![]() |
Re: Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)
Plopy asta numa SFI viseaza , poate omu vrea sa fie mai unic si isi pune 1.5T 2.0T sau poate ceva de honda cu mai multa munca VTI :) sti cum se zice fara TURBO sau VTI , sau amn2 viata e pustie!
|
stati linistiti ca ivite pregateste ceva k-lumea dar tace misterios
|
Quote:
Eu nu visez mah nimic, ca nu joc NFS sa visez :D , VTI de Honda pe cielo mai greu, iar TURBO iar ii naspa pe cielo ca ai tendintza de fiecare data sa il spargi. 1.5T nu face un SFI, iar 2.0 prea multe costuri sa il faci calumea sa mearga. Asa ca ultima solutie SFI.Dar pentru mine este deja un lucru care nu se va intampla nici macar in vise. Oricum masina arata foarte bine iar de SFI, i-am zis deoarece a bagat prea multi bani in ea,,,ce naiba nu ii mai face cadou la masina un SFI(o nimica toata):rolleyes2 |
superba masina! la stopurile spate, partea de sus de la semnalizare, ai pus folie ? eu am hatchback si ma gandesc la o solutie draguta ca sa fac stopurile
|
pentu toti astia cu sfi.....frate conteaza ce motor ai???? sau unde crezi ca poti sa ii dai blana cu suspensia asta??? ati mers cu o masina asa joasa? la cum arata masina crezi ca poate scapa de rar? sti ce se intampla cand ai alt motor de alta capacitate pe masina? ati citit ca masina este pentu utilizare zilnica??? sa stiti ca sunt masini frumoase care au motoare stock.si cu 75 de cai sunt frumoase chiar deosebite. exemple se pot da multe.....da nu ai cu cine!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Si la faza cu schimbatul motorului este foarte adevarat ca un motor nu te ajuta la nimic , absolut nimic cand garda la sol este foarte mica , si aici vorbesc din proprie experienta ..... degeaba pui un turbo sau ceva daca nu ai sosele ca in palma si aici ma refer la drumuri ca in JAPONIA nu ca in GERMANIA :rolleyes2 |
Cu motor... fara motor.... :shock:, mai baga frate cateva poze sa mai admiram putin.
:peace: |
Quote:
|
votati voi ce votati degeaba omu face la masina ce il taie capu si pana acuma a facut tare bine ! ai o masina superba sa o stapanesti sanatos !
|
Quote:
@ivi delecteaza-ne cu niste poze, sa ne treaca supararea :lol: |
Insist... stopuri rosii,si semnalizari fata portocalii oem exista? Cred ca ar fi un contrast frumos... poate un numar mic,tip moto pe fata.8)
|
nu exista si nu voi face stopurile rosii .. asa vor ramane si cat despre numere .. trebuie personal mers sa se schimbe dar asta nu se prea poate acuma am altele .... in fine este ok si asa :???:
|
Eu zic ca pentru drumurile publice sunt bune si numerele alea .... cat despre aparatii pe la show-uri sau altele cred ca poate sa isi faca foarte bine si frumos niste numere personalizate si atunci cand se va prezenta undeva cu masina la fata locului sa le aplice .....:rolleyes2
|
Sunt utile si alea, dar daca masina asta, in "halul" in care arata, a ajuns sa stea in niste numere.... da-o-ncolo de treaba!!! Are dreptate gekvr6, pt show se pot face oricand, iar pt militieni, sunt bune astea care le are!!! :D
|
multumesc ivite
baiat de nota 2000 |
oglinzile FK au ajuns la tine ?
|
Ivite sa mai pui poze ziua cu masina :)
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
Niste poze facute de mine astazi ..:oops: ... si o sa urmeze saptamana viitoare niste poze profii!
|
Pozele sunt cumva editate pentru ca mi se pare vopseaua mai inchisa fata de pozele vechi :???::???::???:
|
Un cielo care arata excelent.Felicitari pentru realizari. Poate ne vedem in vara asta pe clisura pentru ca ajung destul de des pana la jumatatea distantei.
|
Quote:
Quote:
|
absolut superba...uni din putinele cielo facute "german look" care a dat roade! respect pt ceea ce'a iesit din masinutza asta !:twisted:
|
Quote:
De maşină.. fără cuvinte! E superbăă |
e masina perfecta! te rog mult spune`mi cum ai facut farurile si unde sau daca asa le`ai cumparat.
spor in continuare |
Quote:
Quote:
Quote:
|
lupele sunt de un anumit fel? interiorul e vopsit negru mat/lucios? tot ei au montat lupele? la custom garage?
multumesc |
4 Attachment(s)
Ivite, un portbagaj pe masina si cu ce se vede in poza si esti direct pe sistem giagichi :lol:Merg bine cu masina plus alte obiecte de genu
|
6 Attachment(s)
Da da tare cutiile .. si asa se uita ciudat lumea la mine :)) dapai sa ii mai pun si aia :lol:
p.s. si niste poze putin umblate ... facute de un baiat |
ivi, se pare ca acum am 2 motive sa intru pe topicul tau, 1 pentru ca imi place masina, 2 pentru bancurile de pe aici =))=))=))
Despre masina nu am ce spune, mie unul imi place la nebunie, desi nu am nici o treaba cu cielo( nu imi place) dar cum arata al tau cred ca daca s-ar mai fabrica ar fi matrita:))) si ca sa nu spuna lumea ca am mancat mamaliga amandoi si de aceea iti laud masina:)), nu imi plac stikerele de pe luneta si...:shock: atat:lol: Bafta! MULTA! |
Nu imi vine a crede . Ai o masina superba , anunta daca ai vreodata drum la craiova
|
Stii parerea mea despre ce ai realizate ivite , asa ca nu mai are rost ...
Felicitari ! :lol::lol::lol: |
Am ramas fara cuvinte cand am vazut reultatul. Felicitari :D Niste faruri galbene ar completa frumos :D Bafta
|
:peace: 8) Korean domestic market (KDM) ce numai japonezi :bat: nota 10+ pentru masina tare curios sunt daca si interior + mecanic este la fel dar tind sa cred ca este 8) tine-o tot asa, am ramas destul de putini cu WOo calumea ;)
|
Absolut superba masina ! fara cuvinte..
|
Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)
Felicitari iviTE pentru munca si tot ce ai facut la acest exceptional Cielo 8) !!! Se vede ca tii la masina ta si esti pasionat, ai o masina extrem de aratoasa si in acelasi timp si fioroasa :) ! ! ! Ai lucrat mult la toate capitolele si ai facut-o intr-o ordine corecta mai ales la exterior !!! Respect !!!!
|
Nebunie curata masina asta:!::!::!: Cu un portbagaj pe ea ar arata si mai bine. Felicitari pentru proiect! :D
|
Foarte frumos rezultatul final. Buna alegere a culorii !
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:24. |
- Copyright 2026 4Tuning