![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
Nu , nu a aparut.
|
Quote:
|
baieti cica in Mall Vitan la Diverta ar fi aparut deja jocu.. acuma nu stiu sigur dar am sunat la aia si au zis ca lar avea... eu unu nu pot sa ies din casa din cauza unei operatii, daca are cineva drum pana acolo ca sa poata sa ne dea o informatie exacta ar fi superb
|
Quote:
Si eu am terminat Pro Street-ul deja , recunosc...pe telefon. :D |
doar ce am avut o mica discutie pe messenger cu un forumist din bucuresti.. zicea ca a vazut jocul full la un prieten al lui, si ca pana maine il are si el.. eu il cred la fel de mult cat cred si treaba cu NFSPS lansat in diverta :lol:
la fel ca oxidu am terminat NFSPS mobile version.. super jocu ;) |
Quote:
EDIT: http://www.dol.ro/Produse/Jocuri/PC/...128/index.asp? deci nu stiu ce sa zic.. poate ma reped saptamana asta daca am timp si numai ploua |
Descriere: Produsul va fi disponibil incepand cu data de: 02.11.2007cum asa?? sau de la data aceea este disponibil pentru precomanda
|
gata am vazut.. e disponibil cu precomanda ;)
|
datimi si mie versiunea pt mobil... ca am incercat cu cea care a fost postata mai demult si nu imi intra in el.. an un nokia e50
|
nu stiu ce vi se pare asa imposibil k nfs ps sa fie aparut pe siturile de torrenti din america, si acolo exista piraterie, si acolo sunt oameni care pot fi mituitzi sau care pot face bani multi dupa procurarea jocului full de la un angajat al EA, asfel apare pe trakare.....eu unul, chiar de ma credetzi sau nu anul trecut cand a aparut carbonul il aveam cu o sapt si ceva inainte sa inceapa lumea sa caute jocul, pt ca auzisera k ar fi aparut.....carbonul ajunse-se la mine dupa ce a fost trimis din USA pe bucatzi de fratele unui prieten de-al meu, am stat cu el 2 zile k sa il luam pe tot....il potzi gasi full dar problema este crackul care este greu de procurat si mai ales k trebe sa se potriveasca
|
okay... dar noi ca niste baieti cinstiti ce suntem nu vom lua jocul pe cai ilegale pentru ca nu e frumos ;)
si msg pt seba: am ajuns la concluzia ca jocul merge numai pe sony ericsson.. pe motorola nu merge (V360) si nici pe nokia (n80) |
asta e parerea ta AdiNX......fiecare dupa posibilitatzi sau cum ii este mai usor.....yo unul nu cred k toti dupa forum au posibilitatea de al cumpara din magazine....mai de vreme sau mai tarziu il poti procura pe bani dupa strada de la baietzi, ori torrentzi
|
Quote:
|
ziceam si eu asa.. ca prea v-ati infierbantat cu torrente si alte nebunii...
anyhoo.. ati vazut pozele cu Krystal si interviul? http://nfs-planet.de/index2.php?lang=eng#4227 ;) |
Oricum faza cu torent si cu download e vrajeala, in fiecare oras exista hackeri, care il iau destul de devreme, dupa care se lauda ca il are si in 2 zile il are tot orasul. :))
|
propun sa nu se mai discute de torrenturi, downloaduri ilegale si asa mai departe.. demo-ul trebuie sa apara saptamana asta, cel mai probabil pe 2-3 nov.. be patient and don't download no fake shit..
|
Exact, ai dreptate.....
PS: Nici nu e faina Krystal. |
7 Attachment(s)
poze noi.....
|
sal boy wonder
ai informatii cevade nfs ..knd apare...uni zic k ar aparea weekendul acesta...asa e? scz dak's oftopic:peace:
|
Re: sal boy wonder
Quote:
Quote:
|
Re: sal boy wonder
Quote:
mai e putin putin putiiinn :D |
NU stiti cum va fi cu "online"? Dak va trebui sa avem joc original, si sa-l patch-uim sa putem juca online? Sau dak are LAN?
|
daca nu apare vineri .. sapt viitoare !
|
Sper sa apara vineri
|
Quote:
Enixu always knows.. muahahaha |
enixule... you rock dude :lol: ... pacat ca am vineri meditatie :lol: ... ca altfel rupeam g25u :lol: ... thx man !
|
gata am vazut si eu pe site..
2.11.2007 PC DEMO RELEASE! :-) |
1 day remaining :X i cant wait so long :D
|
2 Attachment(s)
NFS PS: Videos of the Wii-version 8) 8) 8)
|
moama cat de tare e :D cel mai mult imi plac dragurile....park zici k esti in realitate ...:D...se aud motoarele sooper fain si app nosu nu e reincarcabil ....pot i sal dai d 3 ori apoi nu mai ai :D ...cel putin asa am vaz. prin filmuletze...o sa fie sooper tare jocu ...sper sa aiba drag in demo :>
|
din pacate nu o sa aiba drag in demo dar o sa aiba un speed challenge si in grip raicing
|
Deci cand apare demo sa joc si eu putin!
|
maine apare demo.. s-a mai zis de 3 ori..
|
sunt curios cum sa joci un joc arcade sau un simulator auto cu o telecomanda (ma refer la wii)
|
tii telecomanda in mana ca pe un volan sau iti cumperi volan si pui telecomanda de el
|
ma poate lamurii si pe mn cnv va rog frumos, ce inseamna la un joc > arcade ?:oops:
|
adica faci busi busi de pereti la 249 la ora si asta te ajuta sa virezi si sa castigi un ''bust''....sau mai pi romaneste...cam ce faci la mario kart:D si la nfs:twisted:
|
ehe apare mult asteptatul DEMO....dar are cineva idee de unde il putem procura.....k trebe sai facem un test de
|
inca o data...DEMO apare maine. daca nu asteptati un link aci holbati'va pe www.nfsplanet.de ca acolo o sa apara...
|
cred ca o sa reinstalez TDU pana apare varianta full la Pro Street :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning