Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 191 ZUZ my zuz (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/185835-191-zuz-my-zuz.html)

Alex30 13-03-11 18:48

Re: B 191 ZUZ my zuz

6 Attachment(s)
Poze de azi cu ZUZ curat :-)

stf192 13-03-11 19:24

ZUZule ce iti mai place sa joci fotbal in popesti:))am trecut si eu azi pe acolo si am vazut'o,foarte frumoasa.am stat vro 10 min sa o admir eram cu un matiz alb fix langa ea,nu stiu daca ai vazut!next time da un pm si poate schimbam o vorba!

pustiu_FUG 14-03-11 13:46

Esti urmarit ba baiatule:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::l ol::lol::lol::lol::lol::lol:

SV25MBN 14-03-11 13:53

Spune-mi si mie te rog niste impresii despre combinatia jante 17" + suspensie stock.

B-99-SAA 14-03-11 14:06

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 4168883)
Spune-mi si mie te rog niste impresii despre combinatia jante 17" + suspensie stock.

Pai care suspensie stocl? :lol: El are arcuri sport -40 (daca nu ma insel), si doar amortizoarele mai sunt stock (momentan). Daca te referi ca ar mai trebui lasata.... stiu, asa ii zic si eu, sa o mai lase :lol:

SV25MBN 14-03-11 14:09

Din punctul meu de vedere o masina nu are suspensie sport pana nu sunt si amortizoarele in concordanta cu arcurile. De asta intrebam. Nu era nici un apropo sau nici o aluzie, eram doar curios.

B-99-SAA 14-03-11 14:16

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 4168922)
Din punctul meu de vedere o masina nu are suspensie sport pana nu sunt si amortizoarele in concordanta cu arcurile. De asta intrebam. Nu era nici un apropo sau nici o aluzie, eram doar curios.

Pai nu am zis ca e vreo aluzie, stai linistit :) Intr-adevar, nu e completa suspensia sport, dar nici stock nu e. Si eu sunt curios, deci asteptam sa ne lamureasca Alex cu impresiile :D

Alex30 14-03-11 17:29

Quote:

Originally Posted by stf192 (Post 4166756)
ZUZule ce iti mai place sa joci fotbal in popesti:))am trecut si eu azi pe acolo si am vazut'o,foarte frumoasa.am stat vro 10 min sa o admir eram cu un matiz alb fix langa ea,nu stiu daca ai vazut!next time da un pm si poate schimbam o vorba!

Eram si eu o una mica...doar a venit caldura :). Nu te-am observat cred ca eram concentrat la meci :))

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 4168864)
Esti urmarit ba baiatule:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::l ol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ceva de genu :lol:
Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 4168883)

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4168937)
Pai nu am zis ca e vreo aluzie, stai linistit :) Intr-adevar, nu e completa suspensia sport, dar nici stock nu e. Si eu sunt curios, deci asteptam sa ne lamureasca Alex cu impresiile :D

Sa va raspund la amandoi...am arcuri H&R cum a zis si Liviu -45mm cred. Parerea mea e momentan buna...m-am obisnuit cu arcurile sport si nu vad o asa mare diferenta. E normal sunt jante pe 17'' cauciucuri cu talon 40...treb sa am grija la gropi dar e ok m-am obisnuit

MisterYo_25 14-03-11 19:22

si eu te-am vazut in popesti city ..jentilei mi plac :lol:

chyryCRY 14-03-11 22:34

zuzulee am vazut turbata parcata in fata vulcanizarii pe brancoveanu :D

_Cox_ 14-03-11 22:45

Stopurile dadeau mai bine mult mai inchise se vede cam urat acel portocaliu,daca le-ai facut cu spray de la duplicolor o sa se decoloreze cu timpul...

bib_andrey 14-03-11 22:52

Are folie..si eu zic ca se vad foarte bine asa cum sunt..

B-99-SAA 15-03-11 09:45

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4170343)
Stopurile dadeau mai bine mult mai inchise se vede cam urat acel portocaliu,daca le-ai facut cu spray de la duplicolor o sa se decoloreze cu timpul...

Cred ca somnul isi spune cuvantul :lol: Mai inchise de atat? Daca nu ai pe ce sa dai banii si iti place sa socializezi cu capetele de creta, da, mergea mai inchis (zici ca acuma e deschis rau....!). E folie, nu spray, puteai sa citesti inainte sa postezi. Cat asteptai sa iti raspunda cineva gaseai singur raspunsu :)

Alex30 15-03-11 15:46

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4170321)
zuzulee am vazut turbata parcata in fata vulcanizarii pe brancoveanu :D

Cred ca m-ai confundat...n-am mai trecut pe la Brancoveanu de mult. Plus ca de duminica dimineata am fost plecat din Bucuresti. Acum juma' de ora am venit

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4170343)

Mult mai inchise? Cred ca nu ai vazut cat de inchise sunt in realitate...e folie nu spray si e ce-a mai inchisa folie care aveau pentru stopuri deci daca vrei cum spui tu mai inchis, iei din targ un spray negru si il consumi pe tot dar dupaia daca te pocneste careva in spate, sa nu ai pretentia sa ii spui ca nu a pastrat distanta sau ca n-a fost atent cand ai pus frana...ca e egal cu 0

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4170967)
Cred ca somnul isi spune cuvantul :lol: Mai inchise de atat? Daca nu ai pe ce sa dai banii si iti place sa socializezi cu capetele de creta, da, mergea mai inchis (zici ca acuma e deschis rau....!). E folie, nu spray, puteai sa citesti inainte sa postezi. Cat asteptai sa iti raspunda cineva gaseai singur raspunsu :)

Si cum sunt acuma pot sa am probleme cu capetele de creta dar mai inchise...

Quote:

Originally Posted by MisterYo_25 (Post 4169689)
si eu te-am vazut in popesti city ..jentilei mi plac :lol:

Mersi...a dat caldura si am profitat de ea :-)

florynez 17-03-11 22:02

salutare !! matale stai pe calarasi ?

All4Speed 22-03-11 11:08

frumos frumos place masina

Alex30 23-03-11 17:17

Quote:

Originally Posted by florynez (Post 4178381)
salutare !! matale stai pe calarasi ?

Salut. Da...
Quote:

Originally Posted by All4Speed (Post 4190517)
frumos frumos place masina

Mersi

Din lipsa de ocupatie si plictiseala mi-am facut de lucru putin la interior. Am decolantat aeratoarele de folia aia si am vopsit inelele in albastru (trebuie sa specific...albastru metalizat de hyundai :)), ms fratioru pentru spray). Au iesit bine...poze nu stiu cand...maine sau in weekend cu ea curata. In continuare vreau sa iau o nuca pentru schimbator...dar nu stiu ce ar merge mai mult. Cred ca una originala de Prestige si vreau sa mai scurtez din tija (short-shifter).

Ps: Masina in weekend poate fi vazuta iar in Popesti :lol:

bib_andrey 23-03-11 21:56

OFF: I`ai furat vopseaua lui Ovidiu :)) de la hyundai :))
ON : Nu mai bine le faceai albe..sau argintiul ala..ca la prestige?

B-99-SAA 24-03-11 10:20

Cum ba albastre? :-| Parca nu-mi place cum suna.... ca nu prea are treaba albastru de la ovidiu cu masina ta. Mai bine faceai la el :lol: Argintiu ala (sau satinat, cum ii zice in fisa de la Dacia) mergea mai bine, cromat asa :lol: Ia zi... niste fete de usi d-alea de PH2 cand iei?

stf192 24-03-11 15:32

Daca este iar in popesti,ne vedem la o tigare pe teren acolo,dai un semn pe PM!Bafta!

Alex30 24-03-11 18:04

11 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4195382)
OFF: I`ai furat vopseaua lui Ovidiu :)) de la hyundai :))
ON : Nu mai bine le faceai albe..sau argintiul ala..ca la prestige?

I-am furat si eu daca tot a luat el spray :D
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4196302)
Cum ba albastre? :-| Parca nu-mi place cum suna.... ca nu prea are treaba albastru de la ovidiu cu masina ta. Mai bine faceai la el :lol: Argintiu ala (sau satinat, cum ii zice in fisa de la Dacia) mergea mai bine, cromat asa :lol: Ia zi... niste fete de usi d-alea de PH2 cand iei?

Merge alb de la exterior cu albastru de la interior :)). Mie imi plac mult de tot cum au iesit...fete de usi nu stiu..sa vedem.
Quote:

Originally Posted by stf192 (Post 4196982)
Daca este iar in popesti,ne vedem la o tigare pe teren acolo,dai un semn pe PM!Bafta!

Da in Popesti dar nu stiu cand...sambata ma duc prin Frumusani si duminica ma intorc in Popesti. Lasa-mi un nr de tel pe PM!

Am fost pe afara...l-am curatat putin si pe ZUZ :). Niste poze cu el si cu inelele albastre

TANASE GEORGE 24-03-11 18:16

Frumoase "INELILI DA LA AERATOARE", frumoasa si masina si bafta la cash in continuare
P.S. vezi ca ai un P.M.

bib_andrey 24-03-11 20:05

Se vad bine..e albastru deschis .
PS: cand imi dai si mie ledu ala? :))

vel0ce 24-03-11 21:42

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4197641)

:)) pai cand vrei il suni pe alex si il caut eu...

Daniel_Toa 25-03-11 06:45

Quote:

Originally Posted by vel0ce (Post 4197921)

Chiar nu vreti sa o lasati mai usor cu off topicul ?

Alex30 25-03-11 08:54

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TANASE GEORGE (Post 4197291)
Frumoase "INELILI DA LA AERATOARE", frumoasa si masina si bafta la cash in continuare
P.S. vezi ca ai un P.M.

Mersi man...am vazut si PM-u ti-am si raspuns.

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4197641)

Da pai e albastru de pe masina lui si nu am mai dat cu lac. Ti-l dau cand o sa ne vedem...sa vad cand

Quote:

Originally Posted by vel0ce (Post 4197921)

Sa il cauti si tu si sa mi-l dai azi sa il am acolo.

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 4198437)
Chiar nu vreti sa o lasati mai usor cu off topicul ?

Daniel, ce este off-topic se poate sterge fara probleme si fara sa mai fie puse intrebari. Mersi

ON: M-am jucat putin cu o poza...mai tarziu poate revin cu niste poze mai noi

chyryCRY 29-03-11 16:59

extraterestrul :X zuz

Ingerasul99 29-03-11 21:28

De ce nu ii schimbi si volanul , ar fi altceva cu un volan mai sportiv.
Aerisitoarele arata bine nu am ce zice, se acompaniaza cu HU.

B-99-SAA 30-03-11 08:35

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 4210961)
De ce nu ii schimbi si volanul , ar fi altceva cu un volan mai sportiv.
Aerisitoarele arata bine nu am ce zice, se acompaniaza cu HU.

Sau mai bine il imbraci pe asta in piele si iesi mai ieftin, pastrezi si airbag, ca la ceva (Doamne fereste) nu e neaparat sa fie vina ta, musti din volan si bord in acelasi timp...... si nu e de joaca! :evil: Eu zic mai bine sa isi faca rost de fetele de usi de PH2, sau sa continuie partea clean pe exterior :)

Alex30 30-03-11 10:08

Volanul nu o sa il schimb pentru ca nu are rost. Nu ma bazez pe un aspect "race" deci nu ii vad rostul. Singurele lucruri sport pe care le am in plan (momentan) sunt scaunele. In caz ca o sa ma bata gandu' sa umblu putin pe la motor trebuie sa schimb si jantele (nu prea merg jante pe 17'' si masina "race") dar momentan merg pe aspectul interior si exterior iar la motor peste cativa ani buni (in caz ca nu se vinde pana atunci). O sa continui la interior cu nuanta de albastru, adica o sa mai vopsesc ce se mai poate iar volanul, cum a spus si Liviu v-a fi imbracat in piele neagra cu putin albastru (gen KYS) dar astea mai incolo...momentan vreo 2-3 luni nu prea vor mai intra bani in masinuta. Liviu, fetele de usi de PH2 nu stiu daca o sa vina...mi se pare o investitie aiurea (nu am zis ca nu imi plac, din contra chiar imi plac) dar cu banii aia prefer sa fac alte treburi pe partea clean :-)

bib_andrey 31-03-11 17:40

Vad ca te`ai chitit pe albastrul ala de la Ovidiu..posibil sa faci masina albastra cand o vei vopsii total ?:D

Sonny™ 01-04-11 15:12

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4212138)
Volanul nu o sa il schimb pentru ca nu are rost. Nu ma bazez pe un aspect "race" deci nu ii vad rostul. Singurele lucruri sport pe care le am in plan (momentan) sunt scaunele. In caz ca o sa ma bata gandu' sa umblu putin pe la motor trebuie sa schimb si jantele (nu prea merg jante pe 17'' si masina "race") dar momentan merg pe aspectul interior si exterior iar la motor peste cativa ani buni (in caz ca nu se vinde pana atunci). O sa continui la interior cu nuanta de albastru, adica o sa mai vopsesc ce se mai poate iar volanul, cum a spus si Liviu v-a fi imbracat in piele neagra cu putin albastru (gen KYS) dar astea mai incolo...momentan vreo 2-3 luni nu prea vor mai intra bani in masinuta. Liviu, fetele de usi de PH2 nu stiu daca o sa vina...mi se pare o investitie aiurea (nu am zis ca nu imi plac, din contra chiar imi plac) dar cu banii aia prefer sa fac alte treburi pe partea clean :-)

nenea vii la mare sa iti vad si eu zuz.ul?

Alex30 01-04-11 16:33

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4216109)
Vad ca te`ai chitit pe albastrul ala de la Ovidiu..posibil sa faci masina albastra cand o vei vopsii total ?:D

Orice e posibil dar mai am pana la vopsire totala. Da, m-am pus pe albastrul asta pentru ca e o culoare placuta ochiului la interior...cel putin mie imi place la nebunie deci voi continua cu albastru la interior

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4218559)
nenea vii la mare sa iti vad si eu zuz.ul?

Nenea vin cu cea mai mare placere dar nu de 1 mai pentru ca sunt la munca :sad:. In iunie cred ca trec pe la mare in principiu o saptamana...chiar ma gandeam cand vin o sa iti dau un telefon sa ne vedem si cu baietii din DW Constanta

Sonny™ 01-04-11 16:42

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4218736)

Nenea vin cu cea mai mare placere dar nu de 1 mai pentru ca sunt la munca :sad:. In iunie cred ca trec pe la mare in principiu o saptamana...chiar ma gandeam cand vin o sa iti dau un telefon sa ne vedem si cu baietii din DW Constanta

ok ramane sa ne auzim si fa plafonul ala negru la zuz...;)

Alex30 07-04-11 19:53

1 Attachment(s)
@Sonny: Ne auzim cu siguranta ;). O sa fac plafonul cand va ajunge la vopsitorie totala...

M-am mai jucat putin cu albastrul pe la interior. Poze nu pun momentan...nici nu am. In schimb, am o intrebare...chestia incercuita din fata de usa se da jos ? Adica se poate scoate sa fie imbracata...?

dan.moraru 07-04-11 19:59

Vorbeste cu KYS-ul,ca el a imbracat zona aia de pe usa si vezi ce a facut.

Alex30 08-04-11 18:48

4 Attachment(s)
@dan: Stiu de KYS o sa il intreb. Mersi

Am mai vopsit consola,manerele pe fata si pe spate, manerul de la torpedou. Momentan atat in rest pozele :-)

-zGm- 08-04-11 19:46

salut

am si eu un logan si tot asa vroiam sa vopsesc consola aia din mijloc si alea de la aer ... vreau sa le fac albe dar imi este sa nu se decojeasca sa se ia sprayul dp ele ... u ai avut probleme ?

app si de masina talent zuzulica :))

Mht'u 08-04-11 19:49

Quote:

Originally Posted by -zGm- (Post 4238611)
salut

am si eu un logan si tot asa vroiam sa vopsesc consola aia din mijloc si alea de la aer ... vreau sa le fac albe dar imi este sa nu se decojeasca sa se ia sprayul dp ele ... u ai avut probleme ?

el a vopsit alea ieri/azi...cu trecerea timpului o sa afle daca se vor decojis sau nu...dar nu deoarece..are din fabrica vopsea pe consola si nu cred ca ar trebui sa se decojeasca atata timp cat au rezistat si pana acum

Alex30 08-04-11 19:50

Quote:

Originally Posted by -zGm- (Post 4238611)
salut

Salut...daca le vopsesti cum trebuie nu au de ce sa se decojeasca. Trebuie dat inainte cu o solutie...Plastofix se numeste si dupaia cu vopsea

Mersi

All times are GMT +2. The time now is 16:17.

- Copyright 2026 4Tuning