![]() |
1 Attachment(s)
am facut si yo una
|
1 Attachment(s)
sper sa intru si eu in concurs ... al dreaq NET
|
1 Attachment(s)
Sa incep eu...
ba.. voi chiar sunteti baturi in cap? nu mai puneti poza originala!!1 :twisted: - kickass |
1 Attachment(s)
here goes nothing......vreau pareri..va rog....sunt chiar curios....nu de alta...dar masina este facuta dupa 63 de ore de nesomn...+++(nu mani conteaza mai departe) :D
|
frumoasa foc mad. Bravo!!!!
|
1 Attachment(s)
Am mai finisato putin.
|
8) 8) 8) .. marfa mikey...;)..a iesit super...nu mi-ai spus nimic..ai mers inchis.... ;)..hai k mai vb pe mes...
|
madskilz : foarte misto,ca de'obicei!!bravo!insa am cateva nedumeriri(sugestii),si anume:
la acel layer cu fibra de carbon i-ai dat lighten?se vede prea luminos..si chiar textura carbonului trebuia mult mai marunta;si mergea un pic de twirl. si geamurile le inchizi la culoare ciudat..mai mult pe afara,decat geamul in sine. Felicitari inca odata!!pentru atentia detaliilor/design/realizare. Yonut21 : daca nu se specifica undeva marimea imaginii,iti sugerez sa lucrezi pe 800X600.asa nu-ti mai prinzi urechile in selectii si multe altele... acum...ori n-ai vedere in spatiu ori n-ai gasit alt spoiler si l-ai pus pe care l-ai gasit mai asemanator,ca asezare in poza.din start pleci descalificat,ca sa zic asa.nu te supara pe mine,eu incerc sa te ajut...dar mai bine iti deschide cineva ochii decat sa stai intr-o minciuna si sa ramai la acelasi nivel,crezand ca e bine ceea ce faci. |
Re:
Quote:
|
@ Madskilz :yikes: WTF zuper ..... :shock: CURATA (keep it clean) omule dormi linistit k arata zuper NO MORE COMMENTS
|
:)
1 Attachment(s)
si eu si eu ...a mea a mea cum este? ...daaa bine bine ...:( mereu ziceti ca nu e bine :)))) eeh si ce imi place sa fac sa invat :roll:
|
wuw-ule e cea mai buna masina a ta...daca o tii tot asa e parfum....
abia acum am reusit sa ma dau jos din pat...aveam impresia k e 8-9 dimineatza...si m-am culcat pe la 4 juma...nu mai adormeam de oboseala....deci cu toate astea....mi-a ieshit o masina ok...ma bucur pt aprecieri...si pt chestiile care le-a observat ad1. @ad1:carbonul parca e cu colorburn..parca...oriucm am facut eu contrastul mai mare la capota...textura stiu k nu e potrivita....si la geamuri nu am inteles ce vrei sa spui...(oriucm geamurile nu mi-au iesit realistice/marfa decat o singura data).carbonul e foarte lucios....deci lumina....e cu dus si intors....la ora aia nu mai stiam sa vorbesc... :P :D :peace: |
upsi
mersi mersi.....incerc si eu sa fiu mai atent la detalii sa lucrez mai incet sa nu ma grabesc...de ex la audi..am lucrat vreo 3 ore..dupa care am facut o pauza si apoi iara vreo 3 ore si la final o vopsitorie de 40 min :))) oricum acum imi pare rau ca am vopsit'o asa.....de acum 1 culoare si aia cat mai reala ..
|
si marimea pozei 800x600 :DD
|
1 Attachment(s)
hehe..am fakut si yo audi-ul... :P .....sper sa va placa..:)
|
1 Attachment(s)
am facut si eu audi astept pareri va rog uitati`va la detalii :D
2 usi :D am scos bara dintre usa sapte si hayon :D |
superba!!bravo Golftuning!!insa,eu 'nod_in_papura',zic ca ar fi trebuit daca tot ai facut-o cu 2 usi,sa fi marit usile care au mai ramas.
|
super tari farurile alea de skyline....pleaopele...super toata....bravo golfule!!!..
ps:si eu avut printre layere acelasi spoiler... :D :P (nu si pragul :twisted: ) |
1 Attachment(s)
Place?
:evil: :twisted: de cate ori sa va spun sa nu mai atasati si poza stok? chiar esti batut in cap? :twisted: - kickass |
Re>:
1 Attachment(s)
Cu Asta ma bag si eu la Concurs :))
|
Super Rares :) :) capota si farurile sunt criminale ...parerea mea este k ai prea multe stikere ....
|
Re:
Kolegu crede-ma nu era ce imi propusesem dar ..AM sters din greseala proiectu.psd si alta varianta nu am mai awut de post.decat asta. Poate cealalta era cu mai putine stikere :)
|
1 Attachment(s)
ce parere aveti ?
a iesit bine ? :D :) :o |
1 Attachment(s)
am mai lucrat la ea
|
1 Attachment(s)
am si eu unul astept pareri si comentari despre poza :D :lol:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
cu modoficarile de rigoare versiunea finala 8)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Vreau si eu comentarile la audi-u meu :)) pls
|
bucurate si tu cat mai ai timp daca nu comenteaza nimeni insa ca defectele nu prea se vad :lol:
|
capota nu stiu cum se deschide si in dreapta mastii e o mica dunga de unde ar tbui sa se deschida dar se pierde... aripioara aia care ai pus-o la prag are putin noanta de roz si parasaolarul mai bine nu....
|
re:
Andrey dami man si mie defectele pls.io am postat mai de mult :))
|
1 Attachment(s)
am tunat si eu unu ...........nu radeti sunt incepator
|
1 Attachment(s)
am mai facut si modificarile alea :twisted: :!: :!:
|
Re:
Quote:
fiecare am avut un inceput oricum BV pt inceput e bine mi place :roll: |
@Grigo incearca sa mai micsorezi putin poza si va arata mai bine... e bin pt inceput... mai citeste tutorialele si succes si cat mai multe masini!!!
@rares janta spate parca e putin in ceata, stikerele alea de pe usi sunt cam mari (parerea mea) si aripa spate prea umflata... in rest e OK |
Re:
Man geanta se vede in ceata ca e la 1024 rez.Si despre stikare eu am vrut sa le fac asa :) totusi gusturile nu se discuta..Parerea mea am zis sa imi ziceti greselile:) nu Cum va place voua.Ms
|
1 Attachment(s)
:roll: [/b]
|
era mai bine daca faceai poza mai mica.... si.... :oops: jentile pe care le-ai pus tu le-am pus si eu de luni :x .... sper k nu e o prbl.... :(
|
la masina lui vali geamurile laterale se vad prea inchise in comparatie cu partea cealalta
parerea mea poate ca nu vad eu bine |
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
- Copyright 2026 4Tuning