![]() |
Re: Masinile voastre desenate de noi
5 Attachment(s)
As dori si eu ceva de la voi baieti.....un edit frumos(daca se poate schimbat si fundalul)....un al doilea edit.....as dori sa-mi puneti sigla BmwMotorSport pe praguri in formatul asta: ///M Bmw MotorSport, normal cele 3 culori in fata lui M sa fie cele specifice, si ultima rugaminte daca puteti sa-mi scoateti semnul de Atentie, dupa coperta revistei Cox, cel cu masina in drift din stanga jos......as vrea sa-l fac sa-l lipesc pe masina.
Multumesc mult de tot......poate cer prea multe......astept ceva frumos de la voi. |
1 Attachment(s)
pt semnu' ala vb cu cineva care imprima pe autocolant..;)
io zic ca asta arata mai bn:) |
Quote:
|
o sa fac da nush cand .....momentan am promis golfu:)..de care ma apuc acum:D
|
Ms Sebastien...
|
2 Attachment(s)
buna, ma ajuta si pe mine cineva cu un desen pt un stilo 5 usi? atasez 2 poze. multumesc anticipat!
|
1 Attachment(s)
salut mia facut cineva un desen la masina dar poate cineva sami faca doar bara din fata o schita si ce crede el ca sar potrivi in spate pentru ca vreau sa ma apuc de lucru;)
|
https://img215.imageshack.us/img215/6...fii0060.th.jpg uite o poza cu masina :D
|
srry dar nush sa pun imaginile doar cu image ashack :(
|
Oameni buni..folositi functia EDIT..e chair asa de complicat?..nu mai faceti posturi unu dupa altu..
|
Quote:
|
Chiar nu va inteleg..voi cand intrati pe un forum nou nu cititi regulamentul?..coltul incepatorului?..in regulament spune sa nu folosim scrierea ca pe mess "scz" "srry"..si la coltul incepatorului te ajuta sa folosesti forumul..deci EDIT..e in dreapta postlui..acolo dai si editezi postul.
|
1 Attachment(s)
l-am cam stricat cu marker-ul ala negru......am folosit unul gros si....:sad:....
|
clio clio clio
|
urmeaza urmeaza urmeaza:)
|
ma poate ajuta si pe mine cineva cu schitele pentru vectra
|
poate fac si eu opelu vectra, maine d'acuma :D
|
baieti daca aveti timp si ptr seat-ul meu de la pag 82... va rog mult :) macar o schita nu ceva foarte elaborat, mersi :D
|
imi deseneaza si mie cineva renault-ul meu va rog :( ?
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
la prima bara :lol:
la bara spat am terminat "matrita";) stay tunned |
Mai erau niste baieti care au spus ca imi deseneaza si mi-e Golf-ul.......sau lasat batuti?
|
tybytzule parca tu luai golfu?
ce sa'ntamplat cu toti razboincii care desenau?doar vreo 3 masini au fost facute.. |
dragos
fac eu golful(dar nu promit ca mai devreme de 5 zile,mai am in lucru si cateva zile o sa fiu plecat) dai add la skyzzoskillz ps:u de ce nu ei o masina kenz?(a nu se lua a insulta sau a vorba de sus) ps2:daca mai face cineva golful sa nu se ambaleze acuma ca mam bagat eu peste el,sigur dragos nu se supara. |
1 Attachment(s)
uite ma golfu era cu o pagina in urma...;)
|
Stiu Sebastien....desenu asta il gasise, si iti multumesc pt el....dar la inceput cand am pus pozele au sarit mai multi razboinici(vorba lu kenzo) ca vor sa il faca. Ma gandeam ca poate la mai facut cineva. Sper sa nu va suparati.
|
sa nu ne dam pe prostii ok
razboinici.... am vb cu ei sa faca desenele ca sa nu ramana masinile pe aici degeaba ca erau 4 masini mi se pare si ei au acceptat,acuma daca au vazut ca sa facut desenul... oricum o sa fac si eu golful tau(dar nu intro saptamana or so) daca vrei ceva anume dai add la skyzzoskillz sa vb daca nu inseamna ca am mana libera |
1 Attachment(s)
uitati o poza cu masina :)
|
Quote:
|
fiat'u grande punto....e facut mai de mult daia nu prea seamana cu cel din poza..
|
scuze ca fac dublu post da nujt ce are de nu mi-a pus poza...o sa incerc maine sa fac alta...scz din nou
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
vad ca toata lumea a murit pe aici :rolleyes2
incerc tot eu dar tre sa stai la rand (din pacate) |
2 Attachment(s)
atasez si eu 2 poze...sper sa fie cineva interesat...multumesc anticipat
|
A ajuns Cordoba si la mine in garaj, vara asta.
Seat Cordoba accept sa fac niste schite rapide... Mai mult de atat nu am timp. Am sa incerc un bodykit personal. Revin foarte de curand. Daca nu vrei bodykit, sper sa accepte si altii sa ti-o faca. |
salut si ms, am vazut un grande punto in semnatura cred, un desen mai mare nu ai sa vad? ms
|
1 Attachment(s)
si bara spate
urmeasa golful lui dragos |
1 Attachment(s)
Seat Cordoba rapid.
|
clio clio clio
|