![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
5 Attachment(s)
Cateva poze facute de mine cu camera lu Lyv :)
|
ce accent s-a pus pe poza a 2-a :mrhappy:
|
1 Attachment(s)
Roby ce zici ,nu ar da bine ceva in genu la evazari, ramane la alegerea ta daca in vopsea sau in plasa neagra?
|
deci este criminal rau tico asta . Respect pt propietar si pt cel care a facut tuningu ;)
|
Quote:
@CIP: pai nu te vad pe mess...hai sa discutam, dar grabeste-te pana nu gasesc sa dau difuzoarele in caz ca te intereseaza si ele (apropo, fetele sunt facute pentru 4 bucati difuzoare a cate 20 cm diametru, 2 sunt la picioare si 2 sus - pe post de cotiera - si 4 tweetere separate, iar daca nu ai geamuri electrice, fetele de usi nu le poti monta :rolleyes2 decat cu ajustari, si atunci le dispare farmecul...) -> pentru tot pachetul (fete de usi + 4 difuzoare) iti calculez un pret mai mult decat atractiv, pentru ca momentan am alte cheltuieli cu masina, prioritare fata de muzica. Deja difuzoarele de 25 cm le-am dat, am un potential client si pentru un set de 20cm... Vorbim pe mes! Multumesc Peter pentru poze! @alexufo: sunt curios ce mai puneti la cale pentru interior....abia astept sa vad ce iese, pana acum totul e OK! Multumesc mari4speed! |
nebunule dau eu prima bere :))...frate dementiale scuze ca am intrat asa tarziu dar dupa cum ai vazut noi astia de la DRT suntem plini de fitze si vb cand vrem :))...ce sa zic ma decat sa mai bem asa pana ne da lumea afara de la terasa ca inchid....demential omule cat despre masina nici nu stiu ce sa iti mai zic decat mult timp si banet garla...vedeateas vopsit odata ca m-am saturat de fuler...:) spor la treaba omuleeeeeeeee
P.S. am scapat de raguseala si pot vb lejer acum |
am admirat-o si eu la tuning fever si nu pot decat sa te felicit pentru munca depusa.Sunt de parere ca este cel mai frumos tico din tara la ora actuala.Felicitari inca odata !!!!
|
@Quick: parerea despre CPF o stii deja ..... nu mai are rost sa ma exprim :-)
....... n-am mai zis nimic de fetele de usi pt ca interiorul mai are de asteptat (thank god ca am playerul visat:lol: ), stii bine ce urmeaza :twisted: ...... bine k am discutat acuma seara despre proiect, ideile sunt,majoritatea materialelor sunt ....... urmeaza transportul CT-TM care cu ajutorul tau va fi pus la punct si incepe distractia ...... NU promit nici o zi/luna cand va fi gata :lol: |
1 Attachment(s)
o poza editata de mine
|
Cred totusi ca trebuie sa scrii "edited by Andrei221" si "Photo by Scoop" ;)
|
:)...Foarte misto Tico...se vede ca ai lucrat ceva la el...Parca chiar are o figura...personalitate sigur are...Nu imi plac triplele...dar asta e ceva minor...probabil au fost mai usor de "procurat"...FOARTE FOARTE MISTO MASINA...
Nu credeam ca o sa zic asa ceva despre un Tico,dar merita:) |
Multumesc Scoop si Andrei pt. poza + editare, multumesc Dinteus pentru aprecieri! Stopurile sincer nici mie nu-mi mai plac, dar cu siguranta arata mai bine in realitate, si cu siguranta arata mai bine decat celelalte 2 modele (cele stock si cele rosii cu cerculet) cel putin pe masina mea...
Pana cand reusesc sa desfac sticla de pe stopuri/faruri fara sa se sparga, astea vor fi stopurile mele....cand voi reusi, va fi floare la ureche sa mesteresc niste bijuterii :D Deocamdata prima grija e sa previn depunerea pietrei la rinichi :lol: (adica sa intaresc amortizoarele) ca sa pot sa ma apropii mai mult de asfalt... |
alex se apropie 15 august..cand vor sosii stopurile pe negru ;)) shhhh..
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte multa munca dar a meritat
|
alex ... felicitari ... in rest am ramas fara cuvinte ...
vreau sa o vad ... in realitate ... !!! |
Foarte tare ! Felicitarile si din partea mea !
A iesit superb ! ... sa ai grija de el .... si ... bafta in continuare ! |
4 Attachment(s)
Multumesc mult tuturor!
Multa bafta si tie, Vialy! Yuly, vin sa ti-l arat, numai sa-mi spui daca tot acolo te gasesc ;) ca intre timp am rezolvat cu permisul :drunk: In continuare sunt hotarat sa va dau pe spate (mii de scuze Mario, dar nu pot sa ma abtin, de-abia acum realizez cu adevarat ce-am facut...ce-am realizat datorita tie :hug: ). Deci....Topser, Guashe, tineti-va bine: |
Esti hotarat imi place .. chiar vrei sa faci un avion din tico !
Daca pui motoru asta si faci si interioru .... esti SEF ! si trebuie sa faci ca sa fie totul FULL OPTION ! Daca vad coreenii masina .... cad pe spate ! |
Quote:
|
ala e un turbo sau mi se pare?
|
aaleeeexx de unde ai gasit alaaa...e exact ca ala din pozee :)) te batttt
|
Nu l-am gasit eu, mi l-a "cedat" un coleg de-al nostru care stia de el...plecasem la Bucuresti pentru 2 amortizoare si ca sa-l iau pe varul meu de la aeroport, insa m-am intors cu:
-2 prieteni noi -una bucata var primar -una bucata permis (retrocedat) -motor :joy: Este de la un Daihatsu Charade, 1.0 12V Twincam Turbo (105...105? da, 105 CP :rolleyes2 ) aproape complet...am motorul, cutia, alternatorul, turbina, intercoolerul, calculatorul, imi lipseste instalatia electrica (aia se face) si mai am nevoie si de planetare (alea nu stiu cum fac rost de ele), a, si mai lipseste un suport motor, dar ala sigur il gasesc sau il fac la comanda. Mai e de mentionat ca se potriveste la Tico, nu numai ca incape dar prinderea e la fel, cutia tot asa...este exact ce-mi trebuia, am avut un mare noroc sa pun mana pe asa ceva...si numai datorita lui Mario, care o sa ma omoare cand o sa vada ca am pus poze de-acum... Ce mai e de zis...motorul o sa-l duc la desfacut maine, sa verific totul la sange, insa pe masina n-o sa-l vedeti prea curand, e nevoie de o pregatire temeinica a sasiului in primul rand, ca sa nu mai vorbesc de frane si suspensie...oricum, acum e doar o chestiune de timp (mult timp) si de bani (multi bani). @Topser: pune te rog poza cu motorul pe un Daihatsu, daca o mai ai....eu nu o mai gasesc... A, sa nu uit....motorul l-am adus din Bucuresti intr-un Tico (al lui Mario) si mai eram 3 persoane in masina....va dati seama ce confortabil :rolleyes2 |
3 Attachment(s)
here they are :)
alex , planetare pe comanda de la Al Padrino din Bucuresti..iti aduc de toate. |
Sincer nu esti in toate mintile, ai inceput cu o bara de Skyline urmeaza motorasul aceasta de doar 105cp momentan, oare pana unde vrei sa ajungi ?
|
Foarte tare!!!!Chiar nu credeam ca o sa se ajunga asa pe la noi pe la RO...Turbo pe Tico...genial
|
eu garantez ca pozele sunt facute unde a fost depozitat motorul initial...acum doarme cu el in pat :))
|
Quote:
@dinteus: inca nu l-am montat, sa vedem ce iese..nu pot sa-l pun asa cum e, trebuie lucrat mult la rezistenta masinii, Tico a fost facut doar pentru 800 cmc aspirat :( si o putere de 2 ori mai mica... @dodge this: :lol: :lol: :lol: as fi in stare, dar e cam murdar...nu motorul, patul (pentru asemenea motor) :mrhappy: @Topser: multam fain! si pentru poze, si pentru pont (cu Al Padrino) - cred ca acolo voi gasi tot ce-mi trebuie, inclusiv instalatia electrica... |
Las ca de montajul lui ne ocupam noi si ince ceva mai punem si un intercooler ca ala este prea mic si mult prea in spate si nu cred ca mai vrei sa modifici capota acuma pentru ca ar trebui o aerisire pe capota sa poata intra aerul pe intercooler sa itzi raceasca. Si dupa ce montam si vedem cum merge incepe joaca cu calutzi eu zic ca motorul acesta ajunge undeva la 150 HP si cred ca este destul pentru caroseria asta :D
|
alex , cei de la Al Padrino iti aduc ce vrei tu pentru Daihatsu charade, ptr motor...etc..vb pe mess.
|
http://www.alpadrino.ro/originale/j/dihatsu/dihatsu.htm
asta e , daca te uiti in stanga ai sa gasesti si daihatsu charade... man...stii cum era numit daihatsu charade ? pocket rocket...si avea 900 de kg...cu motorul ala....gandestete tico cu motorul asta...vai..vaiii... |
O sa fie ceva de-a treptu inedit, poate pana de craciun e gata :D Succes in continuare
Edit: Mi se pare mie sau motorul e hemisferic? |
Alex uite si clipu de care ti-am zis sambata, modelu testat aici e motoru simplu 993cm2 si 6 valve, dar este inrudit cu al tau, tehnic si al tau trebuie sa fie la fel de rezistent 8)
|
Quote:
PS: unde e filmul? ca nu l-ai atasat. Chiar sunt curios... Hemisferic = ??? @TheBig_X: pai nu pot sa-l montez asa, trebuie sa umblu la caroserie...stii pe cineva in CT? Intercoolerul il las asa deocamdata, macar sa fie asta problema... |
Eu daca eram in locul tau nu anuntam motorul pana nu era gata si il puneam la o legala. Acolo sa fi vazut plombe cazute, maxilare dislocate, pupile dilatate :)))) Dar cred ca nici eu nu rezistam pana atunci fara sa ma laud putin. Ai grija cu motorul, desfal si verifica tot ca nu sti pe unde a umblat si ce este in el sau de cand nu a mai functionat. Succes, si tine-ne la curent cu ce se mai intampla.
|
frumoasa masina ;) bafta!
|
Sper ca nu o sa iti montezi motoru asta inainte de a-ti pune niste suspensii klumea si un kit de frane adevarat. Si cand termini cu toate astea....te provoc la o liniuta...vin cu M5....sa aveam un raport egal cal/kg. :)
|
Cica link incercarea a 2-a
https://www.youtube.com/watch?v=7wF6DJr5v74 |
stiam inainte sa pui pozele cu motorul asta, ai mare grija de el si hai sa-l vedem montat pe masina.... oricum locul 1 la curse iti este rezervat.... bravos...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning