![]() |
Re: De unde cumparam machete si cat costa?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Şi eu care mă asteptam să găsesc vreun Porsche GT3 RS :oops: |
Stiu ca pun o intrebare stupida , la welly 1:18 se deschide tot ( capota,usa,portbagaj) ?
|
Da, inafara de usile spate.
|
Quote:
Quote:
|
Am fost azi in Carrefour Constanta , si aveau doar BMW X6 , dar si putine ,vreo 4 buc la oferta cu 49.95.
bmw , pardon =)) |
Au inceput si astia de la BMX sa faca masini?
|
In BV aveau doar un BMW 330i si un Mercedes SL 500 parca. Am fost si ieri si nu aveau nimic, cred ca azi le-au primit...multe tare=))
|
Quote:
Nu ne cumperi si noua cate unu... ?:lol: |
Eu tot SL am gasit....in bucuresti, mai am 3 carrefour..., poate gasesc si altceva.
|
Am trecut si eu astazi pe la unul din magazinele lor din Iasi: un raft plin de 330i E90 argintiu si Cayman galben.
|
Pacat ca la Constanta nu aveau 330i E90 ~X( , ca le luam pe toate nu stateam pe ganduri :twisted:
|
Quote:
|
Dar mereu este problema asta , macar sa fie aceleasi machete la Carrefourele din toata tara :))
|
salut exista macheta de Seat ibiza 2007?
|
Pe carmodel gasesti modelele 2001 si 2003, scara 1/43, care sunt aproape identice cu Ibiza 2006. (in 2007 nu a aparut nici un model de Ibiza) Sau gasesti Bburago kit 1/24 modelul mai noi de Ibiza daca te intereseaza ;)
|
2 Attachment(s)
am si eu o intrebare: A vazut cineva pana acum modelul de Porsche 911 GT3 RS Welly 1:24 pe aceste variante de culori (vezi pozele) , ca portocalie am tot gasit, dar nu ma indur sa o cumpar, sunt mult mai misto astea 2.
|
Vezi ca sunt pe ebay. Pe la noi inca nu am vazut-o pe culorile alea.
|
Mi se pare normal sa cumperi machete premium de pe ebay ... nu un Welly :lol: M-am uitat si eu dupa 911-le asta si nu e deloc rentabil sa-l cumperi de pe ebay, preturile sunt mai ok decat la noi in magazine, dar transportul te omoara. E dublu sau chiar triplu decat pretul machetei :evil:
|
Quote:
|
Quote:
daca gasesti, pe variantele alea doua de culori neaparat cumpara-mi sau fura-le, chiar daca le gasesti pe ambele variante. nu conteaza daca o sa te caute politia apoi pentru furt :lol: daca nu gasesti ... :bat: |
1 Attachment(s)
Ştie cineva unde pot găsi un M3 CSL sau Coupe sub €200 ? :cry:
|
poate prinzi la o licitatie
|
Quote:
Sub 200E;) |
Tocmai am venit din Carrefour , am vazut la Noriel ca au machete 1:18 de la motor max cu 99lei , se merita? :D
|
parerea mea e ca nu se merita....un pret corect ar fi de 70-80 lei...
|
plus ca par crosetate...
|
Quote:
|
am vizitat si eu acest magazin noriel din carrefour ..si mi se pare o porcarie..sunt multe machete la vanzare maisto,bburago,motormax,welly cam asta au 1:18...dar sa dau pe un maisto 140-160 lei :shock: mi se pare cam mult ...dar deh criza criza dar preturile tot sus raman :evil:
|
Quote:
|
la sectia vanzari e full de machete 1/18, 1/24, 1/43 la super preturi...
Burago, Welly, Maisto si alte de astea in Romania iar restul de afara.. |
Quote:
|
Pentru a exista o piata "SH" ganditi'va ca cineva trebuie sa achizitioneze si astfel de machete din magazine. De afara sau din Romania dar totusi trebuia.
|
poblema e ca machetele este pazite...no cash
|
sunt niste modele care arata foarte bine , am vazut un pontiac gto si un ford thunderbird care nu erau atat de urate .. erau mult mai bune calitativ decat alte modele.... dar totusi 100 lei pe un motormax nu stiu
|
Desi multa lume zice ca okazii nu se compara cu eBay-ul (si asta chiar asa e) , dar nu trebuie subestimat ;) pot zice ca am avut un mare noroc saptamana trecuta pe okazii. Am prins un Mustang GT Convertible 2007 produs de Franklin Mint la 1:24 la 180 ron :-) o macheta care pe ebay se gaseste la +100$ si momentan e doar una valabila. Ca sa nu zic ca tot pe okazii se gasesc unele machete 1:18 premium la super preturi, multe AA-uri cu preturi cuprinse intre 100-200 lei (cam un maisto sau probabil 2 oribile)
Voi ce parere aveti ? |
Nu stiu de ce, dar nu prea sunt impresionat. Te-ai uitat pe mcw recent? Mustang GT 2007 FM (Coupe-ul ce-i drept) e 45 de euro. Corvette Pace Car 2003 la 28 de euro...Corvette Z06 editie comemorativa 28 de euro.
|
Quote:
|
stiu de mcw, ca doar de 2 ori am cumparat de la ei :-) e clar, probabil cel mai bun magazin online de machete cand vine vb de diversitate. Numai nah, ma refeream la faptul ca si okazii merita urmarit din cand in cand.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning