![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
Oricum nush daca vezi peste tot M3 sau M5 sau M6,ia spune`mi cate sunt in Baia Mare de exemplu. Dar Supra sau skyline sunt,asa ca de ar fi sa imi iau aleg M,pt ca nu sunt? Sa ne cumparam o masina facuta in africa,sau polinezia,ca doar nimeni nu mai are ca noi.:rolleyes2 |
Quote:
Acum in cateva mii de euro, am undeva la 300 cai la 0.5 boost, cu posibilitatea de a urca in 1.0 bar, sa salt puterea in caz ca intalnesc ceva mai rapid si asta cu un boost controler manual care costa cat o iesire la cafea ...toate astea la un pret de juma` de logan ..de asta imi plac mie japonezele. M-ul ii pui galerii, filtru de aer mai smecher si s-au cam terminat modificarile low buget, ca sa urci la compresoare si alte chestii trebuie bani ...de aia nu sunt fan aspirate. Poate un V8 american ca-s destul de ieftine pt ce ofera ... P.S. si da... identitatea este importanta, de aia ti-ai facut ursu asa ca sa nu fie si al tau ca si restul ursilor din bm cu kit pro street tuning. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sarbatori fericite tuturor!La multi ani 4tuning!:-)
|
Yep, a mai trecut un an, Craciun Fericit sa aveti si sa va aduca mosul tot ce va doriti, in special sanatate!!! Ceao Bao
|
"sarbatoare" fericite !!!
R.I.P. IGNAT |
sarbatori fericite, sa v'aduca moshu' sanatate.
|
Fie ca spiritul Craciunului sa va lumineze gandul si sa va gaseasca aproape de familie si de prieteni, Va urez un Craciun Fericit!!!!
|
Reteta pentru un an bun Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune,mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres. Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz,astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si... o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug... Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine. Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea: Un An Nou darnic si bun!!
|
Va doresc un Craciun Fericit alaturi de cei dragi, multe cadouri si Un An Nou fericit cu sanatate din plin, bucurii si impliniri !!!
|
Cu ocazia Sfintei Sarbatori de Craciun, va doresc pace in suflet, prosperitate si bucurie alaturi de toti cei dragi !!! Sarbatori fericite tuturor membrilor 4Tuning si nu numai...:flower:;););)
|
1 Attachment(s)
In timpul unei plimbari pe prislop mi-au sarit ochi pe urmatoarea poza :lol::lol::lol::lol:
|
as avea 2 intrebari...dacami-am luat un cdplayer auto si imiscrie pe el 4X50 w mai mult de 4 boxe nu duce?sau cum e toata faza?daca boxele sunt mai mari?se poate lega un subwoofer la el?ms
|
Quote:
|
ce inseamna sa pastrez polaritatea?scuze dar sunt incepator...
daca subwooferul are in el incorporat amplificatorul e ok? |
Quote:
1. Amplificatorul sa fie alimentat cu cablu gros (plusul)tras direct de pe baterie cu siguranta (gasesti in magazinele de specialitate). Minusul incearca sa il tragi de pe caroserie direct (de la ceva surub). 2. Trebuie sa pastrezi plusul si minusul difuzoarelor pt un sunet cat de cat cristalin si fara distorsionari prea mari. Vei fi uimit sa auzi ce diferenta e la legarea polaritatii gresite. 3. Atentie mari la alegerea difuzoarelor. Nu incerca sa pui difuzoare cu impedanta de 8 ohm daca cd-playerul are iesirile pe 4 ohm pt ca va da randament doar 50%. La volum mare va merge incet si distorsionat. Intelegi? Si nu face nici contrariul pt ca vor chinuii finalii cd-playerului. Incearca sa montezi difuzoare de masina si nu difuzoare pt incinte de casa sau tot felul de cofetareli. |
Numa vezi cate-ti legi pe acolo ca s-ar putea sa ai nevoie de ceva curent in +
|
shtii cum e aia?am planuri mari si bani putini:D:D:D:D mi-am laut de la metro un cd player LG LAC5800RU cu usb si intrare auxiliara...l-am luatla bani putini si imi place....sunt elev asa ca se explica/...maine ma duc sa mi-l monteze cineva...sub'u pe viitor:)ms de informatii:-)
|
recomand pe baietii de la docom. sunt profi si stiu ce fac!!
|
Da, Docom sunt foarte buni si te rezolva intr-o zi cu tot ce tine de lucrare. Demontat, montat difuzoare si remontat portiere si toate cele. Am un prieten care a fost la ei si i-au facut lucrarea impecabil in cateva ore :)
|
Si eu tot la cei de la Docom am apelat pentru sonorizare. Inafara de faptul ca nu tare sunt in stare sa`si respecte termenul limita, sunt ok.
|
da buni baieti de la docom ei miau montat si mie...
|
Sigur ca da :rolleyes2. Au niste aere de zici ca sunt inginerii sefi de la Sony si nici macar nu pot m sau nu stiu, sa recomande ceva difuzoare de calitate, numai kitch-uri.
|
Tot la Docom am fost si eu, multumit.
|
si eu am fost la docom , ptr ca mi-am luat din metro un cd player sony ptr masina , si pe el peste tot era scris clar montaj gratuit la service-urile autorizate sony .... metro m-a trimis la docom, iar iei m-au taxat ptr instalare ... f seriosi !
|
Quote:
|
Nu sunt ei de vina ci firma Metro care vinde numa marfa ce nu se vinde in alte magazine. E un fel de colector de produse fara succes. Nu toate dar majoritatea. Si nu o zic eu ci o zice o ruda de a mea care lucreaza in domeniu si cunoaste.
|
Quote:
poi sistemul metro este urmatorul: Metro construieste un magazin, pe care il da in chirie cu cm/cm. marfa din magazin nu este a magazinelor ci a firmelor care le distribuie sau produce exceptie fac produsele Aro, Metro qualiti, si inca cateva, deci mai bine ruda (de fasole) ar sonda terenul inainte sa faca afirmatii. |
Da sa traiti dom' sef :) Fie cum doriti DV :)
|
Quote:
evident nu e mare suma de 15 lei ... dar daca sistemul functioneaza asa : sony foloseste metoda de marketing replica " montare gratis " ca sa vinda mai bine produsele , cum se face asta ? simplu prin service-urile autorizate sony din toate orasele , bun ... dar service-urile nu sunt mos craciun, deci nu lucreaza pe gratis,deci pe baza unor serii si ale unor rapoarte, sony le deconteaza instalarile .... |
dar docom e service autorizat sony?
|
eu sunt dealer si instalator autorizat Alpine si la orice player care il cumperi din magazin de la mine ai montajul gratuit daca ai preechipare iso in masina.
nu te supara dar daca preferi sa dai cu 20 lei mai putin in real care vinde si el alpine entry-level si sa iti dea o foaie pe care sa iti spuna ca daca ai probleme si daca vrei sa ai garantie atunci sa vi la mine sa ti-l instalez este problema ta, alpine-ul nu imi da mie banii sa instalez orice produs alpine gratis, in schimb daca ai un produs alpine cumparat din brasov de ex. si vrei sa ai garantie la montaj eu ti-l instalez si iti ofer garantia dar platesti montajul care este intre 15-20 ron daca nu este nevoie de mufare iso.... banuiesc ca la fel este si cu sony si restul daca sunt cumparate de la magazine gen metro, real etc. sony are montaj gratuit in centrele de vanzare/instalare autorizate. asta ar fi tare sa iei de la hoti un dvd si sa mergi la reprezentanta sa ti-l instaleze gratis |
daca stau sa ma gindesc nu am avut mufele ISO ... atunci e ok daca ptr ele mi-au luat bani, nu am de obiectat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning