![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
|
Stati linistiti. este batut in cuie, eu il cunosc cel mai bn pe bogdan, si nu o sa o vanda niciodata!!
La fel si YUL!:D |
Baieti,stati linistiti..masina asta nu va pleca de la mine niciodata,atata timp cat traies eu:-)
Pai adica eu de cand eram in liceu si toti spuneau de ea ca e un jaf,mi-am pus ambitia si mi-am jurat ca o voi face cea mai frumoasa Dacie din Braila si acum sa o vand:???::?:..ca ce chestie:?: Deci pe partea asta stati linistiti:rolleyes2..nu stiu care au fost motivele altora de si-au vandut superbele Dacii,eu am ambitia si pasiunea mea;) Maine,in cursul diminetii promit sa fac si sa pun poze cu masina cu dungile,pt ca tot maine dupa-amiaza plec cu ea la Constanta si nu mai apuc sa le pun pana ma intorc:rolleyes2 Apline,fii pe faza..NIG-ul vine la CT:D:D8) |
sa nu te pune naiba sa nu suni ;) :twisted: ca oricum te sunt eu :lol: :lol: :lol:
|
unde in c-ta te voi putea vedea ? vreau sa vad masina :)
|
mai bn spuneti si voi un loc si o ora pt o intalnire in ct.
|
10 Attachment(s)
Uitati nr meu de tel 0720283288.O sa stau in Ct pana marti sau miercuri,dar nu vin in oras in fiecare zi;)..asa ca vom stabili un loc si o zi ca sa ne vedem toti:-)
Uitati si pozele promise,cu dungile care le-au scos peri albi celor care le-au pus,dar si mie:-) VBogdan ti-am pus si 2 poze cu motorul;) |
maaa cum arata si ornamentu capota pus pe exterior e gata , numaru parca ar da ma bine sub bara in rest 10+++ 8)8)
|
Nu stiu ce zic ceilati dar propun ca topicul asta sa fie sticky. Cred ca si-a castigat dreptul sa fie printre cele mai frumoase Dacii.
|
nu am cuvinte sa descriu ceea ce inima mea simte ( citez Raku [Zale] )
|
Arata extraordinar. Dar de ce nu ai vopsit si interiorul capotei si traversa aia de la radiator ?
Mai lipsesc niste buline (sau patrate/dreptunghiuri) albe pe usi si e gata Gordina :) Ai putea sa-i faci in spate suportul de numar ca la R12: o placa de tabla neagra taiata la forma care trebuie, doua lampi de numar de papuc si un numar patrat si gata. Si daca vrei sa te bestializezi, ii pui si busonul de rezervor pe aripa (iei de la break bucata de tabla cu gaura si rezervorul). |
Quote:
|
superba.......si atat!;)
|
BRAVO BOGDANELE SUPERBA !!!!sper sa ne vedem la mare !!!!
oare pe a mea cand o vad asa :rolleyes2:rolleyes2:cry:eu abea luni o bag la cabina .... |
A iesit superba partea exterioara,la motor insa lasa de dorit,puteai macar capota sa o vopsesti pe interior tot albastru ca pe exterior,asa parca e ceva neterminat,cat despre alegerea de a vopsii cu negru aripile interioare ma abtzin...tu stii cum iti place si ce ai vrut prin asta.Repet inca o data : exteriorul e foarte frumos !
|
Absolut superba? Wish came true Bogdane? :)
Felicitari. Cuvintele sunt degeaba. Masina este extraordinara. |
prea marfa8)...asa ceva mai rar intalnesti.felicitari inca o data:bunch:
daca ai pune niste scaune gen scoica+ niste jante gotti albastre cu buza argintie s-ar termina toata smecheria8)... numai bine;) |
! ! ! S U P E R B A ! ! !
PS Ce rezervor e ala pt lichidul de parbriz, al meu era cam la fel, cred ca e aruncat pe undeva, daca iti trebuie spui, era functional, dar nu avea gaura aia prin care bagi apa, ridicai pompita sa il umpli... |
felicitari Bogdan..a iesit superb masina...
am ramas fara cuvinte...toti va faceti masinile numai eu raman asa cu ea,oricum o sa vina si vremea mea dar momentan nu prea sunt bani si timp...in fine toate la timpu' lor |
bv bv acum urmeaza parte mecanica ?
|
superba,probabil cea mai tare dacie de pe forum :peace:
|
fara bari nu se poate?
|
Bogdan fiind in concediu cu masina, am sa raspund eu la cateva din intrebari...
sper sa nu se supere. fara bari nu vrea, pt k o sa aiba probleme cu politia, si in + el a vruto asa. parerea mea este k ar arta mai naspa fara. la partea mecanica totul pe dedesupt este nou, si motorul nu cred k o sa se mai intervina la el! doar sa il mai curete putin.:D |
felicitari!!!! Din punctu meu de vedere ii cea mai frumoasa dacie din tara:). And i mean it. Singuru lucru care ar fi putin mai cu minus e toba de esapament:D
|
5 Attachment(s)
:DSalut,a iesit frumoasa masinuta ,linile sunt lux i sta bine,bravo.Merci ca ai pus si poze cu motorul,trebuia sa vopsesti si acolo cu albastru,nu are aspesct sincer,dar este timp ca asa arata fain si la motor nu prea,am pus sie u evacuarea din inox azi a iestit bine si suna f bine,va atasez niste poze sa vedeti:D
|
btl-godini cred ca pozele astea nu au ce cauta aici.poate pe topicul tau...nu te supara.astazi am vazut masina lui Bogdan, am vorbit cu el si vreau sa zic ca masina arata super tare,si se aude pe masura motorul cu evacuarea..bravo Bogdan
|
Andrei eu i-am trimis pozele la Bogdan sa vada,ca i-am zis zilele trecute ca imi fac evacuarea,nu era cu referire la alti,doar la el,si unde vroiai sa le pun! la mine? ca el nu are de unde sa viseza cand si cumpun eu evacuarea,haide-ti sa fim oameni ca de aceea disc una,alta,nu sa vb ce nu trebe
|
bn ai dreptate.nu trebuia sa fiu asa rau.frumoasa masina ta spor la treaba.
|
felicitari bogdane!!!se pare ca masina a iesit cum a dorit sufletul tau!!!
masina e superba!!!cred ca o sa trag si io niste dungi pe a mea!!! bafta...si inca odata...FELICITARI!!! |
e foarte frumoasa, am vazut masina ieri din mers.
felicitari ca ai facut o masina superba |
superba masina , bravo.
|
am io o impresie ca ma faci sa fac dacia din nou .
|
ca sa nu mai pomenim cum ramane lumea soc, se mai uita la dacia mea si oameni cu masini mult mult mai scumpe dupa care observ ca raman impresionati, asta va fi farmecul batranei dacii, in scurta vreme vor disparea de tot iar cele care sunt facute si arata ca noi vor iesi in evidenta
Chiar daca nu am scris pana acum, masina a iesit exact cum trebuie doar un singur lucru... chiar daca iti e greu financiar pe viitor strange banii si cumpara goate Ai o dacie ff frumoasa, felicitari !! Sa o folosesti sanatos |
Citesc tpopicul de vreo 3h jumate iar acum nu mai stiu ce sa mai zic...raman doar cu speranta sa o vad live...
|
Ce-a mai cool dacie ..:shock: ai facut treaba Bogdane..RESPECT :rolleyes2 ! ! !
|
Foarte Frumos.Bv
|
10 Attachment(s)
Baieti,am revenit de la mare:-)..si am adus si cateva poze cu Gordina:-)
Tin sa le multumesc celor care au venit la intalniri pt a vedea masina si celor care mi-au mai scris cat am fost plecat.Inutil sa mai spun ca ma bucur ca va place masina si cred ca atunci cand voi termina tot ce mai am de facut pe la ea va va placea si mai mult:-)8) In toate aceste zile si mai mult de 600 Km parcursi,masina s-a comportat excelent,nu mi-a creat nici-un fel de probleme. In Constanta a trebuit sa-mi cumpar o toba "normala",ca sa nu atrag atentia Politiei,mai ales ca aveam ITP-ul expirat:rolleyes2 Masina a atras atentia multora,am surprins oameni facandu-i poze si am avut si potentiali clienti,care ma intrebau de zor daca nu o vand..:rolleyes2 Iata si pozele,cu si fara toba Borla,si parcata vizavi de expozitia Retro-mobil din Mamaia8) |
ce frumos arata... sincer, este prima dacie care ma face sa spun ca da, arata bine si n-am ce-i reprosa (poate doar faptul ca atarna traseul la evacuare, dar probabil aia e ceva temporar)
|
10 Attachment(s)
Exact Alex,chestia cu traseul de evacuare se va rezolva..;)ma gandeam eu ca va spune lumea de treaba asta,insa n-am avut ce face..vroiam sa ajung cu ea la mare si n-am mai avut timp pt unele detalii:rolleyes2:-)
In curand le voi rezolva pe toate,mai ales ca azi am scapat de RAR,cu autentificarea,refacerea probelor de gaze pt motor schimbat,etc.. Mai am cateva poze:-) |
cum te impaci cu volanul ala mare si subtire?
pe mine unul m-a terminat la condus, a fost primul lucru pe care l-am schimbat la batrana dacie... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning