![]() |
yo o aveam sub alta denumire...stiam k ii zice toyota hiace...daca nu e asa...sorry...greseala mea...
p.s. sa bage poza...daca e cum zici :wink: |
1 Attachment(s)
asta e cam grea...cred eu :arrow:
|
e chevrolet...e de prin anii 50.....nu mai stiu exact cum ii zice....ahh...si stiu masina :evil:
|
este chevrolet bel air din 1956..am dreptate?? :lol:
|
Re:
Quote:
|
ahhh...stiu k e chevy...da` nush...seamana f.mult la fatza cu bel air....
p.s. e macar din '56 sau 57 ?? :wink: |
Re:
Quote:
|
stiti sau bag alta poza?
|
COMENTEZI :?: :lol: :oops:
first--HI ACE are alt body, deci exista si modelu ala, aceeasi platforma cred.. second--la masini vechi nu trebuie sa schimbati pozele ..pt k eventually se ghicesc ele :lol: :twisted: :lol: e vb de Chevy 210 wagon 1956 :?: Edit: nu poate fi 57 dk e chevy :wink: |
Re:
Quote:
|
hai cu poza maestre 8)
|
1 Attachment(s)
210 care de fapt e tot Bel Air :lol: :P :twisted: :oops: :oops:
sa vedem :arrow: |
aaa...pai inseamna k am avut dreptate...macar putina... daca 210 ala = bel air
p.s. cu poza asta m`ai incuiat :D :lol: |
te cred si eu
am vazut modelu' live si am zis hai sa-l incui pe ..cum te cheama??...stai sa dau in jos..Ah mike20 ! :lol: :lol: pai belly a mai fost de mine pus inainte, iar 210, 150, Bel-Air au acelasi body, care-i diferentza nush, echiparea sau.. :?: :!: |
cumva porsche? :? da-ne si tu un indiciu mic
|
e nissan parca ... era una de vanzare prin zona in care stau, da` nu mai stiu cum se cheama.
silvia cumva? |
ala e iveco daily ma ! greu va prindetzi !
|
bei road_menace aku vroaim sa-l intreb pe shoarecu dk e Turbo sau aspirata normal Daily aia a lui, da se pare k tu bagi poza.
Nissan Silvia, ce porsche mama lui arata asa mai maskt, ma sperii cu raspunsul ala :shock: :oops: |
da mane ... baga road manecce ala e .. iveco daily bv :d
florin vroiam sa zic ca e nissan gazelle .. tare mult seamana astea de la nissan intre ele batale cucu edit : haha defapt e nissan gazelle(silvia) :p |
asta e florin_cars...m`ai fentat la faza cu chevy..
p.s. da` asta e silvia sau nu?? |
lol man ce prstie am spus..hai baga poza
|
Re:
Quote:
adik iveco daily .. sau mercedes sprinter .. nu imi dau seama |
e Nissan Silvia, de cate ori sa confirm...si nu poa' sa fie Daily sau Sprinter k usa aia a treia e in spate nu e laterala
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta am gasit la ora asta ... nu prea am chef de cautat masini. e usoara si cred ca pana ma trezesc deja e bagata alta poza
|
BMW Nazca
|
baga poz(n)a!
|
1 Attachment(s)
sa va vad :P
|
opel blitz? nu prea :?
|
neee .. shi io tot la opel blitz m-am gandit .. da nu seamana mei .. numa asea putzin :?
|
germany.jpg e germany ? sau ne prostestii .. shi o fi ceva japonez shi noi cautam ca prostii duba germana :lol:
|
Vw Transporter 1 (Hitler sau Kamfer sau cum naiba-i mai zice)...
|
poate...k opel blitz e camion
|
Re:
Quote:
|
off-topic : karman nu era un designer kre concepea masini decapotabile...era folosit de mai toti producatorii europeni
|
bine bine.. da duba noastra ? nimik ? :?
|
e europeana si nu e din germania. :peace:
|
fiat 626
|
da ma asa e...am gasit si yo pe net :) ....in sfarsit
..hai cu poza :roll: |
1 Attachment(s)
daca tot suntem la capitolul dube ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning