![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Bielete tipul nou, sunt cele date jos de pe masina, sunt indoite, daca iti vine sa crezi.Orice modificare adusa unei piese cu o forta mult mai mare va solicitat in continuare la randul ei alta piesa care va trebuii modificata.Eu stiu un ex. clar cu bieletel tipul acesta cu teu, sunt pe o sportiva de raliu din Alba si sunt de ani de zile pe masina.
|
5 Attachment(s)
De vanzare : carburator dublucorp Solex 50 lei.
termocupla mica 40 lei termocupla mare 50 lei. PT. cei interesati trimite-ti un PM. |
si eu am o termocupla.. de dacie, originala ;;):D
|
Ce ai pus tu in poze sunt electroventilatoare, nu termocuple:lol:
|
DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
2 Attachment(s)
Nici o activiate pe forum, iar cum BTL-ul a iesit la pensie bine ca are urmasii:lol:
|
Bine lucrata talpa, acum urmeaza tevile sudate pe ea,nu?
|
Da, acum urmeaza partea un pic mai delicata, de indoit si potrivit tevile pentru galerie.
|
Ms Caline pt.poze:D, de net ma ocup mai greu, mai usor imi e cu masina. Asa e Bogdane:D, vor urma si tevile, proiectul fiind in curs de desfasurare ,merge treaba mai incet ca sa iasa treaba buna si proiecte sunt cu, carul si le finalizam unul dupa altul.;)
|
Quote:
|
Am condus si eu o dacie 1300 , decat o aripa nu o avea originala dar in rest presupun ca era original tot ! de la contact la motor.Se misca mai bine decat daciile astea 1310 parerea mea.Daca o sa am putin timp o sa pun niste poze cu ea.
|
Quote:
scuze de offtopic:) |
Imi cer scuze Andi ca nu m-am facut inteles , am vrut sa spun ca eu am condus o dacie 1300 si o dacie 1310 , iar la condus mi-sa parut mai buna dacia 1300 care cu toate ca este mai veche spre surprinderea mea mi-sa parut mai buna.
|
20 Attachment(s)
Munca e in plina floare si se lucreaza zi de zi impreuna cu albanezii mei Dacioti:D. E al doilea rand de piese ce vor fi montate pe BTL la timpul oportun si modificarile aduse pt. o mai buna functionare si intr-un mod mai sportiv.:D
|
O intrebare? Imi mai merge masina de gaurit?:shock: sa fii sigur ca alta data nu mai las sculele pe mana ta:lol:, si motorul prepara-l bine ca o sa fie concurenta:!:
|
imi plac pedalele:) amortizoarele sunt scurtate si intarite? arata ok piesele, astept sa le vad pe masina
bafta cu proiectul:) |
admir munca......foarte bine lucrat....dar nu stiu cum reusesti sa faci toate piesele asa....le dai jos dupa masina ...le mesteresti le faci gigiea si apoi le montezi?....cred ca mai ai si o a 2 masina ca sa circuli nuu ca altfel nu prea vad cum e treaba:D
|
1 Attachment(s)
Dacia, inca o masina si piese pentru apoape inca o dacie:lol:
Ce face BTL-ul sa trezeasca toata lumea de pe strada:rolleyes2 |
f frumoasa masina !
|
Felicitari pentru masina. Se vede ca iti place ceea ce faci. Doua intrebari legate de modificarile pe care le-ai operat.
1. Am vazut ca vrei sa iti faci galeria de evacuare din inox. Cum vei rezolva problema caldurii degajate de ea, intrucat tevile vor fi destul de subtiri din ratiuni de greuntate. Cum dacia are galeria de admisie cu cea de evacuare ipe aceeasi parte si cu carburatorul deasupra, s-ar putea sa se evapore benzina din carburator de la caldura. 2. In ceea ce priveste pedalele, oare nu erau mai rezistente daca le cromezi? Vopseaua in timp se va freca de la utilizare, ca doar nu o sa ii pui iar padelele alea de cauciuc. Spor la modificat. |
De munca este si se lucreaza continuu la proiectul nou, imi pare rau ca nu va pot spune mai multe,dar sunt foarte multe de povestit dar cu timpul totul va avea si un final si acela cred ca va fi unul foarte frumos. Voi iesii o perioada de ceva luni de pe topic si voi revenii daca va fi cazul cand totul va iesi cum imi doresc. spor la munca tuturor si i salut cu aceasta ocazie pe toti prietenii mei
|
Spor la lucru si sa iasa ceva frumos...
|
Spor la treaba si la aranjat piese, daca tot ai iesit la pensie :-)
|
:)) nu-l pensiona ca mai are..
|
1 Attachment(s)
.......:twisted:
|
pfoaaa...ce este acolo:D...
ce are de gand BTL-ul?:D |
Quote:
|
Bagam lumea in boala :lol:, daca nu mai zice nimeni nimica ajunge topicul lui pe ultima pagina si nu-i bine, asa ca din cand in cand va mai aparea cate o poza, doua;)
|
Quote:
|
ma gindeam acum seara ca lucrati - am trecut prin zona - dupa o zi in service la gusty eram prea obosita sa mai intru la povesti - poate trec miine daca va gasesc acolo
|
Va trebui o inviantie spaciala ca sa zica toate planurile, asa ca sa lasam pozele sa vorbeasca, in care se va vedea tot ce sa facut si ce nu;), doar il stiti bine pe BTL, daca pana acum masina a aratat bine..............dar mai bine sa asteptam finalul.
|
te asteptam peste cateva luni cu alte "bunataturi" !! bafta!!!!
|
1 Attachment(s)
Dupa cum am zis va dura ceva vreme(luni) pana voi finaliza ceea ce imi doresc in rest las spionul 00,7 sa-si faca de cap. Caline ti-ai riscat viata.
Cu aceasta ocazie vreau sa aduc la cunostinta ca un bun prieten a plecat dintre noi si durerea e mare,a fost tot timpul cu noi la show-uri si am impartasit toate bucuriile acestei pasiuni impreuna nu pot decat sa zic '' Dumnezeu sa-l ierte ".(Fordul negru din poza, langa BTL) |
11 Attachment(s)
Pt.cei interesati sunt rugati sa trimita PM ca sa nu facem talcioc aici, preturile sunt mici cu transport gratuit.Referitor la volanta care este 1400 modificata si usurata cu 780gr.
|
de masina ce se mai aude ?
|
volantele se iau dupa ambreiaj nu dupa motor...ca 1.4 are si de 180 si de 200 ;)
|
Quote:
|
BTL-ULE asta nu e thread de pagina a-2-a. spor la treaba capone si mai lasa-l pe ''00,7 '' sa mai bage niste poze cu ce faci. popasan astept cu nerabdare sa vad ce mai executa baiatul asta.:lol:;)
|
Salut Silviu, mai ce sa fac si eu tot cu munca ca e destula:D. Din pacate acces is denied la BTL:idea: cu privire la poze si nu cred ca s-ar risca cineva sa puna ceva poze, ca ma stiu ei baietii cum sunt eu, ce zic c-am fac si s-au prajit cativa:lol: , cand va fi gata atunci o sa vada lumea ce am lucrat, in rest toate bune?
|
Quote:
|
Eu, aka 00,7 nu mai am drept de lucru la BTL, deci nici poze nu pot sa fac de aproape doar de la distanta peste gard:lol:, in momentul de fata fiecare ii cu masina lui, si la final la fi un mare care pe care. Iar daca asteptati pana pune poze BTL cu desfasurarea lucrului, o sa va ajunga pensia:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning