![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
Quote:
10 caractere |
Da intr-adevar ffa are dreptate,desi e km drastica decizia il sustin atat eu kt probabil si restul membrilor activi !!!sry pt restul dar totusi dak nu aveti chef si placere sa veniti la intalniri atunci nu vad dc sa mai fiti mambrii Crazy Drivers....
|
Pt toti care nu sunt pe lista va zic ca mia parut bine sa va "cunosc" [doar pe net] ! asta e ..
|
Cred ca ar trebuii sa avem si noi un nou presedinte ! in caz ca vreti eu il votez pe Mihai CVJ
|
cred k mai lipsesc cativa din lista aia....catalin cu duba de exemplu :-P care sincer sa fiu l am vazut de mai multe ori la intalniri dekt l am vazut pe presedinte , MicDaRau, care nu mai da nici un semn de viata...:rolleyes2 silviu cu bmw ul rosu ... si inca cativa din baietii care nu au permise inca dar sunt prezenti la fiecare intalnire :rolleyes2
|
Ma dak ar fi vorba de un presedinte eu tot p cvj l-as alege dar cred k e mai bine fara...toti avem drepturi egale si toti luam deciziile asa cum le-am avut si pana acum...cu toata k am avut un presedinte...dar nu s-a simtit,deciziile le-am luat d comun acord...
|
Ba eu zic fara presedinte sau alte chestii de genul asta, deciziile sa le luam de comun acord ne intalnim ca aseara si decidem ce si cum.
|
eu sunt de acord si cu si fara.......deciziile tot impreuna le luam
|
da si eu zic acelasi lucru lasam deoparte faza cu presedinti si alte cacaturi de genul asta, deciziile le luam impreuna.
|
k e ft bine si asa.. adik e cel mai bine ca si dak era un presedinte tot impreuna le luam....
|
si mie mi se pare km drastica masura.... dar nam nik impotriva... c e drept... nust dak pot sa ajung la intalniri ... mie mi-a parut bin e de cunostinta... dak imi permiteti o sa mai apar p forum ... poate si p la intalniri ...dak nu .. asta e ... nu e nici o suparare....
ps: observ k ink sunt in club desi nu sunt p lista... |
nu iti interzice nimeni sa vii la intalniri sau faze de genu doar k nu mai esti membru al clubului.
|
salut,
Nu cred ca este buna treba cu eliminarea celor care nu vin la intalnire... (poate au motive serioase) si mai ales a celor care au initiat CrazyDrivers la Bucuresti. Parerea mea este sa va desemnati un presedinte prin vot iar cei care au initiat crazydrivers la buc chiar daca nu vin tot timpu` la intalnire sau eu stiu ce sa ramana in club din respect pt ce au facut! Cu respect Alex Gh, Membru Fondator Crazy Drivers |
bai fratilor, imi pare rau ca nimeni nu intelege notiunea TURA de noapte si am fost exclus asa din club! in sfarsit se pare ca eu si adytza am gasit alt club!
|
Vineri cand ne vedem la orele 21.00 la Polivalenta vreau sa vina toata lumea care a fost aseara + cei care pot veni. Discutie importanta.
|
Quote:
Quote:
DE UNDE PANA UNDE INTALNIRE IMPREVIZIBILA IN TIMPUL SAPTAMANII??? MULTI AU ALTE TREBURI, NU CRED CA ESTE CLUBUL PRIORITATEA NUMARUL UNU'!!! PENTRU VOI DOI, INTALNIRE OBLIGATORIE, NEPREZENTAREA ADUCE CU SINE EXCLUDEREA DIN CLUB, MAINE, ORA 8:30 IN FATA PALATULUI CULTURII DIN IASI. AVETI PASUIRE 5 MINUTE. DACA LA ORA 8:35 NU SUNTETI ACOLO, CONSIDERATI-VA EXCLUSI CU RESPECT, Andrei A (LaMishto) MEMBRU FONDATOR CRAZY DRIVERS |
parerea mea e k s a luat decizia asta cam repede...si nu este una prea corecta...asa cum zicea si alex , sa dai membrii care ne au unit p toti afara e cam mult...eu unul nu's de acord...
si cred k pt cei din club pe care nu i am mai vazut la fata de mult se gaseau alte solutii...de exemplu puteam sa ii numim mebri inactivi...dar tot membri ai cd bucuresti erau... |
degeaba afa, eu nu am kef de faze dastea, daca au fost vor mai fi! eu aveam altceva in gand cu clubul asta, la un moment dat reusisem ceva, dar..... uni oameni sunt cum sunt si eu nu vreau sa am de aface cu asa persoane!
ciao |
Da nu pot sa zic decat ca sunt foarte dezamagit de ceea ce a facut FFA-u si Slimers(care ar trebui sa taca si sa nu mai manance CACAT ca eu nu sunt in anonymoussi nici in NSL). Slime ai scapat de mine tata(tii minte ca in multe randurii cautai pretexte sa scapi de mine nea ca ai reusit)ai scapat si de mine si de Mic exact cum iti doreai acum bucurate ca viatza e frumoasa.Cat despre tine FFa-ule nu am ce sa zic decat ca sunt extrem de dezamagit.
|
frate aceasta decizie nu este doar a mea doar k eu am postat.......putea sa posteze oricine .......... si nu inteleg de ce sariti asa.........de soua luni incoace nu i-am vazut p niciunu la fata........telefoanele sunt inchise sau daca raspund zic k vin vin da nu apar ........ p net nu raspund.....uite-te aici p fosrum sa vezi dc discuta ceva...... unii nici nu stiu unde ne intalnim si la ce ora.......si marti nu a fost intalnirea neanuntata.......am anuntat-o de vineri si am intrebat daca are cineva impotriva. asa k nu cred k ar trebui sa ne judecati p noi.
|
Quote:
ai cerut parerea unuia dintre membrii fondatori inainte sa postezi aia? nu! sper sa ne vedem maine. |
Quote:
in alta ordine de idei lansez o invitatie pt vineri tuturor care se afla in situatia mai sus mentionata k sa lamurim situatia in care am ajuns datorita lipsei de comunicare !!! p.s. cu postul asta nu incerc sa disculp sau sa acuz pe nimeni |
frate dupa faza asta eu nu mai vreau sa aud de clubu asta ;)!!! okey?
|
Decizia din cate am inteles a fost luata de cativa membri...nu de toti...au fost membri din bucuresti care nu au avut nimic de obiectat.... la urma urmei fiecare dintre noi are probleme....in cazul celor din bucuresti unul bacalaureatul , altul facultate, munca etc.
Decizia eliminarii unor membri ar trebui supusa la vot ......sa voteze toata lumea nu doar anumite persoana. Mai ales cand vine vb de membri cu state vechi in club si care au fost o perioada destul de lunga singuri in bucuresti. Nu acuz acum nici pe ffa nici pe altul ci doar grupul care a inceput acest scandal....desi am vb cu multi dintre voi aproape zilnic pana acum nu am auzit niciodata de asa ceva. Fiecare incearca sa ajunga cum poate la intalniri . Spuneati ca e lipsa de interes din partea celor 2.....dar oare cine v-a strans pe toti? nu cumva cei doi care au facut tot posibilul sa fie si la bucuresti ceva misto....daca nu ar fi fost interes probabil erau doar ei cu numele in bucuresti si atat.... Sfatul meu ar fi sa va intalniti intr-o zi toti la o cafea, cola etc si sa clarificati problema....... daca toti membrii din bucuresti sunt de accord cu plecarea celor 2 atunci ramane de vazut, dar tinand cont ca au fost doar cateva persoane care au acceptat ideea....nu pleaca nimeni....sau vor pleca doar cand vor prejudicia numele si sigla clubului cu ceva...ceea ce nu s-a intamplat pana acum. Excluderea celor 2 ar implica pe langa votu in unanimitate a celor de la bucuresti dar si parerea membrilor fondatori!!!! Pana acum din cate stiu nu s-a discutat cu nici unul din membrii fondatori asa ceva.... Va asteptam pe toti pe 22 la intalnire sa clarificam situatia!!!!!!! |
sry vlad! eu nu raman in club dupa chestia asta! s-a incercat excluderea mea si a lui adytza, ceea ce inseamna ca nu suntem respectati in acest club si din pacate suntem respectati in altele!!!
|
A fost o decizie luata in graba.....asa ca se poate trece cu vederea....ceea ce am disc pe prv inca ramane valabil!!! asa ca sunteti pe liste....sa dea cineva edit la lista aia si sa o completeze cu toti cei care sunt in club..probabil a fost fauta in graba si s-au uitat cativa membri
|
========================= man, calmeaza-te, ti-am editat postul k sa n-ai probleme, nu e cazul sa folosesti tonul asta... - aleks |
Ma fratilor eu personal nu am nimic cu nimeni,pur si simplu aditza a avut rolul lui in aceste club si proibabil k inca mai are ceva d zis in crazy drivers,micdarau nici cu tine nu am nimic frate dar kteodata pur si simplu ajungem sa fim la intalniri kte 5-6 persoane...knd colo in crzy drivers bucuresti are destui membrii pe net din kte stiu eu,iar adita la tine sincer hai nu ajungi odata..nu ajungi d 2 ori dar frate...tu knd poti ajunge?si la fel s iceilalti kre nu ajung,facem treaba asta din placere si nu din obligatie dar totusi ar mai trebui s veniti si voi la intalniri..adytza micdarau..si restul....
slim fii si tu mai calm ....k e mai bine,k altfel iti creshte tensiunea ;) |
OOOPPPPPAAAAAAAAAAAAA....fara batai amenintari si chestii de genu asta !!!!!!!!!
CE MAMA DRACULUI AVETI TOTI MAH DE SUNTETI INTORSI IN ULTIMUL TIMP !!!!! GATA !!!!!! restul discutiilor pe prv pana cadeti la pace...fara injurii amenintari si alte tampenii de genu asta pe forum SI FARA EXCLUDERI DIN CLUB !!!!!!! |
apropo scz dak unele cuvinte nu-s legate si scirse calumea dar m-am grabit ;)
|
deci sincer ... totul trebuie supus la vot ... eu am fost la intalniri (recunosc la ultimile 3 nu am ajuns dar am anuntat ) ... dar asta nu inseamna ca trebuie sa excludem oameni ... trebuie sa fim o echipa sa ne strangem cat mai multi ... fiecare avem rostul nostru in club ... eu zic sa chill out si sa ne gandinm mai bine la ce facem si ce spunem ....
|
lumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fiti si voi mai civilizati putin ma fara injurii si amenintari....k nu ajungeti nicaieri.....
|
Quote:
voi vreti sa va luati ban si nu stiti cum??? continuati cu amenintari si injurii si scapati de prob....suntem totusi pe forum....nu pe mess sau IRC |
Quote:
|
Mi-a parut bine sa va cunosc ! eu ma retrag si chiar dak nu ma retrag maine sunt dat afara din club!! CVJ-ule poate facem treaba aia ce ti-am zis pe mess. dar tot nu scapati la intalniri de mine ! :* pe toti baietii mei din buc
|
avea dreptate daciawrc alias kent8...... adevarat a zis .. nu credeam ce zice dar asa fost.. oricum nu ma mai intorc in clubu asta nici mort...
|
frate ... aveti dracusori in fund ... sa mor ... pe ce baza va certatii... de ce aruncati totul acuma asa pe fata ( asta e gest de taranism sincer ) , de ce va place sa dezgropati mortii ... lasa frate ... de la o simpla discutie incepeti cu certuri de astea aiurea ... voi nu aveti minte ... alte cluburi procedeaza la fel ??? nu cred ... sau poate nu cum procedam noi ... membrii seniori trebuie sa voteze ... juniorii trebuie sa voteze si ei dar votul lor sa aiba doar 50% valoare ... nu trebuie sa existe discriminari ... sincer ... eu sunt a 12 a ... mai ma de invatat pt bac ... asta e ... vin vinere de vinere cand pot ... cand nu pot anunt ... mai exista exceptii ca viata noastra nu e pt acest club ... acest club e un hobby unde incercam sa ne unim si sa punem ceva in practica , plus de asta distractie ... deci trebuie sa fim uniti fara sa dam oameni afara , fara sa amenintam si fara injurii ca nu ne cunoastem asa bine unul pe altul ... nu am mancat toti din aceasi farfurie ca se ne injuram ca tiganii ... sincer ... deci eu zic ca trebuie sa ne respectam in mod egal ...
|
hhhmmm comform listei sa intyeleg ca am fost exclus din club oricum inca nu eram membru oficial deoarece nu primisem inca comfirmarea asta e imi pare rau ca nu am putut ajunge da lumea mai si munceste mai are si famile ... etc
plus de asta am fost pur si simplu invitat sa intru in club de o anumita persoana care chiar a insistat .....in fine dupa ce ca nu eram multi iar 90% din noi avem niste dacii ''amarate'' sper sa nu supar pe nimeni voi mai faceti si selectii /asta e bafta si la cat mai multi ne vedem pe strazi /mia parut binwe |
un om cu mintea la cap... bravo alex... bv... luati exemplu la dreaqu si nu va mai CERTATI...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2026 4Tuning