-03-08 19:43

hiii ma la ei....sa umflat pufuletii in voi...:)):)):)) Sa va inpac pe toti...donu sa ramana cu sechele...bishop cu legende...si masina sa fie "rupta" in continuare...!!!

bogdan_wrc 24-03-08 21:36

pai e urat..dar tot e mai frumos decat caramida aia de forester. si e si lucrat mai bine. da..nu are motoare asa puternice...nu are asa tractiune desteapta..dar nici nu consuma ca in poza din semnatura lu DONU'....

jakal 24-03-08 23:22

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 1443241)
Fa un tratament sa-ti revi dupa ce ai vazut pozele alea.. dar sunt foarte curios de ce ai ramas cu sechele.. domnule Sacal. Masina aia cand a plecat de la mine nu avea o bataie la nimic, nu scartaia un plastic pe ea.. discul, fisele si tot ce a schimbat Bogdan initial le aveam si eu schimbate.. doar motorul nu l-am facut. Nu-mi spuneti voi cum era masina aia cand era la mine.. Cand eu alergam cu masina aia voi nici nu stiati ce-i ala VR6.. era unul singur la curse in Bucuresti dupa care au inceput sa apara. Ati auzit si voi de VR6 acuma si va dati interesanti.

domnu bishop....probabil am exagerat un pic in afirmatie...
daca o sa mai gasesc poza la care ma refer o sa o postez sa-ti arat..
nu stiu daca mai era masina la tine si nu am zis niciodata ca tu ai darimat-o
la faza cu alergatul,ai dreptate nu cred ca stiam cu ce se maninca VR6

te respect pt ce ai facut si pt ce faci in continuare...

BAFTA....

B|shOp-VR6 24-03-08 23:41

6 Attachment(s)
Asa arata masina cand a plecat de la mine.. dupa doua saptamani stiti toti cum arata...

DONU' 24-03-08 23:48

Eu faza cu fumul am auzit-o sambata la 4Tuning de la un baiat tot din Anonymus, nu stiu cum il cheama, care mi-a zis ca scotea fum si cand era la tine Bishop. Dupa ce am cumparat-o am auzit alte vorbe cum ca mashina n-a fugit niciodata cum trebuie. Oricum stii foarte bine ca am luat legatura cu tine imediat dupa ce am cumparat-o si ti-am promis ca o voi aduce la nivelul la care trebuie. Se pare ca am reusit. Mihai dupa ce a luat-o de la tine n-a bagat decat benzina in ea si cam atat..., si d-aia l-am tractat eu de cateva ori ca avea probleme, d-aia a si stricat pompa de benzina. Nu bag mana-n foc ca era motorul dus la tine. Stiu ca pana s-o cumpar avea ulei Castrol 10/60 si pentru ca manca foarte mult Mihai a completat cu ulei 15/40 sau ce a nimerit sa cumpere atunci ca ii bateau tachetzii si au intrat uleiurile in reactzie si poate d-aia s-a dus motorul. La doua saptamani dupa ce a cumparat-o Mihai a dat-o cu botul de parapetzi pe Posada, a spart buza din fibra, masca, pleoapa mare, farurile pe care le-a prins apoi cu scotch, semnalizarile si proiectoarele si n-a mai reparat nimic din ce-a stricat. Stii bine ca am venit cu ea apoi eu la Bucuresti si cand ai vazut-o la Kisselef te-ai luat cu mainile de par. Era distrusa.
Fiecare isi da cu parerea omule. Nu stie toata lumea istoria ei nici de cand a fost la tine, nici cum era cand am luat-o eu. Imi pare rau ca n-am poze cu ea de cand am luat-o de la Mihai. Nu trebuie sa te superi. Iubesti mult mashina asta si cred ca si eu tin la ea poate si mai mult daca am tras sa o fac. Altul poate ar fi dat-o sa scape de ea sau i-ar fi schimbat motorul, dar eu cu cat am avut mai mari problemele cu atat am incercat s-o fac mai bine. Sper ca m-am facut inteles! Cui nu-i place sa se laude cu ce a facut bun la mashina? Ma bucur la fel de mult ca si tine ca arata si merge foarte bine. :peace:

B|shOp-VR6 24-03-08 23:55

Eu in masina nu aveam Castrol.. aveam aral 5W/40.. nu stiu ce a pus el in motorul ala.. Si da masina scotea fum la final de treapta.. iar de tras.. pana sa apara GTI-urile.. am batut multe masini - asta dupa ce am depistat de ce imi intrerupea lucru pentru care ii multumesc lui Hondarul (ursi 325, pisicute 325, Laguna V6, Opeluri GSi, 535... m-am dat cu TXA Dumnezeu sa-l ierte.. la inaugurarea autostradei.. cand avea motor de 3.5 pe urs si s-a indepartat pe a treia.. etc). Cine frecventa cursele pe vremea aia.. stie.. dar putini din vremea resp mai sunt pe forum. O sa-ti arat filme.. sa te convingi... In rest.. ma bucur ca tu ai grija de ea.. dar nu am cum sa raman indiferent la niste afirmarii de la persoane care nici macar nu ma cunosc si habar nu au nimic despre aceasta masina.

jakal 24-03-08 23:55

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 1443940)
Asa arata masina cand a plecat de la mine.. dupa doua saptamani stiti toti cum arata...

eu poza care am vazut-o era facuta la startul unei curse

avea acelasi spoiler sau prelungire...dar era intr-o stare mai rea

mie personal nu imi place acea prelungire....dar este doar o parere personala..

repet..poate am exagerat la afirmatia de mai sus....si la doctor nu mai ma duc pt ca nu au tratament pt mine:)):))
baietii de aici ma cunusc si stiu ce fire sint....iar afirmatiile nu le fac din rautate....

SALUT SI BAFTA IN CONTINUARE...

B|shOp-VR6 24-03-08 23:57

Nu am nimic impotriva sa nu-ti placa.. dar de aici pana sa ramai cu sechele.. eu cred ca-i cale lunga..

jakal 25-03-08 00:07

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 1443960)
Nu am nimic impotriva sa nu-ti placa.. dar de aici pana sa ramai cu sechele.. eu cred ca-i cale lunga..

am recunoscut ca am exagerat....ai dreptate nu te cunosc ,nu ma cunosti,si sigur nu am experienta ta in masini sau curse....si probabil nu o s-o am niciodata....

si nici nu vreau sa intru in polemica cu tine ca probabil o sa ne mai intinlim pe la evenimente si sper sa ne salutam nu sa ne uitam urit unul la altul...

B|shOp-VR6 25-03-08 00:25

Nu sunt genul.. Bogdan ma cunoaste si poate sa-ti confirme :) dar sincer.. la cat am tinut la masina aia.. m-am umplut de draci cand am citit :)

jakal 25-03-08 00:31

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 1444011)
Nu sunt genul.. Bogdan ma cunoaste si poate sa-ti confirme :) dar sincer.. la cat am tinut la masina aia.. m-am umplut de draci cand am citit :)

:)):)) iti dau dreptate....fiecare tine la masina lui intr-un anume fel indiferent ce masina ar fi.....si m-i se pare normal sa il ia capul citind asa replici....

hai poate ne vedem pe 1 mai la C-TA sau in iunie la buzau si mai stam la un pahar de vorba cu totii....;)

B|shOp-VR6 25-03-08 00:37

Probabil ca o sa vin.. doar ca nu o sa fiu la linia de start.. momentan nu mai am masina de 402m... din pacate.. dar.. o sa vina cat de curand :D

jakal 25-03-08 00:50

gata boss.....ardem un J&B si ne impacam....:)):))

dar yo dupa un pahar sint nava...:)):)):drunk::drunk:

B|shOp-VR6 25-03-08 00:56

:)) Eh.. atunci te fac :)) mie imi tre ceva mai multe :))

jakal 25-03-08 01:00

normal......la capitolul asta cred ca ma face si o fata....dar deh daca serviciul nu permite....la munc la volan.....cind sint liber la volan.....plm azi am baut 3 pahare de bere si deja trageam dreapta-stinga.....:)):))....si asta pe jos nu conduceam....

All times are GMT +2. The time now is 11:48.

- Copyright 2026 4Tuning