![]() |
Re: Team CSR
La mica inaltime vrei sa zici, ca nu il face de offroad :))
|
da bai...avem asteptari foarte joase de la masin asta:))
|
|
O sa fim acolo.
|
11 Attachment(s)
clar ca vom fi prezenti:P
in 1-2 octombrie a fost etapa numarul 4 CNCA the dB Sound Special Event ufo citroen saxo clasa maxi 3000 143.2 dB loc 1 pety ford fiesta clas stock 400 140.2 dB loc 1 (Record national la aceasta clasa) vladutz golf 4 loc 3 clasa mini 2000 141.9 dB loc 3 plank bmw compact clasa mini 2000 140.6 loc 4 dB loc 4 cosi ...ne vedem la mures:P |
8 Attachment(s)
ceva poze si de la mine
|
Quote:
Forza Team CSR !!! |
4 Attachment(s)
targu-mures tuning show (cu intarziere)
stock 400 pety 140.8 dB loc 1 stock400 adi panda 136,6dB loc 2 maxi 3000 loc 3 (eu) saxo -143,6 dB mini 2000 vladutz 141,9dB loc 3 best autohtona radu-logan pfl best exterior radu-loganpfl |
Quote:
|
10 Attachment(s)
multumim...
o scurta introducere.. un dublu botez in club:)))) |
preaaa taree fazaaaaaaaaaaaaa:lol::lol::lol::lol:
|
ce-am ratat :lol:
welcome baieti ;) |
joi e partea a doua...
|
Eu ma pregatesc de pe acu:))
|
Quote:
|
Neee imi plac treburile astea:)) sa o gasesc pe butuci ca eu ii pun rotile inapoi
|
Quote:
|
Quote:
sa ai numa ce pune :)) |
poze de aseara nu puneti ?:)) cu i love ..... ?:))))))))
|
cred ca sunt..
|
Ceva noutati...
https://img856.imageshack.us/img856/4219/img0045qv.jpg Uploaded with ImageShack.us https://img713.imageshack.us/img713/8938/img0054js.jpg Uploaded with ImageShack.us |
Ce jante sunt alea de pe WOB?
|
Quote:
jantele is rh turbo |
Salut!
im primul rand felicitarile mele Team CSR pentru munca facuta si eforturile depuse, se vede ca aveti bun gust si multa pasiune pentru ceea ce faceti! am vazut in multe masinute ca aveti sisteme audiu=o de la DD, oare nu vindeti vreo unul din voi un amplificator (de preferabil monobloc, sau chiar CM600-le)? dati un pm, poate va scap eu de el :) scuze de off topic, si tineti-o tot asa! |
salut,ai un pm . suna si vorbim
multumim de aprecieri |
1 Attachment(s)
8)8)8)8)
e bine ufo????? |
merge..ce sa zic:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
De 10 ani tot asa esti :)))))))))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Ne si distram...ca suntem oameni:)
https://img193.imageshack.us/img193/9183/p1180479.jpg Uploaded with ImageShack.us |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Arad Tuning Show! 10.06.2012
Ziua de duminică, 10 iunie, in cadrul târgului Transport-Ar, pentru al treilea an consecutiv, este rezervată spectacolului. Profesionişti şi amatori în tuning interior şi exterior, car audio, rally sprint şi drift se vor întrece în competiţia organizată în colaborare cu Dragster Team, Auto Pink, VSS Racing Club, 4Tuning. Campionatul naţional de car audio (CNCA), Concursul de indemanare auto (rally sprint) demonstraţia de drift și concursul de tuning interior şi exterior, Show & Shine, se vor desfăşura duminică începând cu ora 9. Cei care doresc să se înscrie la concursurile organizate sunt rugaţi să sune la 0746 293 726 pentru Show & Shine (Ramona Rusu) sau email [email protected], 0741 020 406 (Arthur Balogh) pentru Rally Sprint sau email [email protected] şi 0724 309 799 (Norbi Dragster) pentru campionatul naţional de car audio. Link spre eveniment pe FaceBook (join & share!)https://www.facebook.com/events/233558613410087/ |
receptionat.....vom fi prezenti
pana maine trimitem mail pt fiecare participant |
Astept mailul vostru!
|
Buna ziua,
daca ma poate ajuta cineva sa iau legatura cu Banca Dacian sau chiar cu Marc .( un nr de telefon pe pm ) Va multumesc frumos |
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning