![]() |
Re: Sound Identity - proiecte noi si inovatii
1 Attachment(s)
MASINA E DEMENTIALA. FELICITARI
Cat despre jante: poza 1 si 2 mie cel putin imi plac In legatura cu golful 5, ti-am mai spus si pe topicul celalalt, capota nu are linie---spre deosebire de golful 4 care e la linie. Pun o poza cu elementul de capota care dupa parerea mea da aiurea, ar trebui eventual facut ceva la aripa separat de capota daca vrei forma asta. edit: acum vad ca ai renuntat la chestia aia :D scz |
Quote:
FELICITARI !!!!!!!!! |
Quote:
revenind la golful 5 capota a fost facuta dintr-o mana mai exact fara final ...parca e neterminata...dar am deja proiectul lui final cum va arata ...problema e ca nu ai unde sa te orientezi cum ar fi perfecta capota dar acest indiciu ca si poza din link imi este de ajuns siu unde am gresit si cat e de lucru pentru perfectiune...capota are colti oribili ,terminarea lui unde se intalneste cu bara fata imi e oribila acolo tre rotunjita frumos finisata dar promit si jur ca nu dezamagasc pe nimeni :) numai sa mai pot financiar ca deja de un timp e criza criza :(:(:( parca s-au blocat toate nu merge nimic :( speram sa fie mai bine ca de nu ne oprim putintel :) apropo uite aici poza cu caopta pe gustu meu :) https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1264880176 |
Quote:
Eee, asta da :D La treaba Sandule :lol: |
Quote:
de dat cu parerea=tie trebuie sati placa eu ce iasi mai face=stilpi centrali negru,la lampile spate as renunta la semnalu lateral(sa ramina doar partea rotunda) pe hayon as adapta 2 lampi de G5plus(doar rotundul {flex ,adeziv,fibra etc.}sa ramina vizibil,cum sunt si lampile actuale)la jante as alege varianta totul galben cu interioru spitei negru |
eu as merge pe galbene cu interiorul spitelor negru ... iar negrul sa urce putin si pe spite. oricum nice car golf 4-le. cat despre golful 5 o sa-i faca concurenta serioasa la golful 4 cand o sa fie gata
|
Quote:
|
golfu ala galben e cel mai fain8)
|
o sa fie tare cand o sa le ai terminate amandoua si o sa fie una langa alta ... si o sa vina 2 persoane si o sa se certe care-i mai frumoasa :))
aia-i mai frumoasa, nu cealalta, NU aia, NU cealalta! :) apropo felicitari pentru ele si eu pariez ca 5-ul o sa iasa mai bine (daca se poate mai bine de atat). |
Sper că aţi remarcat calităţile de fotograf ale lui Sandu :)
Dacă nu mai merge cu muzica te apuci de fotografie, ţi-au ieşit tare bine pozele cu Golful galben :) |
mersi de catza ani pe langa tot ce creez si fac am un aparat de foto langa mine ...multi au ras de mine dar azi eu pot invatza anumite chestii din ce am fotografiat :) nu imi este rusine la o masina mai rar intalnita care o de si remontez ma mai documentez si eu baa oare cum am si inceput :) in tuning &sound inveti si peste 80 de ani :) las ca vedeti voibaietii mei ce experti vor deveni de mici :) eu taticul lor inca is in crestere si dezvoltare dar ei de micivor fi dezvoltati doar manutza sa le circule :) pe oradea viitori 2 pasionati si realizatori de tuning si muzica sunt :):):) (e vorba de baietii mei cine nu stie la cema referam incet incet din camera de joaca intra in service direct fiind acasa mica hala vor avea ce vedea si invata :) )
|
Lasa mah pruncii in pace nu-i chinui! :lol: Poate vor sa se faca contabili ;)
|
dau poate "dizainări"
|
cu un asta tata ? nu prea cred. La 18 ani o sa vina sa ii zica la sandu ca ei vor Murcielago plin cu difuri :D
|
acuma catzva din voi il stiti pe roland cel micutzu amu la 6 ani nu pot sa il scot deja din garaj :):):) duminica amm facut curatenie generala fratrele mai mare hai joaca playstation asta micu nuuu io vreau sa lucrez cu tati sa maturam sa punem una alta ici colo :):):) ala mare va fi ingineru electronist.....laptopistu :):):)
|
Nenea' Sandu, ce masini aduceti la TD?
|
3 golfuri cumva? :lol:
Mai trebuie MK1 şi MK6 şi ai toată colecţia :) |
Va sa zica, ai avut ajutoare la G4 Sandule :twisted:
|
Quote:
la g4 am ajutoare de numa numa :) incepatori dornici de meserie :):):) |
Quote:
|
Am aflat secretul (am descoperit singur) in legatura cu bara fata! :lol:
Excelenta treaba! Ma repet, dar am avut in cap bara asta zi si noapte! Bafta cu jantele! Clar masina este lasata din suspensie, dar nu stiu de ce am impresia ca este putin cam inalta ptr look-ul asta atat de agresiv. |
Quote:
daca ai citit putin anterior am spus si ma repet a 4 a oara masina e goala pe interior si suspensia e reglabila si va fi aliniata in linie dupa incarcarea interiorului :) credema ca am tot in cap la o asa masina realizata :):):) |
Da, scuze ptr post aiurea...Nu am citit comentariile de mai sus si, oricum, nu sunt in masura sa-ti dau "sfaturi" in legatura cu tuning-ul.
In legatura cu bara, am gasit o poza in computerul meu, cu o masina dotata cu aceasta. Culmea este ca masina nu e Golf! :D |
Quote:
|
Jetta 8)
|
jantele se vad aiurea din cauza gumelor, ia-ti niste anvelope cu talon maxim 40 mm, sincer ti-as recomanda 35 mm, stopurile sunt foarte tari, multi nici nu cunosc cum se aprind....
Succes cu proiectul... |
Quote:
|
deci de acum in colo ma voi prezenta cu ambele masini in deulare cu mk4 interior si motor si la mk5 exterior si upgrade la k04 ce inseamna cu bine peste 300hp :)
in acest weekend va prezint pragurile gata montate pe mk5 proiectul urmator va fi un corvette de 6 litri *(este a clientului nu al meu chiar de un 6 litri nu ma tine :) ) |
@sandu in legatura cu bad boyu tau pt golf 5 gti...i-ti fac cadou.
|
Quote:
stii care mi-l trebe?care model nu?din alea 4 poze de capote al 2 lea :) apropo ...am nevoie de numaru tau ca de colaboram te bag deja sub un bmw pentru evazari te tzine?baga 10 j sub aripa si tre conturat frumos....poti? |
da, stiu, ca si asta, numai ca trebuie un pic mai mare
pot. iti dau numaru in pm |
2 Attachment(s)
ok te sun cum vine golfu si mersi mare domn :)
ultima noutate depre golf ce parere aveti de un asemenea spate ?care v-ar place? |
Eu unul aş alege primul model, e frumos, merge cu spoilerul faţă, nu le-aş prea vedea pe ultimele două să iasă ceva de genul "wow!"...
|
Varianta 1 :D
|
Kopos,nu mai intreba atita ca tot cum vrei tu faci..........
de parca ai asculta de noi................ atita lauda :) |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Sa-ti bagi...ce fain arata spatele asta.
Si ce tare semnatura are Cristi :lol::lol::lol: |
amu care desenu sau r gtiu ?poza reala
|
Kopasz, fa-l ca in desen,cand vii dupa el in baia mare ,sa nu uiti sa ne iei si pe noi, mai facem un show la mac :)) nicu sm
|
Poza reala. Me likey ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2026 4Tuning