![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Cel mai probabil sunt rulmentii de la axul pedalier. Este posibil sa fie si angrenajul sau pinioanele uzate. Poti incepe prin a desface axul pedalier. Verifici rulmentii, daca sunt in ordine, pui vaselina. Raman cele doua, angrenajul si pinioanele. Tind sa cred ca ar fi pinioanele. Sa speram ca rezolvi usor si ieftin.
|
Quote:
Apropo:Ti-ai gasit bicicleta? |
Sa o stapenesti sanatos! Ai grija pe unde o legi...
Eu, din nefericire, nu am mai gasit-o. Intre-timp mi-am facut alta bicicleta. Mai am de reglat cate-ceva la ea. Voi pune si poze dupa ce totul este in regula. Will follow... |
Quote:
Rau mai e sa stai in oras la bloc.Sa fiu in locul tau dormeam cu ea in pat:D. |
de unde pot cumpara o bibicleta faina dar rau de fete si roz ??? stie careva ?!?!?!
|
4 Attachment(s)
Angrenaj hussefelt 09 howitzer.
Nici o zgarietura,in cutia originala(cu tot cu monobloc howitzer). 350lei Pipa bike positive 50lei Pedale taiwan cu pini detasabili 10lei-VANDUTE!!- Ghidon Funn Guido Xbar(scurtat) 60lei cu mansoane WTB foarte putin uzate. 2XCauciucuri Maxxis Holly Roller 2.4 putin uzate 80lei/bucata. Pentru intrebari,PM Multumesc! tot la 600lei! |
Quote:
|
dau eu chopperul.. il fac si roz.. nu-i bai.. ca si asa trebe revopsit:P ce zici?:D
|
2 Attachment(s)
2 poze de zilele astea de la marishel la plimbarea de seara
|
Pentru pasionaţii de biciclete
4 Attachment(s)
Aceasi marie...dar acum am alta culoare.
|
3 Attachment(s)
Noua mea bicicleta: cadru Univega Mega, furca SR Suntour XCM, angrenaj Shimano Alivio, manete frana Avid, pipa Bike Positive si altele...
|
@emy bike pe un bike in contrapanta intotdeauna stai deasupra lui si nu te lasi pe spate daca vrei sa controlezi cum trebe acel bike.. si mai ales ghidonul... de ce crezi ca unii se dau cu bike-uri asa lungi la downhill.. pt ca stai bine in el si nu tinde sa te arunce... poate voi veni si la sinaia si poate dam o tura sa ne convingem ce si cum :)
|
Quote:
Sa ai grija de ea! |
nimeni nu mai iese pe niciunde? nu ne mai pune cate o poza cu cate un peisaj cu cate un traseu interesant? ceva biciclete noi?
|
Am mai facut ceva trasee pe sosea cu un prieten,dar la puterea noastra nici amatori nu ne putem numi.Am facut in jur de 130 km in 11 ore:D.
|
poi e cea sa rezisti 130 km intr-o zi si la varsta pe care vad ca o ai :) FELICITARI!!! si totul are un inceput care daca iti place il vei continua
|
Quote:
Azi,la ora 5 eram acasa,si nu am o bicicleta buna,am un jaf pe langa ce vad pe acest forum:shock:. |
In cat timp? Esti sigur ca sunt 200km?
|
Quote:
|
Quote:
|
iti cam trebe ceva sange sa faci 200 km cu o bicicleta de genu pt ca nu e nici super ushoara ca sa fie pretata pt curse lungi si nici cauciucurile nu te ajuta .... ar trebui sa fie minim grosimea si textura celor de city bike ...daca nu de cursiera asa ca mai vezi odata sa nu incurci distantele ca sa nu rada lumea de tine.. spor la pedalat
|
Quote:
|
Quote:
Pānă la Constanţa mai avea vreo 100 de km. |
doua filmulete pt delectarea ochilor si un pic de pompa cand iesiti la dat :P
http://extreme.com/mtb/1012605/fox-r...ampery-dh-2010 http://extreme.com/mtb/1012606/helme...-champery-2010 |
va salut pe toti. am devenit si eu biciclist deoarece am ramas fara permis 2 luni. acum am o bicicleta "scorpion" cross. nu prea ma pricep. as dori sa cumpar un bmx de trick-uri. unde gasesc? nu vreau mare scula. undeva pe la un 4 mil maxim second hand.
|
sal si bun venit :) pune eventual ceva poze cu bicicleta sa o vedem si noi.... de bmx ce pot sa iti spun... ca am trecut prin sectiunea aia si daca vrei si putintica calitate la ce iti iei cam greu vei gasi un bmx complet la 4 milioane... deoarece cam cu atat iti iei doar cadrul in general... dar poti incerca pe dirtbike.ro au si bazar si poate poate gasesti ceva ce sa iti placa...
|
Quote:
|
hai hai hai.. chopper de vanzare... super pret.. 200 lei.. vreau sa-l dau ca nu am unde sa-l mai tin... (pretul de mai sus reprezinta fix banii investiti...de munca sau ceva +uri.. nici nu vine vb...)
daca nu-l dau pana la sf lunii il tai cu flexul:))) |
Quote:
|
Ceva trasee prin imrejurimile Oradiei? Sau ceva doritori?
|
salutare.. ce parere aveti de butucii de spate shimano la pret < de 100 de lei?? de genu http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=2574 are cineva??? sunt rezistenti??
|
Quote:
Vezi numa' să fie pe bune! |
Nu am kilometraj.Deci,am recalculat si am constatat ca am facut in jur de 145 de km.Imi cer scuze.A fost o mica eroare:oops:.
|
6 Attachment(s)
ce ziceti ??fara aparatori sau cu??
|
Modelul ăsta de aripi, clar NU.
Īncearcă modelul care se prinde de şa (pe spate) şi pe faţă modelul care se prinde īn spate furcii (spre cadru), sau chiar deloc pe faţă. |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
upgrade:P:P butuc pedalier point
pinioane shimano mf tz 30 cp lant shimano ( nu e cine stie ce upgrade dar conteaza...) |
8 Attachment(s)
niste poze de la o iesire de miercuri cu un coleg.......sper sa va placa
|
2 Attachment(s)
:arrow: Gordini Style !
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:09. |
- Copyright 2026 4Tuning