![]() |
Re: Poze
Quote:
:oops: |
am auzit ca noul sasiu de pe subaru este mult mai bun decat cel precedent
|
Quote:
|
Pai ei din cate am inteles eu l-au facut hatch pentru campionatul de raliuri in principal. Daca va uitati, mai nou toti producatori folosesc hatch-uri in wrc .. si cica ar fi mai potrivit.. chiar daca strica traditia and shit.. daca are performate mult mai bune does anyone give a fuck ca are fundul plat sau bombat?
|
da si o sa iasa si evo IX hatch....special pentru raliuri ;) deci subaru a fost un pas in fata:P
|
ma scuzati evident ca am vrut sa scriu evo X da de la oboseala deja vad alb negru, ma intelegeti voi :P deci mitsubishi lancer evo X (10, zece) iasa hatchback
|
2 Attachment(s)
Vuruuum...
|
da da da...mi-ai furat ideile, fix cum ii prima fotografie, exista cu subaru din vara trecuta :P
|
o am wallpaper pe telefon;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Da din asta nu ai facut. Sac! |
1 Attachment(s)
dimineata, in timp ce plimbam bicicleta, vad in capatul strazii un 911; bag pedala in asfalt, ma feresc de un taximetrist, scot din geanta de la spate aparatu si surpriza: memory stick full; repede sterg o poza miscata cu "El torro", si dau sa prind un cadru, dar prea tarziu, bestiuta intra intr-o curte; ajung in fata curtii respective, parchez Scott-ul, ridic aparatul peste gard si declansez: >>>
|
cre'ca se caca cainele.... oricum, nice one, chiar daca e din spate
pisda 911-le, pacat ca ii motoru de 2.7 PS vedeti ma ca se poate, nu numa M-uri si S-uri sunt pe drum... :-P |
Mortala mashina, da.....puteai sa ashtepti si tu putin ca sa-i acorzi intimitate cainelui. :))
|
si sa riste sa-i scape din nou!? :twisted:
cu un drum s-a mai nascut o vedeta.... ce, cainele sa nu fie fotomodel?! ... macar in momentele lui de "glorie" ! |
1 Attachment(s)
...... ss colectie de cerculete
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ceva din muzeu .... :twisted: :arrow:
|
1 Attachment(s)
scooby wrx
|
wob........been there, done that :P :P :P
|
Quote:
|
super tareee :D
|
|
bafta titzianooo!!!!
|
5 Attachment(s)
off road, pacat ca e motorul original sub capota.. :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
https://i152.photobucket.com/albums/s...o/DSC01452.jpg |
hmmm..... curios cum o sa traga.. :))
|
tekno... si-o luat tatato benzinarie?
|
e moda amu decand dieselu nu mai e asa rentabil.... sa tina benzinaru pasu la consum :)))
|
becule dejaba tot tekno are volan mai p!zda
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
scooby wrx part 2 :lol:
pozele facute saptamana trecuta la o etapa de drag racing din irlanda de nord. |
masina asta ii editie limitata!!!! si este si in romania o bucata!
|
2 Attachment(s)
te referi la Prodrive ? ?
scooby wrx part 3 si cea mai adevartata -> (ps:evo in cele 3 posturi ale mele sunt 3 subaru diferite) |
lol, dupa ce m-am uita mai bine am realizat, nu ca primul era argintiu... in fine... serios acum
eu ma referam la Impreza N8 cu doua usi! |
6 Attachment(s)
poze ceva mai vechi!;)
|
10 Attachment(s)
reprezentantza ferrari in padova.. poze :D
scuzati claritatea, poze facute cu telefonu :D |
14 Attachment(s)
Quote: