![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
mai este zapada in savinesti in poligon ??? :))
|
https://www.youtube.com/watch?v=CDu2U...eature=related
Asta inseamna sa transformi o rabla intr-o adevarata masina.. |
intradevar au muncit la ea, ceva gen Pimp my ride :D
|
Quote:
|
eu va pot arata cum se demonteaza o masina :)https://www.youtube.com/watch?v=kKpOQkBVvX4
|
hmm..in sfarsit o veste buna pt pasionatii de masini aduse d`afara
http://www.mediafax.ro/economic/excl...l?1686;2346721 taxa scade pt masinile mai vechi, din cate am citit :D |
Quote:
http://www.automobiletv.ro/specialTaxes.php |
Quote:
|
Quote:
pana atunci sa nu visez aiurea :rolleyes2 |
Dacie sau Olcit? Asta e intrebarea care ma framanta de un timp si as vrea sa imi dati niste sfaturi va rog,deoarece vreau sa imi iau " masina" acuma de ziua mea ca fac 18 anisori si as vrea sa incep pe ceva mai slabut dar nu stiu ce sa aleg. AJUTATI-MA VA ROG CU NISTE SFATURI!!! Multumesc si bafta la toti
|
ia`ti o dacie..da dupa 95 dac te tine buzunaru :) parerea mea
|
Quote:
|
Nu e vorba de bani ca as avea bani si de ceva mai bun da vreau sa incep sa conduc pe ceva care sa nu ma intereseze daca o busesc. Presupun ca gandesc bine nu? La inceput vreau sa incep pe ceva mai slab, vriun an cat sunt incepator dupaia vad eu ce imi iau ....Deci care ati zice sa aleg? Olcit sau Dacie? Eu ma gandesc la olcit. Voi ce ziceti?
|
u deja te gandesti ca o sa o lovesti ???? :D De ce faci scoala de soferi, nu ca sa inveti ?? daca ai un buget mediu merge un vectra sa un astra hatchback - te combini cu 2500 euro de una buna si un golf 2 e super
|
Da ar fi o idee si cu golfu da nus....as scumpe piesele la Vectra sau la Golf? Daca nu gasesc solutii ma duc si-mi fac un leasing....si gata. Habar nam oare ar esi ceva frumos dintr-o Dacie sau un Olcit modificat? Sau nu merita investitia? Asa cam cu 3500 de euro mi-as lua un ursulet...
|
pfai ce ursulet iti iei :) si acum cu noile taxe poti sa iti aduci si pisicuta din germania cu motor de 2500 cmc :) taxa pentru asemenea masina e 360 euro parca :)
eu gasisem la un moment dat 325i ursulet din 89 2500 euro inmatriculat , 172 cp, cauta si u daca ai net :) |
Quote:
Succes! P.S. piesele la opel sunt foarte ieftine si la golf 2 de ex tot ieftine |
Pai asta e as vrea sa si modific cate ceva pe ia.Acum nu e asta o problema ca in curand dau drumu si la un magazin virtual de tuning si o sa am si accesorii, faza e ca nu as hotarat inca ce masina sa imi iau maxim 4000 de euro si de asta am nevoie de niste sfaturi :???:
|
Quote:
|
si ce pret ar avea un civic?
|
Quote:
|
Quote:
www.autoscout24.de (nl ...) www.autotrader.fr (co.uk ...) |
Quote:
Motor e indestructibil daca ii dai ulei bun si avea un consum de 7-8 in oras in regim normal. Alin poate sa confirme toate astea. |
Si ce pret ar avea aceasta masinuta?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
La motor de 2,5 nu ai cum sa iai consum de 7-8 in oras. Parerea mea este sa-ti achizitionezi o masina pe care sa inveti sa conduci, dupa care poti trece si la M5 daca ai posibilitatea. Pt. inceput, iti recomand un Cielo sau Espero. |
Quote:
Masina cand a ajuns la noi avea cam 180 mii km si a fost biciuita de toata lumea care o avea sub picior pana pe la 250 mii km(limitarea a fost urcata de la 7500 rpm la 8000 rpm).Uleiul era schimbat la interval de 3000 km aprox. Masina a fost vanduta in satu mare si are aprox 300 mii km, deci este destul de fiabila masina , ce zici? P.S. cu admisie, chip si evacuare masina scotea cu G-tech 0-100 km\h sub 7 sec (cu cutia de pe motorul de 2.0) ...asta era pe la 200 mii km. Stock are 7.5 0-100 km\h |
O fi cum spui, nu te contrazic ca nu are rost. Eu faceam referire la un motor de 2,5i standard. Si apoi, nu ai spus nimic de modificari!:-)
|
Acum daca tot veni discutia, te mai intreb ceva: Ca un motor de 2,5i sa consume 7-8% oras, in afara de chiptuning ce-i mai trebuie si la ce turatie se schimba viteza?
Multumesc! |
Quote:
|
Quote:
da si mie putin un id de mess sau un nr de tel ca vreau sa vb ceva cu tine in leg cu bmw urile... multumesc |
Tel. meu este 0743.019281, e-mail [email protected].
|
Quote:
In situatia ta sunt si eu.Sa vedem ce o sa fie cu taxa si poate aducem ceva de afara ;) Eu ma gandesc la o Calibra, sau la o Vectra A. Nici Astra nu ar fi rea.Zic ca nu sunt greu de intretinut, sunt ieftine la piese si sunt destul de bune, din cate am auzit eu.Sa`mi spuna cineva daca ma inshel:P Dar mai intai de toate sa ma vad cu permisul in mana :D Pana atunci, prin spatele blocului cu loganu :D:D |
Quote:
|
Quote:
|
si eu as vrea Calibra :X:X am vazut cateva accesibile la pretz si in stare buna dar mai studiez piatza :D Suntem cativa care asteptam :D de acuma o sa treaca timpu cel mai greu...:sad:
|
nu luati prea mult in seama siteurile germane de vanzari, mi-a spus un prieten stabilit in germania al tatalui meu, sunt multe tzepi, daca vreti masina din germania ar fi bine sa aveti pe cineva acolo .
|
sa aveti permisu in mana..si dupa aia va ganditi la masini..treburi socoteli ;)
aa si banii pt ele...k asa de subiect d discutie..imi aduc si eu 2 ursuleti(unu pt mn si unu pt VALEX) :)) a si daca vreti masini din germania..apelati cu incredere la Marson.. e baiet de nota 20 ;) trust me .. |
Quote:
daaa urs :hug: ..si masinile din Germania sunt bune , dar trebuie cineva de'ncredere sa ti le aduca , sau sa'ti dea sfaturi in alegerea ei .. Marson o fi persoana de nota 20 , dar daca vorbesti cu omu' si doar vorba ramane ..degeaba :) succes in alegerea masinilor .. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning