![]() |
Re: RED ZONE Motorsport Ploiesti
Quote:
|
Quote:
aia cu situ e penala...... DA SI MIE O TIGAREEEEEEEEEEEE........:lol::lol::lol: |
Quote:
Ii pun airbaguri ca poate omu e atent la filme si ii fuge ghidonu :D |
1 Attachment(s)
Mai nou va zic si de ce tiganu stie cu masina....omu pe langa faptu ca a facut cu naspeturi la rusia vere omu a fost motociclist in temuta grupare Dilo raidarz
|
Quote:
palalila.......din "triburi "d-astea ma trag.......:lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ia sa vedem donule stii de cand e poza asta?
hint: are legatura cu BMW-urile;) |
Quote:
Ce ochelari aveam! :lol: Zici ca sunt Albano (si Romika, pardon, Romina) Rog un moderator sa puna inapoi pozele si discutiile de ieri sau sa le bage macar la "Diverse poze si filme". N-am cerut sa fie sterse. |
Quote:
Jakale , vezi ca ti'am dat un pm. |
Quote:
|
Cum se poate auzi si in filmari am schimbat undeva la 4000-4500 ture.. aia e..bine ca nam stricat ceva si ca am vazut ca este MARE nevoie de slickuri..
Data viitoare o sa fie masina pregatita,acum a fost doar de distractie:)) Cum ziceau si altii am facut o plimbare mica pana la Slatina:)) https://www.youtube.com/watch?v=MUYfkL5jGjc https://www.youtube.com/watch?v=f75F2I7Vijo |
Quote:
felicitari si mom-urile ,tarzan si aat-ul.bravo ploiestiul sunteti la inaltime |
SI CU DEDICATIE PENTRU TOTI PRAHOVENII AIA FORTA :-P
SI PENTRU PITI DE BUCURESTI SE STIEEE https://www.youtube.com/watch?v=wSRgM...ayer_embedded#! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
deci este un clasic |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Star Wars pe meleaguri mioritice...
Batalia de la Rovine Episodul 1. Sponsorizat de : Rosal Group ( Va multumim ca aruncati gunoiul acolo unde trebuie!) In colaborare cu : De-a latu' si nu numa' Enterteiment Regia : Sergiu Nicolaescu Actori : Sergiu Nicolaescu |
balosule lasa galagia
si aici dau d tine? :D:D:D |
Bala ai cam chiulit la engleza. Look asa se scrie nu Luke... Tantalaule!
|
Quote:
|
Quote:
Nu-mi plac SF-urile deci Balosule, ai dat-o in bara cu "anecdota" asta... :lol: |
Quote:
LUKE SKYWALKER e din star-wars , iar SITu' era DARTH VADER ... La un moment dat este o replica celebra : LUKE ... "I'm your father !!! " De acolo si vorba din reclama : "ala de respira greu ... era ta-su' bah !!!" |
Trecem si noi la lucruri mai serioase? :rolleyes2
|
Quote:
|
Da am vorbit. Sunt in asteptare.... :| Mai pistonez eu zilele astea
|
tng-ule muta toate discutziile are nu au legatura cu clubul te rog in alta parte.
merci. |
Am adus ursul de la Bucuresti.
Maine urmeaza sa schimb pompa de frana care azi a cedat, sa pun garnitura la joja de ulei ca musteste ca la balamuc, daca e timp montez si suspensia si centura din dreapta de la Schroth. Am schimbat anvelopele pe fatza, am indreptat janta care facea probleme, am scimbat flansha la cutia de viteze. Singura problema pot sa spun majora, ramane wastegate-ul care inca face presiune ca la balamuc si risc sa sparg motorul. Azi am pozitionat asa cum trebuia de mult timp, bara fatza. Am montat ceasul de boost in suportul lui de la BSR pe bord. Am rezolvat problema cu semnalizarea. Aaa! Uitasem, am vopsit si aripa pe dreapta ca se vedea kit-ul ala urat pe ea! Fortza!!! |
Quote:
|
Nu-i problema... O sa fiu acolo intre cupe, o fur pe cea mai mare!!! :lol:
|
Quote:
|
Felicitari Mihaitza Stan cu Citroen BX Diesel pentru Locul 2 si cupa castigata la event-ul de la Ianca - Braila! :peace:
Felicitari pentru participare Adi Viteza! :peace: Fortza RED ZONE Motorsport! :peace: |
Hai ca incet incet se misca treaba :D mare noroc cu boostcontrollerul norocos :twisted:
La mai multe,imi pare rau ca n-am putut ajunge :rolleyes2 |
Felicitari Mihaitza..imi pare rau pentru Donu ca am auzit ca din cauza vremii umede nu s-a mai inscris...oricum macar stii ca masina e gata si nu mai ai probleme cu ea. Decat sa scoti borduri Donule mai bine ca ai stat la locul tau. Felicitari Baieti.
|
ms baieti ! masina s`a comportat f decent !
Multumiri lui iulica(julaikos) si lui nebunu care la 8 dimineata s`a intors din drum sa`mi ia mie piese pt masina ! Forta si felicitari bobi,nebunu,adi,sobi ! |
si din seria : softu dinaintea cursei , un soft fortat !
https://www.youtube.com/watch?v=mdgbXkYIVlc |
Quote:
Si am stat la locul meu ca oricum locul meu era la microfon acolo! :twisted: Plec bine cu gumele astea (distruse) pe uscat, pe ploaie nu am nicio sansa. I si II merg 15 m si aia de-a latu, apoi cu a III progresiv pana aproape de 400 m si sincer, venisem pentru timpi, pentru cronometrare! N-a fost sa fie! La anul! Daca nu vand masina cumva pana atunci! Pur si simplu nu merita efortul sa ma dau prin balti. Eu n-am submarin. Bobobobobo! :lol: |
1 Attachment(s)
ai terminat rodaju la corsa donule ? :lol:
|
nu cred....ca azi era tot cu ufo`ul ala verde pe la caraiman la semafor....si avea si copilot :D
|
ati uitat sa precizati ca printre noi a mai aterizat o turbata , este vorba de calibra let , a lui andu :twisted: proiect de drag :twisted:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning