Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

Eugen_TL 03-02-07 00:09

Re: Cum sa agati o fata..

sa mor daca mai stiu! eu sunt mai distrat din fire la scoala afara..ma bag in seama asa in gluma pielea mea! ea trecea pe langa mine am zis ceva ea a prins cum trebuia...apoi am mai zis ceva prin celelalte pauze si gata..de atunci suntem pe treaba! mai sunt necesare niste amanunte ,dar grosu' e stabilit :) chiar e boboc fata :) adica mie imi place e nebuna ca mine :))

Pastiluta 03-02-07 11:47

Pai dam ah la scoala e mai usor ptr k sunteti colegi si deastea de exemplu si yo ma pot duce la una de exemplu cum a fost cupa liceelor si as vb cu ea despre ceva de akolo asa a agatat unu o majoreta auzi tampit la 19 ani te dai la majoreta de 16 maxim 17 mai faci si corupere da faza era k era frumoasa .

Eugen_TL 03-02-07 12:12

inseamna ca si eu tot tampit sunt ca am tot 19 si ea are 17 =))) nu vad problema la varsta cand se poate ceva frumos :) pt mine e acelasi lucru si pe strada si la sc ca nu cunosti deloc...

Pastiluta 03-02-07 17:18

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 728848)
inseamna ca si eu tot tampit sunt ca am tot 19 si ea are 17 =))) nu vad problema la varsta cand se poate ceva frumos :) pt mine e acelasi lucru si pe strada si la sc ca nu cunosti deloc...

Man nu am nimik cu tine oricum dak tipa arata bine bravo tie da poate te baga masa lu aiai la corupere :lol: si akuma gluma gluma da mai sunt si deastea care gandesc asa si aiurea rau sa nu te ia garda cu masina da sa te ia cu femeia :lol:

Mustang 03-02-07 17:50

Quote:

Originally Posted by Pastiluta (Post 729275)
Man nu am nimik cu tine oricum dak tipa arata bine bravo tie da poate te baga masa lu aiai la corupere :lol: si akuma gluma gluma da mai sunt si deastea care gandesc asa si aiurea rau sa nu te ia garda cu masina da sa te ia cu femeia :lol:

conform legii ... fata are discernamant incepand cu varsta de 16 ani ...
de altfel ea se poate marita la 16 ani sau chiar la 15 ani in cazuri speciale (i ncaz ca ramane insarcinata) ;)

Eugen_TL 03-02-07 18:26

nu se pune problema de politie..in plus de asta m-am plimbat prima data in cls a8a cand m-au prins fara carnet :))) a 2a zi aveam capacitate la geogra :P

in fine fata e pe gustul meu mai incolo o sa va arat pe topicul ala jmeker de 300de pagini :P va tin la curent oricum cat pot si eu :)

Pastiluta 04-02-07 12:29

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 729323)
conform legii ... fata are discernamant incepand cu varsta de 16 ani ...
de altfel ea se poate marita la 16 ani sau chiar la 15 ani in cazuri speciale (i ncaz ca ramane insarcinata) ;)

Mah asta nu o stiam bine k nu prea ma interesam in codu rutier ptr coruperea de minori pe mine ma interesa altele :suspiciou da nu mai conteaza oricu s-o lasi pe aia insarcinata la 15 ani ................. tre sa fii prost rau mai ales dak tu ai peste 18 ani..........

Mustang 04-02-07 12:34

in codu' rutier ... n-ai cum sa aflii de gagici ... decat de strazi ... reguli ... contraventii ... chestii d'astea

Eugen_TL 04-02-07 12:44

=))))))))))))))))))) uoffff doamne

Pastiluta 04-02-07 12:46

Haha ai dreptate man am gresit am vrut as zik in toata porcaria aia cu legile alea de *** :)) Am vrut sa zik k yo m-am uitat ce scrie la codu rutier k yo akolo am treaba nu la restu ma intereseaza pe mine kti ani ia ala k o omoara pe aia sau cine stie ce porcarii ;)) :LOL:

Mustang 04-02-07 12:47

imi place sa fiu perfect ...
ce ... probleme ? :))

aleks 04-02-07 15:25

revenind.... din experienta voastra, mai da-ti-ne niste detalii, cum mai agatati voi, ce faze v-au mai iesit? :)

Mustang 04-02-07 21:46

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 730571)
revenind.... din experienta voastra, mai da-ti-ne niste detalii, cum mai agatati voi, ce faze v-au mai iesit? :)

prin mistouri vis-a-vis de facultate ... inainte de a intra la examen ...
stii tu ... mereu intrebarea aia ... cum a fost examenul ... cum esti pregatita ?

ai inceput sa vb cu ea ...
te-ai scos ...

Pastiluta 05-02-07 09:16

Mustang si ia zi man cate ai agatat cu faza asta , din curiozitate k sa stiu si yo............

Magos 05-02-07 10:47

mustang e expert in probleme de gen, n'est pas?? ;;)

aleks 05-02-07 12:50

da da, faza asta mi-a asigurat ceva numere de telefon, si tot tacamul... uite k uitasme asta... vezi dak am terminat facultatea? asa-mi trebuie :))

Eugen_TL 05-02-07 14:28

mai fa una :))))

Mustang 05-02-07 16:46

Quote:

Originally Posted by Pastiluta (Post 731951)
Mustang si ia zi man cate ai agatat cu faza asta , din curiozitate k sa stiu si yo............

2 ... una plina de basini in cap ... si una chiar simpatica ... ;)

ghici pe care o sa o aleg ;)

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 732118)
mustang e expert in probleme de gen, n'est pas?? ;;)

non... je .. puii mei cu franceza aia :lol: :lol: :lol:
nu sunt expert ... ma bucur ca in anumite momente (cand nu te astepti) iti ies ;)

Magos 05-02-07 17:15

ha ha ... pe cea cu fitze?? :-"

zic si eu.. :D

Pastiluta 07-02-07 06:34

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 732777)
2 ... una plina de basini in cap ... si una chiar simpatica ... ;)

ghici pe care o sa o aleg ;)

Bineinteles pe cea simpatica :D

Magos 07-02-07 18:57

nuuuuuuuuu.... pe fitzoasa!!! :D

Pastiluta 08-02-07 10:05

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 736797)
nuuuuuuuuu.... pe fitzoasa!!! :D

Dc pe aia fitzoasa ?? K dintre o fata dragutza si una fitzoasa Pe aiai dragutza o iau toti :D

Magos 08-02-07 10:08

....si de ce vad atatea fete fitoaze si vai de ele sunt asa de "bine" combinate???

Eugen_TL 08-02-07 12:46

pt ca toti o vor pe aia fitzoasa sa o dea cu capu de pereti sa nu mai sufere de ea....dupa care o lasa si isi continua viata cu o draguta! simplu :)

Magos 08-02-07 13:30

mmm... nice then!!! :D

Eugen_TL 08-02-07 13:38

serios! mor cand vad fitzoase! tre sa le faci pe plac sa creada ca te au la mana si cand le e lumea mai draga le dai cu capu de pereti si le faci de tot ***u' doar atat merita dupa mine !

Turbo110 08-02-07 13:57

cel mai bun mod de agata e sa nu o agati sa o lasi sa treaca pe langa tine !

Magos 08-02-07 13:58

....asa simplu??? :-/

Turbo110 08-02-07 14:01

AHA nu meritat-i agatate =))

Magos 08-02-07 14:01

ce sa zic... ca voi o'ti merita... =))

Turbo110 08-02-07 15:19

=)) =)) nu meritam ....in mintea voastra doar brad pitt ...antonio banderas...mark antony....si alte vedete de film....doar pe ei i-ati agata ...ei ar fi singuri pt care ati mai lasa din orgoliu si ati face voi primu pas =)) =)) =))

Mustang 08-02-07 17:01

Quote:

Originally Posted by Turbo110 (Post 738443)
=)) =)) nu meritam ....in mintea voastra doar brad pitt ...antonio banderas...mark antony....si alte vedete de film....doar pe ei i-ati agata ...ei ar fi singuri pt care ati mai lasa din orgoliu si ati face voi primu pas =)) =)) =))

sa nu generalizam ...
alea cu bajini in cap ... DA :D
restu' ... nu toate ;)

si dintre simpatica si bajinoasa ...
le aleg pe amandoua ;)
si vor sti si una de cealalta ;) simpatica insa va sti si faptul ca eo o sa incerc sa o aduc pe aia cu cracii pe pamant sa nu mai sufere de ea :D

Turbo110 08-02-07 17:03

90 la suta sunt asa

Magos 08-02-07 21:06

Quote:

Originally Posted by Turbo110 (Post 738443)

aici gresesti pentru ca generalizezi!! ;) eu nu odata am facut primul pas, si tipul nu avea nici o treaba cu vreun alde pitt sau etc...

deci... gresesti!! ;)
eu agat cand imi place super mult tipul... 8-> :D

dexter_20 08-02-07 21:30

wow... pe mine nu m-a agatat niciuna pana acum.dar in toate cazurile mie imi place sa fac primul pas,asta dupa un mic studiu

Magos 08-02-07 21:52

eeeh... desi ultima oara nu am facut eu primul pas, dar daca nu il facea el, tot il faceam eu ... >:) :D e super zwt tipul... ;)) -- nu riscam sa il ratez

dexter_20 08-02-07 22:41

ca o pura....curiozitate....are masina?

Pastiluta 09-02-07 07:41

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 739395)
ca o pura....curiozitate....are masina?

Haha dexter , ce tare ai fost la faza asta :lol:
Azi am vazut doua cu basini dupa ce ca mergeau in basini ele cica sunt frumoase cu juma de tona de fard pe ele si chiar si asa la una dintre ele se vedea clar k femeia e .............

Magos 09-02-07 09:18

....eeeh.. de c le puneti pe toate in aceasi oala?? :(

Bogdan_ozzy 09-02-07 09:25

1 Attachment(s)
sa va spun faza.. eram cu un prieten in constranta ,ne plimbam cu un opel tigra cabrio abea l-a luat nush cat a dat pe ea paremise sa in jur pe la 15 .000 euro.. in fine .. ne oprim la o terasa sa bem o bere,normal el .o bere fara alcool:P si vin la noi 2 pustoaice bine machiate bine aranjate cu fustite scurte,normal ca era vara ,si cica fetele fac orice ca sa le plimbam si pe ele cu tigra cabrio ... nu m-am putut abtine sa nu rad .. pustoaice sa faca orice ca sa le plimbi cu masina... of of of romania asta .. :))
asta e masina .. poate nu o stiti.. nu am poze cu ea .. facute cand am fost la prietenul meu .. da am luat poza de pe net ca sa va arat despre ce vorbesc.. !!!fetele alea 2 faceau orice ca sa le plmibam cu masinutza:))

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning