![]() |
Re: Evenimente
ceva poze/video :(( am ratat din pacate daca stiam veneam si yo sa vad "jucariile" :D
|
chiar asa...poze filme? cum v-ati descurcat? ca doar polo gti si civicul din halchiu le-am recunoscut printre finalisti.
sau ati fost doar ca sa admirati bolizii? cata(megane rs) ce ai facut? alex a venit cu beattle-ul ?ca golfuletul lui inca e in stadiu de pregatire? am vazut si o fabia din sacele printre finalisti...e celebra fabie de 150 cp care ma provoca? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
e alta fabia...nu e cea cu tribale pe ea pe care o stiu eu.
|
Quote:
|
A fost cineva la Brasov Auto Motor Show? Se tine pe Calea Bucuresti langa Mobexpert. Imi poate spune cineva daca sunt doar masini expuse ale importatorilor sau si cateva modificate.
|
Quote:
|
A fost ceva de rasul lumii BRAS 2011.Pe strazile Brasovului oricum vezi masini mult mai frumoase, tunate, dotate etc decat la aceea "expozitie"
|
Poze de ieri de la indemanare de la Sfantu Gheorghe:
https://picasaweb.google.com/bogdan....tuGheorghe2011# |
stie cineva care este urmatorul eveniment si cand ?multumesc
|
Quote:
|
GTT Drift Series
DATA DESFASURARII: 18-19 iunie 2011 LOCATIE: Poiana Brasov, Parcarea mare PROGRAM: Sβmbata 18 iunie 08:00 10:00 Brifing + antrenamente debutanti 10:00 12:00 Antrenamente libere 12:00 13:30 Taxi Drift 13:30 14:30 Pauza 14:30 18:00 Antrenamente libere Duminica 19 iunie 08:00 09:00 Brifing + antrenamente debutanti 09:00 11:00 Antrenamente 11:30 13:30 Calificari 13:30 14:30 Pauza 14:30 18:00 Concurs drift 18:00 Ceremonie premiere http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._8369875_n.jpg |
GTT Drag Racing
Concurs de accelerare pe 402 m Data desfasurare: 26 Iunie 2011 Locatie: 13 Decembrie Brasov Program: 07:30 se deschid portile si incep inscrierile 10:00 incep calificarile 12:00 inchiderea inscrierilor 14:00 inchiderea calificarilor 15:00 inceperea finalelor Suprafata de concurs: - 2 benzi netratate dar cu un asfalt aderent Taxa de participare: - Categoria Street: 100 ron - Categoria Profi : 150 ron Premii categoria PROFI: - locul I 400 ron - locul II 200 ron - locul III 100 ron |
VTM Teliu 11-12 iunie. Vad ca s-a trecut la programul de 2 etape sambata si duminica renuntand la cea de vineri.
|
Quote:
|
3 Weekenduri la rand pline :X Rar asa ceva in Brasov :)
|
Quote:
http://www.autorally.ro/index.cfm/pa...u_cristea.html |
S-a introdus si o sicana din cate am inteles.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
oare o sa fie toata spuma tarii la drag????
|
daca o sa fie ca iarna trecuta ...nici macar spuma brasovului :lol:
|
Ca bine zici Alex . :) Speram totusi sa fie ok.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
100%.
|
13 decembrie nu e strada de la onyx la faget????... ca in poza aia e cam pustiu
|
13decembrie e pana in capat la centura
|
Quote:
|
Quote:
|
Maine la M Ciuc este concurs de accelerare pe 200 m.Am fost si eu anuntat pe ultima suta de metri de Nelu ,baiatul cu ursul turbo de HR.Care doreste sa mearga il poate contacta pt relatii pe mobilul său:0722500608
|
Cam din scurt anuntul, dar eu unul ma gandesc ca as impusca doi iepuri dintr-o data cu o schimbare pana acolo, si curse, si munte :)
PS: La Brasov motoarele natural-aspirate nu o sa traga prea bine. E la 600m altitudine. Si cei cu turbine dar al caror ECU nu compenseaza presiunea o sa simta scaderi de putere. |
Care e suprafata totala?Suprafata de franare?
|
Unde ne putem inscrie online ??
Vreau sa fiu sigur ca nu batem drumu degeaba..;) |
curse de masini organizator GTTRacing
Ca sa nu cream confuzii sau alte anunturi mai mult sau mai putin reale recomand un "search" pe varu' google cuvant cheie "gttracing" si veti gasi site-ul organizatorului, nu de alta dar link-urile fara acceptul adminilor nu fac bine .Acolo gasiti informatiile OFICIALE.Unii dintre noi le-au "cules" si le-au postat aici .
|
1 Attachment(s)
Salutare
vad ca lumea a fost informata gresit la cursa din 26.06.2011 DRAG RACING EVENTS va oferii Cronometrare cu acelasi echipament folosit in etapele de Drag din romania. grupele vor fi aceleasi grupe, CATEGORIA STREET, folosite si in campionatul de DRAG am atasat si afisul asa ca va asteptam in weekend la Brasov! mai multe detalii gasiti pe http://www.*************/Evenimente/...-26-iunie-2011 |
ceva poze si filmari de la cursa de accelerare de la brasov are cineva?
|
Daca nu gasesti aici cauta pe site-ul oficial gtt. Ai facut o figura frumoasa,bravo!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning