![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Porc, Dodge...iui mama numai bunaciuni..hai cu prezentarea ca ai ramas in urma man:!:
|
Quote:
|
3 frumuseti, mai ales Charger-ul (sau Challenger-ul ca nu mai stiu cum ii zice), portocaliu.
|
Astept acel Challenger man, o frumusetze.
|
Vipera e cea mai tare zic eu mai ales combinatia de culori si la fel si porculetul
|
Excelente achizitii !
Astept cu mare-mare interes prezentarea machetei Dodge Challenger Concept de HW61. Macheta o stiu foarte bine, de mult ma tot chinui sa o iau, este realizata ireprosabil. Porsche Gt2 white-matt este senzatie. P.S :bat: ---> :evil_laug |
2 Attachment(s)
Si inca cateva :oops:
|
cineva sa te opreasca, numai sa indrazneasca!!!!! :evil_laug
|
La ce valoare se ridica toata colectia ?
|
Ai cumva sera de copaci in gradina ? Din aia in care cresc bani ? :shock:
Nu am cuvinte , foarte frumos! Sper in viitor sa fiu si eu ca tine :D 8) |
CLS si X6 superbe..tot asteptam prezentari cu ultimile achizitii...care sunt alea...
:rolleyes2 |
Quote:
Domnu Andrei...ceva nu e bine aici, tind sa cred ca te ocupi cu afaceri ilegale si ai venituri ilicite:punch::bat::razz: lasand gluma la o parte, vad ca ai facut niste achizitii senzationale si astept prezentarile:wink: felicitari:joy::bunch: |
Hai domnule cu prezentarile ca murim aici toti
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
ps: am pus si poze cu toata colectia aici: https://forum.4tuning.ro/583-discutii...ml#post3666968 |
14 Attachment(s)
Volkwagen New Beetle Cabrio - AutoArt 1:18
O macheta din vechea generatie autoart, cu detalii multumitoare si o constructie solida. Nu are finisaje extraordinare, dar totusi are multe parti bune. Un amanunt interesant este felul in care se deschide si inchide portbagajul si anume cu un buton aflat sub macheta. Portbagajul este scos unpic inafara si abia apoi poate fi deschis. In pachet se afla si un mini element ce poate fi utilizat pentru apasarea butonului "minune" ... |
Absolut bestiala BOMBONICA:!::!::!:
Vopseaua si interiorul sunt perfecte:!::!::!: |
Broscuta asta mica e draguta foc :dance: hai cu Mercedesul CLS te rog frumos.
|
Superba, culoarea asta ii sta foarte bine.
|
nu imi place in special acest model, dar vad ca este realizat impecabil de AutoArt.felicitari:bunch::razz::wave:
|
Foarte simpatic Beetle, arata foarte bine, doar e Autoart. Ti-am vazut toata colectia si arata foarte bine, felicitari, si apropo de achizitii te cam intreci cu gluma :lol:, las-o mai moale frate ca ne spargi pe toti ;):lol:. Bafta!
|
Nebunie pe aici :shock: Am lipsit cateva zile de pe forum si ai luat 6 machete. Foarte tari 911 gt2, Viper negru (al treilea sau al patrulea Viper, nu ?) si X6.
M-am uitat si peste poza de grup, si cred ca nici n-are rost sa zic ca e superba colectia ta ... |
15 Attachment(s)
Dodge Challenger (concept) - Highway61 1:18
O macheta de dimensiuni mari, cu detalii specifice hw61, dar parca unpic mai slab realizata ca restul modelelor. Varianta mea este concept si difera de varianta production prin forma spoilerului fata, a eleronului spate si a jantelor. |
HEMI:love::love: .......:shock: este deosebit.Chiar daca nu-mi place foarte mult varianta asta si o prefer pe cea batrana,vad ca este foarte bine realizat.Felicitari:!::
|
Asta da concept, bestiala culoarea si forma ei, felicitari:!::!::!:
|
:shock:Cum poate arata din fatza, farurile alea zici ca sunt reale, Superba!
|
frumoasa macheta! mi-o doresc de multa vreme si mi-ai luat-o inainte!
De multe ori am fost ispitit de versiunea Maisto...bine ca n-am cumparat-o, ma pastrez pt. Hw61, cred ca versiunea de serie. Macheta este frumoasa foc, la fel si pozele. |
15 Attachment(s)
Mercedes Benz CLS - Kyosho 1:18
O macheta foarte buna, foarte solida si cu detalii cel putin bune. Este printre putinele machete de masini noi cu detalii foarte bune si la motor. Varianta Maisto arata foarte bine, dar acest kyosho este net superior din orice punct de vedere. |
Ce detalii, ce interior.....,ce culoare...... o macheta superba.
|
Niciodata nu poti compara Kyosho cu Maisto , never , never , never !
Nu am ce spune despre macheta , una foarte detaliata si un model superb!:D Felicitari pentru cumparare! |
Interiorul acela chiar arata de Kyosho!
|
Foarte frumoasa macheta.
Te-ai orientat bine in ceea ce priveste culoarea masinii si interiorul. Arata bine in aceasta culoare gri-metal si interior negru, o reproducere de exceptie a interiorului. Reproducerea lemonasa este superba in sensul ca, da impresia ca are intarsii, conferindu-i machetei un plus de eleganta. Arata bine si pe o culoare inchisa dar cu bord neaparat deschis, un bej sa spun. Felicitari pentru poze, frumoase. |
Mai mult decat frumos acest CLS..interiorul reda foarte bine realitatea, felicitari:!::!::!:
|
daca puneau si alt sistem de deschidere a capotei, nu ca la Maisto, macheta chiar era de nota 10. asa e de 9.5:D
|
ASta da macheta domnu nu mai am cuvinte.
|
este superba, si eu as fi optat pentru un interior deschis.bordul arata nemaipomenit.
|
Multumesc de aprecieri. Zilele astea o sa vina un foto sesion cu 2 modele H2, in natura. De asemenea mi-au sosit si ultimele machete de pe luna asta: 1. Ferrari 575GTC - Kyosho, 2. Chevrolet Corvette C5 - AutoArt, Saturn Vue - Autoart . Poze si cu ele cat de repede pot. Totusi, prefer sa trag unpic de timp pentru a le scoate intr-un cadru mai realist.
|
2 Attachment(s)
Noi venite in colectie ... nr. 86, respectiv 87.
|
Chevrolet-ul C5 este foarte bine realizat. L-am studiat indeaproape la o intalnire intre Brasoveni, Dragos_H este prorpietarul. Sunt convins ca si tu ai o parere buna de macheta.
Ferrari 575GTC imi face cu ochiul... to buy or not to buy? that's the question! :)) |
15 Attachment(s)
Range Rover 4.6HSE - AutoArt 1:18
O macheta veche, dar cu detalii bune. De nontat ca este printre putinele autoart-uri cu suspensie functionala, functionand mai mult ca un sistem pneumatic decat ca unul cu amortizoare normale. |
5 Attachment(s)
Quote:
Range Rover Sport vs. Range Rover 4.6HSE - AutoArt 1:18 |
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning