![]() |
Re: Challenges
1 Attachment(s)
:lol:..dupa ceva ore bune :-)...brush toata, (1/4 de rebrush la spoiler fata) si jantele normal c/p:-)
ps:not finished dar m-am saturat de ea:D |
1 Attachment(s)
bmw old2000
|
1 Attachment(s)
Prima imagine, primult concurs, prima saptamana de vt din viata mea!
|
Īncepānd cu acest battle, maşinile făcute "la caterincă" nu vor mai fi introduse la vot. Cine se supără, să īnveţe să lucreze. Aceeaşi regulă e valabilă şi la battle-urile x2, unde dacă o maşina e ok, iar alta e :shock:, nu se face battle.
Motivu' hotărārii este maşina postată mai sus ! |
Quote:
Nu`mi prea place nici mie cum a iesit,ca a fost facuta in graba.. dar daca` se mai acorda o zi si o sansa pot posta alta! So...? |
dar nu se referea la tine in special..... sunt foarte multe lucrari care strica tot battle`u....
|
Vally: te cred frate că e făcută după cunoştinţe, īn 2, 3 ore, da' spune-mi şi mie, cu ce te īncălzeşte că vei participa la un battle unde, mai mult ca sigur, vei primi doar un vot (şi ala va fi dat tot de tine)? Vrei să faci ceva? Lucrează o maşină, posteaz-o la Comentarii lucrări, vezi ce zice lumea, īnsuşeşte-ţi greşelile şi perfecţionează-te.
|
In mod normal poate sa posteze oricine si sa participe la battle doar lucrarile care considera "juriul" ca indeplinesc conditiile necesare (desi nu scrie pe nicaieri care sunt conditiile de realizare.. ci se da doar tema)
|
Quote:
O sa`ti urmez sfatul :) Ms |
Hai să fim realişti şi sp recunoaştem că o maşina ca cea postată de tine e inutilă şi pentru că ai adus vorba, o să modific şi regulamentu' ca să nu mai existe discuţii.
Au mai fost alţii ca tine, care ţineau morţiş să facă battle-uri (nu de grup, ci individuale, chiar pentru a accede īn grupul Virtual Tuning) şi nu la mult timp după toate astea, au realizat unde au greşit. Au fost multi under 18 care au facut la fel ca tine şi au realizat unde au greşit. Tu ai 22 de ani şi... cred că o sa ne īnţelegem. |
vally.....iao asa. : AVEM STANDARDE !!! :lol: ....asa ca straduiestete mai mult pentru urmatoarea masina;)
|
yo nu imi dau cu pareri ca stiu ca gresesc tot timpu...oricum..sa facut battle-ul?
|
1 Attachment(s)
pun si io...sper sa fiu acceptat in battle :lol::lol:
|
era vb k luni (adica azi) se face...nush dak ma bagati sau nu...sincer nush ce sa zic da nha...oricum...inca vad ca se posteaza masini...ce se intampla?nu mai faci battle-ul?
|
Quote:
Sa speram ca data viitoare va fi mai bine! |
Quote:
Quote:
|
Battle || BMW 2002 x9
PS: pentru cine nu a realizat pānă acum, Gabi mai are şi viaţă personală, nu numai forum, aşa că sper să nu mai văd mesaje de genu' "da' cānd se face topicu'?". |
Gabitzu te rugam sa nu influentezi (electoratu) :icon_kiss
O lucrare fara modificari nu ar trebui sa intre in poll. EaGle -frumoasa lucrare, dinamica putin cam ireala.. |
aqm scz dak IAR am deranjat..da d c nu e si a mea k d battle?k e ceva sch la ea totusi....:oops::?::?::?::?::?::?::?:
|
Am spus ceva pe pagina anterioară. O roată este, de obicei, rotundă sau, īn cel mai rău caz, ovală, īn funcţie de unghiu' din care e privită. La tine, ca şi la TFK, regula nu se respectă, ci roata e colţuroasă.
Sunt greşeli banale care n-ar trebui făcute sub nici o formă. Am spus-o şi pe pagina anterioară, cine se supără, să pună māna să lucreze din ce īn ce mai bine. |
1 Attachment(s)
multmumesc tuturor care m-au votat;)...ca sa nu mai pierdem timpul asta este masina:arrow:
|
In.................................................. .....
|
urata rau masina asta...
|
Cine vrea, o lucrează, cine nu, nu. Simplu !
|
1 Attachment(s)
faza tare...:lol: pun primu ies ultimu :cry:
|
pai daca te grabesti normal ca iesi ultimul....mai calm ca nu va fugareste nimeni ;)
|
1 Attachment(s)
Pac Pac Masina Mea ;)
|
1 Attachment(s)
:headfones am facut si eu masinutza
|
Challenges
1 Attachment(s)
Hop si eu :o
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
....the Cube.... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
....a mea....
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2 yo
|
1 Attachment(s)
si a mea ... mai modesta in modificari ... in limita timpului disponibil....
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
vin si eu cu o lucrare
|
1 Attachment(s)
Am facut si eu masina.:D