![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Primul sarut, prima iubire adevarata si primul act sexual (in multe cazuri) nu se uita niciodata.
|
...iti arat eu cazuri in care SE UITA... :-<
|
yap :( dar viata merge inainte
intalnesti o tipa senzuala,sa fie mereu lg tine, cand ai trb sa nu te streseze sau sa nu iti ceara sa iesiti, care se misca mai bine u know ;) |
mda... aia mai greu in schimb... pe cat de repede se uita astea, pe atat de greu se gaseste tipa...
|
Quote:
|
...din pacate :)
|
Inainte de a intra intr-o relatie cauta-ti cale de iesire... Cea mai importanta persoana esti tu si asta e tot ce conteaza.... Eu a trebuit sa le aflu pe pielea mea, si sa ma lovesc cu capatana de pragul de sus al acestei relatii... Deci...
|
desi prietena mea se mai supara cateodata ca cica ma dau la fete sau ma uit dupa fete.. eu incerc sa imi asigur o scapare! in cazul in care s-ar termina rel cu pr mea sa nu stau ca prostu sa sufar .. sa am alta fata de backup!
|
si ce relatia puli mai e si asta in care tot timpul stai pregatit de despartire....
|
Quote:
|
Quote:
a trecut peste :) |
Quote:
p.s.: in cateva luni se fac 14 ani de-atunci :p |
baaaa ... tu ai pus-o la 13 ani? ...
de ce dracu' sa te fi facut de ras ? :lol: erai un ... borac :) |
Gabi... Stii cum uiti o persoana pe care o iubesti din tot sufletul??
Indepartand'o de langa tine.. Uitand de existenta ei... Este greu... Si stii atat de bine la ce ma refer... Dupa atata timp am decis ce e mai bine pentru mine, si da... Ai avut dreptate... |
Quote:
Daca stii ca te-ai facut de cacao ... e clar ca iti aduci aminte. Deci imi dai dreptate. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
E foarte rau cand tu dai si de la celalalt nu primesti nici macar jumate si te mai face sa si suferi.
E greu sa te implici intr-o relatie cu trup si suflet, nu ai incredere inca in persoana respectiva, apoi dupa ce ai o oarecare incredere, totul se prabuseste. E greu sa uiti persoana pe care o iubesti, e greu, chiar daca ai momente cand esti de parere ca ai depasit tot... Un singur cuvant, o singura soapta este de ajuns sa te darame... |
...si ptr restul,exista mastercard!:D :D :D
hai ,magos...nu e frumos sa trantesti asa realitatea in moaca suferinzilor... |
Asa o fii...
|
ce sa zic.. mastercard sau nu. oricum suferi..
si magos ce sa iti zic :cry: ...ultima parte e the hard and last one ... dupa.. se inchide un capitol , sad |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ultima relatie cat a durat de esti asa indragostita ? Vezi ca esti genul femeii din telenovele. Ti-a facut ochi dulci, te indragostesti. Vad ca tu nu prea treci prin "experienta" numita placut. Scuze daca interpretez prost, da' asta imi lasa mie impresia. |
Interpretezi Prost!
|
Atunci elaboreaza !
Spui de mine ca sunt pesimist, dar observ ca toate posturile care le faci sunt numai pesimiste si ca nu exista nimic roz pentru tine. |
Altadata....
Si eu nu sunt tot timpul pesimista, din contra... ;) |
Cand alta data?
Ca si data trecuta trebuia sa imi spui ceva si ... ai avut treaba de trebuia sa pleci. Sa fim seriosi. Contrazice-ma odata cu un argument solid ! |
intr-adevar magos, pari cazuta pe panta rea a lucrurilor...
posturile tale sunt ori pesimiste ori triste, ori putin misogine ( nu ca ar fi rau neaparat, fiecare are dreptul la propriile opinii) observasem si eu asta de ceva timp dar am zis ca nu deschid eu subiectul cum de esti in starea asta? |
ufff., aleks sti cum sta treaba.. orice stare nu vine doar din dragul de a fi invers tuturor , sau pesimistul no.1 , ai motive intemeiate si acolo se ajunge,
iar partea cu misogismul.........tot de acolo ajungi , |
nu ma bag, nu-i problema mea la urma urmei, eu spuneam ce-am observat doar...
|
Schimbam subiectul va rog??
|
sti doar ca schimbatul subiectului e relativa,
depinde ce a fost .. :cry: nu e placut sa discuti, dar necesar, nu zic aici...zic in general |
cum sa uiti persoana p kre ai iubit-o?
well..o reteta simpla...daca ai ajuns k sa fii nevoita sa uiti...persoana respectiva in mod cert a facut mai multe gafe urite..sau poate kiar s-a skimbat d tot..in consecinta nu mai e persoana p kre ai iubit-o!!!pur si simplu tre sa iti bagi in cap k persoana aia draga,kre te-a facut sa tremuri nu mai exista!ptr k aia kiar k nu mai e..doar o klona kre arata la fel..si in rest nu are nimic comun cu persoana iubita ;) |
Scurt si la obiect...10x
|
prea scurt , si prea la obiect, :D
well e usor de scris , mai greu e de facut ...;) si dap sunt de acord cu tine .. in cazul cand persoana a facut gafe sau s-a schimbat radical , dar daca nu ? ;) |
Quote:
|
sublima la modul superlativ! :|
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning