![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
foarte reusita masinutza , sa ai parte de ea
|
Pe unde prinzi o parcare pe acolo faci cate ceva la masina:P
|
mi se pare mie sau mai trebuie sa mai pui niste G12 :P
|
Quote:
|
Decodat , adevarat ;) ....pacat ca esti asa departe :sad: ,dar faci parte din "familie" ,sa nu uiti asta ;)
ar68alx , un mare Multumesc ;) dragos_rsp.:lol: ....au dat astia drumu pe brancoveanu si nu mai ma risc pe strada mar|us , ce oki de vultur ai mah :lol: ... azi completez ;) Gangstah , multumesc pentru cuvinte ....dar ? , sunt multe masini frumoase in Romania (mk4), unele din ele nu sunt "aratate" ......si e pacat (am spus si o mai spun,pentru mine nr1 ramane "PAK -ul" ,gusturile nu se discuta ;) ) ...vorbe mari in legatura cu "firma" .....greu in tara asta de ..... In legatura cu "prietenii/familia" ....imi pare foarte rau ca nu sunt asa si prin alte parti ,la noi este mai multa invidie si dusmanie decat opusul ..mare pacat ,aveam aceasi pasiune ....eu le multumesc din suflet ca sunt alaturi de mine (si aici ma refer la toti , nu neaparat la cei de langa mine),fara iei/voi nu cred ca o scoteam la capat ...sper sa ma revansez candva |
...si ca sa nu ziceti ca masinuta asta nu ma iubeste ...mi-a facut o surpriza in dimineata asta de 5-6 mil ...gaura
..balta de ulei sub ea .....merg la mecanic ...verdict in ghilimele ..semering priza cutie ..sambata aflu ce si cum :cry: |
Auuu!!! :shock: Asta-ti mai lipsea acum...
|
asta da necaz...nu scap de una ca dai de alta
sa speram ca nu costa mult reparatiile.multa bafta cu golfuletzu |
Trist... imi pare rau. De parca nu aveai destule pe cap cu ea deja... Sper sa se rezolve repede si la costuri cat mai mici!:-)
|
salut daca e semeringu dintre cutie si motor sa imi zici ca si eu am patit la fel si am skimbat vreo 3 semeringuri pana sa fie ala bun..
|
1 Attachment(s)
Pana la urma nu a fost semeringul....cutia este sparta (vezi poza) .....
|
salut, e fisurata carcasa doar? cutia e in regula? sau e cutia sparta la propriu?:(
|
..are o gaura de 2 cm in dreptul grupului....(cutia din poza nu este a mea)
Momentan o trag pe dreapta ... cred ca anu asta asa ramane |
Nasol rau de tot....:sad:
|
Quote:
|
nu o sa o lasi, nu te lasa prietenii :P Si eu am schimbat cutie, motor, refacut caseta directie.. trec toate :D
|
inca o intrebare, gaura de ce pare sa fie provocata? Cutia functioneaza? pare lovita din exterior? Daca e pe exterior lovita doar, si cutia ca mecanism functioneaza, o poti suda, sau sa folosesti bizon ca si asa iti place produsul (asta provizoriu);))
|
..luni o desface si stiu mai sigur de unde a plecat buba ..in mare parte este de la grup (acolo unde intra planetarele) .... presupun ca in urma accidentului ceva s-a intamplat acolo ..
..mai nasol este ca nimeni nu vinde componente din cutie ,separat ....iar o cutie ajunge sh pe la 13-14 mil |
la mine, s'a rupt stiftul care tine axul cu grupul de carcasa (era rupt de mult, se vedea in ruptura), si incet grupul sa deplasat (axial), cutia functiona, si axul a inceput sa frece in carcasa ca un burghiu(fara zgomot) si in timp a gaurit carcasa, insa cand a spart carcasa, instantaneu am pierdut uleiul si s'a miscat axul si radial si a spart cateva roti dintate, la mine cand a gaurit carcasa s'a tot spart cutia si am fost nevoit sa schimb toata cutia.
|
Quote:
|
Multumesc ... revin luni cu detalii
|
Quote:
|
...pai "sufletu" sigur nu ma lasa , dar buzunar da....
|
Quote:
|
Ceva noutati?
|
Quote:
|
...din pacate tot la grup sunt problemele...doua nituri rupte + o gaura in cutie ,asa ca sunt nevoit sa cumpar alta cutie
Multumesc |
Quote:
La reprezentanta VW gasesti suruburi inlocuitoare pt acele nituri, costa ~220 ron setul. Am patit si eu asta acum 2 ani...pana in prezent n-am mai avut probleme. Nu este necesar sa-ti cumperi alta cutie. |
Imi pare rau :(
|
1 Attachment(s)
Quote:
..am inteles ca acum este in jur de 4 mil kitul |
Quote:
|
Multumesc mult ...cum fac rost de bani dau de "stire" ...
...am inteles ca este un defect din fabrica ....motoare sdi ,1.4 si 1.6 ...nituri proaste :sad: http://www.btinternet.com/~a_hutton/...ox_Failure.htm |
Quote:
|
Gata ,s-a rezolvat si problema asta ,.... am cumparat alta cutie ,merge binisor ;)
..problema e ca sau cam dus banii de "vopsea" :sad: |
si ce? te grabeste cineva s-o vopsesti?
sanatate sa fie...ca banii se fac ;) |
Cum zice GoPpo...vin alti bani!
|
....vine iarna :sad:
...azi am tras masina la "linie" sunt foarte multumit ;) ...urmeaza sa o pregatesc pentru vopsit |
iti urmaresc forumul de la inceput si vreau sa iti spun ca om cu mai multa dragoste pt o masina nu am vazut.sper k o sa iasa asa cum iti doresti si iti doresc toate cele bune si bafta in toate.astept finalul povestii MY ANGEL.Posesor mk3
|
asa cum zicea si @tepam chiar ca nu am mai vazut atat pasiune. bravo tie si succces in continuare
|
Multumesc :oops:
...finalu? ,nu cred ca o sa ajung vreodata acolo ;) ...sanatate sa fie |
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning