![]() |
Re: MAK Motorsport Braila
Quote:
|
acum mai ramane doar sa il umplem cu anunturi de evenimente.. :))
|
DUMINICA 13 feb IN JUR DE ORA 11 - 12 ne gasim la un cico choco loco ceva undeva?
ce ziceti acolo unde va luat jandarmeria in centru? cum dracu ii zice la localul ala? |
da da daaa..numai amintiri placute acolo :) ..mai vedem...
|
dati un tel si la mine sau un off p mess :)
|
1 Attachment(s)
stim pe cineva cu fiat panda 1990 ..model din ala pt maicute :)) in Braila..
am nevoie sa ma uit la masina la niste chestii...dati un semn |
1 Attachment(s)
apropo sunteti niste ordinari ca nu ati fost in stare sa aduceti nevestele/jumatatile/prietenele/femeile..etc la faimosul raliu al principalilor nostri concurenti din Braila:
ia uite atmosfera ce a fost acolo...video |
Quote:
si dupa aia poti sa-ti cumperi si panda! |
se pare ca nu mai iesim pe varsatura..daca analizam forumul ..si cine s-a dat cu cine ...te fac doar din tastatura... :P
|
Quote:
|
Pe 2 Aprilie, se face la Braila - Cupa Autoservice Total. Astazi am vb cu Razvan Popa si mi-a spus ca este facut de el. Cunoscandu-se pozitia noastra fata de etapele de legatura, la rugamintea lui de a participa si noi, eu unul, am hotarat ca ar fi bine sa ne incalzim putin la PS-uri. Asadar, cine vrea sa mearga sa ne dam in probele speciale, sa fim alaturi de Razvan, pe 2 Aprilie, in parcarea de la primarie !!!
|
5 Attachment(s)
Iata si PS-urile ...
|
Cum v-am promis inca de anul trecut, am fost la Targu Secuiesc si am pus la cale o zi de pista ....
Sa ne dam cu karturile, pana nu mai putem. Am luat in calcul un numar de 20 de persoane, care vor fi repartizate in serii. In urma desfasurarii seriilor, cei mai buni 10 timpi vor merge in finala iar ceilalti 10 in finala mica. Asteptam preturile pentru inchirierea pistei, karturilor, samd. In functie de acestea, vom vedea cate serii ne vom permite sa ne dam. Ma intereseaza daca sunt interesati, si daca doriti ca cei de acolo sa se ocupe si de ceva de mancare. Ca idee, exista gratar acolo si putem lua noi ceva, ei punandu-ne la dispozitie o persoana care sa se ocupe de prepararea hranei. Exista deasemenea o firma de catering care ne poate sta la dispozitie. V-am dat de lucru acum .... astept idei, pareri, discutii .... |
4 Attachment(s)
Am reusit sa pun jante ... Parca incepe sa se schimbe ceva. Ce parere aveti ?
|
Quote:
eu si shu mergem la raliu la razvan sigur. |
Quote:
|
Quote:
Nu vreau sa fiu inteles gresit, vis-a-vis de clubul care a inscris in "calendarul judetean", acest raliu. Aversitatea fata de somitatzile respective, este mai mare ca oricand, in urma postarilor facute de acestia, dar este o opinie personala, pe care sincer nu vreau sa v-o impartasesc ... vreau sa mergem la acest raliu pentru Razvan. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Domnule CRC prin vocabularul folosit de dumneavostra si prin postarea flmuletului de la Raliul Femeii demonstrati caracterul dumneavoastra..vi se potriveste cel mai bine cuvantul folosit acolo. Va multumim pentru "aprecierea" dumneavoastra. Nu inteleg de unde atata aversitate....dar ce poti cere unei persoane care a lipsit de acasa primii 7 ani?
|
Quote:
|
Quote:
vezi ca m-ai jignit in repetate randuri..si nu cred ca ne permitem "destea"..s-ar putea sa ma superi si sa trec peste respect (a se intelege varsta) |
lol bro ... Nu te supara frate, ca nu ai pe cine ... !!!
|
prezent si eu :peace:
|
si eu s-ar putea sa fiu prezent ca pilot..restul e surpriza...:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pana la urma cine se da sambata ? cu ce masini ? care cum veniti? unde ne gasim ca sa ne grupam ? cum facem ?
|
Tocmai am vb cu Razvan. Pentru cine vrea sa mearga doar la PS-uri, ne gasim in jur de 11:00 - 11:10, in parcarea de la primarie. Pentru cei ce vor sa se dea si la etapele de legatura, pot merge la scoala Keles, maine, la ora 18:30, unde se va tine sedinta.
|
Quote:
|
prezent si eu la 11 acolo.iulian daca vrei s mergi cu mine sa ma suni!;)
|
Se pare ca vom fi 4 masini pana la urma ... Mi-ar fi placut sa fim macar vreo 7-8, dar ata ete ....
|
Si daca s-au anuntat prezenti macar ca specatatori, multi dintre voi, sa veniti macar cu cate un shevalet, sa avem si noi neshte amintiri ...:D
|
care se da de la noi ?
|
Quote:
|
frumooos... zicea ceva si florin...poate mai ajunge vreo masina..
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning