![]() |
Re: Diverse Discutii
Quote:
|
cred ca sunt destule topicuri pe aici deschise si uitate
daca vreti activitate , se poate discuta si despre intalniri in trafic, pe acest topic ;) |
Quote:
Masina de la avatar iti apartine? |
Quote:
|
Dar o conduci tu? Ca o vad mai mereu prin oras. Daca tu o conduci de obicei sa imi dai si mie un pm ca vreau sa te intreb ceva :D
|
"W Y P has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her. "
Verifica si tu setarea . |
caut si eu un furnizor de piese auto, da ceva decent nu cu comisioane dinalea grase
recomandati pe cineva? |
Unix Auto. Am 2 carduri de la ei cu tot cu conturi. Daca vrei pot sa iti dau unul ca nu am ce face cu 2. Au tot genul de piese si la preturi foarte bune.
Magazin Online UNIX AUTO |
as fi recunoscator, insa pe site-ul lor nu gasesc codul motorului meu si nu stiu daca or sa se potriveasca piesele care le vreau eu :|
|
da'mi un pm cu datele motorului si ma uit si eu :D
|
Quote:
Este un baiat pe aici pe forum Rudi care-ti vinde piesele cu acelasi pret pe care il gasesti pe site-ul unix. |
da rudi, e bine de stiut :D
dar , cum ziceam, foarte rar e motorul meu si nu gasesc nicaieri piese cod motor fuf , 1.4 carburatie, 55kw |
Ce masina este ?
Si de ce piesa ai nevoie ? |
e un ford fiesta si inca nu stiu ce piese am nevoie ca nu am desfacut motorul ..in principiu ar fi pompa de apa si garnitura la chiulasa pentru inceput, si articulatia cardanica de la volan :D
|
Quote:
|
Baieti!
Sambata seara ne strangem si noi la dragaica? Mai oleaca de zapada, mai o poza , mai stam oleaca de vorba... Ce ziceti? Daca sunteti de acord... sa stabilim o ora fixa ca sa putem sa ajungem toti. |
Quote:
|
Haideti baieti la dragaica.
Facem si un concurs ceva... vedem noi... Dar VENITI ! |
La 20 00 eu ies in oras ma mai intalnesc cu o tractiune spate si o sa fim prin dragaica daca avem loc.Cine vrea este asteptat!Poate facem un traseu(cu jaloane) intram pe rand ......................... vedem
P.S. astazi |
Flavius treci sa ma iei si pe mine ca azi nu am benzina... si nici sofer.
|
Maine la dragaica la ce ora? Cu aproximatie... O sa vorbesc si cu Dragos T. Eu unul 90% prezent.
|
ba da nu-i corect
eu sunt la munca pana la 8 maine :(( vreau si eu |
Pai maine pe la 20:30 sa fim in dragaica.
Giubi la care 8 termini? |
seara ;)) ( 20:00) ..atunci cred ca ne vedem acolo
|
Zic eu o ora buna pt toti : 21:00.
Eu o sa fiu acolo pe la 20:30, 20:45 daca vine cineva mai devreme ma gaseste acolo. Adunati'va si voi prietenii si veniti. Cu cine am vorbit pana acum ... vine Andu, Flavius , Silviu (BMLu) , poate si Giubau , varmiu si cam atat. Dragos nu era sigur... Ne gasim in spate la dragaica. |
Primiti si minori fara masina?:oops:
|
Desigur!
|
Un filmulet de aseara: https://www.youtube.com/watch?v=voU5h6YVWbQ
|
ULTIMA STRIGARE:
LA 21:00 LA DRAGAICA! HAIDETI SA FACEM PUTIN SHOW :D |
A filmat cineva cand am facut cunostinta cu bordura aia?
|
Era cineva care filma dar nu stiu exact cine.
|
Quote:
|
Quote:
|
bine ca a fost numai atat...
PS: ai descaltat si bordura de la locul ei :D |
Quote:
|
Filmuletul de aseara
Am vorbit cu taicamiu azidimineata si cica nu au inchis dragaica numa de dragul de a ne strica noua treaba ci pentru ca aia cu talciocu vin dimineata la 5 si daca era poarta deschisa, desigur, intrau si nu mai aveau cum sa le solicite taxa. Oricum, a fost destul de frumos! La cat mai multe intalniri :D |
Din pacate acolo era si intuneric si numai gheata pe jos asa ca e foarte greu sa faci ceva,poate apar filmulete de la nebunia de la patinoar.
|
A iesit destul de frumos aseara :D
|
Quote:
|
si in seara asta nu se anunta nimic??
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning