![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
pe langa gelaterie...da frate da vin acolo asa de unu singur:(....sa vad daca se trezeste ala
ca poate am cu cne veni>:)da oricum io ajung dupa doua doua j ceva |
pai si daca vii singure ce are ma? te mananca cineva? :)
|
tocmai ce propusesem sa nu se mai scrie cu J Q EO JI.....
|
trebuie neaparat sa facem poza toti impreuna azi . sa pastram traditia :lol:
am putea face un clip cu evolutia noastra: cum am inceput cu 2-3 persoane,cum a crescut comunitatea si cum suntem azi. e doar o idee pt cei care se pricep sa faca clipuri :D |
Asta si discutam pe mess cu Trafy si Geo. Sa facem niste poze de grup cu masinile
|
trafy sa nu uiti sa`mi aduci si mie dvdu ala cu cursele de a stadion pls :)
|
care plecati din nord sau traian?:))....ca daca plec singur ma mananca bau-bau!!!:))
|
care aduceti "jaloane " ? :|
|
Asa e....sa veniti cu bidoane umplute macar jumatate cu apa,care puteti bineinteles! Si cu ideei pt arhitectura traseului! :)
|
eu am 4 "jaloane" :lol: ....
Prezent la intalnire :) |
eu 6...nu pot sa vin la intalnire :(
|
am auzit...imi pare rau ca nu poti sa ajungi :( :sad:
ps:glumim |
srry....io nu am putut ajunge:((....data viitoare o sa ajung 100 %
|
10 Attachment(s)
16 Februarie 2008 Mi-a placut intalnirea, a iesit binisor :D Au fost in jur de 20 de masini : BMW : -M5 -M3 -735i -Seria 5 e39 -X5 (modelu nou ) -2x seria 3 e46 si modelu nou de seria 3 ForD : -Fiesta Seat : -Cordoba , -Ibiza Citroen BX VW : -CorraDo VR6 -2x Golf 4 -GOLF 3 GT -GOLF 3 - GOLF V Subaru :-Impreza WRX , -Impreza Mitsubishi : -Lancer EVO 9 Dacia : -Logan Daewoo: - Matiz Skoda: -Octavia 2 |
8 Attachment(s)
poze.....
Primul timp si al 2lea timp: TIMPI: 1. Robbert: 35.09 34.37 --> Daewoo Matiz 2. RainMan FAST: 30.39 29.46 28.48 --> Volkswagen Golf MK III GT 3. Kaluvr6: 36.10 35.14 --> Volkswagen Corrado VR6 4. Muge: 38.56 ---> Bmw 525d 5. Tufeanu: 36.37 30.52 --> Citroen BX Locul I : RainMan Locul II: Tufeanu Locul III: Robbert Locul IV: Kaluvr6 Locul V: Muge |
Va multumeste pt ajutor baiatu cu Seatu de azi:
Andrey Demon: oricum sunt baieti sooper m`au ajutat Trafy`xXx: da Andrey Demon: sa le multumesti din partea mea |
21 Attachment(s)
Trafy : a patit masina ceva ? :( :cry:
alte poze.....:twisted: |
nu a patit mai nimic....nu a avut pana...
|
unde e mai m3-ul si m5-ul ?!
|
daca nu ai venit ...nu ai vazut ;)
oricum cei care au fost , nu au putut sa nu remarce m5-ul :X si m3-ul ;) |
or fi astea ?:rolleyes2
https://youtube.com/watch?v=Sp3Z6bjp-zo https://youtube.com/watch?v=0oiREB_QVdo |
10 Attachment(s)
posting movies .... luati lume filmulete de la intalnire...ca se pare ca numa` eu am filmat:lol:
|
cam atat.... care mai aveti filmulete, puneti-le la bataie...
|
Lupalb incearca si tu sa dai edit...nu scrie 2 posturi la mai putin de 5 minute:D
|
da stiu, sorry about that.... oricum... alea sunt filmuletele.... voiam sa va intreb, vb cu astia din sibiu poate facem o intalnire cu ei ?? sa fim multi rau?? poate se lasa cu liniute, cu trasee, da trebuie organizare.... daca ar fi sa fie de acord, v-ati baga?
|
Eu !!!!!! :d
|
:))) tu ce crezi ?
|
frate, pe tine nici nu te intrebam, ca la tine daca exista mai mult de 4 roti intr-un loc, esti prezent:) deci ati cam fi pentru....pai atunci sa incep sa-i bat pe astia din sibiu la cap...sa vedem ce zic....
|
care dai un suc ? :))
PS: hello :P |
@alexic frate dau eu , ca am un bidon in masina de la ultima intalnire;
@ every1 else : haidetzi fratzilor, zicetzi, unde ne intalnim si noi?? Si cand?? |
gata, pai ce facem ? iesim si noi ? o juma' de ora, o ora ? hai 'req ca nu v-am vazut de-o mie de ani (pe unii dintre voi) :P
|
Quote:
De iesit hai sa ne intalnim, vineri seara, pe undeva printr-o parcare...kaufland ar fi ideal:)) |
Cand e urmatoarea intalnire fratilor? :D:D:D ca tareee as vrea si eu sa fiu prezent.....
|
se anunta din timp intalnirea ... locul / ora / data
|
ca tot veni vorba de intalniri...ma inscrisesem si eu la faza aia cu sms-uri and s**t...si n-am primit pana acum nici un sms...si cred ca de inscris m-am inscris sapt trecuta...
ma rog... sa postati si pe forum, sa nu dati doar sms, ca poate nu-l primesc :P si daca va prind prin oras, va rup :)) |
Rupe-ne la indemanare! Cand mai facem intalniri! Sau esti fan strict drag?
|
deci sincer...cu indemanarea...nici n-am antrenament...si mai am si ditai barca :D la "drag" asa ma mai tin de voi :P
da' nu-i bai, ca iau lectii si discutam altfel apoi :D PS: pana atunci fan adrenalina (adica nu doar drag :P) |
ca tot veni vorba de adrenalina ...va invit:
https://youtube.com/watch?v=gCK9BPMqZd8 |
OK! Go and practice! :D Ne vedem pe traseu :)) de data asta as vrea sa facem unul mai antrenant! Si sa speram ca nu vor mai fi incidente!
|
incidente vor fi mereu dar nu asa grave...cum zicea si Florica in filmuletu de mai sus: accidente se intampla si pe strada unde se merge cu 30, 50, dapai aici unde se ajunge la 100 ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning