![]() |
bah..asta ori se da doctor si le cauta de bube, ori are bani prea multi, le ia de pe centura...in czul asta pune frate si tu niste poze d-alea mai gigea, sa stim o chestie.. :lol:
aaa..sa nu-mi spui ca una e sora, ailalta verisoara... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
nu e de admirat numai corpu dar si personalitatea.. ma rog m`am cam certat in ultima vreme cu ea... da nu conteaza :D
|
fish,daca te zic lu' raluca???????
nu ca ar deranja-o dar probabil o sa-ti ceara drept de autor pt poze |
tu vorbesti cu mine despre poza?:D
|
Re:
Quote:
;) |
aaaaaa madfish :D ...dap ... sry.. nu eram atent :D
|
nu mah,cu madfish
a.k.a. PESTE NEBUN |
9 Attachment(s)
Va promiteam acum ceva timp (de pe un alt user :lol:) poze cu fata mea, dupa MWR 2005.
:wink: |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
:lol:
Nu e asa frumoasa precum pare, dar mie imi e de ajuns. Santos o stie, poate confirma/infirma ce-am spus eu. V-am poopat :) |
:o :o :o fara cuvinte :o :o :o
|
Re:
Quote:
Fata asta le are pe toate !!! E o SCUMPETE de fata , are un caracter de INVIDIAT ... de mult .. am cunoscut si eu o fata de genul asta , dar s-a schimbat .. pacat , another one bites the dust .. revenind la bijuteria din poze :D biatch :lol: , pup-o din partea mea si spune-i ca mi-e dor de cartofiori aia BUNI rau de TOT , de-i face ..... si daca te superi .. n`o pupa , salut-o din partea mea te-am pupat :D |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Santos: maine ma asteapta pe mine o portie d'aia mare de cartofiori prajiti :)
Si... daca tu vrei, o si pup din partea ta. PS: ce frumos invata lumea alfabetu' :lol: |
astia stiu mai mult decat mine....
io n-am auzit de \"b\" sau \"c\" :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pronosticuri: cati ani are? :)
|
pot sa zic eu ? :D
|
Am spus pronosticuri, n-am dat nume, deci oricine-si poate da cu parerea ?
|
16.5 ani :wink: :lol:
|
vreo 16-17
|
vreo 15-16... :roll:
|
vreo 20.........................de cm............dupa vizionarea ultimelor poze.... :shock:
|
eu zic ca are 18 :D
|
Re:
Quote:
|
=)) ce rau esti alekse :D
eu ii dau ... intre 18-19 :D hai gabi nu ne tine in suspans :D |
vrei sa faci poll? :twisted: :twisted:
da raspunsul ala ca ne roade curiozitatea |
15 ani are ;)
asta e raspunsul ;) |
Are 15 ani :)
Paris, Milano, Roma, Beijing, Tokio... P'acolo a facut pana acum prezentari de moda :) Miss Fotogenie (a dracu' categorie) la Miss World Romania 2005 :roll: |
Re:
Quote:
n-am stat sa ma chiombesc prea mult la sani :D |
se vede ca are 15 ani, experienta asta, cum m-am prins eu din prima :lol:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
deci habar nu am cine e
am gasait-o in calc :lol: vb f serios |
greu frate cu bautura asta...
|
Re:
Quote:
da' treaba asta cu gasitul in calculator nu-i buna, vorba lui bytzu: greu cu bautura asta :twisted: :twisted: |
La vara mergem la needBrain :twisted: Pana atunci ne mai gaseste cateva :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning