![]() |
Re: Accidente in Bacău
Da' tu chiar ai a' dracului de mult ghinion....
|
juma'-juma'. surpriza.
|
Aha.... ne ţii īn suspans :)
|
ceva jante???:lol::lol:mai mult ca sigur jante
|
La aia mă gāndeam şi eu :lol:
|
pai da..niste jante wolfrace pe 15" semi negre :)
|
ati gresit
deci jenti + cauciucuri noi + una usa infundata sorry sageata nu m-am putu abtine |
mama da ce norocos esti nene.... ;)
|
Quote:
|
Re: accidente in Bacău
Quote:
bah tu gandesti inainte sa scrii auzi la el o declaratie scrisa pe 4tuning :)) baiatule e un site public pe care se poate scrie orice ... si nu se i-a ca proba in instanta asa ceva :)) chiar mai amuzat ps: iti dau si tie dreptate la ce ai zis referitor cu scrisul aiurea .. dar totusi la chestia ...sa o lasam asa |
accident la sensul giratoriu la autogara marti seara : un logan[taxi] vine de la serbanesti si sta sa dea prioritate pentru a se deplasa catre economic , din spate vine un passat gri model 2007 care nu apuca sa opreasca la timp si-l loveste in partea stanga spate practic aruncand taxiul pe rondul de la giratoriu
nu cred ca erau victime dar ambele masini destul de bine sifonate P.S cam atatea detalii am ; care stie mai multe astept completari !!! |
va pot da eu mai multe detalii
doar eram in intersectie si ma uitam accident deci eu veneam de pe miorita opresc sa ma asigur pe unirii vine un matiz albastru care intoarce in sens taxiul venea de pe pod (si cu toate ca avea timp sa treaca se opreste usor nu brusc sa dea prioritate matizului ) , din spate in balans stg drt vine un pasat ca loveste taxiul .Urmarile taxiul ajunge in mijlocul rondului pe movila de pamant sus ... pasatul botit tot ..loganul tot spatele ....de retinut ca pasatul avea viteza mare si nu a franat deloc .. cel putin nu am vazut urme ... Ce am invatat aici :\ in rond trebuie sa te asiguri bine .., daca ai timp sa treci ..trece !, daca te opresti vezi ce vine in spatele tau ...mereu e unul care nu stie unde e frana ... |
accident ieri dupa amiaza la casa de cultura in fata
o masina era pe trotuar iar alta in mjlocul strazii mai multe detalii nu stiu decat ca a fost neacordare de prioritate rog sa ma completati daca stiti detalii !!!! |
I I I I
inca una la portofoliu. azi iar m-a pupat unul in fund. Sunt chiar asa de sexi? P.S. Eram cu Scoala. |
Quote:
|
ooo daaa...cica ai incurcat-o cu f0cs :lol: (am stricat surpriza?) :lol:
de accidentul din fata de la mall stie careva ceva? cica cu un scuter si o dacie....din cate am auzit cel cu scuterul a murit |
ce mic e bacaul asta...
|
Grav accident la Bacau in giratoriul de la Real
Vineri, 24 aprilie 2009, orele 12.00. Soferul Daciei Logan, in varsta de 30 de ani, a vazut moartea cu ochii cand, la intrarea in sensul giratoriu de la hipermarketul Real Bacau, o betoniera s-a rasturnat peste masina sa. Din cate se pare, soferul betonierei nu ar fi adaptat corespunzator viteza la circulatia in sensul giratoriu ori ceva l-a determinat sa traga brusc stanga de volan. Cercetarile vor stabili cauza exacta a evenimentului. Soferul de pe Logan oprise pentru a ceda regulamentar trecerea. Betoniera a intrat in balans si s-a rasturnat peste dacie. Sfoferul daciei a apucat sa vada ca betoniera se rastoarna si si-a desfacut centura. A reusit sa iasa prin luneta, ajutat de un cetatean. Vestea buna este ca soferul din Logan a scapat viu si nevatamat. Pe parcursul derularii cercetarilor, pompierii au fost permanent pregatiti pentru stingerea unui eventual incendiu ce ar fi putut izbucni ca urmare a scurgerilor de carburanti pe carosabil. traficul a fost serios perturbat cel putin 3 ore. Poze aici: http://onestionline.ro/stiri/2009_04...bacau_real.htm |
frate in ce hal a facut loganul ala. intradevar se poate spune ca s-a nascut a doua oara soferul de pe logan.
|
Muci!!!
ghinion si noroc cu carul in acelasi timp :| |
un adevarat miracol s-a intamplat acolo
chiar de Izvorul Tamaduirii !!! a avut o incercare mare in viata dar a trecut cu bn peste ea mai faceti o cruce cand va urcati la volan !!!!! |
Quote:
|
de accidentul de ieri de pe mioritei stie careva ceva? o basculanta a izbit o femeie pe trecerea de pietoni de la billa
|
5 Attachment(s)
Soferul de pe Logan oprise pentru a ceda regulamentar trecerea. Betoniera a intrat in balans si s-a rasturnat peste dacie. Soferul daciei a apucat sa vada ca betoniera se rastoarna si si-a desfacut centura. A reusit sa iasa prin luneta, ajutat de un cetatean. Vestea buna este ca soferul din Logan a scapat viu si nevatamat.
|
Quote:
|
eu am pus poze :P
|
Quote:
|
asa scria in articolul de unde am luat
|
Quote:
|
=)) =)) ...tare...http://www.onestionline.ro/stiri/200...bacau_real.htm uite sursa ....
|
Am vazut si eu articolul original dar e mult prea discutabila faza cu centura...Speedy ar fi reusit din a3a incercare sa o scoata la timp...:rolleyes2
|
de accidentu' de pe banca nationala sau mai bine zis in capat cum urci pe banca nationala si faci stanga spre statuie si dreapta spre bacovia nu stie nimeni nimica, poze nu cred ca are cineva ca a fost tarziu, din cate am auzit unu cu un ford focus c-max, mort de beat omu, nu a mai reusit sa apuce vreo directie si a intrat in casa la om, si viteza undeva la 100 si ceva.......nu am fost acolo sa vad, mi-au povestit niste prieteni dar a fost destul de nasol, pompieri descarcerare de salvare nu mai zic.......
|
Da a vrut sa se duca la o cafea acolo,mai rau a fost ala din Cartierul CFR cu baietii cu cielo care au aterizat in gara :( Poze erau in Desteptarea !
|
ieri cand am trecut prin cartierul cfr era un baiat si o fata care aprindeau niste lumanari acolo
|
duminica dim ma duceam la serv si am vazut masina, acordeon era.....
vad si eu destul de des oameni care aprind lumanari acolo |
si unde ai vazut masina ?
|
era acolo intre vagaoane, nu prea am dat multa importanta atunci, abia luni am vazut si in ziar si mi-a spus un amic care il stia pe sofer.....
|
Masina in flacari in centrul Bacaului .. http://www.1tvbacau.ro/video/Masina-...ENT--v412.html
|
Nu stiu de ce dar antivirusul meu mi-a detectat un virus la linkul asta
|
5 Attachment(s)
Cateva poze cu accidentul de sambata trecuta 9 mai in jurul orei 3 dimineata la intersectia Banca Nationala cu G.Bacovia.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:24. |
- Copyright 2026 4Tuning