Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   MAK Motorsport Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/106795-mak-motorsport-braila.html)

el nino 08-02-11 18:23

Re: MAK Motorsport Braila

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 4065594)
Dupa lungi asteptari, in sfarsit am reusit :D
Clubul MAK Motorsport Braila are propriul lui topic la sectiune Cluburi!

Sa va bucurati de el ;)

MAK Motorsport Braila

Multumim mult snapy !!!!!!!

CRC'ul 08-02-11 20:11

acum mai ramane doar sa il umplem cu anunturi de evenimente.. :))

Sirius 11-02-11 20:13

DUMINICA 13 feb IN JUR DE ORA 11 - 12 ne gasim la un cico choco loco ceva undeva?
ce ziceti acolo unde va luat jandarmeria in centru? cum dracu ii zice la localul ala?

CRC'ul 11-02-11 20:25

da da daaa..numai amintiri placute acolo :) ..mai vedem...

Dan TBCuuu 11-02-11 22:26

dati un tel si la mine sau un off p mess :)

CRC'ul 15-03-11 19:21

1 Attachment(s)
stim pe cineva cu fiat panda 1990 ..model din ala pt maicute :)) in Braila..

am nevoie sa ma uit la masina la niste chestii...dati un semn

CRC'ul 15-03-11 19:27

1 Attachment(s)
apropo sunteti niste ordinari ca nu ati fost in stare sa aduceti nevestele/jumatatile/prietenele/femeile..etc la faimosul raliu al principalilor nostri concurenti din Braila:

ia uite atmosfera ce a fost acolo...video

florin_ 15-03-11 19:32

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 4172379)
apropo sunteti niste ordinari ca nu ati fost in stare sa aduceti nevestele/jumatatile/prietenele/femeile..etc la faimosul raliu al principalilor nostri concurenti din Braila:

ia uite atmosfera ce a fost acolo...video

lasa chestia asta cand iesim putin pe varsatura ,numai noi doi ?
si dupa aia poti sa-ti cumperi si panda!

CRC'ul 16-03-11 21:20

se pare ca nu mai iesim pe varsatura..daca analizam forumul ..si cine s-a dat cu cine ...te fac doar din tastatura... :P

florin_ 17-03-11 19:02

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 4175511)
se pare ca nu mai iesim pe varsatura..daca analizam forumul ..si cine s-a dat cu cine ...te fac doar din tastatura... :P

nu-i nimic ,nu ma oftic ,nu eram eu la volan cand se lucra la topicul ala !

el nino 25-03-11 20:08

Pe 2 Aprilie, se face la Braila - Cupa Autoservice Total. Astazi am vb cu Razvan Popa si mi-a spus ca este facut de el. Cunoscandu-se pozitia noastra fata de etapele de legatura, la rugamintea lui de a participa si noi, eu unul, am hotarat ca ar fi bine sa ne incalzim putin la PS-uri. Asadar, cine vrea sa mearga sa ne dam in probele speciale, sa fim alaturi de Razvan, pe 2 Aprilie, in parcarea de la primarie !!!

el nino 25-03-11 20:16

5 Attachment(s)
Iata si PS-urile ...

el nino 25-03-11 20:23

Cum v-am promis inca de anul trecut, am fost la Targu Secuiesc si am pus la cale o zi de pista ....
Sa ne dam cu karturile, pana nu mai putem. Am luat in calcul un numar de 20 de persoane, care vor fi repartizate in serii. In urma desfasurarii seriilor, cei mai buni 10 timpi vor merge in finala iar ceilalti 10 in finala mica. Asteptam preturile pentru inchirierea pistei, karturilor, samd. In functie de acestea, vom vedea cate serii ne vom permite sa ne dam.
Ma intereseaza daca sunt interesati, si daca doriti ca cei de acolo sa se ocupe si de ceva de mancare. Ca idee, exista gratar acolo si putem lua noi ceva, ei punandu-ne la dispozitie o persoana care sa se ocupe de prepararea hranei. Exista deasemenea o firma de catering care ne poate sta la dispozitie.
V-am dat de lucru acum .... astept idei, pareri, discutii ....

el nino 25-03-11 20:53

4 Attachment(s)
Am reusit sa pun jante ... Parca incepe sa se schimbe ceva. Ce parere aveti ?

florin_ 26-03-11 14:31

Quote:

Originally Posted by el nino (Post 4200082)
Cum v-am promis inca de anul trecut, am fost la Targu Secuiesc si am pus la cale o zi de pista ....
Sa ne dam cu karturile, pana nu mai putem. Am luat in calcul un numar de 20 de persoane, care vor fi repartizate in serii. In urma desfasurarii seriilor, cei mai buni 10 timpi vor merge in finala iar ceilalti 10 in finala mica. Asteptam preturile pentru inchirierea pistei, karturilor, samd. In functie de acestea, vom vedea cate serii ne vom permite sa ne dam.
Ma intereseaza daca sunt interesati, si daca doriti ca cei de acolo sa se ocupe si de ceva de mancare. Ca idee, exista gratar acolo si putem lua noi ceva, ei punandu-ne la dispozitie o persoana care sa se ocupe de prepararea hranei. Exista deasemenea o firma de catering care ne poate sta la dispozitie.
V-am dat de lucru acum .... astept idei, pareri, discutii ....

pe ce data ?
eu si shu mergem la raliu la razvan sigur.

florin_ 26-03-11 14:33

Quote:

Originally Posted by el nino (Post 4200153)

cata eleganta .......

el nino 26-03-11 20:46

Quote:

Originally Posted by florin_ (Post 4201631)
pe ce data ?
eu si shu mergem la raliu la razvan sigur.

Mergeti amandoi ca si echipaj sau mergeti fiecare cu masina lui ?

Nu vreau sa fiu inteles gresit, vis-a-vis de clubul care a inscris in "calendarul judetean", acest raliu. Aversitatea fata de somitatzile respective, este mai mare ca oricand, in urma postarilor facute de acestia, dar este o opinie personala, pe care sincer nu vreau sa v-o impartasesc ... vreau sa mergem la acest raliu pentru Razvan.

marius3030 27-03-11 04:06

Quote:

Originally Posted by el nino (Post 4200153)

foarte tari jantele!de care sunt si ce marime au?

el nino 27-03-11 20:49

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4202902)
foarte tari jantele!de care sunt si ce marime au?

Marius, nu stiu ce marca sunt ... sincer. Nu sunt OZ, atat stiu. Jantele sunt pe 15.

BR-03-PMP 28-03-11 13:39

Quote:

Originally Posted by el nino (Post 4200063)
Iata si PS-urile ...

mai multe detali ceva?:D cat trebe pt inscriere..

tes_raliu 29-03-11 06:00

Domnule CRC prin vocabularul folosit de dumneavostra si prin postarea flmuletului de la Raliul Femeii demonstrati caracterul dumneavoastra..vi se potriveste cel mai bine cuvantul folosit acolo. Va multumim pentru "aprecierea" dumneavoastra. Nu inteleg de unde atata aversitate....dar ce poti cere unei persoane care a lipsit de acasa primii 7 ani?

el nino 29-03-11 20:59

Quote:

Originally Posted by BR-03-PMP (Post 4206477)
mai multe detali ceva?:D cat trebe pt inscriere..

Am vorbit astazi cu Razvan si mi-a spus ca inscrierea este 10 lei. Pentru cine vrea sa mearga numai la PS-uri, taxa va fi de 5 lei. Asadar .... degeaba ... :D

CRC'ul 29-03-11 21:44

Quote:

Originally Posted by tes_raliu (Post 4208456)
Domnule CRC prin vocabularul folosit de dumneavostra si prin postarea flmuletului de la Raliul Femeii demonstrati caracterul dumneavoastra..vi se potriveste cel mai bine cuvantul folosit acolo. Va multumim pentru "aprecierea" dumneavoastra. Nu inteleg de unde atata aversitate....dar ce poti cere unei persoane care a lipsit de acasa primii 7 ani?

am pus un film cu ce a fost acolo... daca erai atent observai ca nu mi-am dat cu parerea ci am "cerut" parerea celorlalti prin expresia " ia uite ce atmosfera a fost acolo"...plus ca eu vorbeam cu membrii MAK( cu care imi permit un asemenea limbaj) pe threadul MAK..nu ti-am cerut tie parerea..defapt nimeni nu ti-a cerut...

vezi ca m-ai jignit in repetate randuri..si nu cred ca ne permitem "destea"..s-ar putea sa ma superi si sa trec peste respect (a se intelege varsta)

el nino 29-03-11 21:46

lol bro ... Nu te supara frate, ca nu ai pe cine ... !!!

yuli EBX 29-03-11 23:13

prezent si eu :peace:

Dan TBCuuu 30-03-11 11:01

si eu s-ar putea sa fiu prezent ca pilot..restul e surpriza...:D

florin_ 30-03-11 19:05

Quote:

Originally Posted by el nino (Post 4210831)
Am vorbit astazi cu Razvan si mi-a spus ca inscrierea este 10 lei. Pentru cine vrea sa mearga numai la PS-uri, taxa va fi de 5 lei. Asadar .... degeaba ... :D

cand se fac inscrierile?si unde?stii cumva ?

el nino 30-03-11 21:20

Quote:

Originally Posted by florin_ (Post 4213442)
cand se fac inscrierile?si unde?stii cumva ?

Vineri la keles ... Parca asa era.

el nino 30-03-11 21:21

Quote:

Originally Posted by Dan TBCuuu (Post 4212264)
si eu s-ar putea sa fiu prezent ca pilot..restul e surpriza...:D

ZZZ-ule ... zi-ne cu vorbele tale .... ce pui la cale ?

Sirius 30-03-11 21:47

Quote:

Originally Posted by tes_raliu (Post 4208456)

Dar ce ii poti cere unei persoane de 48 de ani care injura un alt membru al forumului de ma-sa!?

el nino 30-03-11 21:49

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 4214027)
Dar ce ii poti cere unei persoane de 48 de ani care injura un alt membru al forumului de ma-sa!?

Pai asta e ideea frate ... NU AI CE SA-I CERI !!!! Ca de unde nu e ... nici Dumnezeu nu cere !

CRC'ul 31-03-11 20:05

pana la urma cine se da sambata ? cu ce masini ? care cum veniti? unde ne gasim ca sa ne grupam ? cum facem ?

el nino 31-03-11 20:14

Tocmai am vb cu Razvan. Pentru cine vrea sa mearga doar la PS-uri, ne gasim in jur de 11:00 - 11:10, in parcarea de la primarie. Pentru cei ce vor sa se dea si la etapele de legatura, pot merge la scoala Keles, maine, la ora 18:30, unde se va tine sedinta.

Sirius 31-03-11 22:40

Quote:

Originally Posted by el nino (Post 4216505)
Tocmai am vb cu Razvan. Pentru cine vrea sa mearga doar la PS-uri, ne gasim in jur de 11:00 - 11:10, in parcarea de la primarie. Pentru cei ce vor sa se dea si la etapele de legatura, pot merge la scoala Keles, maine, la ora 18:30, unde se va tine sedinta.

Imi pare rau, eu vin doar sa ma uit, sau daca are cineva nevoie de copilot.

marius3030 01-04-11 11:38

prezent si eu la 11 acolo.iulian daca vrei s mergi cu mine sa ma suni!;)

el nino 01-04-11 21:22

Se pare ca vom fi 4 masini pana la urma ... Mi-ar fi placut sa fim macar vreo 7-8, dar ata ete ....

el nino 01-04-11 21:29

Si daca s-au anuntat prezenti macar ca specatatori, multi dintre voi, sa veniti macar cu cate un shevalet, sa avem si noi neshte amintiri ...:D

CRC'ul 01-04-11 22:13

care se da de la noi ?

el nino 01-04-11 22:25

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 4219521)
care se da de la noi ?

eu, TBC, EBX, SHU.

CRC'ul 01-04-11 22:30

frumooos... zicea ceva si florin...poate mai ajunge vreo masina..

All times are GMT +2. The time now is 01:13.

- Copyright 2026 4Tuning