Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

TIR 13-07-07 22:36

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

Probabil nu ai auzit niciodata din gura mea asa ceva... E diferenta mare intre vin si POATE. Ca zice cineva ca vin sau ca s-ar putea iara e mare diferenta.

Eu nu am confirmat niciodata da mai vin.

Daca cauti pe form am zis "poate ajung si eu .. odata"

NU am specificat niciodata

Aaronnel^ 13-07-07 22:41

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 996237)
Pardon sa avem ! :lol: ....O sa iti arat catalogul de luna asta, al aceleiasi edituri, timpul maxim ptr Golanel 1,6 16V a crescut de la 10,5 la 11,5...Asta se stia clar ca nu are cum sa faca un logan o masina de DTM...Dar acum esti si tu gura mare ca Ionutz pe private. O sa iti pun la dispozitie scan-urile deseara...Sa vedem noi ce face Loganu` :lol:

Hai ca ti-am zis in gluma .. stai linistit:)

Stiu si ti-am confirmat pe mess mai demult ca Vectra n-are ce din Logan;)

Nu te mai agita ca apa minerala :D

Bafta & Peace:peace:

Merci de aprobare pentru pozatu masinii maine:)

Robbert 13-07-07 22:46

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 996360)
Incepand de astazi 13-07-2007 eu ma retrag de pe aceasta " comunitate " din cauza multor perosane care nu le credeam asa. Acuma ii dau dreptate lui Aaaronel cand a zis: parerile se mai schimba. Cu parere de rau va spun ca am observat ca majoritatea sunteti pe interes. Imi pare rau daca supar pe vreunu dar asta e adevaru....mai vorbeati de aaronel....sorry 4 all...va doresc mai multe intalniri cat mai frumoase si dati`i bataie cu clubu. Respectele mele. Multa bafta in continuare si sper sa realizati ce ati propus ( clubu ). La mai multi useri cu masini frumoase ca mai nou doar masinile conteaza, proprietarii nu conteaza si toti se sucesc cand e vb de vreo masina calumea...bafta ! ( inca mai am repsect pt unele persoane pe care le stiu de mult )

imi pare rau ca zici asta :sad:
de ceva timp se tot destrama comunitatea noastra, in loc sa devina mai mare scade ... imi pare rau, mi'ar placea sa'ti schimbi parerea

trafy-vr6 13-07-07 22:46

nu ma refeream la tine TIR...a zis aaronel in locu tau:P spre ex a zis ca vi maine

trafy-vr6 13-07-07 22:47

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 996446)
imi pare rau ca zici asta :sad:
de ceva timp se tot destrama comunitatea noastra, in loc sa devina mai mare scade ... imi pare rau, mi'ar placea sa'ti schimbi parerea

never frate..o sa iti dai si tu seama

Alexik 13-07-07 23:04

ba sa fiu sincer, nu inteleg...

dar stiu...ca sunt inclus si eu in categoria aia...stiu pentru ca am vazut cum a facut Dani atunci cand i-am explicat ca il cunosc pe Web (baiatu' cu Mazda 3) de mult timp si ca nu-i asa cum a zis ea...cel putin nu cum il cunosc eu...da, prima impresie conteaza si el poate avea nervi sau etc, nu-i problema mea...dar va luati foc aiurea...sa nu se inteleaga ca ii iau apararea, ca nu cred ca are nevoie de avocat...incerc sa explic de ce va luati foc degeaba...Dani s-a suparat pe mine si m-a luat peste picior cu "hai ca vine si baiatu' de treaba cu noi la terasa" fara ca eu sa fac nici macar o afirmatie in acelasi gen...ma rog, asta nu-i o problema ca eu nu ma supar prea tare de la faze din astea...

sincer...in viata multe ne deranjeaza, trebuie sa stim sa ignoram...

si nu inteleg daca Geo s-a suparat, trafy de ce s-a luat dupa el, ca nu cred ca i-a zis Geo "bai si tu esti suparat ca sunt si eu"...pe Geo l-am inteles si stiu de ce a zis ce a zis...

in fine, am prea multi nervi ca sa mai fiu coerent...bag ceva in ea de viata...

LE: si daca sunt inclus intre oamenii aia, pe care sincer eu nu-i vad...nu-mi dau seama de ce...

oricum, pa tuturor...ma bucur ca in sfarsit a fost lumea sincera...oricum totul se destrama incet...doar ca nu vroia nimeni sa zica sau sa vada...

TIR 13-07-07 23:19

ce emotionant!!! da puneti suflet nu gluma :)

CaDDy 13-07-07 23:22

...mda... sa`ntzeleg k asta e kam finalul si asa destramatei noastre comunitati valcene ?

nu zic k e k geo .. sau k trafy .. sau k cine vretzi voi ... poate k am suparat si eu unele persoane.. poate k nu ... oricum ma simt bagat in aceeasi oala cu totzi .. akum nu`sh ce sa zic .. eu speram k incet incet sa facem ceva frumos la VL ... dar.. se pare k nu se poate..

trafy-vr6 13-07-07 23:23

m`am suparat frate ca va suciti ca floarea soarelui dupa soare..nu m`am referit la tine..si nu m`am referit nici la baiatu cu mazda pe care nu`l cunosc deci nu vb de el

Alexik 13-07-07 23:24

Quote:

Originally Posted by TIR (Post 996502)
ce emotionant!!! da puneti suflet nu gluma :)

n-am nici o treaba cu tine...dar pari a fi un Aaronel mai mare...

nu m-am uitat ce varsta ai, dar comentariile tale arata multe...esti una dintre persoanele pe care nu le intereseaza, dar fac comentarii asupra celor pe care ii intereseaza anumite lucruri...

in fine...

Alexik 13-07-07 23:26

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 996511)
m`am suparat frate ca va suciti ca floarea soarelui dupa soare..nu m`am referit la tine..si nu m`am referit nici la baiatu cu mazda pe care nu`l cunosc deci nu vb de el

nu mi se pare ca aveai de ce sa te superi...sincer...

trafy-vr6 13-07-07 23:28

repet..nu m`am suparat dar am ales sa ma retrag din comunitatea din cauza unor persoane...pur si simplu m`au deranjat niste faze..in fine..

Kaluvr6 13-07-07 23:29

Deci fratilor imi pare rau dar nu o sa mai intru pe forum, nu o sa mai particip la nici o intalnire si nici un gratar ( spre bucuria unora ). Sincer imi pare rau dar azi la intalnire am vazut de fapt despre ce e aceasta comunitate. Imi cer scuze fata de TIR la faza cu " poti sa vii la intalniri ca nu e vb de masini, e vb de oameni ca vorbim si alte alea". Azi am vazut ca nu e asa. Aici e de fapt faza ca nu conteaza omu, conteaza masina. De fapt pana acuma poate d`asta am fost apreciat la intalniri, ca am avut masina frumoasa nu ca am venit eu. In fine nu mai conteaza. Mai am si acum sticla de vin care mi`ati dat`o la intalnirea aia cand mi`am inaugurat corrado si care am crezut ca a fost din suflet da acum ma indoiesc, poate doar din punctul de vedere al unora. Mi`am facut placere sa particip la toate intalnirile de pana acum, si am crezut ca o intalnire consta in faptu de a`ti face noi prieteni, o scuza de a iesi din casa si o placere. De fapt la intalniri se fac 3 4 bisericute, sunt deja tabere si au fost prea multe certuri de care m`am saturat. De ex am ajuns sa`mi pun mintea cu un copil de 14 ani ceea ce nu trebuia sa fac. Am pus suflet la comunitatea asta pt ca atunci cand a fost sa vin cu corrado la intalnire, stiti foarte bine ca am tras toata saptamana si am dat o gramada de bani in plus sa`mi termin masina ca sa ma tin de cuvant. Nu stiu care altu ar fi dat 200 de euro de exemplu la 2 oameni sa ii monteze 2 scaune caci oamenii aia vroiau sa plece acasa, sau sa dea o gramada de bani la unu sa ii termine muzica si sa stea pana la 4 dimineata doar ca a doua zi sa ajung la intalnire si sa ma tin de cuvant. Nu suport oamenii falsi care vb pe la spate si care in fata rad cu tine. Aici nu dau nume, se stiu ei. Posturile mele se opresc la 340. Adevaru e ca se destrama si nu e frumos. Multa lume e pe interes si azi deja s`a intrecut masura. Deja mi`e scarba de oameni falsi ca am mai avut de a face cu multi pana acum si cum am mai zis si inainte e naspa ca se tot inmultesc. In fine, am prea multe pe cap si deja nu merita sa imi mai bat capu cu altele, sunt niste chestii pe care le pot ocoli. Bafta in continuare si sa va realizati tot ce v`ati propus. Respectele mele la toata lumea!

Aaronnel^ 13-07-07 23:29

Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 996515)
n-am nici o treaba cu tine...dar pari a fi un Aaronel mai mare...

nu m-am uitat ce varsta ai, dar comentariile tale arata multe...esti una dintre persoanele pe care nu le intereseaza, dar fac comentarii asupra celor pe care ii intereseaza anumite lucruri...

in fine...

E mai mare dar nu e AaronNel ca nu suntem frati gemeni:):-P :-P :lol: :lol:

TIR 13-07-07 23:31

Da par un Aaronel mai mare... uitati-va si voi dc va suparati si dupaia... o sa iti dai seama ca nu trebuie luata asa problema... acuma serios. Pt ce merita sa va certati ?! A ?

Adica e normal sa se uite omu la ceva nou... si plus invidia e cauzatoare de tot. Domle ala are mai marfa... nu il mai bagam in seama.

TIR 13-07-07 23:34

Kaluvr6 e acuma poate intelegi dc nu am venit la nici o intalnire si nici nu m-a atras... discutiile de aici au spus multe... si mi-am facut parerea de mult.

Sunt mai tari alea pe Republicii spontane se mai opreste omu sa mai intrebe una alta ca si atunci cand m-am oprit sa il intreb pe Florin de plafon :))

Alexik 13-07-07 23:36

Quote:

Originally Posted by TIR (Post 996531)
Da par un Aaronel mai mare... uitati-va si voi dc va suparati si dupaia... o sa iti dai seama ca nu trebuie luata asa problema... acuma serios. Pt ce merita sa va certati ?! A ?

Adica e normal sa se uite omu la ceva nou... si plus invidia e cauzatoare de tot. Domle ala are mai marfa... nu il mai bagam in seama.

pai depinde cat suflet pui...

si eu ma uitam azi si la Mazda aia care la design e faina...si la Cupra ala care are 240 de cai...si tot ce-am facut a fost sa ma gandesc ca sunt masini faine si atat...nu sa zic faze de genu' cupra e the best, corrado e the best, mazda e the best...nu ma intereseaza astea, ca eu chiar veneam la intalniri pentru prieteni si etc :)

en fin, asta e, ce sa faci...

Aaronnel^ 13-07-07 23:38

Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 996537)
eu chiar veneam la intalniri pentru prieteni si etc :)

Te retragi si tu :(( ?

Alexik 13-07-07 23:41

sa fiu sincer...nu stiu ce sa fac...ar fi aiurea sa ma retrag...nu ca as fi vreo piesa importanta...dar chiar nu m-a suparat nimeni de acolo cu nimic...nu am cea mai tare masina si etc, dar ne intalnim sa mai vb si alte cele...e naspa ca pleaca lume...oricum, poate ca le va trece...sper sa le treaca...plm...

TIR 13-07-07 23:43

ma jur ca dak eram azi acolo eram calare pe cupra:)) ca imi place... al draq:) ce sa faci fiecare cu pasiuniile lui :D

Alexik inainte de a cataloga un om... discuta cu el... incercati sa fiti si voi mai realisti eu aia incerc sa va arat.

Crezi ca plange careva ca nu vin eu sau ca nu vi tu ?

trafy-vr6 13-07-07 23:45

ma eu sunt de acord cu intalnirile la minut pe republicii...:P da sa participe si tovarasu meu TIR:P

Aaronnel^ 13-07-07 23:45

Quote:

Originally Posted by TIR (Post 996551)
Crezi ca plange careva ca nu vin eu sau ca nu vi tu ?

Eu o sa incep sa plang daca tu nu vi ...mai ales maine. Eu cu cine ma mai dau ?:rolleyes2 :rolleyes2 :sad:

Alexik 13-07-07 23:46

pai eu nu cataloghez pe nimeni din prima...dar stii cum e TIR...prima impresie (fie ca vrei, fie ca nu vrei) conteaza cel mai mult...multa lume...de fapt, mai toti...pun accent pe prima impresie...multi cred ca eu sunt figurant (si nu-mi dau seama cu ce as putea fi figurant) doar ca asa li s-a parut (cine stie ce am zis sau facut ca sa li se para asa)...

nu zic ca va plange lumea...eu in general (chiar daca par soft) tin la prieteni si prieteniile mele cu ei...la prietenii buni ma refer...si cu 4tuning mi-am facut destui prieteni si etc...ar fi naspa sa nu ne putem intalni in continuare ca o comunitate (desi oficial nu suntem...sau suntem sub sigla 4tuning)

oricum, ne vedem prin oras si etc...ca eu am zburat de acasa...am stat prea mult...didn't help

bafta voua

TIR 13-07-07 23:48

Dupa cum bine ai vazut... dak trec pe acolo opresc... dak stiu pe careva... Da nu o vezi niciodata sa ma opresc eu ca vad masini stranse si nu stiu pe nimeni sa ma bag in seama... nu sunt genu de om.

DECI Sa inteleg ca daca nu mai vin doi oameni gata s-a terminat... pai chiar sunteti o comunitate tare... tineti mai intalnirea de maine contiunati dak chiar vreti.

vl16vip 13-07-07 23:51

Eu cel putin sunt mai nou in comunitate si... Vorbesc acum in legatura cu ce am cam observat pana acum... Ii dau dreptate la urma urmei lu Geo deoarece am observat si eu faza cu bisericutele... a cam fost o dezamagire. Eu nu cred ca am dezamagit cu ceva pana acum... Si imi doresc foarte mult sa se revina la sentimente mai bune Geo si sa revii... Nu ar fi un capat de lume sa incalci promisiunea si sa mergem la un gratar Duminica...

Herbas 13-07-07 23:52

fratilor n-am vrut sa ma bag (nu k ma baga cineva in seama).... da suntem oameni... si oamenii daca se aduna mai mult de 2 incep si formeaza grupuletze si apar barfe.... si asa va fi mereu ....
destramarea asta mi se pare sincer infantila rau de tot... e normal unii sa aiba masini mai tari si altii mai slabe... si nu cred k un om il masori dupa masina... mi se pare normal sa primesti calduros un nou venit... dar anormal sa te distantezi de un prieten vechi pentru cel nou... asta e... cum venea o masina noua toti erau calare pe ea... si asa si e... curiozitatea cel putin...
ceea ce faceti nu e frumos pentru k v-ati suportat atata timp... si nu cred k va durea sa o faceti in continuare..... odata ce a crescut comunitatea au aparut rivalitati si alte probleme... nu pot fi toti prieteni si totusi suntem oameni si intelegem... nu bagam pe x in seama si gata, eventual ne retragem linistiti...
totusi unii s-au comportat de park ar fi fost in compton... mai trebuiau pistoale si incepeam sa ne executam pentru tradare...ei bine fiecare e liber sa aleaga ceea ce vrea si daca unii vor sa se retraga e alegerea lor o respectam dar sa aprecieze cat a fost bine si sa o faca linistiti si fara acuzatii k poate unora le-a placut si vor sa continuie ce au inceput altii.

Aaronnel^ 13-07-07 23:55

Quote:

Originally Posted by Herbas (Post 996573)
um venea o masina noua toti erau calare pe ea... si asa si e... curiozitatea cel putin...

Aici iti dau perfecta dreptate.. si asta s-a intamplat astazi cu Mazda si Cupra:)
E normal sa se stranga lumea din curiozitate:)

Chiar asta discutam cu unii baieti

Peace:peace:

IONUT-GBP 13-07-07 23:58

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 996527)
Aici e de fapt faza ca nu conteaza omu, conteaza masina. De fapt pana acuma poate d`asta am fost apreciat la intalniri, ca am avut masina frumoasa nu ca am venit eu.

....nu e adevarat:rolleyes2 ...ptr mine pute`ai sa ai si o Dacie sau Olcit...tot aceeasi parere ash avea despre tine..:)...e o prostie sa te retragi...mai gandeste`te:x :x ...si tu Trafy :(

Herbas 14-07-07 00:01

mah eu consider k am fost primit destul de bine cu toate k-s pieton convins asa k nush in ce masura e vb de masini

CaDDy 14-07-07 00:01

data trecuta a fost incidentul lui Ionitza la stadion *vineri 13* ... akum se pare k tot vineri 13 a fost cu ghinion pt comunitate in general...
si eu unu sincer eram curios atat de mazda cat si de cupra... m`am urcat in ele .. sa vad si eu cum e .. cum sunt facut .. etc.. k noi totzi dealtfel .. dar asta nu inseamna k spun sau am spus vreodata .. corrado e cel mai tare , ba nu , mazda e... defapt nu .. cupra e cea mai tare .. nu`s genu

toate sunt mashini frumoasse.. puternice .. dar in comunitatea noastra nu s`a pus pana akum baza in mashni foarte mult... noi ne intalneam din placere.. la un suc .. o punga de semintze.. un mic , carnacior... etc ..chiar pretext sa iesim din casa , din plictiseala ..
OMUL face mashina.. nu`l face mashina pe om ;)

Aaronnel^ 14-07-07 00:05

Eu zic ca ar fi bine daca s-ar putea sa trecem peste toate .. si sa revenim cum am fost odata si sa stergem totul cu buretele:)

Eu unul imi cer scuze fata de toti chiar daca nu am vrut sa va supar si nu am zis la inceput nimic cu rautate ... totu in gluma... decat acum la sfarsit am zis cu rautate(referindu-ma strict la cearta Trafy-Geo-Corrado)

:peace:

SSJ_Gohan 14-07-07 00:34

Dupa cum cred ca stiti, eu am intrat pe acest forum pentru Trafy :). Daca el se retrage, nici eu nu mai am ce cauta pe aici. La inceput am crezut ca va fi totul ok, ne intalnim, cunoastem oameni noi, prieteni noi, mai discutam de una..de alta.. etc, dar se pare ca nu a fost chiar asa :).

Oricum nu sunt o persoana importanta, mereu am fost pieton..nici macar nu am permis de conducere..deci eram cam in plus :)...dupa cum cred ca ati observat si voi eu doar stateam in coltul meu si nu vorbeam decat cu cei care ma intrebau de vorba sau persoanele pe care le cunosc de ceva timp (Trafy, Oliver). Am intalnit si cativa baieti calumea..dar in rest doar vorbe in vant :).

Va urez numai bine ! si sa aveti spor la infiintarea clubului.

P.S. cine ar putea simti lipsa unui consolist inrait pe un forum de masini :)...ca asa cum spunea si Geo..s-a cam vazut ca din pacate..doar masinile conteaza.

Aaronnel^ 14-07-07 01:44

Poate va reveniti si voi si maine sunteti prezenti la intalnire
Sa dormiti bine ca sa puteti gandi maine limpede
Eu ma duc sa dorm sa fiu maine in forma maxima :):lol:

Mi-am pus acumulatorii la incarcat sa fac maine poze la unele masini(la care am aprobare) asa ca maine sunt prezent cu camera :)

Am revenit la functia de Fotograf. Sper ca nu va deranjeaza. Am stat destul o saptamana in concediu:) Nu pot rata eu un Main-Event ca intalnirea de maine:)

Veniti sa vedeti liniuta de liniuta :)

C'ya all there:)
:peace:

PustiuAlex 14-07-07 07:00

Mda nimic de zis fiecare are partea lui de dreptate ... fie ca o are mai mult sau mai putin, cert este ca daca vom continua ar trebui sa fim mai uniti sa vorbim toti intre noi si sa nu facem bisericute si se ne barfim unii pe altii ca astea se pot face si separat dar macar cand mergem la intalniri sa facem un cerc mare ... si sa vorbim toti este pacat pt ca abia incepem sa ne strangem si nu are sens sa ne certam prosteste pt niste lucruri care le scoatem pe gura pt ca pe moment nu ne gandim ca ar putea pe unul sau pe altul sa il afecteze mai mult vorbele spuse aiurea in tramvai ... anyway is pasiv mie imi plac masinile in general fie ca e tunata fie ca nu e tunata, dar pe langa masina primul si cel mai important lucru este ... cel care o conduce mai bine zis cel care ii da viata pe sosea ... si are grija de ea el trebuie sa conteze primu nu culoarea nu jentile ... sau mai stiu eu tot ce ... va sclipeste voua in ochi o masina o vezi si trece un prieten tot la fel de bine il vezi si poti ramane cu el ... amic asa ca de acum incolo eu zic sa ne masuram unele cuvinte si daca nu ne simtim in stare ... sa fim prieteni si sa ne intelegem ... nu mai are sens ... anyway mie imi pare rau pt ce sa intamplat ieri ...

Robbert 14-07-07 14:32

Quote:

Originally Posted by PustiuAlex (Post 996799)
Mda nimic de zis fiecare are partea lui de dreptate ... fie ca o are mai mult sau mai putin, cert este ca daca vom continua ar trebui sa fim mai uniti sa vorbim toti intre noi si sa nu facem bisericute si se ne barfim unii pe altii ca astea se pot face si separat dar macar cand mergem la intalniri sa facem un cerc mare ... si sa vorbim toti este pacat pt ca abia incepem sa ne strangem si nu are sens sa ne certam prosteste pt niste lucruri care le scoatem pe gura pt ca pe moment nu ne gandim ca ar putea pe unul sau pe altul sa il afecteze mai mult vorbele spuse aiurea in tramvai ... anyway is pasiv mie imi plac masinile in general fie ca e tunata fie ca nu e tunata, dar pe langa masina primul si cel mai important lucru este ... cel care o conduce mai bine zis cel care ii da viata pe sosea ... si are grija de ea el trebuie sa conteze primu nu culoarea nu jentile ... sau mai stiu eu tot ce ... va sclipeste voua in ochi o masina o vezi si trece un prieten tot la fel de bine il vezi si poti ramane cu el ... amic asa ca de acum incolo eu zic sa ne masuram unele cuvinte si daca nu ne simtim in stare ... sa fim prieteni si sa ne intelegem ... nu mai are sens ... anyway mie imi pare rau pt ce sa intamplat ieri ...

idem
si mai adaug ca eu mereu am fost incantat de geo si cum a zis si el, a facut un mare efort pentru noi si este un om de nota 10
si trafy la fel, a fost printre cei care au infiintat aceasta comunitate
eu sper sa va razganditi

Adytzu_JerrY 17-07-07 00:05

imi pare sincer rau ca ei au hotarat sa numai intre pe forum ....sper sa se razgandeasca...dar nu prea cred...unii din ei erau afectati de ce s`a intamplat...
pacat :(:(

PustiuAlex 17-07-07 18:03

Foarte naspa nimeni nu mai posteaza aici sa lasat tacere ... da halo mai ziceti si voi ceva :|

Robbert 17-07-07 23:27

dap, ai dreptate, cam bate vantul p'aci...
cunoaste careva vre'un psiholog la care sa dau si eu psihologicul mai ieftin?

TigerGTS 17-07-07 23:34

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 1002946)
dap, ai dreptate, cam bate vantul p'aci...
cunoaste careva vre'un psiholog la care sa dau si eu psihologicul mai ieftin?

Vorbeste cu cineva care a dat de curand...Ca cei care avem anu` sau mai mult...ehee..Au evoluat mult preturile :| :)...Deh...sti tu...economia asta de piatza, raportul cerere - oferta...Cheers !

Robbert 17-07-07 23:44

cel mai recent, a dat acum cateva zile 1mil jum ... tata zice ca e prea scump :lol: ca ma rezolva instructorul mai ieftin, bla bla'uri

All times are GMT +2. The time now is 11:51.

- Copyright 2026 4Tuning