Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

nicholas 12-06-11 17:27

Re: Cea mai urata masina a momentului

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4392155)
Nic-o-lae, Fiat nu este chiar un pion pe tabla de sah.

Nick-ul e ales aleatoriu iar in legatura cu Fiat tu ai zis-o.

andi_cimpean 12-06-11 19:07

Quote:

Originally Posted by nicholas (Post 4392171)
Nick-ul e ales aleatoriu iar in legatura cu Fiat tu ai zis-o.

Ai īnţeles precum cucu!

Predator a zis că FIAT chiar este un constructor puternic!

Că acum, ei sunt ceva mai futurişti sau că nu fac maşini pe gusturile majorităţii...asta e...dar trebuie să reţii că FIAT, deţine Ferrari!

P.S. Haideţi să renunţăm la offtopic-ul perpetuu, pentru că maşinile, ţin exclusiv de gusturi!
Īntotdeauana se vor găsi oameni, pentru fiecare model de maşină produs!
Eu spre exemplu, nu prea am maşini īn clasamentul "Urāte". Īmi place cam tot ce ţine de domeniul Auto!

viruszatu1 12-06-11 19:21

nicholas parerea mea e ca esti in plop cu tot cu ideile tale, macar daca afirmi ceva, afirma cu dovezi. Eu cu dovezi, afirm ca esti un cocalar posesor de ? aa, de bmw, specimene de care m`am saturat pana peste cap si peste care dau aproape in fiecare zi din minunata mea viata, cei care au impresia ca "waoooooa am biemvieu is cel mai tare" ..nu ca as lua apararea marcilor italiene, dar pentru cultura ta generala vezi ca italienii sunt cei mai mari maestri ai designului unei masini ..

Predator 12-06-11 19:25

Hai sa oprim aici disputa. Si asa n-am mai vazut vreo masina noua pe topicul asta. Daca mai vad si text o sa cred ca n-am nimerit bine.

T@zMania 12-06-11 19:27

una din masinile mele e un multipla.sunt perfect de acord cu voi ca e super urata,dar e foarte practica si foarte comoda si spatioasa la interior.are 6 scaune individuale,fiecare scaun cu reglajele lui.locurile din spate zici ca sunt la clasa bussines,foarte spatioase si comode.
macar astia au facut-o urata in detrimentul confortului si al utilitatii.cat despre juke,mi se pare doar urata si atat.

nicholas 12-06-11 19:30

Bai virus, las-o mai moale cu scuzele tale ca altii sunt posesori de bmw si cocalari etc. Hai pa. Si ca idee sa nu ramai in pom, nu am bmw, ca tot se leaga cativa destepti pe aici de asta. Las-o moale de tot si nu te mai da destept sau sa critici imediat pe altii. Ia-o usor.

Evoluzione 12-06-11 19:36

Quote:

Originally Posted by nicholas (Post 4392412)
Las-o moale de tot si nu te mai da destept sau sa critici imediat pe altii. Ia-o usor.

Iti dau acelasi sfat si tie, nu mai critica si cataloga pe intregul forum firme despre care se pare ca nu stii nimic.

nicholas 12-06-11 20:04

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 4392436)
Iti dau acelasi sfat si tie, nu mai critica si cataloga pe intregul forum firme despre care se pare ca nu stii nimic.

Chiar crezi ca o sa stau sa dau explicatii pentru fiecare? Deja dovezi sunt peste tot legate de acele firme deci ... nu merita nicio explicatie.

ionut_cluj 12-06-11 20:14

Un mandru posesor de poza cu BMW isi da cu parerea despre Fiat. Hilar.

nicholas 12-06-11 20:36

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 4392514)
Un mandru posesor de poza cu BMW isi da cu parerea despre Fiat. Hilar.

Mi-a placut modelul. Acum am voie sa pun decat unele marci la avatar? Probleme? Se poate schimba imediat daca jigneste pe cineva.

vacaroz 12-06-11 21:36

Quote:

Originally Posted by R-NOS15 (Post 4390932)
poate nu e cea mai urata masina... dar e ciudata rau.. mai ales pt un bmw

pana acum aveau mania sa faca narile imense, iar acum le-au micsorat de a ramas bara goala. urat se mai vede. zici ca a fost facuta pentru export in china

aleks 12-06-11 22:42

Nicholas, te rog din nou, dar ultima dată, evită disputele sterile stārnite din generalizări goale.

ondin 14-06-11 14:54

Eu conduc toata ziua un Fiat Punto 1.3 multijet, o super tehnologie si bijuterie de motor diesel, o 'imprumuta' si alte case, face multe masini franceze si germane sa se uite lung dupa ea la semafor.Asa ca, va place sau nu, fiat este inca si va fi un super brand, si nu ca spun eu asta, o demonstreaza masinile lor.Spiritul italian traieste bine mersi prin fiat, alfa romeo, ferrari, pagani, ducati, etc., fie ca au 4 roti sau doar 2 astia produc motoare si vine unul farina care concepe si niste caroserii de plang toti dupa ele, ca le-ar vrea pe masinile lor.
Va rog sa nu jigniti doar de dragul de a polemiza si voi cu cineva.
:)
Eventual argumentati, modelul x e urat pentru ca .. si este slab/prost/aiurea pentru ca .. .
De preferat sa critice mai ales acei care au sau au avut asa ceva, nu doar din auzite.

alexander0393 14-06-11 17:02

Nicio masina nu este urata , toate masinile au si parti bune si parti proaste , la unele te atrage designe-ul ,la altele fiabilitatea, etc,dar daca ma gandesc la masina nu prea reusita pot spune ca aceasta este Fiat Multipla,au incercat italienii un look hi-tech dar nu prea le-au reusit .

Gixer 16-06-11 09:56

Inca un model care mie mi se pare urat e Bmw Z3-ul, si in general Z-urile nu-mi plac la aspect si tinuta de drum...

Predator 16-06-11 10:22

1 Attachment(s)
Asta-ti place ?:lol:

Bong 16-06-11 10:31

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4401067)

da asta e chiar frumoasă foc...īntr-un mod clasic... mie unul īmi place.

referitor la ultimele mașini postate:
-multipla m-a oripilat de la prima privire (strict ca aspect)
-juke chiar īmi place. are un aer foarte foarte japonez...care nu este pe placul multor europeni. mulți zic și de Honda CRX sau CRZ că sunt urāte...dar mie īmi plac.
-sharan nu e nici urātă nici frumoasă...nu am o părere....este o mașină bună dacă ai familie mare
ce mi-a provocat silă zilele trecute prin trafic...noul seria 5...acela de se vrea a fi „fastback” sau ceva de genul...audi a7. abjectă fața, și din laterală. chiar īmi plac liniile de design de la bmw īn general, dar acesta e numai bun de vomitat pe el.

Gixer 17-06-11 10:50

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4401067)

Cat de cat, dar numai pt ca e retro, si mie imi plac masinile retro care-s in stare cat mai buna :D

Sasha 21-06-11 18:29

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by xfactor (Post 4386423)
Cea mai urata masina a momentului

e mai mult decat okay designul ;)
Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4390325)
Pai sa citesti ba baiatule, ca de asta a fost scris. M-am saturat sa vad aceeasi masina pusa de 10 ori.

hahahahha
Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 4390947)
Mie nu-mi place neam. L-as parca intr-un tomberon si l-as abandona :lol:

+1
Quote:

Originally Posted by KTA87 (Post 4391953)
Subscriu...
Actualul Serie 1 arata decent in comparatie cu modelul asta..

mergeeee :arrow:

V1RuS 22-06-11 19:26

nush daca sa mai scris... dar o masina pe care o vad eu urata este Nissan Juke :D

Sasha 22-06-11 21:12

Quote:

Originally Posted by V1RuS (Post 4415257)
nush daca sa mai scris... dar o masina pe care o vad eu urata este Nissan Juke :D

are u serious? :shock:

V1RuS 22-06-11 21:49

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 4415488)
are u serious? :shock:

e ca o broasca lesinata masina aia :)) ... cel putin din punctul meu de vedere :shock: si nu sunt miop :))

fasso 22-06-11 21:49

Quote:

+ 1 :rolleyes2

22VIN 22-06-11 22:23

Quote:

nush daca sa mai scris...

Decat de 14234923986423984 ori...

KenDriX91 22-06-11 23:20

Mie nu imi place nici o masina din gama chevrolet..mi se par aiurea:D

marian92 22-06-11 23:38

Quote:

Originally Posted by KenDriX91 (Post 4415810)
Mie nu imi place nici o masina din gama chevrolet..mi se par aiurea:D

Vrei sa spui ca , Corvette , Camaro , etc. sunt urate?:lol::shock:

KenDriX91 22-06-11 23:50

Quote:

Originally Posted by marian92 (Post 4415867)
Vrei sa spui ca , Corvette , Camaro , etc. sunt urate?:lol::shock:

Ma refeream gama asiatica chevy:D:rolleyes2:lol::lol:

DANIEL03 23-06-11 00:36

2 Attachment(s)
Va prezint masinile cele mai urate , nu au cum sa nu isi castige locul aici.Piaggio Ape , Piaggio Porter

3SGE 23-06-11 08:12

Quote:

Originally Posted by DANIEL03 (Post 4415960)
Va prezint masinile cele mai urate , nu au cum sa nu isi castige locul aici.Piaggio Ape , Piaggio Porter

Astea sunt utilitare. Chiar conteaza cum arata masina care transporta morcovii la piata ? :rolleyes2

adrian78bmw 12-07-11 22:00

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by R-NOS15 (Post 4390932)
poate nu e cea mai urata masina... dar e ciudata rau.. mai ales pt un bmw

Parca pe culoare aia nu arata asa hidoasa dar pe argintiu e horror
Subscriu Seria 1 2012

!41! 12-07-11 22:32

Nissan Juke nu e urat . e prea avansat ca design pt. cei cu viziuni inguste care saliveaza la vehicule prost desenate fabricate in .de .

piticku 13-07-11 00:22

1 Attachment(s)
masina asta este cel mai mare cosmar...absolut incredibil de urata.....

Attachment 2082173

cavaliere 13-07-11 11:54

S-a mai postat de 150 de ori . Senzational incredibil in direct si reluare

adyz53 13-07-11 17:31

3 Attachment(s)
va prezint Pontiac Aztek eu zic ca se bate pentru cea mai urata masina din lume...

ondin 14-07-11 07:48

multe spatioase din astea sunt urate cu spume.
:)

andreiand1 14-07-11 10:49

Quote:

Originally Posted by !41! (Post 4461248)
Nissan Juke nu e urat . e prea avansat ca design pt. cei cu viziuni inguste care saliveaza la vehicule prost desenate fabricate in .de .

Facand abstractie de faptul ca eu sunt un fan VW si tu unul Honda (cred), ce argumente viabile poti aduce la teoria exprimata mai sus....cu ce argumente absolut concrete (tehnice) daca tot e sa vorbim de design, poti sustine ca designul Juke-ului e atat de avansat, facand o paralela cu alte modele de provenienta .de (daca tot ai propus tu acest criteriu de comparatie) si cum poti demonstra viziunele inguste ale unora care prefera un alt tip de design sau eventual abordare estetica?
Scuza-ma dar in afara de remarci de prost gust si nici macar subtil aruncate, nu ai adus nici un argument viabil pro Juke.
Personal, cu toate ca sunt fan VW, spun fara retinere ca Nissan a avut si are modele care imi plac dpdv al designului, nu pot fi atat de snob sa contest lucrul asta, dar din punctul meu de vedere, designul abordat pentru modelul Juke, cred ca este cel putin neinspirat sau altfel spus, putin fortat.

