Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

Sindrom 27-11-08 18:26

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

mustang sa le caut???? Nu vreau....ma simt asa norocooos:P

RA_2fast4u 29-11-08 11:29

Bullshit !!

Normal ca toate ar vrea aia, ca deh cine nu ar vrea sa aiba masina/bani/ distractie? Cine zice ca nu ar vrea e ipocrit. Da aia nu inseamna ca daca nu ai chestiile alea, nu poti sa le prinzi si tu de coada... mai ales daca tipa are in cap si atlceva decat un vibrator!

momo 01-12-08 21:01

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1892851)
Bullshit !!

Normal ca toate ar vrea aia, ca deh cine nu ar vrea sa aiba masina/bani/ distractie? Cine zice ca nu ar vrea e ipocrit. Da aia nu inseamna ca daca nu ai chestiile alea, nu poti sa le prinzi si tu de coada... mai ales daca tipa are in cap si atlceva decat un vibrator!

am observat o chestie la majoritatea fetelor cu care am vorbit sau am avut o relatie. la inceput toate aveau in cap si altceva in afara de vibratoare, fite si mofturi, dar pe parcurs s-a dovedit contrariul... trist, dar asa s-a intamplat.

RA_2fast4u 03-12-08 21:46

Quote:

Originally Posted by momo (Post 1897078)
...la inceput toate aveau in cap si altceva in afara de vibratoare, fite si mofturi, ...

aia erau hormonii, they make u blind =)))

Mustang 04-12-08 07:36

Quote:

Originally Posted by momo (Post 1897078)
am observat o chestie la majoritatea fetelor cu care am vorbit sau am avut o relatie. la inceput toate aveau in cap si altceva in afara de vibratoare, fite si mofturi, dar pe parcurs s-a dovedit contrariul... trist, dar asa s-a intamplat.

Aparentele inseala ...
Sau sa mai zic una: vor sa faca impresie buna, ca sa te poata arda usor. :)

momo 04-12-08 10:39

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1901312)
Aparentele inseala ...
Sau sa mai zic una: vor sa faca impresie buna, ca sa te poata arda usor. :)

:lol: :lol: impresie buna? ha... haha... tare asta! pacat e tot ele pierd...

Sasha 04-12-08 10:40

Quote:

Originally Posted by momo (Post 1901536)
:lol: :lol: impresie buna? ha... haha... tare asta! pacat e tot ele pierd...

depinde... poate la tine pierd ;)

momo 04-12-08 10:51

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1901539)
depinde... poate la tine pierd ;)

la mine? nu cred... eu mereu am iesit sifonat din relatii :???:

Mustang 04-12-08 10:57

Mai pune si tu fierul de calcat pe tine. :)
Si... mi s-a zis ca sunt un frustrat ca am Matiz si ca sunt nebun de consider ca toate femeile sunt pe interes...
Cucoana care mi-a zis asta (se stie ea), n-a inteles nici pana acum ideea: conteaza indiferent ca este sau nu pe interes. Daca nu intelege nici pana acum, sa mai citeasca naibii posturile mele de vreo 70-80 ori poate ii intra in caput ceea ce zic.
In plus, am avut "neobrazarea" sa subliniez ca foarte multe din domnisoarele frumusele stiu cum arata si isi ridica niste standarde foarte sus, de aici rezultand ca devine materialista.

Sasha 04-12-08 13:04

Quote:

Originally Posted by momo (Post 1901563)
la mine? nu cred... eu mereu am iesit sifonat din relatii :???:

pai si atunci de ce tragi concluzii : "pacat e ca tot ele pierd" gen ??

momo 04-12-08 13:26

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1901823)
pai si atunci de ce tragi concluzii : "pacat e ca tot ele pierd" gen ??

in sensul ca ele pierd baieti sentimentali, frumosi, dragalasi si cuminti ca noi :-P

Sasha 04-12-08 13:27

Quote:

Originally Posted by momo (Post 1901867)
in sensul ca ele pierd baieti sentimentali, frumosi, dragalasi si cuminti ca noi :-P

a, da? si marmota....??
hai sa nu exageram si sa nu generalizam.

bmwm5 04-12-08 13:34

Quote:

Originally Posted by momo (Post 1885595)
puii mei frate... chiar nu-si dau seama ca fara maciliile noastre nu ar mai exista viata pe pamantu' asta nenorocit? :rolleyes2 :lol:

nu ma pot abtine.daca tu chiar crezi chestia asta inseamna ca atunci cand te scarpini in ureche esti convins ca te mananca degetul si pe el il rezolvi

Trixi 05-12-08 09:37

domnu'....u've got the ideea!!!!:lol::lol::lol: bravo!

bodyspeed 27-12-08 10:31

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1901883)
nu ma pot abtine.daca tu chiar crezi chestia asta inseamna ca atunci cand te scarpini in ureche esti convins ca te mananca degetul si pe el il rezolvi

:lol::lol: .. desi e offtopic e prea tare
aaa, sa revenim la topic
Masina ...lasa domne ca nu s-a nascut nimeni in nustu ce masina , si poate sa urce vezi doamne decat in masini de la cls.. m3..m5 x , z .q. y .. w sau ce litere mai sunt la masinile astea
.. am observat ca , mai mult conteaza cum conduci , ca desi ai un x6 dar spulberi cam tot ce misca ,pieton..sau mai stiu eu ce mos craciun grabit cu cadouri sa ajunga la copii si ajunge la spital :lol: , asa ca conduceti prudent cand este fata langa voi, si in general. nu va da-ti "smei"..

Mustang 27-12-08 11:03

Conteaza si masina, si stilul de condus, si cum arata soferul, si cum este intretinuta masina, si ce muzica are tipul in masina, si felul cum isi pastreaza curatenia interioara a masinii, si cum este el imbracat.
Conteaza tot pentru o femeie - asta nu inseamna ca toate tin cont de valoarea tuturor mai sus mentionate - desi au si ele un minim de la care VOR sa plece.

Nu o sa gasesti nicio femeie care sa iasa cu un tip hidos care detine o Dacie plina de rugina, cu un sofer de NFS Underground care nu are rosu la semafor, cu coji de seminte prin masina, care asculta numa' manele la un sistem audio de paraie, tacane, pocane (mai pe romaneste: care se aude vai mama lui), imbracat in trening alb (nici macar de "firma") si cu pantofi cu toc, ciocati.

dogy_10 27-12-08 16:15

conteaza la prima impresie......sa dau un exemplu general, opresc la semafor langa una cu bmw seria 1, si ma uit la ea ca e dragutza (nu am claxonat, turat motoru sau alte gesturi de cocalar, pur si simplu m-am uitat la ea atat), ea arunca o privire trecatoare vede masina, si atat a fost......culmea cand am condus un banal audi a4 intr-o zi, cel putin 3 pitipoance mi-au zambit si aruncat priviri la semafor......ce sa mai vb daca aveam un "ics cinci", "chiu septe" sau stiu eu ce avion.....plm poate sunt eu urat, dar credetima ca fatza de loganu meu, altfel se uita lumea......ce sa faci traim in romania....foame mare

r0xanicutza 27-12-08 19:05

am spus si eu ceva asemanator acum cateva luni, dar au fost cateva persoane care m-au cam contazis :D
si la mine se uita altii altfel cand conduc un bmw (mai ales ca e un pisic) decat atunci cand sunt cu supernova :lol:
ne vom uita tot timpul diferit, in functie d masina; nu toate fetele sunt pe interes, dar toate se uita sa vada ce masina ai :) eu de exemplu ma uit la jante :D am o obsesie :D

bodyspeed 27-12-08 19:50

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 1840720)
Fac pariu ca daca apare un tip cu un Mustang 69 (Fastback) sa zicem, toate bighidoancele or sa zica: uite-l si pe ala cu rabla aia. :)

Deci nu mai pot de ras.. :lol::lol::lol:,mi-am amintit de o faza, acum 2 ani la salon, a fost mustangu , nu era Fastback.. il stii gabi? ala negru in fine ..am stat pe langa el, mai mult timp :D ..my soulcar :oops:
La care 2 fete ..trec ele pe langa masina.., si una din ele zice.. - "Fata ..dar asta e prea veche , mai misto e una mai noua si alta firma " , Si cealalta - da, se mai fac masini dinastea??? ca asta e noua " :lol::lol::lol:

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1944617)
si la mine se uita altii altfel cand conduc un bmw (mai ales ca e un pisic) decat atunci cand sunt cu supernova :lol:

Poate se uita ..uauuu e 325 si il manevreaza bine.. are tupeu fata :-P
Asa ma uit si eu..de ex cand vad o fata in ditamai masina .. sunt atent sa vad stie la ce s-a incumetat ...:???: ,adica ditamai sufrageria pe roti ,avea si my ex boss wife . o mamaaaa..avea o problema majora cu apreciatul distantei.. , ori o parca in stalp.. ori la 3 m de el :lol: ..inaintea avand o masina mica.. abia o parca si pe aia :-P
Quote:

Originally Posted by joy4
ne vom uita tot timpul diferit, in functie d masina; nu toate fetele sunt pe interes, dar toate se uita sa vada ce masina ai :) eu de exemplu ma uit la jante :D am o obsesie :D

Yupyyy ,am jante frumoase :lol:

Mustang 27-12-08 21:04

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1944693)
Deci nu mai pot de ras.. :lol::lol::lol:,mi-am amintit de o faza, acum 2 ani la salon, a fost mustangu , nu era Fastback.. il stii gabi? ala negru in fine ..am stat pe langa el, mai mult timp :D ..my soulcar :oops:
La care 2 fete ..trec ele pe langa masina.., si una din ele zice.. - "Fata ..dar asta e prea veche , mai misto e una mai noua si alta firma " , Si cealalta - da, se mai fac masini dinastea??? ca asta e noua " :lol::lol::lol:

2 Boarfe - subliniez b cu majuscula! :D

apache 27-12-08 22:25

Si eu urmaresc femeile in masini mari si de cele mai multe ori vad ca nu prea se potrivesc cu aptitudinile lor intre-ale condusului.
Pentru ele cele mai potrivite sunt masinile mici..

si on-topic... femeile sunt atrase fara sa vrea de acest aspect al tau ca barbat si anume masina doarece o masina buna/frumoasa/noua/puternica etc arata faptul ca acel barbat este "potent" din punct de vedere financiar

Mustang 27-12-08 22:31

Na, acum ma intreb si eu: daca e potent din punct de vedere financiar, da' impotent din sensul propriu al cuvantului, ce face?

apache 27-12-08 22:34

asta observa ele initial,ca e potent financiar..este ceea ce se vede la suprafata.
Exact cum tu vezi o femeie frumoasa...si cand ajungi cu ea acasa e frigida.

RA_2fast4u 27-12-08 22:48

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 1944971)
Na, acum ma intreb si eu: daca e potent din punct de vedere financiar, da' impotent din sensul propriu al cuvantului, ce face?

probabil nu sex

:))

dogy_10 27-12-08 22:58

faza cu masina tare=situatie financiara excelenta.....e dscutabil in romania si am mai zis ca sunt destui parliti cu seria 5 pe care abia isi permit sa-l intretina

Mustang 27-12-08 23:55

Pentru femeie ar trebui sa fie mai importanta potenta barbatului si felul cum f*te, decat masina pe care o are in parcarea blocului sau a vilei. Potenta sa trebuie sa fie mai presus decat grosimea portofelului...
Sexul e mai de pret decat banul... cel putin asa ar trebui sa fie.

Ma rog: eu spun cum ar trebui sa fie corect, dar vad ca 80% din femeile din tara asta sunt niste Monici Columbesti... (sper sa fi scris bine)

tygi_one 28-12-08 00:58

exista multe exemple in domeniul acesta mai ales in unele complexe studentesti =)) majoritatea pun botu ... si stiu asta ptr. ca am vazut: sunt anu 2 la facultate si acum un an aveam un coleg, fetele nu prea il bagau in seama dar de cand si-a luat motor si a mai venit si iarna cu masina pe langa motor sa observat o crestere majora a apelurilor telefonice :))))) si in plus pe langa femei o masina cunoscuta si stilata mai aduce cu ea si respect

PS: corectati-ma daca gresesc :D

bodyspeed 28-12-08 10:20

Quote:

Hai domnu Gabi, ca o dam in altele ...
Potent sau impotent.,pana la urma fata isi poate alege..unu o plimba unu o satisface :???: , am vazut cazuri ,dar nu dezbat aici ca e offtopic.
Quote:

Originally Posted by tygi_one (Post 1945212)
exista multe exemple in domeniul acesta mai ales in unele complexe studentesti =)) majoritatea pun botu ... si stiu asta ptr. ca am vazut: sunt anu 2 la facultate si acum un an aveam un coleg, fetele nu prea il bagau in seama dar de cand si-a luat motor si a mai venit si iarna cu masina pe langa motor sa observat o crestere majora a apelurilor telefonice :))))) si in plus pe langa femei o masina cunoscuta si stilata mai aduce cu ea si respect

Nu gresesti inca :D , nu ai generalizat ai spus ce se intampla pe langa caminile studentesti .. daca spuneai in general..nu credeam :D
Quote:

Originally Posted by tygi_one
si in plus pe langa femei o masina cunoscuta si stilata mai aduce cu ea si respect

E aici te contrazic, eu zic ca felul cum o conduce spune tot, de la dacie la ditamai sufrageria pe roti, conteaza cum se descurca.
Sincer in dreapta nu am mers iar la volan sa fie o femeie , doar stiu cateva femei care stiu cu volanu ;) si le-as da si oltcitu la o tura

r0xanicutza 29-12-08 02:58

Quote:

Poate se uita ..uauuu e 325 si il manevreaza bine.. are tupeu fata :-P

nu scrie ce motor are... :D doar cineva care chiar cunoaste motoarele si acel cineva sa le cunoasca extraordinar de bine astfel incat sa-si dea seama doar dupa sunet ce motor are ;)

Quote:

Yupyyy ,am jante frumoase :lol:

stii ca borbet e pasiunea mea...

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1945016)
faza cu masina tare=situatie financiara excelenta.....e dscutabil in romania si am mai zis ca sunt destui parliti cu seria 5 pe care abia isi permit sa-l intretina

sunt multi care au masini scumpe si nu au bani de benzina, nu doar cu seria 5... am auzit si de la posesori de X5 si Q7 vaitandu-se de consumabile, de revizii... nici nu are rost sa vorbim

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 1945121)
Sexul e mai de pret decat banul... cel putin asa ar trebui sa fie.
Ma rog: eu spun cum ar trebui sa fie corect, dar vad ca 80% din femeile din tara asta sunt niste Monici Columbesti...

"banii nu aduc fericirea, dar o intretin"

Quote:

Originally Posted by tygi_one (Post 1945212)

cunosc destule exemple... mult prea multe; sunt cu totul deacord

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1945519)
unu o plimba unu o satisface :???:

unu o iubeste, altu ii da banii ;)

Quote:

Nu gresesti inca :D , nu ai generalizat ai spus ce se intampla pe langa caminile studentesti .. daca spuneai in general..nu credeam :D

crezi sau nu... e mai mult decat real! fetele sincere (fara interese ascunse) sunt pe cale de disparitie, desi imi pare rau sa recunosc :(

Quote:

E aici te contrazic, eu zic ca felul cum o conduce spune tot, de la dacie la ditamai sufrageria pe roti, conteaza cum se descurca.

conteaza si cum conduce si ce masina are :) dar daca masina arata bine, nu e f veche, e doar frumoasa, ingrijita, de colectie, puternica sau doar noua, impune respect si iti aduce multi "prieteni" noi

Quote:

Sincer in dreapta nu am mers iar la volan sa fie o femeie , doar stiu cateva femei care stiu cu volanu ;) si le-as da si oltcitu la o tura

masina si sotia nu se imprumuta ;)

bodyspeed 29-12-08 10:34

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1947124)
nu scrie ce motor are... :D doar cineva care chiar cunoaste motoarele si acel cineva sa le cunoasca extraordinar de bine astfel incat sa-si dea seama doar dupa sunet ce motor are ;)

Iti spun eu ca dupa primu semafor ..isi dau seama, ca tu esti deja la al treilea semafor iar ei au ramas blocati ;)

Quote:

stii ca borbet e pasiunea mea...

da..? Pasiunea mea e borbet FS ;) , Ups chiar ce am pe masina :D
Quote:

sunt multi care au masini scumpe si nu au bani de benzina, nu doar cu seria 5... am auzit si de la posesori de X5 si Q7 vaitandu-se de consumabile, de revizii... nici nu are rost sa vorbim

Daca nu s-au gandit , de exemplu o revizie la un audi a6 3.000 .. e peste 1500 lei., Nu poti sa stai cu masina in fata blocului ..si sa nu faci revizia... propietaru mi-a spus ca face max la 8 luni sau ceva de genu ..pentru ca face multi km :D

Quote:

crezi sau nu... e mai mult decat real! fetele sincere (fara interese ascunse) sunt pe cale de disparitie, desi imi pare rau sa recunosc :(

cred!! pentru ca observ asta pe zi ce trece ,,dar nu ma sperie lucru asta ,
Pe ele ar trebui sa le sperie
Quote:

conteaza si cum conduce si ce masina are :) dar daca masina arata bine, nu e f veche, e doar frumoasa, ingrijita, de colectie, puternica sau doar noua, impune respect si iti aduce multi "prieteni" noi

Nu sunt impotriva "prieteniilor datorate masini noi "
De exemplu eu , am un oltcit (unicat tunat lalala ce zic altii) ... ideea e ca asta mi-a adus multi prieteni si e normal, doar ca ,cu putini am ramas... pana la urma prieten e acela care daca masina e facuta armonica pe undeva primu lucru iti zice . bine ca esti teafar , nu ai patit nimic si are incredere in fortele tale..ca vei putea face prin vointa masina ..cum a fost , sau chiar mai bine
Eu unu am trecut prin asa ceva, , credeam pentru cateva clipe ca ..nu o sa se mai poate face nimic.. ,atunci am realizat cati prieteni am adevarati
Quote:

masina si sotia nu se imprumuta ;)

Eu am zis ca as da masina...dar pana a da masina...hmm e cale lunga , sa ma vad fata in fata cu situatia si sa vad ce fac :lol::lol:

Claudia 29-12-08 14:28

Quote:

La care 2 fete ..trec ele pe langa masina.., si una din ele zice.. - "Fata ..dar asta e prea veche , mai misto e una mai noua si alta firma " , Si cealalta - da, se mai fac masini dinastea??? ca asta e noua " :lol:

Era o faza intr-un film: "astia fabrica si masini???:rolleyes2"(Ford)
Stii vorba aia: mai bine taci si lasi senzatia ca esti prost decat sa deschizi gura si sa elimini orice indoiala!

PS: stiu mustangu` ala, m-am invartit ceva pe langa el (am facut chiar si o poza, da` omului i-a tremurat mana) :(

Quote:

Sunt prea putine sansele sa fie impotent. Poate doar daca e vreun babalac(dar si pentru aia s-au descoperit solutii)... cat despre marimi... gusturile variaza...

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1944974)
asta observa ele initial,ca e potent financiar..este ceea ce se vede la suprafata.
Exact cum tu vezi o femeie frumoasa...si cand ajungi cu ea acasa e frigida.

Bine gandita asta!!

******-flame si off-topic-aleks

bodyspeed 30-12-08 12:59

Claudia.. daca tu intre 2 semafoare auzi motoarele si iti dai seama ce motor are..masina din trafic... uauuuu e demn de cartea recordurilor..,
Totul a inceput daca se recunoaste in trafic ...intr-un timp scurt intr-o aglomeratie pe masura ..si multa agitatie..mult zgomot..(citeste mai sus era vorba in oras )
Eu imi sustin parerea ca e dificil sa estimezi perfect in asa conjuctura
Si va rog postati la topic.. fara controverse..si fara a face din tantar armasar
E bine , e imbucurator ..ca voi femeile.. stiti si ca luis vuitton face posete dar ca si Borbet (Peter Wilhem Borbet) face Jante..;)

O zi buna tuturor :D

Mustang 30-12-08 17:10

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1949142)
of of femeile astea...

Bine, barbate! :D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

@Clau - foarte bine spus: masina e un fel de carte de "vizita" pentru cei / cele din jur. Si o repet cand spun: conteaza si pentru materialiste, si pentru cele care nu sunt materialiste.
Daca nu intelegeti la ce ma refer prin faptul ca masina e importanta si pentru o femeie care nu este materialista, cautati posturile mele din urma. :)

RA_2fast4u 02-01-09 15:55

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 1949131)
Si pentru a conta o masina nu trebuie privit neaparat din punctul de vedere materialist. Cum spunea cineva mai inapoi, masina e un fel de carte de vizita, pana sa cunosti barbatul. Cum si pentru femeie imaginea o face sa intre in atentia barbatului, inainte de a o cunoaste. In cel mai bun caz cunosti barbatul in alte circumstante si nu stii ce conduce... si atunci il cunosti intai pe el... si daca persoana iti place ... ce mai conteaza restul???

Mai bine de atat nu cred ca se putea spune. Atate chinuiala pe un topic intreg se rezuma dupa mine la fraza asta.

Claudia 09-01-09 02:52

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1949167)
Claudia.. daca tu intre 2 semafoare auzi motoarele si iti dai seama ce motor are..masina din trafic... uauuuu e demn de cartea recordurilor..,
Totul a inceput daca se recunoaste in trafic ...intr-un timp scurt intr-o aglomeratie pe masura ..si multa agitatie..mult zgomot..

Daca nu poti sa il auzi, poti sa il vezi. 2.0 sau 2.5 au semne distinctive. De exemplu, pe pisica, la 6cil s-au pus 2 evacuari, la restul una! Sa ma corecteze cineva daca gresesc!

Si ca sa nu ma mai "amendeze" aleks, o sa continuu on-topic:

De multe ori masina, ca si hainele, ca si bijuteriile, sunt felul proprietarului de a lasa sa se inteleaga situatia materiala. Ca unii au masina doar de fite, altii de nevoie, si altii din pasiune face diferenta intre oameni. Si pentru fiecare categirie din cele 3 exista si tipuri de femei:
-masina de fite aduce dupa sine femei care asta cauta: atentie!
-masina ca necesitate: de cele mai multe ori e stock, deci nu va atrage atentia => femei cu capul pe umeri
-masina ca pasiune poate atrage ambele categorii de femei, in functie de ce are si tipu` in cap si ce cauta.

Si atunci pentru femeia cu capul pe umeri nu cred ca e asa important ce conduci, atata timp cat se simte bine cu voi (tu si masina), in timp ce femeia care cauta atentie nu o sa se uite niciodata dupa o masina de TABLA, cand au aparut masinile de PLASTIC... ;)

r0xanicutza 09-01-09 03:18

bine zis ;)
dupa postul asta ar trebui sa inchideti topicul :))

Mustang 09-01-09 07:38

Sau poate altii au si alte pareri...
Moderatoare vrei sa fii... este?

bmwm5 09-01-09 07:43

topicul asta trebuia inchis dupa primul raspuns "DA"...

bodyspeed 09-01-09 10:27

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 1967103)
Daca nu poti sa il auzi, poti sa il vezi. 2.0 sau 2.5 au semne distinctive. De exemplu, pe pisica, la 6cil s-au pus 2 evacuari, la restul una! Sa ma corecteze cineva daca gresesc!

Hmmmm, eu am de exemplu evacuarea pe mijloc.. deci am V5 ceva:D. sincer este irelevant să te iei strict după ornamente , ca şi cum te-ai lua după sigle de M3.. luate din vitan , Doau evacuari stānga , dreapta sunt la oridinea zilei pe orice maşină .. care stok a venit cu o evacuare ;).
Quote:

Originally Posted by -Claudia-
Si ca sa nu ma mai "amendeze" aleks, o sa continuu on-topic:

sau eu..:-P , offtopicul pe o secţiune precum această nu trebuie să existe Această secţiune trebuie tratată cu deosebită atenţie din partea noastră ;)
Quote:

De multe ori masina, ca si hainele, ca si bijuteriile, sunt felul proprietarului de a lasa sa se inteleaga situatia materiala. Ca unii au masina doar de fite, altii de nevoie, si altii din pasiune face diferenta intre oameni.

Corect, da cu partea asta sunt , doar că nu se reflectă īn general , la modu că mai sunt şi excepţii

Quote:

-masina de fite aduce dupa sine femei care asta cauta: atentie!

Nuu,nuu mai exact care caută fiţe
Quote:

-masina ca necesitate: de cele mai multe ori e stock, deci nu va atrage atentia => femei cu capul pe umeri

Quote:

-masina ca pasiune poate atrage ambele categorii de femei, in functie de ce are si tipu` in cap si ce cauta.

Şi īn special ce are īn cap şi femeia,

Quote:

Si atunci pentru femeia cu capul pe umeri nu cred ca e asa important ce conduci, atata timp cat se simte bine cu voi (tu si masina), in timp ce femeia care cauta atentie nu o sa se uite niciodata dupa o masina de TABLA, cand au aparut masinile de PLASTIC... ;)

True şi mai ales cānd se simte bine cu noi, numai cu noi .. şi maşina este privită doar ca mijloc de deplasare :D
Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1967117)
bine zis ;)

Eheeee , nu te grăbi mai sunt multe de zis :D

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1967206)
topicul asta trebuia inchis dupa primul raspuns "DA"...

adică niciodată :lol:

aleks 09-01-09 10:52

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1967117)
bine zis ;)

hmmm, ce imi plac glumele tale, serios...

All times are GMT +2. The time now is 19:24.

- Copyright 2026 4Tuning