Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

florin_cars 02-07-06 15:24

re: Club Ford Capri

Proiect la cheie se numeste aceasta solutie ieftina...prin care iti demontezi masina acasa, ei vin ti-o preiau, restaureaza componentele..si ti-o readuc acasa si te poti apuca de remontat :wink:

cv-03-btf 03-07-06 21:24

Mai.. In Principiu Va Invit Sa Ne Intalnim La Covasna La Sfarsitul Lunii Curente..toti Posesorii De Auto Ford Capri..!!!! Fiecare Tre Sa Vina Cu Masina.. Sau Eventual Sa Faca Dovada Ca Au O Astfel De Masina.. Adik Fiecare Sa Vina Cu O Usa.. Aripa... Dif.. Un V6 Ar Fi Imbatabill... Primii 2 Litri De Vin De Familie Din Partea Casei... Se Duc Tratative De Cazare Si Potol!!! Pana Acum Inscris 3!!!!!!

florin_cars 03-07-06 23:42

nebunule..kat te-ai chinuit sa scrii cu majuscule la fiecare cuvant????:oops: :lol: :lol:
da..pakat k eu is distrus financiar..si psihic...de Forduri..prea multe :???: :cry:
HAVE FUN caprarilor...cu turma voastra :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bytzu 04-07-06 07:15

ooofff...mai am licenta, 2 nunti..si bani sa inscriu capriul...belea de idee, da trebe sa gasesc un sponsor la masina, ca asa nu se mai poate...poate vin cu bmwul, si poate mai vin si altii de pe aici, ca ala consuma putin..si pun in geam poza cu capriul :D

cv-03-btf 04-07-06 09:42

k.
mere si poza............ deci.. intalnirea o sa o facem la champing-ul Valea Zanelor.. e loc acolo cat pentru o olimpiada adevarata.. mananci o paine pana ce inconjori la pas tot locul..... iarba verde.. brazi.. loc pentru corturi... pentru 3mil putem inchiria tot champing-ul 24 h asta presupune 5 dormitoare discoteca sala restaurantului si bucataria.. e si un bar da ala e pe alti bani... in afara de asta sunt si casute.. multe .. mi-a fost lene sa le numar.... astea nu prea intra la socoteala dar daca venim in numar cat mai mare sigur vom beneficia de o reducere substantiala in caz contrar cazarea la casute e de $$$$ lei

cv-03-btf 04-07-06 09:54

ei flo.... cand am scris mess-ul tocmai veneam din camera motoarelor... adik din beci...
si nus ce o patit calculatorul... si eu am fost azi de dimineata uimit...??!!! apropo .. nus cat de mare va fi festivitatea asta............ dar pentru 2 x 2 persoane din tm e sponzorizare!!!!! capisci???

florin_cars 04-07-06 12:22

Quote:

Originally Posted by Bytzu
ooofff...mai am licenta, 2 nunti..si bani sa inscriu capriul...belea de idee, da trebe sa gasesc un sponsor la masina, ca asa nu se mai poate...poate vin cu bmwul, si poate mai vin si altii de pe aici, ca ala consuma putin..si pun in geam poza cu capriul :D

inca un Caprar distrus financiar, psihic :lol: ..da culmea..
BMWu' lui..consuma putin...:lol: :lol:
asta e o gluma..sper k nu se ia k afront..da mor de ras....:oops: :D
HAVE FUN pipal....da' noi Fordistii astia de prin tm avem belele mari..nu ne sta mintea la chefuri, unii isi fac firma..altii mai invart ce pot, toooo many Fords..god damn it :oops: :lol: :lol: :lol:

florin_cars 04-07-06 12:24

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf
ei flo.... cand am scris mess-ul tocmai veneam din camera motoarelor... adik din beci...
si nus ce o patit calculatorul... si eu am fost azi de dimineata uimit...??!!! apropo .. nus cat de mare va fi festivitatea asta............ dar pentru 2 x 2 persoane din tm e sponzorizare!!!!! capisci???

AMI a "mesterit" compul :lol: :twisted: :oops:
multumim de invitatie..dar nu putem accepta..cred k nu ma lasa inima..:rolleyes2 (sa-mi parasesc fordurile:twisted: )

codrin44 04-07-06 18:29

florine,spuneai ca ai serpisori ptr. V6,nu? sunt originali sau facuti?ai un desen tehnic la ele,ceva o proiectare sa le pot reproduce si eu sau le vinzi?

florin_cars 04-07-06 23:49

am 2 evacuari de INOX refacute...paralele pana dupa puntea spate ... dar nu serpisori :(

codrin44 05-07-06 05:01

3 Attachment(s)
atunci poate ma ajuta cineva sa gasesc asa ceva.pun si pose....si vise

DASCALUGABRIEL 05-07-06 11:33

Quote:

Originally Posted by codrin44
atunci poate ma ajuta cineva sa gasesc asa ceva.pun si pose....si vise

buei!unde naiba bagi tu(asta dak gasesti monstru v8 de la cosworth)ditamai motoru?ca de abia intra v6 la mine si tot tre sa duk radiatoru mai in fatza:D :D

codrin44 05-07-06 13:50

io ma refeream la evacuari numa'

DASCALUGABRIEL 05-07-06 14:56

si eu care credeam ca vrai sa ma dai pi spate cu v8.....:lol: :lol: :lol:

florin_cars 05-07-06 23:18

am vazut pe Ebay in D, dar la 300Eu parca s-au vandut, eu zic k nu merita pretul..originalele, mai bine facute altele la noi :wink:
Cosworth V8..la naiba de unde provine asa ceva?...o fi ceva masina de curse..si culmea k nu are intercooler, poate o fi in admisie ceva sistem de racire sau..merg pe ideea fara intercooler :rolleyes2
iar pt un V8 mai fain era Bi-Turbo, massive power :twisted: :twisted:

Bytzu 06-07-06 08:01

bueyyy...problema e ca pe 17 pana pe 24 am licenta..si chiar nu pot sa ma ocup de capri..n-am timp, trebe sa invat..asta e, acu e acu; dup-aia trebe sa-i fac actele, adica sa-i schimb rotile, evacuarile..si cam aia e...

ideea e ca s-ar putea sa nu-l termin pana atunci..si pt consum am bmwul, 524td, consuma 6-7 la drum lung, si iau motorina cu 20k

cv-03-btf 06-07-06 08:31

hmmmm......ma asteptam la mai multe persoane interesate... cred ca tre sa ridic miza... 3 litri de vin ...........

codrin44 06-07-06 09:11

daca raman bani dupa ce iau invitatii,papuci si rochie preafericitei mele care vrea si la mare......dar ai stabilit o data concreta sau urmeaza?

cv-03-btf 06-07-06 10:22

Stie cineva de unde as putea procura 2 rulmenti skf cod producator auto 3K-16283 ????. Rulmentii in cauza provin de la diferentialul unui ford capri MK1 an de fabricatie 1969 sunt cu role, au diametrul interior al camasii = 38 mm. diametrul exterior al camasii 72,5 latimea camasii exterioare = 19 mm. si latimea rulmentului = 23,5….. sau eventual echivalenti??

ps.. pai codrine... data o stabiliti voi...eu ma dau impuscat si o sa-mi fac timp... ar fi frumos sa ne imtalnim...chiar si in cerc restrans pentru ca sigur la urmatoarea intalnire vom si mai multi... locul este foarte frumos....si o sa ma straduiesc sa va fac saderea cam mai placuta..................

cv-03-btf 13-07-06 11:49

k....
rezolvat cumva ... in cel mai traditional stil romanesc... de ce sa dau 6 mil pe 2 rulmenti???? modificat doi la 90.000 buk..... si ce daca nu o sa ma mai tina 37 de ani..daca tin 15... e de ajuns...!!!!!!!!!

Silencer Power 14-07-06 10:33

Ce parere aveti (atat cat se poate spune) despre Capriul asta: https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...i_xx14485.html... merita cumparat (mai ieftin, evident, decat pretul afisat)?

codrin44 14-07-06 15:07

e un mk II cam rarut in tara noastra....negociaza si inhata-l daca mai e de vanzare(l-am vazut in iarna prima data).
mie mi-au placut barele si masca fata,iar la interior arata destul de ingrijit.

cv-03-btf 14-07-06 20:58

cui trebuiau ceasuri de capri?????

florin_cars 15-07-06 03:30

Quote:

Originally Posted by Silencer Power
Ce parere aveti (atat cat se poate spune) despre Capriul asta: https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...i_xx14485.html... merita cumparat (mai ieftin, evident, decat pretul afisat)?

am aflat k din SV....au plecat 2 Capriuri anu' asta...poate nu era si asta printre ele..da-i un tel ;)
pare original tot..si nah..e ciudat sa vezi un MK II cu faruri duble(si patrate) pare model pt USA...deci cum zice codrin44 e prea interesant sa il ratezi..dk iti permiti o suma apropiata :twisted:

CV-03-BTF ...ceasuri de bord(cu tot cu bord) ii trebuiau mai demult lui jaguar211 la pagina 40 si lui mihaig(il stii tu) dar ceasuri albe :)

codrin44 15-07-06 09:11

la un moment dat postase pe aici si posesorul mk2-ului de vanzare,ca intrebasem eu de faruri si cica-s de pontiac(parca)
cataline,tine ceasurile acolo,nu le da ca nu se stie cand o mai fi nevoie.le-ai facu cu fibra optica?

Silencer Power 15-07-06 13:53

Joi ma duc sa-l iau, dar nu stiu exact cum sa fac cu actele... o radiez acolo, imi dau nr provizorii, o aduc aici, ma duc la rar, fac identificarea si atat? :)

cv-03-btf 15-07-06 18:20

Nuuu... Era Unu Care Tipa Dupa Un Ceas De Apa Sau Benzen... Altul In Afara De Ady.

MIHAIG 15-07-06 19:22

Salutari !! Silence Power, care joi ? Adica pe ce data ? treci si prin Radauti daca tot ajungi in SV.

MIHAIG 15-07-06 19:25

Cine stie de la ce masina se potrivesc chederele laterale de pe portiera ? Ale mele is varzet... Saptamana viitoare pun si poze cu capritza !!

codrin44 15-07-06 20:08

na poftim cine a dat pe aici....cred ca merg chedere de la aproape orice masina.
silence> de la SV tre sa te intorci cu nr. rosii de SV si acasa treci pe la RAR.
daca treci prion BC, eu nu-s da e gabi in caz ca ai nevoie de ajutor sau altceva.
bafta si nu te dezamagi...ia fordul si fii mandru de el

cv-03-btf 15-07-06 22:33

chedere..... eu pus der dacia.... si innodat la ele....... dar spus unu odata ca ar merge de citroen oltenesc..la fix...hc..
!!! scuze... fost in camera motoarelor...!!!!

Silencer Power 17-07-06 18:10

@mihaig, in functie de ora la care plecam din SV s-ar putea sa trecem si prin Radauti
@codrin, multam pentru incurajare si pentru ajutorul oferit, de care voi profita in caz ca situatia o cere:)
Totusi, s-ar putea sa nu plec joi, dat fiind ca la serviciu se desfasoara o "mare" campanie la care tre sa-mi aduc aportul, dar s-ar putea sa ma strecor :)

bil1706 17-07-06 21:02

eu sunt interesat de TUROMETRU de Capra...daca ai baga un pret te rog

jaguar211 17-07-06 23:25

Respect fratilor caprari !!!
Am lipsit o vreme, dar m-am intors. N-am fost plecat nicaieri, dar am avut mult de lucru.
Am mai lucrat cate ceva pe masina dar mai am destul.
Mi-am comandat in Germania distantziere pentru roti si m-am inervat la culme cand mi-au ajuns... in loc de 5 cm pe roata, am primit 5 mm/ roata...sa crap nu alta.

jaguar211 17-07-06 23:36

3 Attachment(s)
Apropo mi-am mai luat o capra ptr. piese.

jaguar211 17-07-06 23:44

3 Attachment(s)
schimbat motor din 2.0 V6 90Cp in 2.0 GT 4linie 101CP.
schimbat instalatie electrica complet de pe un pe alta, schimbat bord cu tot cu ceasuri (6) + cotiera .
pus jante (intermediare)

jaguar211 17-07-06 23:47

3 Attachment(s)
Daca mi-ar fi fost bune distantzierele acum ar fi aratat cam asa ...

jaguar211 17-07-06 23:52

Urmeaza pragurile de pe cea albastra, un filtru de aer sport, o toba adevarata si un eleron, dar nu stiu ce i s-ar potrivi mai bine...
Astept sugestii, pareri, comentarii despre motor, jante, eleron,filtru,toba etc.
Multzumesc anticipat si sper sa nu va fi plictisit prea rau...
Salut!

jaguar211 18-07-06 00:04

4 Attachment(s)
apropoooo...
Am de vanzare 4 buc. distantziere de 5 mm, 4x108.
Le-am luat cu 85 Euro, noi noutze, made in germany.

florin_cars 18-07-06 23:59

Quote:

Originally Posted by jaguar211
Mi-am comandat in Germania distantziere pentru roti si m-am inervat la culme cand mi-au ajuns... in loc de 5 cm pe roata, am primit 5 mm/ roata...sa crap nu alta.

la nemti....poate 5mm inseamna Tuning...:oops: :lol: :lol: s-au gandit ei k poate romanu' nu stie ce zice si poate s-au gandit ka-ti fac o surpriza..ce surpriza :???:
parca's de jucarie :x nemti idioten

arata tot mai fain ..visineatza :twisted:

da aia albastra te-ai gandit s-o prapadesti? :sad: :rolleyes2

EDIT: aku vazut..pe cutie scrie ceva de TUV, cred k sunt aprobate TUV..de unde si grosimea redusa

All times are GMT +2. The time now is 21:47.

- Copyright 2026 4Tuning