Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

p3rv3r5ul 31-01-07 18:22

Re: Intalnirea membrilor 4tuning Constanta

gabby care`i treaba cu baia de ulei? imi spal masina sau o spal dupa intalnire? :D nu puneai intalnirea in parcare la aqua mai bine?

Hellman 31-01-07 18:25

la aqua nu e bine deloc
si mai bine speli masina dupa adunare ... eu am patit'o ... masina plina de ulei :P

X-Ray-Eyes 31-01-07 18:35

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 705599)
da da si ar trebui sa facem si ptr aia cu IQ-ul mai mic de 100 :))

Prea penal ...

leonard 31-01-07 19:10

bai baietzi...nu mai vbitzi pe forum de lucruri deastea....credeam ca atzi invatzat de la intalnirile trecute...ca asha ceav nu se zice pe forum......folositzi pm-urile;)

Psycho 31-01-07 20:18

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 724697)
bai baietzi...nu mai vbitzi pe forum de lucruri deastea....credeam ca atzi invatzat de la intalnirile trecute...ca asha ceav nu se zice pe forum......folositzi pm-urile;)

eu zic k ink nu s-au invatzat .. pana o sa puna frumushel un golan sa va filmeze si sa va trimita albumu acasa .. nu mai facetzi ***uri d`astea .. INTELEGETI ODATA

Most_Wanted 31-01-07 20:19

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 724637)
Prea penal ...

:evil: Off topic......si dupa aceia zieti ca noi facem doar offtopic ....si ca sa nu fiu chiar off topic:
ori ca vorbiti aici ori ca dati masuri pe mess ...tot aia e .......un telefon e de ajuns .....

leonard 31-01-07 21:57

nu s-au dat massuri.....io cel putzin l-eam zis la totzi sa nu dea massuri..shi sa nu puna la status..sau sa dea pe forum ceva.......sper sa fi inzteles..de acum in colo

metal_militia 31-01-07 22:18

pai si tu ai dat mass :-P ...

PFLu 31-01-07 22:42

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 724803)
eu zic k ink nu s-au invatzat .. pana o sa puna frumushel un golan sa va filmeze si sa va trimita albumu acasa .. nu mai facetzi ***uri d`astea .. INTELEGETI ODATA

pai tu a i zis psycho chestia aia cu inteligenta doare... asa ca nu mai deschideti subiecte complicate

X-Ray-Eyes 01-02-07 03:24

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 724806)
:evil: Off topic......si dupa aceia zieti ca noi facem doar offtopic ....si ca sa nu fiu chiar off topic:
ori ca vorbiti aici ori ca dati masuri pe mess ...tot aia e .......un telefon e de ajuns .....

Si voi chiar credetzi ca Politia e asha de proasta ...
Si daca dai telefon care e schema ? Crezi ca nu se afla ?
Si tot o datzi in vrajeala cu mass-uri cu anunturi cu cacat ...
Eu de exemplu am primit pe mess 2 massuri de la persoane care nu au treaba cu forumul asta ... asta asha ca exemplu ...
Si daca tot vretzi sa facetzi ceva , nu strigatzi in gura mare ... eu am invatzat asta mai demult ... cand se adunau 30 de masini cu indieni si se trageau 3-4 ... in rest ... MULTE COJI !!! Si implicit apareau si "clovnii" !

leonard 01-02-07 16:35

Quote:

Originally Posted by metal_militia (Post 725051)
pai si tu ai dat mass :-P ...

de ce vb fara sa shti....am dat mesaje numai la cei de pe 4tuning ..shi la cei care au treaba cat de cat cu amshinile....daca shi u ai primit mesaj de la mine inseamna ca io am vrut sa tzil dau ptr ca esti de pe 4t .....hai so lasam balta cu subiectu asta.....bn ca nu sa zis data locu shi ora.....asha ca nu o ami lungitzi cu vorba ca poate se trezeshte vreunu sa le zica:)

YZF-PWR 01-02-07 17:25

BAAA FARA COJI K AM SI EU UNA LA ACTUALU NUMAR :))))) bag pl in sormea cu ideile ei

GABBY_ 01-02-07 18:47

vedem noi ce coji vor fi si cat de multe :)))

PFLu 01-02-07 19:12

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 726133)
vedem noi ce coji vor fi si cat de multe :)))

nu acelesi unele mai interesante ... sper

peter 01-02-07 19:20

sper sa nu fie prea frig plm.......

oricum ..mai stam la o vorba..tigare..trece timpu...

BuGyy 01-02-07 19:38

hmmm frig nus uitativa si voi pe meteo da las ca ne incalzim noi !

CT-07-APV 01-02-07 22:46

Mai bine daca e frig (sper ca va dati seama la ce ma refer eu) :)

p3rv3r5ul 02-02-07 22:31

frumoasa intalnire...fugiti baaaaaaaaaa

andy_x3m 02-02-07 22:49

sal
am fost shi eu la prima intalnire mea intalnire (sau mai bine zis am vrut sa...)
din pacate nu am gasit pe nimeni la locul stabilit dar am gasit in port pe cativa pasionati
nash ca s'au bulit unii destul de rau

Psycho 02-02-07 23:22

io n`am vazut nimiik .. decat k la ora asta e plin de politie in orash ..

GABBY_ 03-02-07 01:43

praf de praf nene ,am adus 15 l de ulei si am plecat acasa cu ei ptr ca in port era mai ceva decat o furtuna de destert.poate alta data

Most_Wanted 03-02-07 02:34

atunci cand faci planuri atunci nu iese.....alea nepalnificate ies mai misto

BuGyy 03-02-07 03:01

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 728473)
atunci cand faci planuri atunci nu iese.....alea nepalnificate ies mai misto

da ai dreptate cele mai frumoase ies neplanificate pe moment cum a fost atunci pe Bd Mamaia ...dar si astea planificate ies foarte bine pacat ca nu prea tine vremea cu noi :(

CT-07-APV 03-02-07 03:20

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 728430)
praf de praf nene ,am adus 15 l de ulei si am plecat acasa cu ei ptr ca in port era mai ceva decat o furtuna de destert.poate alta data

Unde erai cu uleiu cand toata lumea il cauta? La un moment dat erau toti inebuniti ca nu e ulei si acu apari tu. Hmm daca viit sa vi la locu si ora spusa ca nu te-am vazut de la inceput

p3rv3r5ul 03-02-07 10:27

nu inteleg totusi de ce se schimbau locatiile asa des...

leonard 03-02-07 10:56

din prima locatzie am plecat ca batea vantu shi ne lua pe sus....shi din a doua locatzie am plecat ca s-au plesnit aia....shi nu mai era de stat.....ca veneau cactushii......in port daca stateai 10 min te ingropa in nisip.......asta e ..am avut ghinion....pacat ..ca au fost mashini multe........oricum ..in a doua locatzie a ieshit frumos de tot......data vitoare poate o sa avem norok

sonykel 03-02-07 10:57

Quote:

Originally Posted by p3rv3r5ul (Post 728679)
nu inteleg totusi de ce se schimbau locatiile asa des...

de oamenii cu sirene shi shepci ai auzit?daia se schimba des...

peter 03-02-07 11:16

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 728488)
Unde erai cu uleiu cand toata lumea il cauta? La un moment dat erau toti inebuniti ca nu e ulei si acu apari tu. Hmm daca viit sa vi la locu si ora spusa ca nu te-am vazut de la inceput

el trebuia sa audca uleiu...dar nu a mai facut rost..si intr-un final a facut rost..e 15 l....si apoi cine se dadea aseara ? nu ai vazut ce furtuna era in port.

leonard 03-02-07 11:41

lasa amh gabby...pastreaza uleiul ptr data viitoare....poate av fi mai cald

GABBY_ 03-02-07 12:40

l-am pastrat....s-a spart un bidon in masina si noroc ca nu a udat decat presul de cauciuc.am oprit intr-o interesctie si l-am lasat acolo pe tot .se mai face rost oricum :) in prima locatie nu am putut ajunge ptr ca m-a amanat ala cu uleiul .ramane pe data viitoare cand astept un anunt pe privat si de la alte pers :)

CT-07-APV 03-02-07 12:52

4 Attachment(s)
Dupa intalnire ne-am retras la un suc Red Logan Team :) Sper sa va da-ti seama cat de cat ce e acolo. Urmeaza alte poze pe timp de zi.

Psycho 03-02-07 17:15

acum intelegetzi ... si vorbesc pentru " juniori " de ce asa zisii " seniori " nu vrea sa vina cu voi ;) datorita :

1 incidentelor care s-au intamplat aseara

2 pentru k din 10000000000000000000 de mashini doar 2 - 3 fac ceva .. in afara de a pleca cu scartzait ...

3 pentru k organizarea lasa d dorit ;)

respekt .. luati-o k o critica , k un sfat ... ca ce vretzi voi pentru viitor ...

GABBY_ 03-02-07 18:50

tata ,ptr tine tot respectul ,iti dau dreptate ,n-am ce zice.mai vb

sonykel 03-02-07 23:10

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 729272)
acum intelegetzi ... si vorbesc pentru " juniori " de ce asa zisii " seniori " nu vrea sa vina cu voi ;) datorita :

1 incidentelor care s-au intamplat aseara

2 pentru k din 10000000000000000000 de mashini doar 2 - 3 fac ceva .. in afara de a pleca cu scartzait ...

3 pentru k organizarea lasa d dorit ;)

respekt .. luati-o k o critica , k un sfat ... ca ce vretzi voi pentru viitor ...

oricum eu am ajuns la urmatoarea... concluzie shi nu vrea sa supar pe nimeni intalnirele neplanificate si cu maxim 7-8 mashini ies cel mai bine... ptr ca din astia 5-6 tot ne dam nu mai e aglomeratie nu mai e pericol de nici un accident sau sa iei vreun spectator pe capota(ma refer la aia care ies ei repede sa pozeze urmele)
dar si intalnirile astea mari au farmecu lor... dar pan la urma tot la 7-8mashini se rezuma la sfarshit...

BuGyy 03-02-07 23:14

Io crek nus organizate de cine trebuie si iese un halmes balmes... !

YZF-PWR 03-02-07 23:41

Parerea mea k a iesit aiurea .... vba lu shm`u , am fost dintre seniori vreo 6 masini , dar nu stiu cati vor mai veni de acum , tocmai datorita multumii , si incidentelor

-=X-Team=-82-MDN 04-02-07 14:51

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 729797)
Parerea mea k a iesit aiurea .... vba lu shm`u , am fost dintre seniori vreo 6 masini , dar nu stiu cati vor mai veni de acum , tocmai datorita multumii , si incidentelor

cand mai e ceva de genu` asta ... sa imi mai ziceti si mie .. .sa mai vad si eu cascadorii rasului ... :) ca altceva ... nimic de vazut ... doar cateva zeci de masini ... in jur de 30-40 cate au fost ... si doar 5 sau 6 masini care au facut ce au facut si atat. de ce asa ... pt. ca poate vede tata si mama ... sau vine politia si ma prinde si ii zice lu tata si lu mama si dupa aia nu imi mai da masina si bla bla bla ... cu parere de rau ... majoritatea ... spectatori si comentatori ... si ATAT. :)

CeReS 04-02-07 15:26

Ce sa zic ... a fost frumos in seara aia ... una din cele mai frumoase curse din ultimul timp in Constanta ... multe masini cu puteri relativ apropiate (intre 180 si 250 cp) .... si a tinut destul de mult ... si ne-a lasat si garda in pace ... chiar a fost frumos

PS: Toate astea s-au intamplat ceva mai tarziu in noapte si in cu totul alta parte ... dupa ce copiii au plecat la culcare ... :twisted:

-=X-Team=-82-MDN 04-02-07 15:29

Quote:

Originally Posted by CeReS (Post 730574)
PS: Toate astea s-au intamplat ceva mai tarziu in noapte si in cu totul alta parte ... dupa ce copiii au plecat la culcare ... :twisted:

aici te aprob .... toate asa trebuiesc sa se intample :)

PFLu 06-02-07 17:40

asa este frumos , fara batai de cap si de alte impresi ...

All times are GMT +2. The time now is 02:29.

- Copyright 2026 4Tuning