![]() |
Re: Propuneri/Challenges
'ai doamne iar tre sa il refac ..:|
LE: "BMW BMW BMW BMW, JUST BMW, and destroing the name of mercedes " dupa ce am vazut asta am inteles postul ala :))) . mie sincer imi placa ambele marci :d daca ma bati la battle'u cu slr, te provoc iar si fac masina aia de 100 de ori pana imi iese perfecta :D |
mai baieti...incercati si voi sa tineti discutiile gen messenger pentru voi si nu mai poluati topicul aiurea...faceti schimb de id-uri de mess si vorbiti acolo cat vreti voi
|
off:
giubau_v8, uiata-te si vezi ca eu am vorbit doar de challenge! succes! |
da tata...de o pagina jumate vorbesti tu cu kenzor de chestii total pe dinafara
s-a propus un challenge da? si anume cel cu smart ..ok...daca vrei iti anunti participarea ( un post) si apoi dupa ce termini postezi pozele ( al 2-lea post) ....eventual daca ai vreo nelamurire...pui o intrebare ( 3 posturi )...asa s-ar proceda in mod normal in schimb va provocati cu inca 3 masini..sau cate sunt, nu o sa aveti timp sa terminati nici desenul chalenge-ului in curs, ( drept dovada ai facut smartul doar din fata ) ,si in schimb o lalaiti aiurea pe forum...mai bagati si pe altii in ceata si nu stiu ce desen sa faca...smart, audi, mercedes..sau alte balarii asa ca.....stick to the challenge ....si daca ai ceva impotriva poti sa folosesti cu incredere functia p.m. sa ma anunti bafta tuturor... |
gata,am inteles,de asta nici nu am mai postat dupa tine :). daca vrei poti sa stergi posturile mele :)
LE: giubau,a specificat cumva cineva ca trebuie fata/spate obligatoriu?.. ca de la provocarea cu smart am luat toate posturile la rand si nu am vazut un raspuns.in + amandoi am intrebat daca trebuie si fata si spate si nu am primit un raspuns .. bafta! |
3 Attachment(s)
particip si eu la challenge-ul smart cu desenele astea
p.s. fara comentarii aici, cine vrea sa comenteze poate sa faca asta pe topicul meu |
2 Attachment(s)
Quote:
:D termen 1 sapt |
costin, tu nu cred ca ai inteles care-i treaba pe aici. De obicei e doar un challenge din seria mare de challenge-uri, si castigatorul acelui challenge pune urmatoarea masina.
In schimb, mai sunt cateodata challenge-uri pe langa seria mare. Ei bine si la acelea se asteapta sa se faca poll-ul, sa se voteze, si apoi se da altul. Tu ai dat challenge cu smart, au facut 2-3, nici nu s-a facut poll si acum dai challenge cu murcielago. Sper ca m-am facut inteles. |
mai incet cu challenge-urile ca nu avem chiar atat timp #:-s eu abea mam apucat de Audi, si voi vreti altul... mai incet baieti :)
|
Asta nu inteleg...dc faceti monstrii astia? Si mie imi plac masinile lasate cu roti mari...da de la un tuning frumos si subtil care ajuta masina pana la apocalipsele astea de Mad Max...este o mica diferenta. Smart-ul Forfour este o masina gandita cu cap si ani de cercetare in materie de design...desi presupun ca designerii si inginerii de la Mercedes sunt niste nestiutori care au creat o forma "oribila" dupa creatiile voastre...insa ce ma enervat cel mai mult ca pe langa ca nu stii desena corect mi-ai ranit orgoliul si te dai si mare cunoscator de limba engleza desi nu-ti prea iese "BMW BMW BMW BMW, JUST BMW, and destroing the name of mercedes"... intai studiaza problema si sustin ca Mercedes a dat tonul in industria automobilistica de la inceputurile sale pana in zilele noastre... un nume ca Mercedes nu poate fii distrus... scuze de atacul la persoana... n-am nimic cu tine da ma iritat la culme faza cu "destroing the name of mercedes"...
|
Revenim...Audi A6 e challenge-ul PRINCIPAL in curs si Smart Forfour e o provocare lansata de costinbv.
@ MoldamiN: fiecare are dreptul la o parere, iar daca el crede ce scrie la semnatura lui imi pare rau pentru el. Iar in materie de tuning la fel, fiecare cu gusturile lui. |
De acord...da eu sunt pe principiu ca iti sustii parerile si ideile...da tot ma omoara faza cu "destroing the name of mercedes"...si ma face sa zambesc...Nu sunt un vorbitor bun de limba engleza, dar daca stiu ca nu stiu ma retrag la locul meu, nu fac o asemenea eroare! Imi cer inca o data scuze pt off topic si atacul la perosna
|
mai, eu am terminat smartul, mai am putina hasura de pus pe a6, deci pot sa spun ca din partea mea, timp este... vad ca mai sunt si alte provocari, mercedes SLR, Lamborghini Murcielago LP640...
|
1 Attachment(s)
am facut lamborghiniu
nu va mai certati frate atata si are dreptate radu , imi cer scuze ca nu am citit regulamentu dar pun pariu ca si voi cand ati postat prima data pe forum nu stiati cum sta treaba :D |
1 Attachment(s)
postez audi'ul..sper ca e ceva mai bun..
|
4 Attachment(s)
smart forseven
si audi a6 scurt si la obiect. |
pana acum am postat desenele cu audi doar eu si blu macca..parca eram mai multi :)
|
S-au dat 10 zile termen, asta din data de 16 Februarie. 16 + 10 = 26. Mai sunt 5 zile, care-i graba? :lol:
btw, schita mea e gata...in functie de timp si chef postez si eu...azi...maine...poate chiar luni :D |
offtopic: nu'i nici o graba ,doar sunt curios cum arata lucrarile voastre :D
ot: daca blu a participat cu smart forseven pot sa particip si eu cu smart fortwo? |
1 Attachment(s)
Quote:
as aprecia daca nu ati veni cu replici gen... 'hey, unde.i restul masinii?' sau ceva de genul. Am indraznit sa particip cu o perspectiva noua (pe A4), si atat. (ps, pozele erau de la lamborghini murcielago lp640 versace) |
Quote:
|
doar am intrebat. particip,bine.nu,iarasi bine :)
|
nu vreau sa fiu rau dar de cand te agiti cu intrebarile faceai alt smart...
|
aha, si poate scoteai roadster de data asta :lol:
OnTopic: La A6 sunt obligatorii ambele pozitii? Sau ajunge doar una ? |
Nu trebe ambele pozitii.Cum vrei tu..cum stai cu timpul.
|
poate ca sunt facute de tine dar nu ai postat unde trebuie !!!!!
|
2 Attachment(s)
in caz ca nu reusesc la timp sa scanez...raman astea:D
|
Oups !
In primul rand imi cer scuze ca ma bag peste un topic creat pentru cu totul altceva, decat prezenta mea aici, dar fiind posesor de smart forfour si mare fan al acestei masini (cred ca mai degraba invers:) ) as avea o mare, mare rugaminte fata de cei care au postat pozele aici: va deranjeaza daca iau pozele sa le postez si pe forumul clubului ? Desi mi-ar face mult mai mare placere daca le-ati posta chiar voi, poate si cu un ..cat de scurt comentariu, la ce v-ati gandit cand ati adus acele modificari. La toate am ramas WOOOOW ...dar parca ce a facut "giubau_v8" - as incerca cel mai repede in realitate. |
Despre Smart Forfour VMP:
Postez pe seara, inca nu e gata... Lipsesc jantele si culorea. Dar conceptul e gata :D You'll see ;) Despre Audi A6: Nu stiu daca raman... Tot ce am incercat puna acum a esuat :( |
Quote:
ms >:D< |
1 Attachment(s)
Danny, ce zici de VMP-ul meu? :lol:
|
mai e cineva cu ''zmart'' :D ? daca nu..faceti pol-ul ? :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
hasura e cea mai groaznica da merge:)) =)) e facuta in "scarba" |
1 Attachment(s)
pentru challenge'ul cu A6..spatele nu am mai apucat sal fac..am avut alte probleme:sad:
|
a6'ele ala mi'a intrat in inima asa cum intra creionu ala in capu' emoticonului :writers_b @-)
|
Quote:
parerea mea este ca la plafon te-ai dus putin cu gandu la Mini, atat dupa forma cat si coloristic ;) te deranjeaza daca "fur poza" ? :) |
eu zic vineri seara sa facem polul la "zmart"....poate mai e careva care nu a postat...si eu am mai facut ceva si trebuie sa il scanez
|
1 Attachment(s)
asta e ...stiu ce o sa aud:Dca am probleme f mari cu perspectiva...la pavaj:lol:
|
te referi la a6'le ce lam desenat eu?...
|
da :d scuze ca nu am specificat si 'scuzati pt off topic.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning