![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Quote:
|
am vazut-o azi la Sibiu, foarte frumoasa :D
|
Quote:
|
L-am vazut pe Mr.Cat astazi:D arata in mare forma. In sfarsit l-am putut admira in toata splendoara sa, arata mult mai bine ca in poze,iar detaliile sunt uimitoare... O masina facuta foarte bine, iar rosu da super pe E39:D
Nu stiu cum a fost miscarea azi la Sibiu, ploaia si-a facut de cap,nu stiu daca nu a stricat treburile pe acolo... |
Quote:
mr cat a luat "best rims" - m-am bucurat bineinteles dar am totusi am plecat cu un gust amar in legatura cu organizarea showului - daca nu mai exista siguranta pentru integritatea masinilor cred ca ma dau linistita cu mr cat prin oras si atit |
Si am vazut o chestie smechera cu statia CB :D cred ca e surpriza placuta,bineinteles,pt multi soferi sa mai auda si o voce feminica
|
Quote:
cu statia nu imi mai fac probleme - se mai socheaza unii ca am voce asa subtire dar pina la urma in trafic sintem toti "colegi" sau eu mai nou sint "colegutza" |
3 Attachment(s)
citeva poze de la sibiu
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
chiar daca au venit cadourile putin dupa ziua lui - sper sa se bucure de ele - bara de rigidizare am si montat-o iar pedalele urmeaza dupa ce mai fac niste modificari la interior
|
Cadouri frumoase si utile.
Ce mai urmeaza ??? |
Quote:
|
Imi place bara de rigidizare . De unde ai cumparat'o ? eu nu gasesc pentru E39 niciunde :shock:
|
Quote:
|
parca ar da mai bine in alte jante
|
util si frumos
bv bv |
Quote:
|
Quote:
Da-mi si mie un pm te rog cu pretul pedalelor si al barii de rigidizare ! Bafta cu masina ! |
ce modificari vrei sa ii faci la motor ?
|
Quote:
Quote:
nu ma descurajez eu asa usor - il refac in primavara complet - sterg urmele evenimentelor din ultima vreme chiar daca stiu ca va trebui sa muncesc enorm |
Am niste serpisori pentru 2.5 si un e39 la dezmembrat daca ai nevoie de ceva poate te ajut.
|
Quote:
|
Quote:
scrie-mi un pm cu nr tau de tel - ma intereseaza cite ceva de la dezmembrari - sa vad ce am nevoie si ce se potriveste |
Buna .
Felicitari pentru munca si efortul depus . Astept sa vad noul proiect . In cazul in care vii la Craiova sa imi dai de stire , aici exista un club al nostru care asteapta sa vada munca si evolutia proiectelor tale. In cazul in care ai nevoie de ceva din Craiova te pot ajuta cu placere . Succes in continuare si multe satisfactii alaturi de masina ta frumoasa. |
Quote:
e trist ca dupa atitia ani de lucru la masina am constatat ca ceea ce faci cu pasiune se poate strica intr-o clipa doar pt ca sint oameni care traies ca sa faca rau altora toata partea laterala era zgiriata si apoi am mai gasit si alte dungi si pb din aceeasi parcare - oricum eu nu ma las - la primavara sper sa pot sa il revopsesc si apoi o sa doarma in garaj ma gandesc sa fac desenul tot la fel - vedem ce o sa fie pina la primavara - oricum in toata supararea asta mr cat chiar are un motiv sa fie fericit - si eu la fel |
Astia care vandalizeaza masini in parcare merita sa le fie taiate degetele .
Macar acum ai "motiv" sa-l revopsesti !:D |
cred ca se referea la evenimentul de la sibiu. sper sa nu ma insel
|
Quote:
|
Stai linistita eu mi-am gasit toate masinile zgariate, una lovita odata de o masina care a circulat pe trotuar (altfel nu aveam cum sa o loveasca cum am gasit-o), alta lovita de o masina rosie (a ramas vopseaua), numar furat, alta data numar indoit, o luneta sparta cu o sticla de bere Heineken, stergatorul pe spate furat (si nu gasesc nicaieri sa cumpar) etc. Traim intr-o tara frumoasa in care oamenii sunt de cacat. Intotdeauna vor exista invidiosi, prosti, retardati, tot felul de oameni care pot cauza astfel de incidente. Trebuie sa trecem peste ele. :)
|
Quote:
pina la urma si cei care fac rau isi primesc la rindul lor ce merita ( desi recunosc ca daca as sti cine a facut asta - zau nu stiu ce as face cu el - nu m-as limita la degete:twisted: ) Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sper ca ai dat "agentul" sau ma rog, pestisorul care a scris procesul, pentru ca daca ai dat Politia in judecata, e frectie la picior de lemn. Frumoasa masina, imi place culoarea foarte mult. RED ForTheWin!!! ciao, |
Quote:
Pedale carbonizate! De mult le doreai daca nu ma insel. Poze cu ele montate, se poate? |
frumoasa foc masina...pacat de incidentul cu cheia..:(
|
felicitari si succes in continuare! ai montat toate piesele ?
|
3 Attachment(s)
a sosit si cricul - e f util pt garda mica la sol - de la 8.9 cm ( 7 cm fara suportul de prindere pe prag - la 36 cm)
|
trusa de aia am si eu...adevarul ca e folositoare:Din momente in care chiar ai nevoie:tetter:
|
da frumos cricul ...
|
poti sa imi spui cat a costat cricul si de unde a fost cumparat ? e chiar interesant, sa iti ridici masina cu placere :D
|
Foarte util . Am si eu un "crocodil" dar rosu !
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning