Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

z4pp 15-06-09 20:53

Re: Club TICO

3 Attachment(s)
poze cu turometru

aXXo 15-06-09 21:48

De unde l-ai cumparat? Cat a costat? A durat mult instalarea?

z4pp 16-06-09 07:44

Din Constanta(dar se gasesc si pe net) si a costat 200 ron cu tot cu suport pt stalp..si montaju nu dureaza mai mult de 30 min. la turometru...in schimb a durat foarte mult montaju suportului...deoarece la tico este stalpu foarte subtire si nu ai de unde sa il prinzi, si trebuie taiat foarte mult din el(suport)... in schimb iti recomand sa cauti unu pt 3 cilindri pt a-ti arata turatie corecta a motorului.

cine are turometru(in 3 cilindri) montat pe tico sa imi spuna si mie o turatie la o viteza de 40km/h in viteza 2..sau 60km/h in viteza 3...pt a vedea cat de corect indica shi al meu...pt ca al meu este pt 4 cilindri...shi pe motivu acesta vreau sa il schimb... Multumesc

B-99-SAA 16-06-09 08:03

@z4pp: super tare bordu, ceasurile adica. se da greu jos ca sa-l faci? sau ti l-a facut altcineva? ledurile sunt scumpe?

TM32CIP 16-06-09 12:45

Quote:

Originally Posted by z4pp (Post 2410900)
Din Constanta(dar se gasesc si pe net) si a costat 200 ron cu tot cu suport pt stalp..si montaju nu dureaza mai mult de 30 min. la turometru...in schimb a durat foarte mult montaju suportului...deoarece la tico este stalpu foarte subtire si nu ai de unde sa il prinzi, si trebuie taiat foarte mult din el(suport)... in schimb iti recomand sa cauti unu pt 3 cilindri pt a-ti arata turatie corecta a motorului.

cine are turometru(in 3 cilindri) montat pe tico sa imi spuna si mie o turatie la o viteza de 40km/h in viteza 2..sau 60km/h in viteza 3...pt a vedea cat de corect indica shi al meu...pt ca al meu este pt 4 cilindri...shi pe motivu acesta vreau sa il schimb... Multumesc

Ti-am explicat sa nu te complici cu turometru pentru 4 cilindri, am muncit la al meu de mi-au sarit fulgii sa-l fac sa citeasca bine si cel mai bun rezultat a fost ca imi era decalat cu 1000rpm, dar citea ok. Cand ai zis ca l-ai comandat, ma gandeam ca ti-ai luat direct pentru 3 cil. Iar suportul pe stalp .... cauta un tub de pvc de diametrul lui, si e 14 ron o cutie de chit de fibra ... dureaza ceva finisarea, dar cred ca stii unde "bat" .... Succes

z4pp 16-06-09 14:31

1 Attachment(s)
@TM32CIP : da...stiu ca e tare pacatos...dar am fost azi de unde l`am luat...am vb acolo...shi a facut comanda de unde pt 3 cilindri (RAID HP Night-Flight) si imi vine peste 2 saptamani shi il dau inapoi pe asta de la FK pt ca ei nu fac shi pt 3 cilindri...iar suportu pe stalp...merge prins...dar trebuie taiat din el si se prinde cu un shurub mik shi sta destul e teapan(dk nu trage nimeni de el)

@ B-99-SAA ...ceasurile de la bord sunt din plasma...nu au leduri nu au nimik...acm costa 150 ron...shi acum depinde montaju...nu e foarte greu...se lipesc peste cele vchi dar trebuie sa shtii unde sa te legi firele...iar eu nu ma pricep shi am fost la un electrician bun shi m`a rezolvat...

Robert_MNW 16-06-09 15:00

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 2410921)
@z4pp: super tare bordu, ceasurile adica. se da greu jos ca sa-l faci? sau ti l-a facut altcineva? ledurile sunt scumpe?

Nu sunt leduri..sunt ceasuri plasma pentru Tico! Cu leduri nu o sa il faci niciodata sa arate asa;)

B-99-SAA 16-06-09 15:21

150 ron zici? (la montaj am o pila, electrician bun). de unde? in targ la vitan sigur nu gasesc.... da-mi un site ceva, de unde l-ai luat pe al tau :)

TheNillah 16-06-09 19:13

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 2412034)
150 ron zici? (la montaj am o pila, electrician bun). de unde? in targ la vitan sigur nu gasesc.... da-mi un site ceva, de unde l-ai luat pe al tau :)

http://www.proxenon.ro/ceasuri.php?brand=Daewoo - aici pretul e cu 9 ron mai mare.
de montat nu ar trebui sa fie greu, se aplica cu dubluadeziv peste ceasurile vechi (dupa ce se scot acele :D ), iar curent isi ia de la 1 din cele 2 alimentari de la cele 2 becuri din spate care se scot si care iluminau vechile ceasuri care oricum devin inutile (becurile)...
rog a ma corecta cineva daca am gresit cu ceva, dar eu asa stiam :?:

z4pp 16-06-09 19:52

@TheNillah ai dreptate...aja e...shi eu tot dp Proxenon mi le`am luat..dar acum 1 an de zile... shi cu montaju aja e cum spui tu...doar ca eu nu mi`am scos beculetele care iluminau bordul "cel vechi" pt ca pe timp de noapte nu se mai vad KM parcursi..iar eu am vrut sa se vada shi ei acolo (km)...doar ca am facut un mik retus pt a nu intra lumina becurilor peste plasma...

z4pp 17-06-09 14:34

cine are montat turometru pe tico...si ii indica corect sa imi spuna si mie...ce turatie are la o anumita viteza (EX: in viteza a-2`a la 40km/h...sau in viteza 3 la 60km/h) sa vad cu cat arata mai putin/mult asta(turometru) pt masini cu 4 cilindri... ca peste 2 saptamani imi vine turometru ce`l nou care merge si la masini cu 3 cilindri. Multumesc

STREET 19-06-09 17:31

o poza cu butuc pentru volan sport la tico aveti?
sau are cineva de vanzare?

morpheusmaster 20-06-09 00:36

Gasesti in Vitan

STREET 20-06-09 11:28

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2422330)
Gasesti in Vitan

si vitanul are magazin online?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

morpheusmaster 20-06-09 15:44

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 2422889)
si vitanul are magazin online?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

DA www.vitanshop.ro Daca le spui am citit pe 4tuning iti acorda o reducere de 10%....evident...glumesc si mi sa parut o intrebare retorica a ta si un post fara rost ca si al meu...le's get back 2 club tico ;)

STREET 20-06-09 18:01

stiam ca este in vitan dar cu benzina pana in vitan imi iau 2-3 bucati....:blahblah:

aXXo 21-06-09 17:34

Poate ca nu postez unde nu trebuie insa am si eu o rugaminte, adresata catre cei care stiu.
Eu pe al meu titiu am avut aceste difuzoare:
http://www.sony.lv/product/ics-f-ser...TechnicalSpecs
Iar ca mp3 (inca valabil, nu-l voi schimba):
http://www.sony.lv/product/ica-in-ca...eType=Overview
Puteti sa imi recomandati alte difuzoare net superioare?
Fac alegerea buna, daca iau:
http://www.sonycenter.ro/Produse/Box...6937_/1745.htm
la acel pret?
Poate sa imi dea altcineva, alternative cu un pret de maxim 200-225ron?
(Eventual link-uri)
Tin sa precizez ca tot pentru tico sunt, si anume tot pe haionasul din spate vor sta, cel default... adica aici:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1240161466

Multumesc frumos...

TM32CIP 21-06-09 19:25

Sony facea scule acum 10 ani, acum fac sa nu moara de foame si pentru a-si mentine brandul pentru "zile mai bune" (parere personala)

Recomand ALPINE ca si HU, si pioneer sau infinity pentru difuzoare, iar ca subwoofer+amplif categoric GroundZero.

aXXo 21-06-09 21:33

@TM32CIP - Imi poti recomanda cateva dif-uri cu link-uri? Daca nu aici macar pe pm. Dar sa se incadreze in bugetul alocat... Numai difuzoarele... avand in vedere ca HU-ul este acel model...
Multumesc!

edyiyi 24-06-09 10:21

stie cineva de unde pot sa iau un eleron de haion pt sx?

B-99-SAA 24-06-09 12:00

Quote:

Originally Posted by edyiyi (Post 2433115)
stie cineva de unde pot sa iau un eleron de haion pt sx?

dezmembrari :)

aikman 24-06-09 16:10

stie cineva de unde pot sa iau faruri clare de tico ?

z4pp 25-06-09 20:07

@ TM32CIP ... am vazut pe aici pe forum o poza poza cu plasma ta de la tico... si e alba cu scris roshu... eu cand am cautat nu am gasit decat 2 modele(nici un model ca al tau)... te rog frumos daca vrei sa pui 2-3 poze cu plasma ta... sa o vad si eu cum se aprinde... Ms frumos

TM32CIP 26-06-09 12:12

Quote:

Originally Posted by z4pp (Post 2437775)
@ TM32CIP ... am vazut pe aici pe forum o poza poza cu plasma ta de la tico... si e alba cu scris roshu... eu cand am caut nu am gasit decat 2 modele(nici un model ca al tau)... te rog frumos daca vrei sa pui 2-3 poze cu plasma ta... sa o vad si eu cum se aprinde... Ms frumos

Nu am plasma domnule :) e doar cartonul alb cu scris rosu ! vezi ca am poze l mine pe topic.

STREET 26-06-09 16:36

cine ma ajuta cu un butuc pentru volan? :-)

agentulsecret3 27-06-09 07:56

cumpar bara de fata tico si un radiator.....id mess porsche_mrk

STREET 27-06-09 16:36

Impreuna cu TM32CIP organizam un campionat de pescuit Club Tico un weekend intreg
cine doreste sa participe sa ne anunte pentru stabilirea perioadei si a locului.
P.S cu corturile..bineinteles:-)

z4pp 27-06-09 18:35

TM32CIP ... Ms frumos pt informatie...

DJ NICK R5 27-06-09 21:22

suna bine aveti cumva vreo balta?

STREET 28-06-09 01:07

Quote:

Originally Posted by DJ NICK R5 (Post 2442970)
suna bine aveti cumva vreo balta?

:-) crezi ca asta ar fi problema? sunt belti cate vrei mai ales dupa ploaie :twisted::D
sa avem doritori si sa mergem:) facem o intalnire frumoasa (vezi seatclub.eu materialul de la promotor)

TM32CIP 28-06-09 15:22

"Campionatul" se poate tine aproximativ oriunde in tara, in functie de membrii care se vor inscrie ! Fiind eu si mircea pana acum, se va gasi o balta intre cluj si timisoara, daca se anunta si bucurestiul si constantza, gasim alta locatie in jurul sibiu-brasov, sa fie la indemana tuturor !!

Ar fi primul Tico meeting outdoor, ideea e o recreere ... decat sa stam intr'o parcare la povesti, de ce nu la iarba verde !

Toate cele bune tuturor, doritorii sa se anunte si in 3-4 saptamani ne organizam cum trebuie : data, locatie, etc !

z4pp 28-06-09 21:45

sunt si eu interesat de aceasta intalnire...dar eu mai mult de 24 ore nu pot sta nin cauza serviciului :(( ... dar si dk stau mai mult pe drum tot vreau sa vin... :D

morpheusmaster 28-06-09 22:00

Hai sa o extindem :)...o intalnire a "buburuzarilor" :) Tico/Matiz/Seicento si mai tot ce se gaseste pe 4tuning :D

STREET 28-06-09 22:05

Quote:

Originally Posted by z4pp (Post 2445419)
sunt si eu interesat de aceasta intalnire...dar eu mai mult de 24 ore nu pot sta nin cauza serviciului :(( ... dar si dk stau mai mult pe drum tot vreau sa vin... :D

faci rost de un concediu sau un "concediu medical" :)

STREET 28-06-09 22:06

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2445461)
Hai sa o extindem :)...o intalnire a "buburuzarilor" :) Tico/Matiz/Seicento si mai tot ce se gaseste pe 4tuning :D

daca nu ne strangem destui vine si matizu si seicento

P.S sa aduceti unditele cu voi (fara dinamita:lol::lol::lol::lol:)

aikman 29-06-09 08:05

daca imi permite programu ma bag si eu :) tico si undita ...viata mea ... a si nevasta :))

STREET 29-06-09 11:47

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 2446134)
daca imi permite programu ma bag si eu :) tico si undita ...viata mea ... a si nevasta :))

o sa iti permita:-) ne intelegem in asa fel incat sa vina toti care vor
facem o mica lista pentru inceput?

STREET 29-06-09 11:49

1. TM32CIP
2. STREET

z4pp 29-06-09 23:26

eu am sa vin...dar nu pot sta mai mult de o 24 ore cu tot cu drum...lucrez la Bingo (joc de noroc) e deschis non-stop...eu lucrez pe partea de service...si am ramas singur pe acest post...si nu am cum sa plek... fara mn sunt morti... :((

TM32CIP 30-06-09 00:00

Mersi colegu ca m-ai trecut pe lista, am deja 4 baieti inscrisi din partea mea care vor veni (atata timp cat toata lumea e de acord bineinteles), ramane in decurs de 2 saptamani sa zicem sa ne adunam, si pe urma stabilim locatia si data !
Asadar se anunta urmatorii candidati :
1.TM32CIP - (Guashe)
2.Street - Mircea
3-6. TM32CIP (Friends)
7. Zapp

Mentionez ca eu si "trupa" avem permise de pescuit, desi pentru alte judete ne va trebui PG, care costa 50 ron / judet conform guvernului Boc :rolleyes2 iar cei care nu au ar fi indicat sa isi faca, ca e doar 45 ron / an !
Daca nu ne ies calculele cu actele, vom cauta o balta privata mai mare, si de acolo incepe circul ! :lol: evident cu masinile alaturi !!! :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 14:04.

- Copyright 2026 4Tuning