![]() |
Re: B 28 N U T
Quote:
|
Sper ca odata si odata sa vad masina macar trecand pe strada pe langa mine ca-mi place la nebunie.Felicitarile mele!
|
Afecteaza rigiditatea masinii in primul rand, si in al doilea rand nu cred ca se merita sa te bagi sa tai in masina pt o trapa aftermarket.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
P.S. Nu înţeleg de ce ai dori să schimbi trapa? |
Quote:
|
sa nu dea in kitch pana la urma..sa se gandeasca bine ce alege.
|
pai nu ar avea ce sa afecteze atat timp cat tavanu de la dacie are o singura intaritura pe mijloc daca nu te atingi de respectiva teaza si bordura acea de pe plafon nu ai cu ce afecta structura masini...
poate chiar o sa imbunatateasca portanta masini la viteze mari deschizi trapa din spate si cine stie poate se simte :D |
am si eu o singura intrebare..de unde ai luat stikerul cu igol?..numai bine si bafta cu masina este suuuper..
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
multumesc de apreciere. azi am vopsit si jantele in sfarsit,dar nu mi-a ajuns vopseaua.am avut 3 sprayuri dar mai imi trebuiau vreo 2,asa ca o sa le matuisc cu 2000 si o sa mai dau 2 maini sa fie tipla tipla. |
frumoase rau jantele :P...caut si eu asa ceva pentru mine :|...deci te-ai gandit ce faci cu trapa ?
|
Quote:
|
o sa iasa bine asa:P
|
Quote:
Jantele îmi place foarte mult... Mai dă-le două - trei mâini să fie totul OK ! |
sa ne tii la curent! :D
app am o intrebare pt tine... ai vre`o legatura cu cielo SRY? skz de off |
tzata,frumoase jantele dar am si eu o intrebare .dupa ce le smirgheluiesti,ii dai cu primer inainte sa dai vopseaua?curios sa vad tu cum le faci,ca eu asa le fac la cele care au mai fost vopsite sau care arata mai urat.ca cele originale merg doar smirgheluite si vopsea direct ca prinde f bine.astept raspuns
|
ooo..asa da...cam late jantele...incap sub roti......??
O sa arate dementa...:lol::lol: Bafta 11 |
au iesit ok jentile , la cat de frumos arata ar fi meritat o vopsea mai ok decat spariau ( ca idee sa nu intelegi alteceva)
|
Quote:
Încap jantele sub roţi? WTF ??? :lol:... Le-a mai avut pe maşină, dar erau vopsite altfel. |
Quote:
|
Eu zic sa renunti la gandul cu 2 trape ca dupaia o dai in...
http://alohatravelexcursions.com/bus.png |
Quote:
Quote:
Quote:
da,suntem prieteni. Quote:
Quote:
Quote:
|
nu ca vreau sa ma bag...dar o sa arate tziganie cu 2 trape (no offence)
ce ar arata interesant...daca tot vrei sa ai 'trape'...ar fi un plafon panoramic, dar intr-o versiune custom home made, evident, din cauza costurilor. ce ti-e 2 trape...ce ti-e juma` de plafon din plexiglass, care sa culiseze... |
Quote:
Bafta dog cu masinuta si sa o vedem cu jantele alea puse :-) Ps: Pe la dristor sunt 2 cielo din south racers... sunt de la tine din club? da-mi si mie un pm cu id-u tau sau la cel cu cielo ca am niste intrebari pentru el |
da baieti....am gresit..:lol:repede...gramada la gatul meu :)))))...hai cu ele sa vaza si ochiu meu cum arata :)
|
eu as zice sa o pui pe a doua dar sa nu o deschizi ... ca s-ar vedea urat... se deschide doar in sus sau si inauntru??
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:chainsaw:
|
Laser frate:lol: foarte misto:D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
am puso asa sa vad cum ar da:D nu stiu as puneo si nas puneo:???:
|
Quote:
|
si eu sunt impotriva... arata aiurea... macar daca erau la fel...
|
si eu sunt contra ... arata ca dracu .... eee ca si cum ti-ai pune trapa la porbagaj .... plm ... nare rost daca tot vrei sa faci ceva taie tot plafonul si plexiglass ... nustiu ... dar sincer nu da bine .
|
NUUUU !
Mare uratenie ! |
nu o pune tu pe masina ... si sa vezi.. in max 6 luni hop altul pe forum... "salut baieti .. am si eu o dacie cu doua trape " si toata lumea o sa sara pe el.. 'mama ce misto' sau "de ce e trapa" sau alte chestii dastea .. arata prea bine cu doua "turele".spor la shurubareala
|
e aiurea cu 2 trape parerea mea.
|
daca tot vrei sa o pui...pune-o cu spatele la aia veche :lol: ca sa arate mai avion :lol:
|
eu zic sa facem un pool pe forum :) oricum eu zic ca a primit destule pareri si pro si contra ramane sa decida singur ce e de facut pana la urma e masina lui nu mergem noi cu ea
|
mda,momentan nu am luat nici o decizie,vom vedea daca o pun sau nu,cred ca o voi schimba cu aia a mea ,deoarece are manerul rupt.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:32. |
- Copyright 2026 4Tuning