ondin 14-07-11 12:21

juke este un fel de joke, o gluma a celor de la nissan, aruncata in piata pentru segmentul tanar, care viseaza la patrolul taticului insa isi da seama si copilul ca e prea mare asta pentru el si se joaca intai cu juke.

asa cum au si cei de la bmw, tractor mare si tractor mai mic, pentru copilasul din tine :), apoi suzuky, jeep, si cred ca mai sunt multi altii care imi scapa acum.

plus ca japonezii de la nissan se lupta si cu honda si cu kia, toti vin cu masini pentru tineri, pline de gadget-uri, care ar lasa rece un european mai copt, insa la tineret decimeaza restul modelor de pe piata auto de masini noi tocmai pentru acestea, in detrimentul altor considerente de design si economie.

!41! 14-07-11 14:02

Quote:

Originally Posted by andreiand1 (Post 4464409)
Facand abstractie de faptul ca eu sunt un fan VW si tu unul Honda (cred), ce argumente viabile poti aduce la teoria exprimata mai sus....cu ce argumente absolut concrete (tehnice) daca tot e sa vorbim de design, poti sustine ca designul Juke-ului e atat de avansat, facand o paralela cu alte modele de provenienta .de (daca tot ai propus tu acest criteriu de comparatie) si cum poti demonstra viziunele inguste ale unora care prefera un alt tip de design sau eventual abordare estetica?
Scuza-ma dar in afara de remarci de prost gust si nici macar subtil aruncate, nu ai adus nici un argument viabil pro Juke.
Personal, cu toate ca sunt fan VW, spun fara retinere ca Nissan a avut si are modele care imi plac dpdv al designului, nu pot fi atat de snob sa contest lucrul asta, dar din punctul meu de vedere, designul abordat pentru modelul Juke, cred ca este cel putin neinspirat sau altfel spus, putin fortat.

In primul rand sunt fan Honda nu Nissan . :)
Apoi daca vorbim de ceea ce apreciez eu la o masina dpdv al designului pot numi in primul rand orginalitatea. Juke nu se incadreaza in tipare precum majoritatea masinilor din ziua de azi in special cele din .de. Mai mult exista o legatura intre toate liniile care definesc masina cam greu de perceput de cei care vad lumea prin ochelari germani .Intotdeauna un om deschis la minte va aprecia un astfel de proiect in timp ce altii se vor multumi cu o linie in plus adaugata o data la cativa ani la modelul banal care ii fascineaza pe ei .
Nu trebuie sa va placa masina voua ,n-am de ce sa va conving dar mie mi se pare spectaculoasa 8)

andreiand1 14-07-11 14:29

In primul rand asta am spus si eu....inca din prima fraza, presupuneam ca esti fan Honda, nu Nissan.;)
Ca si fapt divers, lucrez in domeniul designului si am avut tangente si cu designul auto, deci am idee despre ce inseamna liniile, suprafetele, culorile, lumina/umbra, etc (sub toate formele lor de existenta). Faptul ca pentru unii un design reusit este unul mai sobru, iar altii apreciaza mai mult o imagine de design cu influente juvenile, e cu totul altceva.
Nu inteleg de ce trebuie sa catalogam tot ce nu e in concordanta cu gusturile proprii, ca fiind inchis la minte, miop, inevoluat, etc....dar asta e stilul, ce sa faci.

!41! 14-07-11 14:37

Daca tot ai zis ca te ocupi de design (ceea ce fac si eu de altfel) ar trebui sa apreciezi originalitatea in primul rand . Sunt 2 categorii aici , cei care reproduc si cei care creeaza . Prima categorie e de valoare zero . Daca vine vorba de creeatie sunt cei care revolutioneaza totul si cei care imbunatatesc ceva existent .Doar lucrurile revolutionare merita cu adevarat apreciate altfel stagnam in loc sa evoulam.
Prea multa teorie pt Juke asta :)

All times are GMT +2. The time now is 06:56.

- Copyright 2026 4Tuning