![]() |
Re: AMALGAM
de tekin stie careva ceva?sper ca nu l-or batut aia cu bomba in cap?
|
Quote:
|
Poate s-a dus in Turcia
Preludu' tot in fata blocului sta. |
Nu chiar, saptamana trecuta ii dadea careva talpa prin cartier, o fi fost BenLaden.
|
HAIDE UTAAAAAAAAAAAA!!! Ce sa fac noaptea, dorm ca tot omu'!!! Chestia cu ''Rule the streets" am gasit-o pe ceva site si mi-o placut!!!:-)
|
Quote:
|
Avem si noi cateva noptzi linistite,fara sunetu tobei lu' Tekin.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma cheama tristan... daca vrei sa itzi zic bull numa sa zici... sau daca vrei pot si traducerea...:wink:
|
Daca tot atzi vazut Tokyo drift... atzi vazut p'acolo vreo mashina europeana? In afara de VW bineintzeles :wink:
|
Scuze Tristan , dar VW-ul ala era de bascalie pe acolo :)
|
Quote:
nu am vrut sa spun Tristan. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mah o venit tekin.cred.e pe forum.sa inceapa galagia.
|
Am vazut ieri 2 gagici la Kensu , zambeau , radeau... Am vrut sa ma bag cu ele-n seama si le-am intrebat : "Ati castigat la lotto fetelor?" si ele "Nu , a venit Tekin" banc sec...
|
Quote:
Cred ca tot Aradu stie de maxu'. |
N-o venit mah... peste 3 zile vine din turcia :)
|
Andre3y nu-i mai amintii de tricoul ala te rog !
|
bai Andr3y ce ti-e frica?!? in cimitiru asta gasesti asfalt neted, linii drepte de 300 m numa bune de drag-uri!!! si nici un om!!! am mai facut curse aici si nu ne-a deranjat nici un zombie!!!:lol:
|
ma da' fricos mai esti!!!
|
Daca vine politia si va prinde cand va dati... belitzi ariciu... amandoi la zdup ! Va retzine cate-un muc pt. ADN , ca buletin nu aveti !
|
Un lucru mare se intampla acus juma de ora:) un BMW in stalp la libelula ... dupa cum spunea cineva.. born to be wild :lol:
|
ce bmw? ce nr avea?
|
N-am vazut numaru ...era 5-ar... cred.. negru model 2001-2002 cred :)
|
Quote:
|
am vazut si eu nu era grav.....aaaa am venit si eu fara bomba
|
Quote:
wellcome TEKIN !!!,chics waiting:-P :-) |
revolutia hormonala :) :)
multumesc criss |
Mama da ce slide ti-ai tras..si poza noua.....tot tacamu.
|
Stimati colegi ! va invit sa vizitati cea mai tanara sectiune a FORUMULUI : 4tuning INTERNATIONALEvenimente,Noutati,show-uri, motorfest-uri,discutii serioase ,poze , si multe chestii interesante
din toate colturile mapamondului. Ce cred romanii ca voi care traiesc peste hotare ? :arrow: https://forum.4tuning.ro/forumdisplay...prune=-1&f=230 Navigare placuta ! Parerea voastra conteaza ! |
--------------------------------------------------------------------------------
Quote: Originally Posted by Billy the Kid Vom avea ocazia sa vedem un tuning sow pe aeroport,cu participare din Ungaria.Sper ca timpul va tine cu organizatorii acestui sow,si cu noi? Cu siguranta va fi o echipa de BMW - uri care vor face DRIFT adevarat . Ei sint membri dintr-un club din UNGARIA care fac astfel de show-uri !!!!!!!!!! Asa ca vom avea cu siguranta ce vedea !!!! __________________ <<<<Membru West Side RACERS>>>> ;) ;) ;) ;) ;) |
Apropo show-ul este in data de 24 sept. in ORADEA pe aeroport si va asteptam cu placere la o liniuta !!!!!!!!!!!!!!!;)
|
Quote:
Cine mai vine din ARAD? Se mai discuta subiectul si aici: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=23208 |
Eu vin:D:D:D:D
|
daca pun suspensie nou vin si eu....
|
mah tekin bine ai venit.am vazut un prelude in kusadasi innebuneai pe loc.albastru.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning