![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
MOOOOORRRR
dami te rog idul tau ca vreau sa vorbesc ceva cu tine apropo.. pune te rog kitul de la tobele de pe urs aici sus ca si eu il aveam da nu mai stiu pe unde e.. si inca ceva... stopurile cum leai inegrit? nu puteai sa le faci negre? |
Cam cum ar trebuie sa dau la transmisie la viteze la idle si redline sa fie bine,ca mereu mi se strica dupa o cursa pana la rosu ? Si inca ceva cand ma duc acuma sa fac curse,zice k nu este niciun concurent si sa incerc mai tarziu.
|
eu la curse cand ma duc ma duc de pe la 10:30 pm :) ca atunci stiu sigur ca sunt, iar cu celelalte.. vezi sa nu fie chiar la red line
|
Quote:
Multumesc !!! |
11 Attachment(s)
my beauty....
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
si arhiva cu urs o dezarhivezi si bagi folderu textures in folderu la masina ta e30 ...si sunt facute cu adobephotoshop... |
14 Attachment(s)
..................
|
NtzDra, cum de ai garajul altfel... ??? Nam ajuns eu doar la stage 3 (ca sa ii zic asa)...
pune te rog challenger`ul si masina aia galbena aici :D mersi anticipat |
Quote:
|
Sall ... vreau si io BMW M3 ( ala mai vechi ) , si ceva masini mai distractive cum sunt mentanele ... maisini de strada ... ca am multe masini , si doar Bmw ursulet mi se pare distractiv :D
|
Quote:
|
Pai in principiu masini de le vezi zilnic ... adica bmw seria 3 nu ala cel mai nou ...:D ... mertzane ... scora , vw ... da pt da pt 2.3.0
|
Nu stie nimeni de ce imi scrie cand ma duc la curse ca nu sunt concurenti ? Si ma duc dupa 11-12 :|
|
stie cineva unde gasesc blocu motor de la nisan RB26TT????
|
Quote:
Incearca sa te duci cu o masina care are motor din jocu normal (nu delea bagate de tine) ... atunci sigur trebuie sa mearga... |
Pai nu am,si nici bani de una de aia n-am...
|
Quote:
|
Sarumana :*
|
zicetzi mi simei de unde iau jocu .. cu versiunea instalata .. ca nu gasesc:( .. si ce versiune am eu nu mi merg masinile astea
|
Nu pot sa iau deloc tobele :| Imi ia banii pe ele da nu mi le da :((
|
29 Attachment(s)
................asta ma io in garaj acum momentan
|
Urca si tu modul cu interfata ( adica texturile , icons , ce s-am mai schimbat reflexia la masini , iti dai tu seama ).. ca imi place mult .. ;)
Nu mai e nevoie am gasit era Mihon muscles icons ...:D |
vreau si eu jantele de pe subaru
|
wow cate chesti noi de cand nam mai intrat
|
7 Attachment(s)
Toyota Supra Black edition ;) V6 1300 hp .. una dintre masinile mele preferate :D
|
are cineva o Dacie pentru acest joc
??? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
VaLy_ALX e model mai nou de supra care il ai tu ? vad ca ai si alt body kit... alte scaune etc.. e parca alta masina fata de aia care o am eu.. urca'o te rog frumos,
ps: scaunele sunt de la masina incluse sau sunt puse de tine in joc? |
am si eu o problema.. am copiat jocu de pe net.. am bagat masini .. toate bune si frumoase.. dar la motoarele v6 v10 v12 cand incep sa joc imi da eroare :| ma poate ajuta si pe mn careva? va rog
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
mersi totusi pentru ca ai urcato
raman dator |
merge supra asta si p 221??
|
Quote:
|
Mi-am uninstalat tot SLR ... m-a enervat rau , merge prea in reluare .... l-am downloadat iarasi ( iso ) , si mergea coala fara nici un patch =P~... i-am bagat 2.2.1 , tot coala merge , ce nu mi-a mers mie niciodata .... 2.3.0 nu il mai bag :| .... si am auzit ca cica merge s convertesc masini de 2.3.0 la 2.2.1 ... cine ma invata si pe mine ??:D
|
3 Attachment(s)
Ce masina e asta ??? ;) Nici nu va inchipuiti cum a ajuns in halul asta =))
|
Opel Kadett
Ps : Tu cum faci motor in 4 cilindri bun ?? Ca io le duc la 533 de cai da merg de parca ar avre 60 :( |
Quote:
|
duceti la motoarele in 4 cilindri Turbo`u la 2.0 bar
si Fuel rail'u la 16:00 :) pe motorul acela de 498 Hp :) sau cat are.. acela ultimul de pe rand de la motoarele in 4 cilindri |
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning